Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Dzoni
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Dzoni » 16 avg 2015, 22:58

Svaka cast momci.
Prvaci Evrope.

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 16 avg 2015, 22:59

TaRgEt_ je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA

Glup si ko **** debilu jedan debilski...
i ti se mozes da napusis qurca momcima,meni a i ovoj dvojoj izdajica
Samo Sarajevo

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 avg 2015, 23:00

To je to, to je BOSNA I HERCEGOVINA! Pa momci nema rijeci sa kojom da vam se zahvalim jednostavno vi ste ponos nacije! Moze neko pricati ovo je reprezentacija Federacije ali nek samo vide ko igra u ovoj repci, bit ce im dovoljno ali sta cemo nismu mi dobri ljudi krivi sto kod njih u kucama vlada negativna atmosfera i gdje djeci peru mozak od rodjena, na svu srecu takvih ima sve manje a za to je dokaz MUSA, SIKIRAS, CAMPARA, LAZAR, PANDZA i dr.
Ne pamtim kad sam zadnji put zaplakao, nisam ni onda kad je Vedo zabio gol u Litvanija jer ovo je nesto posebno. Veceras su veliki strucnjaci kosarke u Europi na vrhu vidjeli samo zastavu BiH i to im je dovoljan dokaz da je BiH najveci rasadnik talenata ne samo u kosarci vec i u drugim sportovima samo sto nam komsije i susjedi ne daju disati. Na svu srecu imamo novu generaciju roditelja koja pokazuje i uci djecu da nam je ovdje jednostavno sudjeno da zivimo i postujemo jedno druge jer drugacije ne ide!
Cestitam i svojim drugovima forumasima, ni nama nije bilo bas lako kad se gubilo od Finske i Crne Gore ali smo vjerovali u ove momke i dalje bili ponosni na momke!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2015, 23:03

Nemam rijeci jednostavno,Musa me je jucer nervirao ili sam ja toliko zelio pobjedu da me je sve nerviralo ..ali veceras ih je ubio vanzemaljac,kakva partija,kakva hladnokrvnost aaaaaa...

Srce mi je lupalo kao ludoo kada se kraj meca blizio,drhtao sam dok su priblizavali,aa onda kraj i suze radosniceee... HVALA VAM MOMCI !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 16 avg 2015, 23:04

harishp je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:https://www.facebook.com/DubsmashBalkan ... 440264904/

Uhhhhhh :bih:
1:42, Crnogorci uletili i grle ih.
Čoveče, trnci me uhvatili. Svaka im čast. Navijali su celo vreme sa Srbima, svaka im čast.
Bravo dečki, bravo svi!
Djes' su kafanski stolnjaci bili ?
HARISE I TI STVARNO SERES, OPUSTI SE HEBO TE BA, SLAVI COVJECE, PLACI, PLACEMO SVI !!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 16 avg 2015, 23:04

kanarinac je napisao/la:Nihade i Jusufe napusite se qurcine musi i ostalim momcima dajte te milione,mozete li ovo kupiti sto dozivljavaju ova djeca,mozete al u qurc,Izdajice.
A OVOJ DJECI NAKLON DO PODA
Idiote.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2015, 23:05

Musa sa parkinga uradi protiv Litvanije, e da je bio Edin xd

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 avg 2015, 23:05

sigurnoable je napisao/la:Na svu srecu imamo novu generaciju roditelja koja pokazuje i uci djecu da nam je !
To ćemo tek da vidimo kroz par godina.
Unico amore sei!
❤️🖤

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 avg 2015, 23:05

Zenica, delirijumm :bih: Idemoooo :bih:

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55D11FDD

Sutra očekujem spektakularan doček za naše zlatne momkeee :bih: :bih: :bih:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 avg 2015, 23:06

SGD53 je napisao/la:Otišo sam u kadu isplako se ko godina,m stara pita šta je, ja kažem ništa drago mi, plako sam kada su Hrvati i Srbi bili na krovu i pitao se hoćemo li i mi kada, doživio sam i pričat ću.

Hvala vam djeco, stariji smo ovde 90% od vas i proživili smo sto stvari gorih i težih nego vi, ali ja se nikad nisam ljepše osjećao, hvala vam momci na svemu i hvala vašim roditeljima što su vas odgojili, što su vjerovali u vaš rad na košarkaškom polju i što vas nisu od toga odvukli "jer u tome nema kruha".
Hvala i Vladi Majeru što mi je ovu veče uljepšao svojim prenosom, i vama ovde na forumu sa kojim sam dijelio i radost i tugi proteklo Evropsko Prvenstvo, Sarajevo mi je daleko da idem na doček, zato vas molim pođite koji ste tamo, dočekajte ove momke.
Odlično napisano kralju. Sreće veće nisam do sada imao, poslije Kaunasa opet Kaunas. Taj Kaunas će samnom grob kao najsretniji grad za nas Bosance, trebamo tamo domaće igrati.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 avg 2015, 23:07

dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio

kako djeca odigraše turnir, pa ovo je za knjige, filma, romana....
nema potpisa

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 16 avg 2015, 23:08

Upravo sjedim sa jednim velikim košarkaškim stručnjakom za mlađe uzraste s kim sam odgledao polufinale i finale. Sutra ću vam opširnije napisati njegovo viđenje bh reprezentacije, igrača, kao i impresije. Ovo što se večeras desilo je nešto neviđeno. Savršeno! Sjajno! Fantastičnooooo!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 avg 2015, 23:08

Bavio sam se kosarkom neko vrijeme i prosao omladinski pogon KK Bosna, dok je nesto i znacila.. ali ovakve mudonje nisam vidio, jos od Nene Markovica. Musa "puca" od talenta, tako je dobro gradjen, tako dobra rijesenja nalazi, da ja nikada nisam vidio (a mnoge sam gledao uzivo) igraca sa vecim kosarkaskim IQ-om. Toliko pametnu kosarku igra da na momente izgleda kao da ima iza sebe 10 godina jake Euroligaske kosarke. I sto je najbolje od svega, periferni vid mu je nevjerovatno sirok, tako da nalazi nevjerovatna rjesenja u vidu asistencija da ja, koji sam duplo stariji ne mogu da shvatim da djecak njegovih godina moze uopste to posjedovati.

Volim te BiH, ebi se Baho, rasplakao si me, zivio ti meni. A sutra NA DOCEK!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 16 avg 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 16 avg 2015, 23:09

Chinaglia je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Sestre mi negdje u Sarajevu preimenovati neku ulicu da se zove KAUNAS! Djeci ćemo pričati o tom Kaunasu! :D
sredit' s Amerikom i Angelom Merkel da Kaunas premjestimo u Bosnu i Hercegovinu :mrgreen:
Za početak ulica je dovoljna. :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 avg 2015, 23:09

Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio

Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.

Momak od 16 godina :tokralju:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 16 avg 2015, 23:10

gazijabih je napisao/la:Upravo sjedim sa jednim velikim košarkaškim stručnjakom za mlađe uzraste s kim sam odgledao polufinale i finale. Sutra ću vam opširnije napisati njegovo viđenje bh reprezentacije, igrača, kao i impresije. Ovo što se večeras desilo je nešto neviđeno. Savršeno! Sjajno! Fantastičnooooo!
MA HEBI SE PISI ODAMH, KAKVO SPAVANJE, PISI ODAAAAMAH !!! :D
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 16 avg 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 avg 2015, 23:11

Pripremao sam dug post, ali sam ipak izbrisao i reći ću samo ono što mislim da je dovoljno.... PONOSAN :bow: :bih: :tokralju: :ljepota:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 avg 2015, 23:12

topnik1 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:dajte onu trojku muse minut-dva prije kraja, u goloj vodi sam bio

Kakva trojka je ono bila. Momak je psihološki div. Ne može ono normalan insan uraditi, ono rade samo najveći ! Ja sam kod kuće sasro se bio, a momak odvali muda do poda.

Momak od 16 godina :tokralju:
Hajde Vedatore obraduj nas, biće popularnije od parkinga :D

Bravooooooo moooooooomci :bih: :bih: :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 16 avg 2015, 23:13

Hvala vam!
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 16 avg 2015, 23:14

:bih: Vidjeli ste kako Musa dere jarca.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.