Sprema se festa kod vjecne vatre...Ako se uzme bod od Mladosti u nedelju ...Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.

Sprema se festa kod vjecne vatre...Ako se uzme bod od Mladosti u nedelju ...Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.
Zao mi je imas lose info, Lemdara je rezervisao vjecnu i jos uvijek on i 100 000 slave.Vanja8 je napisao/la:Sprema se festa kod vjecne vatre...Ako se uzme bod od Mladosti u nedelju ...Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.![]()
E,onda se izvinjavam ,kriva info...Pantelija je napisao/la:Zao mi je imas lose info, Lemdara je rezervisao vjecnu i jos uvijek on i 100 000 slave.Vanja8 je napisao/la:Sprema se festa kod vjecne vatre...Ako se uzme bod od Mladosti u nedelju ...Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.![]()
Da su bodEvi jeftini ko nekad, seljescar bi dosad vec osigurao opstanak i borio se za titulu.Goosman je napisao/la:Da je karta samo dvije marke jeftinija, olimpijski stadion bi bio krcat svaku utakmicu.
Fukaretino, djaba se nadas...Skinuli ste gace Celiku, skinite u Nedelju i Gosku ..sviunapad1010 je napisao/la:Amin.redbull93 je napisao/la:Otrest cemo ih ko slinu
Samo gazi sisin han
Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...
Jadosao je napisao/la:Fukaretino, djaba se nadas...Skinuli ste gace Celiku, skinite u Nedelju i Gosku ..sviunapad1010 je napisao/la:Amin.redbull93 je napisao/la:Otrest cemo ih ko slinu
Samo gazi sisin han
E moja sirotinjo nemas ti ni za poli salame, a ne da placas radnike jos.Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...
I kaze ijadosaoOsim13 je napisao/la:Vidi mu potpisasviunapad1010 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedinac u matere... Krivo si me shvatio nogice od krmka, kaže mesar da mu je taj najdraži bio, asim se zvaoTamniVilajet je napisao/la:Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.
![]()
Preferiram tirolsku, šunku i pršutredbull93 je napisao/la:E moja sirotinjo nemas ti ni za poli salame, a ne da placas radnike jos.Whiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...
Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko rižaTamniVilajet je napisao/la:Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.
![]()
Na forum svratim, ne pratim, kozojebace preskočimsviunapad1010 je napisao/la:Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko rižaTamniVilajet je napisao/la:Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.
![]()
Poranio je ovaj mjesec na standardno lupanje qrčevinom po čelu, odradite ga vi meni je više žaosviunapad1010 je napisao/la:Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko rižaTamniVilajet je napisao/la:Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.
![]()
Po tepsijisviunapad1010 je napisao/la:Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko rižaTamniVilajet je napisao/la:Sto si bratu sjeko noge zbog radnikaWhiteredangel je napisao/la:Sretan dan neovisnosti onima koji slave! Evo u mene svečano, na stolu sarma sa svinjskim nogicama... Došli mi ovi iz bugojna danas nešto radit u stanu, reko nemojte danas vam je praznik, ajmo rucat skupa pa ćete sutra radit. Ljudi ne mogu vjerovat kažu jesi grof svaka čast... Evo idem im pršut otvorit...Dovoljno bi bilo da si im samo cestitao.
![]()
Ovako preskocis hahahahWhiteredangel je napisao/la:Na forum svratim, ne pratim, kozojebace preskočimsviunapad1010 je napisao/la: Solinas ih nabo na temi međugorja pa ovdje dosao da se prosipa ko riža
Brcanskamalta je napisao/la:Druze jesi dobar u glavu kakva provokacija...Whiteredangel je napisao/la:Ma puši qrac provokatoru...Brcanskamalta je napisao/la:Sretan dan Nezavisnosti svim navijacima Zrinjskog.
Ima li pršuta na stolu danas?
Zrinjski je iz Mostara, Mostar u BiH...Vi gradjani BiH pa vam cestitam praznik drzave u kojoj zivite i gdje ste rodjeni...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921, Proximic, zaostrog i 32 gosta.