Prvaci Evrope.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
i ti se mozes da napusis qurca momcima,meni a i ovoj dvojoj izdajicaTaRgEt_ je napisao/la:kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA
Glup si ko **** debilu jedan debilski...
HARISE I TI STVARNO SERES, OPUSTI SE HEBO TE BA, SLAVI COVJECE, PLACI, PLACEMO SVI !!harishp je napisao/la:Djes' su kafanski stolnjaci bili ?anonymousHD je napisao/la:1:42, Crnogorci uletili i grle ih.
Čoveče, trnci me uhvatili. Svaka im čast. Navijali su celo vreme sa Srbima, svaka im čast.
Bravo dečki, bravo svi!
Idiote.kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA
To ćemo tek da vidimo kroz par godina.sigurnoable je napisao/la:Na svu srecu imamo novu generaciju roditelja koja pokazuje i uci djecu da nam je !
Odlično napisano kralju. Sreće veće nisam do sada imao, poslije Kaunasa opet Kaunas. Taj Kaunas će samnom grob kao najsretniji grad za nas Bosance, trebamo tamo domaće igrati.SGD53 je napisao/la:Otišo sam u kadu isplako se ko godina,m stara pita šta je, ja kažem ništa drago mi, plako sam kada su Hrvati i Srbi bili na krovu i pitao se hoćemo li i mi kada, doživio sam i pričat ću.
Hvala vam djeco, stariji smo ovde 90% od vas i proživili smo sto stvari gorih i težih nego vi, ali ja se nikad nisam ljepše osjećao, hvala vam momci na svemu i hvala vašim roditeljima što su vas odgojili, što su vjerovali u vaš rad na košarkaškom polju i što vas nisu od toga odvukli "jer u tome nema kruha".
Hvala i Vladi Majeru što mi je ovu veče uljepšao svojim prenosom, i vama ovde na forumu sa kojim sam dijelio i radost i tugi proteklo Evropsko Prvenstvo, Sarajevo mi je daleko da idem na doček, zato vas molim pođite koji ste tamo, dočekajte ove momke.
Za početak ulica je dovoljna.Chinaglia je napisao/la:sredit' s Amerikom i Angelom Merkel da Kaunas premjestimo u Bosnu i HercegovinuDrustveniParazit je napisao/la:Sestre mi negdje u Sarajevu preimenovati neku ulicu da se zove KAUNAS! Djeci ćemo pričati o tom Kaunasu!![]()
Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio
kako djeca odigraše turnir, pa ovo je za knjige, filma, romana....
MA HEBI SE PISI ODAMH, KAKVO SPAVANJE, PISI ODAAAAMAH !!!gazijabih je napisao/la:Upravo sjedim sa jednim velikim košarkaškim stručnjakom za mlađe uzraste s kim sam odgledao polufinale i finale. Sutra ću vam opširnije napisati njegovo viđenje bh reprezentacije, igrača, kao i impresije. Ovo što se večeras desilo je nešto neviđeno. Savršeno! Sjajno! Fantastičnooooo!
Hajde Vedatore obraduj nas, biće popularnije od parkingatopnik1 je napisao/la:Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio
kako djeca odigraše turnir, pa ovo je za knjige, filma, romana....
Momak od 16 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.