Da pratiš Željezničar znao bi da smo izgubili od Famosa par dana pred početak prvenstva rezultatom 2:5 pa uzeli titulu na kraju. Pripreme, noge teške, šta ba ti znaš jesu li imali trening pred utakmicu i mogu li da hodaju, a kamoli da trče. Dušmanluk, ništa više i ništa manje. Zato se i poteže ova priča.QWERTZ je napisao/la:hahhah haj u redu da se imam provaliti pred nekim pa hajd pa bi se i zamislio a druga stvar je ta sto ne razmisljas svojom glavom PA I DA NIJE NAJBOLJE RAZMISLJANJE U DATOM TRENUTKU AKO NISTA RAZMISLJAS, TRUDIS SE a ti si buraz samo masa kao na traci pricas i mislis onako kako svi pa kontas pa haj i ja cu tako, i jos nesto treba da imas svoje misljenje i svoj stav pa kakav god on bio sve i da je najgori moze biti kakvog pomaka i efekta ali kad bi svi razmisljali kao ti, NEMA IZLAZA ITD vjerovatno bi ZELJO JOS UVIJEK BIO NA NIVOU IZ 2008 PA SU DOSLI ljudi koji imaju svoje misljenje pa nesto napravili od ovog svega, brate MORA I MOZE BOLJE I NADAM SE DA CE BITI ali da je trenutno bajno i u redu pusiti ove cifre na tekmama zapitaj se, ja se ne bi brinuo sekunde da nam nije Plzen blizu ali to je za desetak dana a mi nonsalantno primamo po 4 komada nije dobro, i opet kazem ne zelim prolaz i 4 - 0 je dobar rez samo da ne bude vise e to je vec problemGlodar je napisao/la:Da nisi fulio nickNe vidim tebe u konverzaciji, log out, log in, je.b.ena situacija, zna se zabrljati ponekad pa se provališ
![]()
Čekam objašnjenje i način, kako postati konkurentan u Europi. Šta treba mijenjati u Želji, kakve igrače dovesti, kako ih platiti, koliko mi zausta trošimo, jel se sve rastalilo i jel vi zaista mislite da vaša priča ima efekta
Ako ćemo opet uzeti titulu i biti nosioci u narednoj sezoni kvalifikacija za LŠ, neka izgubimo 20:0 što se mene tiče. Apsolutno me ne zanima Plzen.
Nije vas bilo miševi godinu dana, sad ste se opet pojavili. Nećete dugo.