FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

solinas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 09:51

IMA ljudi.kvota na Lech 1.45
Igrao ja sad evo Lech pobjedjuje i oba daju.
Doduse Nase kladionice mozda nemaju sve u ponudi.
Ovdje ima
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 28 jun 2015, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 jun 2015, 09:52

Aerodromsko je napisao/la:Nema na rezultati.c0m, gdje si ti vidio?
slika
http://www.lechpoznan.pl/news/litwini,n ... Y-n20an-9d
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jun 2015, 09:54

Ima u Premijeru.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 09:58

bordoakapitar je napisao/la:Evo danas u 11.30 Lech igra protiv litvanskog Atlantasa prijateljsku. Prilika da vidimo kakvi su sada u odnosu na Litvance iako je Atlantas bio 3.u ligi sa 6 bodova manje od Zalgirisa koji je prvak. Iako ove pripremne ne moraju nista znaciti ipak se moze makar malo procijeniti snaga ekipe...
Oni su ispali od ovog Zalgirisa prije tri sezone ako se ne varam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 28 jun 2015, 10:06

paulus je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Evo danas u 11.30 Lech igra protiv litvanskog Atlantasa prijateljsku. Prilika da vidimo kakvi su sada u odnosu na Litvance iako je Atlantas bio 3.u ligi sa 6 bodova manje od Zalgirisa koji je prvak. Iako ove pripremne ne moraju nista znaciti ipak se moze makar malo procijeniti snaga ekipe...
Oni su ispali od ovog Zalgirisa prije tri sezone ako se ne varam
Jesu, jesu pa me zbog toga najvise i zanima...

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 jun 2015, 10:09

Ne da ste uzeli dobrog stopera, vec odlicnog, danas mogu tvrditi da ste kupovinom Barbe napravili vrhunski posao. Momak je izuzetan igrac, a karijera mu je krenula nizbrdo kada Mamic po zakonu RH nije uspio uspostaviti robovlasnicki ugovor. Dinamo poslije Barbe nije imao bolje stopere, mozda jednako dobre kao on, al'bolje ne. Sigurno je momak reprezentativni potencijal, a u najbilji godinama dolazi u Sarajevo. Definitivno ce eksplodirat,treba uzeti u obzir da je pretproslu sezonu bio u tandemu sa Mesaricem daleko najbolji stoperski par u HNL.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 10:17

UltrasNotRed je napisao/la:Ne da ste uzeli dobrog stopera, vec odlicnog, danas mogu tvrditi da ste kupovinom Barbe napravili vrhunski posao. Momak je izuzetan igrac, a karijera mu je krenula nizbrdo kada Mamic po zakonu RH nije uspio uspostaviti robovlasnicki ugovor. Dinamo poslije Barbe nije imao bolje stopere, mozda jednako dobre kao on, al'bolje ne. Sigurno je momak reprezentativni potencijal, a u najbilji godinama dolazi u Sarajevo. Definitivno ce eksplodirat,treba uzeti u obzir da je pretproslu sezonu bio u tandemu sa Mesaricem daleko najbolji stoperski par u HNL.
Hmmm interesantno , ovdje mnogi vjeruju da ce Stepanov i Tatomirovic bit stoperski par

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 28 jun 2015, 10:23

paulus je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Ne da ste uzeli dobrog stopera, vec odlicnog, danas mogu tvrditi da ste kupovinom Barbe napravili vrhunski posao. Momak je izuzetan igrac, a karijera mu je krenula nizbrdo kada Mamic po zakonu RH nije uspio uspostaviti robovlasnicki ugovor. Dinamo poslije Barbe nije imao bolje stopere, mozda jednako dobre kao on, al'bolje ne. Sigurno je momak reprezentativni potencijal, a u najbilji godinama dolazi u Sarajevo. Definitivno ce eksplodirat,treba uzeti u obzir da je pretproslu sezonu bio u tandemu sa Mesaricem daleko najbolji stoperski par u HNL.
Hmmm interesantno , ovdje mnogi vjeruju da ce Stepanov i Tatomirovic bit stoperski par
Sreca pa "ovi odavde" ne odredjuju ko ce igrati... Barba je pun pogodak!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jun 2015, 10:25

Igrace oni najbolji.
Sumnjam da ce Dzeno dirati kapitena,sjetite se da je Bandovica na golu drzao do maksimua.On nesto i nema povjerenja u nove igrace.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 10:34

Mislim da se ipak Dzeno pitao koga dovesti , Nece Ibrakovic dovesti igrace koje je platio sigurno pofino da sjede samo na klupi . Tatko je solidan al ako ova dvojica budu bolja nek igraju. Ja sam siguran u Stephanova da bez povreda ce dominirati i jedina moja zelja je jos Delac , niko vise ne mora doc . Ljudi podcjenjuju koliko je vazan golman . Samo kad se sjetim kakav sam mirniji osjecaj imao sa Delacem.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 jun 2015, 10:38

amypitar je napisao/la:Igrace oni najbolji.
Sumnjam da ce Dzeno dirati kapitena,sjetite se da je Bandovica na golu drzao do maksimua.On nesto i nema povjerenja u nove igrace.
Istina je ovo za za Dzenu, on je u jednom trenutku preforsirao prvu ekipu i mislim da je to bio jedan od razloga njegove smjene. Dzeno je mlad trener iz gresaka se uci, pokazao je da ima ono "nesto" Taj covjek je donio i kup i titulu (skupa sa svim ostalim) trenutno ima na raspolaganju puno vise kvalitetnih igraca za razliku od proslog puta. Ja ne sumnjam da ce naš Dzeno to dobro poredati ipak je i on iskusniji za dvije uspjesne i lude sezone iza nas.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 28 jun 2015, 10:41

Cinjenica jeste da su ovi igraci preskupi da bi sjedili na klupi.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jun 2015, 10:44

Prodat će se Ivan
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 jun 2015, 10:50

Mislim da ce biti i odlazaka u dogledno vrijeme i rasterecenja igrackog kadra kao i platne liste. Nadam se ne previse i za dobru lovu (za ove koji se budu prodavali)

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 jun 2015, 11:05

paulus je napisao/la:
Vjerujem i ja da je Tatomirovic u prednosti, al' ne sumnjam da ce Barbaric uzeti poziciju. Ima kljucan element prednosti, tehnicka igra glavom. Tesko da je u tom segmeentu i Stepanov jaci iako ga nisam gledao. To ti je vise organizacije.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 11:14

UltrasNotRed je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Vjerujem i ja da je Tatomirovic u prednosti, al' ne sumnjam da ce Barbaric uzeti poziciju. Ima kljucan element prednosti, tehnicka igra glavom. Tesko da je u tom segmeentu i Stepanov jaci iako ga nisam gledao. To ti je vise organizacije.
stephanov ima iskustvo koje rjeko koji igrac ima u nasoj ligi , ipak Porto Malaga , to su klubovi koji su daleko daleko ispred Balkana .Al Barbaric ima nes sto Tatko nema i to je dugi pas i on je defanzivac koji zna sa loptom . Mislim da Dzeno to mora iskorisit . On pogadja ljude naprjed sa svoje pozicije sto je jako bitno kad ekipa izadje na 30 metara da te pritisne

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jun 2015, 11:18

E cuj Tatko nema dobar dugi pas :rol:
Pogledaj npr u Grckoj za treci go kakav je pas dao Milosu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 11:21

Sto li mi nismo onog Ibaneza ganjali meni nije jasno. U Dinamu je sasvim solidan bio a raskino ugovor , jel ga Zvezda potpisala ?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jun 2015, 11:24

Evolution87 je napisao/la:E cuj Tatko nema dobar dugi pas :rol:
Pogledaj npr u Grckoj za treci go kakav je pas dao Milosu.
Pogledaj Barbariceve highliste , Mnogo tih pasova ima ko sto je Tatko ubo tad.I da dodam ne kazem ja da Tatko nije dobar , to nam i treba tri vrhunska halfa cevrti mladi

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jun 2015, 11:31

taraba ovaj lech
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Velaxsa i 3 gosta.