Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Gledaj gledaj teme i plavih fekalija, ne znaju sta ce od svojih jadova pa lafo nas prozivaju za situaciju od sinoc nekakvu fol kontru pucaju izrodi obicni, da se nisu Vici prodali i imalo mu.da da imaju stali bi na jednu stranu i da se dodje u kraj sa ovim sranjnima. Sta vi sad lafo slijepce neke glumite il volite kad vam ga stavljaju al da sutite jadovi jadni.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Koliko vidim ovo su sve ljudi iz Bosne, a ne cesi i madjari, gmazovi nekakvi, leplei.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:34
Sta ima Carsija, do kad cete vise lagati sami sebe![]()
DOSELJENICI STE BILI I OSTALI, KOMPLEKS GRADA SARAJEVA VAS UBI![]()
![]()
Polako dobiti ces secer, ocigledno su tebi prodali pricu o radnickom klubu.
Vi ste ovdje zalutali

-
- Kontakt:
KOLJEMO PITARE.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sta kaze predsjednica Ayla na sve ovo
Horde zla su najvece p.cke 

Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 14 mar 2024, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
- Meraak1921
- Kontakt:
elevenblues je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:23Nek nas gurnu ako nismo u stanju na terenu da opstanemo.
Ispascemo posteno pa se mozda i resetujemo kako treba.
Al brukat grad, klub i sport ko vi sinoc, to je vec druga dimenzija, svasta se do sad vidjelo al ono niko nije mogo ocekivat.
Al baš u rangu Kantonalne, svi lete na sudiju yebote hahahahaha, Mirva je najjaci bio sa kaputicem hahahahahahha, Ibricic najgori, vidis mu na faci ako ga pljunes da ce plakat, nesto on leti 2 puta hahahahah
- AngelDiMaria
- Kontakt:
to ona prica da je zeljo kao drugoplasirani vise zasluzio da bude prvak, i da je najpostenije da mi odigramo jednu tekmu za ligu i da se odigra kup iz kojeg niste ispali.
mitomanski... jedini veci mitoman je crnogorac koji zna ove taktike što nazoruso spomiinje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Jesu li i ovo pisali bolesni umovi?HordasOdMalena je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:38Samo otvoriti lobotimiju i pročitati par stranica. Pa ćete vidjeti naziva svakakvih. Kakvi bolesni umovi tamo pišu i šta se sve dozvoljava.
Pa ako cemo realno, i ti koristis neke poluretardirane seljacke doskocice tipa skretnicari, grbavica stocna pijaca, skandiranje Praljku itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:36Pa burazeru ti prvi pises pijacari vrapcici i kopiras te autisticne humoristicne pokusaje koje su smislili nasi susjedi. A Velez je sto puta gore prosao od Zelje jos protjerani sa svog stadiona. Da ne bude zabune mene to ne dira nimalo cak mi je simpaticno kada se blamirate
Mislim samo ti nastavi i ne daj se omestu u tome, necemo se ljutiti, ali bezveze ti je onda spocitavati drugima.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 mar 2024, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nastrojeni podanik. Klekni pred Vicu. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Meraak1921
- Kontakt:
Meni samo nije jasno otkud Vico u fudbalu? Kako je on dospio da bude to sto jeste, kako smo mu dopustili to ? sami smo krivi, sad trpi i suti, placenici za 500km glasaju kako Vico kaze
-
- Kontakt:
Neki su klekli vec prije 4 godine.
Franjo, Alojz, Stjepan, Ante, Svetozar, Mirko i ostala gradska raja koju je čaršija odobrila 

-
- Kontakt:
Ali nisam moralisao i kmecao kao ti maloprijelet3 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:41Pa ako emo realno, i ti koristis neke poluretardirane seljacke doskocice tipa skretnicari, grbavica stocna pijaca, skandiranje Praljku itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:36Pa burazeru ti prvi pises pijacari vrapcici i kopiras te autisticne humoristicne pokusaje koje su smislili nasi susjedi. A Velez je sto puta gore prosao od Zelje jos protjerani sa svog stadiona. Da ne bude zabune mene to ne dira nimalo cak mi je simpaticno kada se blamirate
Mislim samo ti nastavi i ne daj se omestu u tome, necemo se ljutiti, ali bezveze ti je onda spocitavati drugima.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj onog kolje pitare.
To su ti bolesni umovi o kojima ja pričam.

To su ti bolesni umovi o kojima ja pričam.
- TurkishAirlines
Za mjesec dana ce ovde biti druga prica, zeljo ili elez ce se zaliti, pricati o prekidima utakmice, a mi cemo se ko smijati kao sto ovi sad rade.
Kad god se ovde sta ismijavalo, karma te stigne vrlo brzo.
Nevini i posteni zeljeznicar.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.
Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.
Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.
Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
Ovdje se opce ne radi o FK Sarajevu, niti bilo kojem klubu koji se nasao i koji ce se naci u ovakvoj situaciji. Osudit onu antipropagandu fudbala je moralna obaveza civilizirane osobe. Ne radi se ovdje ni o tom Borcu, jer su prije svega sredstvo politike koja vapi za tim da izazove sukob i radikalan odgovor druge strane. A odbacice tog Borca ko potrosen **** samo kad im ne budu trebali.
Sto se tice price da je sve rezirano od strane Mirvica i garniture iz Domzala jedino ima smisla ako dignu sidro u naredom periodu.
Svakom bi u interesu trebala biti normalna i postena liga, međutim dok sve funkcioniše po principu kradem i bicu pokraden i od progonjenog do progonitelja bolje dane necemo docekati.
Srce, čast i ponos!
Aha, trebam prihvatiti da me neki neizivljeni kreten sa foruma naziva cetnikom, to bi trebao shvatiti kao kompliment, haCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:43Ali nisam moralisao i kmecao kao ti maloprijelet3 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:41Pa ako emo realno, i ti koristis neke poluretardirane seljacke doskocice tipa skretnicari, grbavica stocna pijaca, skandiranje Praljku itd.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:36
Pa burazeru ti prvi pises pijacari vrapcici i kopiras te autisticne humoristicne pokusaje koje su smislili nasi susjedi. A Velez je sto puta gore prosao od Zelje jos protjerani sa svog stadiona. Da ne bude zabune mene to ne dira nimalo cak mi je simpaticno kada se blamirate
Tebi normalno da me neko naziva cetnikom, jelde

Sta ima, kako si.
MA šta će se Željo žaliti i ko će ih dirati, niti se bore za evropu niti mogu ispasti. Oni ovakvi su mirni do Sudnjeg dana.TurkishAirlines je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:45Za mjesec dana ce ovde biti druga prica, zeljo ili elez ce se zaliti, pricati o prekidima utakmice, a mi cemo se ko smijati kao sto ovi sad rade.

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 14 mar 2024, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
O kakvom ti kasapljenju pricas mi 11 utakmica u gostima 4 gola dali.Venom je napisao/la: ↑14 mar 2024, 12:46Meni samo nije jasno kako navijaci drugih klubova mogu sebi dooustiti da likuju nad ovim kriminalom od sinoc. Pogotvo tu mislim na navijace Zeljeznicara, zaboravljate kako vas je Gigovic iskasapio u Gabeli na kraju prosle polusezone, a obzirom na situaciju u kojoj se nalazite velike su mogucnosti da vam se ponovi ovo sto se Sarajevu desilo sinoc. Nema nikakve sumnje da ce ovi uraditi sve da Zvijezda ostane u ligi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 11 gostiju.