Valjda je rekao nisu gotovi do danas (tj nisu jos gotovi), a nek 'tek gotovi'?
Ma nista ga ni ovaj novinar nije pitao, Krunic, Seo dolaze li, je li nas ovaj David definitivno zauvijek otkantao itd. Slabo ko od tih novinara prati sport.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Valjda je rekao nisu gotovi do danas (tj nisu jos gotovi), a nek 'tek gotovi'?
Svaka cast sto sredjuju igrace, ali i taj je Cvajtas. Treba veceg kvaliteta ako zelimo rezultat.
Ma nista posebno, kaze imali su SMS razgovor, on je odlucio ono sto je odlucio. Fudbal se prebrzo razvija da bi nekoga cekali. Nesto u tom fazonu. Sve u svemu, prekriziti ga ako je vjerovati ovim rijecima.
novost je i da je huda company-civic trazio 'time out'...a vjerovali smo da ga je barbarez sutnuo.
To sam isto zaboravio napisati. Nek mu time out traje dok se ne iskopa novi bek, onda nam vise nece biti ni potrebanbabino je napisao/la: ↑26 maj 2024, 23:31novost je i da je huda company-civic trazio 'time out'...a vjerovali smo da ga je barbarez sutnuo.
sto se mene tice, jedan minus za selektora:-)..
znaci po trenutnom se sabralo bas dosta 'cvajtasa': burnic, huseinbasic, bicakcic, karic, hadzikadunic, tabakovic...
Pa eto rekao je da je pet dana trajala komunikacija izmedju Davida i Spahica i da su na kraju odlucili akceptirati njegovu odluku.
Slažem se! Pisao sam nakon prvog intervjua, evo pisem sad i nakon ovoga.
Pa nista, ako je tako...hajmo ga odmah smijeniti.Chevalier je napisao/la: ↑27 maj 2024, 13:29Slažem se! Pisao sam nakon prvog intervjua, evo pisem sad i nakon ovoga.
JA LJUDI U JAVNIM ISTUPIMA BARBE NE VIDIM ONO ŠTO SMO SVI OČEKIVALI OD NJEGA!
Ne vidim samopouzdanje, ne vidim luđački patriotizam, ne daje mi osjećaj sigurnosti. S obzirom na njegovu “trenersku karijeru”, normalno je da ne daje osjećaj sigurnosti, pa čak i da nema samopouzdanja, ali jedino je zbog tih stvari i doveden.
Onda se pitam da li je ovako “rezervisan” oko mnogih tema inače u životu (u šta vise vjerujem) ili je izbrifiran od strane saveza nakon imenovanja. Ali tipa ovaj novinar N1 mu se baca na koljena, da mu “popusi”, spominjemu njegove patriotske poteze, odluku da izabere BiH ispred njemacke, reakciju u Beogradu itd.. itd.. na sta sve Barbarez odgovara kao da uopste ne vidi te stvari na nacin na koji smo mi vidjeli i zbog cega smo mu dali epsko mjesto u nasim srcima i nogometu. Pita ga novinar kako se osjecao kad je Vedo zabio za SP u Litvaniji i gdje je gledao, kao i za utakmicu na Marakani. Lik gledao u stanu san. Covjek koji je worldwide, ima mogucnosti da ode gdje hoce se nije smatrao da treba takve stvari otici vidjeti uzivo?! Pa koliko hrvatskih nogometnih legendi ili osoba iz javnog zivota, iako nisu dio saveza, ali su patriote, visi na utakmicama reprezentacije, pogotovo takvim.
Ne znam… Daj Boze da se varam, ali meni je ovo sve mlako. I sto sam citirao ovaj post, ispade da taj silni patriotizam sto se ocekuje nije polazao prema Hudi, nego je Huda sam pod pritiskom otisao, a oni ga kao jos molili da ne ide. I tu propade prica kako ce igrati samo oni koji igraju srcem. Plus, dozvolis sebi da zoves Civica i da te on stavi na pauzu…
Nek nam je Bog na pomoci. I stalno se se spominje “tim, stab, tim”, pa i ja znam 5-6 ljudi kvalitetnih naci da vode repku za mene a da ja budem maskota. Bojim se da ovdje ne bude ona “puno baba, kilava djeca”…
P.S. Ovaj novinar me isto iznervirao. Ne zna za sta je bila tekma na Kosevu protiv Danske, ne sjeca se ko je bio tada selektor… Inace mi je sportska redakcija ovog N1 bas tanka, infantilna…
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Confiance, LeCoq, sagitarius i 48 gostiju.