Maestro^^ je napisao/la:Zna li iko kakav je ovaj Poulsen. Jel makar bolji od ovih sto imamo na lijevom beku.
Da je dobar, jedan mali Alkmaar bi mu barem produzio ugovor
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Maestro^^ je napisao/la:Zna li iko kakav je ovaj Poulsen. Jel makar bolji od ovih sto imamo na lijevom beku.
Sta nije Caldiorla kapetan u21 repkeIlPrincipe je napisao/la:Navodno smo blizu dovođenju štopera Brune Uvinija. Kapiten je U21 reprezentacije Italije i igra za Sao Paolo. Navodno ako ga dovedemo ići će na pozajmicu jednu sezonu u Pescaru pa tek onda u Milan. Momak je perspektivan i mislim da bi pravo "uboli" s njim ..
Pardon U20Tritolone je napisao/la: Sta nije Caldiorla kapetan u21 repkeJa sam citao ima 3-4 tjedna intervju sa njim i pisalo je da je on kapetan reprezentacije.
aha znaci ,nista se jos konkretno ne zna a ima li sta nova za RolandaIlPrincipino je napisao/la:ja ti mogu reći ono što ja znam...![]()
a to je ovo najnovije...prema Skyu želite Matrija na posudbu sa opcijom otkupa...teško će se to desiti pogotovo što nama trebaju pare...prema Sky agent Oscara Cardoza(igrač Benfice) je ponudio svog klijenta Milanu, ali je to odbijeno...pričalo se da su održani silni sastanci u uredima u Milanu oko Damiaoa...medjutim pročitao sam da je izjavljeno da ovi iz Brazila žele previše para za njega..spominje se Robben...spominje se RVP...takodjer u vezu se spominje Palombo...Mesbah izjavio da želi da ostane u Milanu i da se bori za svoje mjesto...eto toliko..
Dobro jutru, Kolumbo. :ugeek:youngredcomps je napisao/la:milam zeli damia
http://www.soccerway.com/news/2012/July ... ut-damiao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvini je dosad bio blizu potpisa za Romu, Parmu, Napoli, Pescaru i evo sada Milan.. a jos ga niko ne kupujeIlPrincipe je napisao/la:Navodno smo blizu dovođenju štopera Brune Uvinija. Kapiten je U21 reprezentacije Italije i igra za Sao Paolo. Navodno ako ga dovedemo ići će na pozajmicu jednu sezonu u Pescaru pa tek onda u Milan. Momak je perspektivan i mislim da bi pravo "uboli" s njim ..
Nije mi bas drago zbog Matrija ,ali eto ,i sada neka ide Cassano u Genovu i neka dovedu jos Damiaoa(Dzeko,Cardozo) i to bi bilo to a za Cardoza se spominje kao najrealnije rjesenje kaze pratit cemo ga u prijateljskom mecu naredni mjesec protiv Juveta kaz da se Braidi svidja Cardozo , i napad znaci : Robinho,Pato,El Shaarawy,Matri,Damiao(Cardozo,Dzeko)senad_flamin je napisao/la:
Matri at Milan: Juve receives . 12 million for the deal can close quickly.
( Tuttosport )
Mora doći još jedan,drago mi je zbog Matria, konačno jedan borac u napadu, dosta je bilo manekena
nece niko doci na LB ima tu Anntonini ,Taiwo,Didac i Mesbah(koji je odbio transfer u Torino) , znaci jos samo stoper,zadnji vezni i napadac ,Robinho po svem sudeci ostaje jer je veceras kraj prijelaznog roka u Brazilusenad_flamin je napisao/la:Previše je tu onih "mekanih" napadača, Robinho, Pato, El Shaarawy , treba nam jedan ovakav kao Matri, al doće još jedan u napad, Galliani je najavio "šampiona" u napadu, mada nama trebaju tri takva, jedan na lijevog beka, jedan ispred odbrane, i u napadu![]()
Ali radi se i na tom igraču ispred odbrane, mislim da ce doci do kraja prelaznog tu neko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.