Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
Umorili se i navijaci od tempa srijeda-subota ili od ganjanja duple krune
![]()
![]()
![]()
Dokoljenko je napisao/la:I doci ce nas vise na stadion nego vas. Jer mi smo najveci u BiH a vi tanova kozica sa glavica. Kontas.Pantelija je napisao/la:Zeljeznicar je petoplasirana momcad prvenstva BIH, kojoj je blize ispadanje nego prvo mjesto.Dokoljenko je napisao/la:Kakav debil.
Debilu. Za vas smo institucija. Boli nas qurac za vase zajebancije, mozete nam duvat jaja. Ne dotice nas.
Vidjecete u nedelju ko je Zeljo.
Da su kratkonogom bogdo skutori zabili i u leda i u celo, mozda rata nebi ni biloBrcanskamalta je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Nemojte mu zamjeritiy isprovociro nas je Tuzlak. A dobro je znano da samo __ __ __ __ __ tuzlak je dobar tuzlak. Sad necu da imenujem ovo gore jer to Bracanskamalta nazalost nije. Srecna slava koji slave
Hercegovci izdati nece![]()
![]()
Alija,Alija,AlijaAlija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Predsjednik vam spasio dupeta,a vi njemu noz u ledja 93![]()
ja ba atraktivan protivniksviunapad1010 je napisao/la:Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosadno postalo guliti sve redom,a najvise Tuzlake...Strahota pogledati omjere...sviunapad1010 je napisao/la:Bojkotuju amidzu dok im ne kaze gdje je sklonjena bordo atlantida arenasvrakino1921 je napisao/la:Ja pitara 2 500 hiljade gledalaca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma jok neće ih ni oni, kažu sad ovi graničari imaju vučjake što namirišu očaj na ljudima, odmah bi ih provaliliTamniVilajet je napisao/la:jedini nacin da seljescari odu u europu je da se prikljuce ovim migrantima
Denchi je napisao/la:ma jok neće ih ni oni, kažu sad ovi graničari imaju vučjake što namirišu očaj na ljudima, odmah bi ih provaliliTamniVilajet je napisao/la:jedini nacin da seljescari odu u europu je da se prikljuce ovim migrantima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta bobica. Sta vam ovo robovi šeću se kroz grad?dvokorak je napisao/la:Ćeliksporu prst dolje
Koji vam je rcakQ? Samo bobica? </3
odi na utakmicu nekadskoroalen je napisao/la:Šta se ovi Manijaci javljaju, zadnji put bod uzeli kad je gorivo bilo 1.66 KM.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1 i 37 gostiju.