FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 07 jul 2013, 00:21

bistrikboy je napisao/la:Nije Tifa zasluzio 3-4 hiljade ljudi ali grad je dokazao veceras da je mrtav nazalost,zivio grand
Iskreno malo se precjenio, iako to nije tema, ali kad si vec naceo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 07 jul 2013, 00:22

Nema se para za kvalitetna pojacanja !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 jul 2013, 00:35

Samo mlatite praznu slamu ovdje, evo ako Bog da jos 9 dana do ludila, 1-1

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 07 jul 2013, 00:42

exbabilon je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Nije Tifa zasluzio 3-4 hiljade ljudi ali grad je dokazao veceras da je mrtav nazalost,zivio grand
Iskreno malo se precjenio, iako to nije tema, ali kad si vec naceo.
exbabilon upravu si, precijenio se i to dobro, njegovo vrijeme je prošlo. I protiv sam granda apsolutno (što je bistrik spomenuo).

a ontopic, pripremne utakmice ne znače ništa, pa jedan je Hajduk remizirao sa Barcelonom, našu snagu ili slabost ćemo vidjeti protiv Plzena..

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 00:44

ma mozete vi pricati sta hocete ali ko god voli ZELJU ovo def lose utice na njeg. Najgore je to sto igramo tu tekmu za 9- 10 dana, nema veze izgubiti ili ispast samo me Allahami strah potopa definitivnog, rasula, jer ne mogu poslije svega ovoga gajiti optimizam kad znam igrace koji ce istrcati na tu utakmicu, odmah se sjetim Jamaka i sporog Adilovica, I OPET NISAM PLJUVAC samo me strah rasula, potopa protiv Plzena e to je, a sto se lige tice ima se i vremena do tad, i tu smo favoritili ali samo da je izgurat od ovog Plzena cestito ispast i mislim da je 4 - 0 mjera, ali samo da nebude vise onog DZEHENEMA a nikad kraja, a oni ubise, a nasi ne mogu kile, i jos nesto koliko god mi volili Osima i branili ga niko me ne moze ubijediti da nismo mogli bolje uci u ovu tekmu sto se tice igrackog kadra, da se nije moglo sta i presutiti ( mislim odnos Amar vs Bekric ) ali samo za dobrobit sviju nas ili da se nije moglo sta dovest kakvo "pojacanje" a ovi te odmah napadnu ko da Amar nije covjek ko da je melek pa da ne grijesi, AKO HOCEMO DOBRO U BILO CEMU A OVDJE SE RADI O NASEM ZELJI ONDA SE MORA NEKADA I UKAZATI NA NEKE POGRESKE KAKO BI SE IZBJEGLE STVARI KOJE SU NAM SE RANIJE DESAVALE, A NAJGORE OD SVEGA JE SUTITI I GOVORITI SAMO "MA DOBRO JE, ILI AMAR ZNA ITD." Dabogda nama Amar cijeli zivot sjedio na klupi i vodio nas ali kada bilo ko pa i on pogrijesi bolje je ukazati na gresku i raditi na tome kako bi se ispravila a ne samo pustiti da voda nosi.
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jul 2013, 00:48

kakav tifa vise me ne mogu da vjerujem da je i 3 milje bilo :? i to ne vjerujem dok ne vidim slike

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 07 jul 2013, 00:49

QWERTZ je napisao/la:ma mozete vi pricati sta hocete ali ko god voli ZELJU ovo def lose utice na njeg. Najgore je to sto igramo tu tekmu za 9- 10 dana, nema veze izgubiti ili ispast samo me Allahami strah potopa definitivnog, rasula, jer ne mogu poslije svega ovoga gajiti optimizam kad znam igrace koji ce istrcati na tu utakmicu, odmah se sjetim Jamaka i sporog Adilovica, I OPET NISAM PLJUVAC samo me strah rasula, potopa protiv Plzena e to je, a sto se lige tice ima se i vremena do tad, i tu smo favoritili ali samo da je izgurat od ovog Plzena cestito ispast i mislim da je 4 - 0 mjera, ali samo da nebude vise onog DZEHENEMA a nikad kraja, a oni ubise, a nasi ne mogu kile, i jos nesto koliko god mi volili Osima i branili ga niko me ne moze ubijediti da nismo mogli bolje uci u ovu tekmu sto se tice igrackog kadra, da se nije moglo sta i presutiti ( mislim odnos Amar vs Bekric ) ali samo za dobrobit sviju nas ili da se nije moglo sta dovest kakvo "pojacanje" a ovi te odmah napadnu ko da Amar nije covjek ko da je melek pa da ne grijesi, AKO HOCEMO DOBRO U BILO CEMU A OVDJE SE RADI O NASEM ZELJI ONDA SE MORA NEKADA I UKAZATI NA NEKE POGRESKE KAKO BI SE IZBJEGLE STVARI KOJE SU NAM SE RANIJE DESAVALE, A NAJGORE OD SVEGA JE SUTITI I GOVORITI SAMO "MA DOBRO JE, ILI AMAR ZNA ITD." Dabogda nama Amar cijeli zivot sjedio na klupi i vodio nas ali kada bilo ko pa i on pogrijesi bolje je ukazati na gresku i raditi na tome kako bi se ispravila a ne samo pustiti da voda nosi.
Ma ovdje imas par dezurnih koji se ubacuju na svaku koju kazes realno i onako kako jeste. Najlakse lagati samog sebe i prozivati druge da su pitari ako gledaju situaciju sasvim realno i onako kako jeste. ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 jul 2013, 00:54

aS_Roma je napisao/la:
kakav tifa vise me ne mogu da vjerujem da je i 3 milje bilo :? i to ne vjerujem dok ne vidim slike
Mozda je bilo malo vise al cijena ulaznica je bila previsoka iskreno.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 jul 2013, 00:55

eh ovako ljudi moji,malo citam,ma sta malo citam redovno vase postove i moram priznati jako sam iznerviran. I ja sam teski pesimista u pogledu naseg napretka na euro sceni,ali jbg podrzacu momke i ako bole i ove pripremne vala,da kazem da mi je svejedno slagao bi.Ja ocekujem kao i mnogi ostali nas totalni potop,bruku i tu bas vidim nasu sansu jer kad god smo bili pesimisti teski izrodilo se nesto veliko,pa eto vidjecemo ili ce to biti debakl nad debaklima ili iznenadenje broj jedan ove sezone u evropi.Sto se tice piletovom pisanja o Džeki tacnije bistikovog,ne slazem se ni sekunde,jer koliko je dao Željo Džeki,on je isto toliko dao Želji,jer kad se sjetim pa prozivki raznih oko kloca i to,ako cemo iskreno Željo mu je dao samo osnovno znanje o fudbalu,sve ostalo dobio je van granica ove zemlje,ali uvijek bio korektan i pominjao Želju,to sto mi sad ocekujemo da on svaki dan prica o Želji to je druga stvar i u nama je problem,ali da mu zamjeram tu sliku ako je uopste ima,nisam je vidio zamjeram sigurno.Sto se tice Tife ocekivano sasvim tako da ne vidim u tome nista ni posebno ni lose,samo eto uvijek ima neko ko ce reci stidi se sto nisi dosao,pa brate necu da se stidim ne slusam covjeka osim par njegovih pjesama i naravno GRBAVICU,ne znam zasto ulazite u ukuse ljudi,svak ima svoje,ti ako si bio bio si za sebe ne za druge.. 16.07.2013. test za sve nas
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 jul 2013, 01:02

terabajt je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
bilo je za clanove grupe 5 km :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 jul 2013, 01:03

terabajt je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Da je dosla ceca i stavila ulaznice 100 KM napunila bi Kosevo. Ovaj grad je mrtav sto se tice muzike. Zao mi je Tife jer koncert je stvarno dobar bio.
NO PYRO NO PARTY

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 07 jul 2013, 01:12

Buu je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Da je dosla ceca i stavila ulaznice 100 KM napunila bi Kosevo. Ovaj grad je mrtav sto se tice muzike. Zao mi je Tife jer koncert je stvarno dobar bio.
bi al u qrcu

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 07 jul 2013, 01:14

gOlijat je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:ma mozete vi pricati sta hocete ali ko god voli ZELJU ovo def lose utice na njeg. Najgore je to sto igramo tu tekmu za 9- 10 dana, nema veze izgubiti ili ispast samo me Allahami strah potopa definitivnog, rasula, jer ne mogu poslije svega ovoga gajiti optimizam kad znam igrace koji ce istrcati na tu utakmicu, odmah se sjetim Jamaka i sporog Adilovica, I OPET NISAM PLJUVAC samo me strah rasula, potopa protiv Plzena e to je, a sto se lige tice ima se i vremena do tad, i tu smo favoritili ali samo da je izgurat od ovog Plzena cestito ispast i mislim da je 4 - 0 mjera, ali samo da nebude vise onog DZEHENEMA a nikad kraja, a oni ubise, a nasi ne mogu kile, i jos nesto koliko god mi volili Osima i branili ga niko me ne moze ubijediti da nismo mogli bolje uci u ovu tekmu sto se tice igrackog kadra, da se nije moglo sta i presutiti ( mislim odnos Amar vs Bekric ) ali samo za dobrobit sviju nas ili da se nije moglo sta dovest kakvo "pojacanje" a ovi te odmah napadnu ko da Amar nije covjek ko da je melek pa da ne grijesi, AKO HOCEMO DOBRO U BILO CEMU A OVDJE SE RADI O NASEM ZELJI ONDA SE MORA NEKADA I UKAZATI NA NEKE POGRESKE KAKO BI SE IZBJEGLE STVARI KOJE SU NAM SE RANIJE DESAVALE, A NAJGORE OD SVEGA JE SUTITI I GOVORITI SAMO "MA DOBRO JE, ILI AMAR ZNA ITD." Dabogda nama Amar cijeli zivot sjedio na klupi i vodio nas ali kada bilo ko pa i on pogrijesi bolje je ukazati na gresku i raditi na tome kako bi se ispravila a ne samo pustiti da voda nosi.
Ma ovdje imas par dezurnih koji se ubacuju na svaku koju kazes realno i onako kako jeste. Najlakse lagati samog sebe i prozivati druge da su pitari ako gledaju situaciju sasvim realno i onako kako jeste. ...
Glodar je napisao/la: Koji je prijedlog onda ? PRIJEDLOG NAPIŠI. Kako riješiti problem :mrgreen:
Nema odgovora, gmizavče :mrgreen:

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 01:18

Glodar je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
Glodar je napisao/la: Koji je prijedlog onda ? PRIJEDLOG NAPIŠI. Kako riješiti problem :mrgreen:
Nema odgovora, gmizavče :mrgreen:
glodaru nabijem te na znas vec sta :D odgovora ima koliko god hoces samo trebaju traziti "ljudi koji su zaduzeni za to " vjruj mi da ima

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 07 jul 2013, 01:26

Da nisi fulio nick :lol: Ne vidim tebe u konverzaciji, log out, log in, je.b.ena situacija, zna se zabrljati ponekad pa se provališ :mrgreen:

Čekam objašnjenje i način, kako postati konkurentan u Europi. Šta treba mijenjati u Želji, kakve igrače dovesti, kako ih platiti, koliko mi zausta trošimo, jel se sve rastalilo i jel vi zaista mislite da vaša priča ima efekta :mrgreen:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 jul 2013, 01:26

Sve se rastalilo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2013, 01:28

Komsije glavu gore,pa hebo ga Plzen nisu Bayern.Muski odigrati pa kako bude.Prvaci ste nase drzave i dostojno nas predstavite,pa cemo se mi opet "klati" :D Naprijed hebem ga i Plzen ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 07 jul 2013, 01:31

Ja kao vecina vas nadam se cudu,eksploziji..znate da svake godine pukne neko iznenadjenje u pretkolu..pa vakat je i za Plave da nesto naprave :)

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 07 jul 2013, 01:32

Glodar je napisao/la: Čekam objašnjenje i način, kako postati konkurentan u Europi. Šta treba mijenjati u Želji, kakve igrače dovesti, kako ih platiti, koliko mi zausta trošimo, jel se sve rastalilo i jel vi zaista mislite da vaša priča ima efekta :mrgreen:
Evo prvi prijedlog: nabiti Elvira Čolića nogom što dalje od Želje.
Nastavljamo s nogiranjima sutra. Nek se pripremi Nermin Jamak...
NAPRIJED NARODE!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 07 jul 2013, 01:37

Glodar je napisao/la:Da nisi fulio nick :lol: Ne vidim tebe u konverzaciji, log out, log in, je.b.ena situacija, zna se zabrljati ponekad pa se provališ :mrgreen:

Čekam objašnjenje i način, kako postati konkurentan u Europi. Šta treba mijenjati u Želji, kakve igrače dovesti, kako ih platiti, koliko mi zausta trošimo, jel se sve rastalilo i jel vi zaista mislite da vaša priča ima efekta :mrgreen:
hahhah haj u redu da se imam provaliti pred nekim pa hajd pa bi se i zamislio a druga stvar je ta sto ne razmisljas svojom glavom PA I DA NIJE NAJBOLJE RAZMISLJANJE U DATOM TRENUTKU AKO NISTA RAZMISLJAS, TRUDIS SE a ti si buraz samo masa kao na traci pricas i mislis onako kako svi pa kontas pa haj i ja cu tako, i jos nesto treba da imas svoje misljenje i svoj stav pa kakav god on bio sve i da je najgori moze biti kakvog pomaka i efekta ali kad bi svi razmisljali kao ti, NEMA IZLAZA ITD vjerovatno bi ZELJO JOS UVIJEK BIO NA NIVOU IZ 2008 PA SU DOSLI ljudi koji imaju svoje misljenje pa nesto napravili od ovog svega, brate MORA I MOZE BOLJE I NADAM SE DA CE BITI ali da je trenutno bajno i u redu pusiti ove cifre na tekmama zapitaj se, ja se ne bi brinuo sekunde da nam nije Plzen blizu ali to je za desetak dana a mi nonsalantno primamo po 4 komada nije dobro, i opet kazem ne zelim prolaz i 4 - 0 je dobar rez samo da ne bude vise e to je vec problem

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.