Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la VanBasten » 15 jul 2011, 10:11

jacky09 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ne znam baš, nemate vi lijepa iskustva ni s tim otočkim ekipama. Jel ono bijaše Shamrock? :D
Zezam se malo. Ali zašto potcjenjujete Spartu iz Praga, to ne kontam.
Mislim pored Gruzijaca, Ciprana, vi bi baš Čehe i to Spartu.
Nije Shamrock, nego Shelburne. :mrgreen:

Gruzijci neće ni proći..
Nitko ne podcjenjuje Spartu ali mislim da su oni sa Slepičkom u napadu za poželjeti. Uglavnom, samo izbjeći Stoke i ove Ukrajince. Sparta bi bila idealna.
A znam da su neki Irci s S bili :D
To skontah, nisam upratio na prvu da se radi o pobjedniku između 2 tima.
Ne znam Boga mi, gledao sam Spartu jedno desetak puta prošle sezone i ne bi rek'o da je baš idealna. Sad ne znam dal' su neke značajnije rokade bile u timu...pojačanja, odlasci, ali opasna, opasna ekipa.
Doduše, između njih i Stoke-a, Sparta jeste lakši protivnik, ali daleko od idealnog.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jul 2011, 14:40

Igramo protiv Stoke Citya, prošlogodišnjeg finalistu FA Cupa. Jebga, nismo imali sreće, ali šta je tu je, nije neprolazno. Prva je 28.07. u engleskoj, druga 04.08. na Poljudu.
Prošlu sezonu su završili na 13.mjestu uz gol razliku 46-48! U gostima imaju poraznu statistiku (3-3-13), ali su zato puno bolji kao domaćini (10-4-5). Na svom su terenu tukli Arsenala i Liverpoola, neriješeno sa Chealsa-jem. Izrazito su gruba ekipa i sigurno je da će biti dosta prekršaja, sa dosta preskakanja, bez prevelike pas igre.
Od igrača poznajem jedino Begovića na golu iz Bosne i Hutha u obrani iz Njemačke. Za ostale nisam nikad čuo.

Nama je dobro što se igra prva gore, a uzvrat na Poljudu. Inače, njihovo prventsvo počinje 14.08 (igraju protiv Chealsea), pa možda i neće biti 100% fizički spremni.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 14:47

Hajduk ima šanse ali su jako male. Stoke možda nije neki klub u engleskim okvirima, ali za ovdašnje klubove je i većina engleskih drugoligaša bauk. Plus je što se igra prva u Engleskoj, kad bi uz veliku dozu sreće izvukli remi ili poraz sa postignutim golom 2:1 imali bi se čemu nadati na Poljudu sa nekim zalutalim metkom. :mrgreen:
Teško.. teško.. šanse su jako male, nije bilo sreće, tko god drugi da je izvučen bilo bi lakše barem duplo.
...što je više lome to je volim jače...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jul 2011, 14:49

Ma, ajd, bar ce nesto od TV prava uzeti i punog stadiona, a ispadali su oni i od puno slabijih, tako da...svejedno im :lol: :P :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jul 2011, 14:50

dubrava je napisao/la:Igramo protiv Stoke Citya, prošlogodišnjeg finalistu FA Cupa. Jebga, nismo imali sreće, ali šta je tu je, nije neprolazno. Prva je 28.07. u engleskoj, druga 04.08. na Poljudu.
Prošlu sezonu su završili na 13.mjestu uz gol razliku 46-48! U gostima imaju poraznu statistiku (3-3-13), ali su zato puno bolji kao domaćini (10-4-5). Na svom su terenu tukli Arsenala i Liverpoola, neriješeno sa Chealsa-jem. Izrazito su gruba ekipa i sigurno je da će biti dosta prekršaja, sa dosta preskakanja, bez prevelike pas igre.
Od igrača poznajem jedino Begovića na golu iz Bosne i Hutha u obrani iz Njemačke. Za ostale nisam nikad čuo.

Nama je dobro što se igra prva gore, a uzvrat na Poljudu. Inače, njihovo prventsvo počinje 14.08 (igraju protiv Chealsea), pa možda i neće biti 100% fizički spremni.
Kazes dobro je sto je prva gore, pa brate razbit ce vas samo tako. To su profesionalni timovi milioni $$$ su u igri a ne ko ovi nasi sa Balkana kvazi-profesionalni.

Neka vam je Bog na pomoci. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 jul 2011, 14:55

Elegant je napisao/la:
Kazes dobro je sto je prva gore, pa brate razbit ce vas samo tako. To su profesionalni timovi milioni $$$ su u igri a ne ko ovi nasi sa Balkana kvazi-profesionalni.

Neka vam je Bog na pomoci. 8-)
Fulham 0-0 sa Runavikom, Crusaders im zabio (1-3). Polako.. ne igraju nikad kompletni niti sa 100%.
...što je više lome to je volim jače...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jul 2011, 14:56

a jbmti sto ne mogu ovaj nas mentalitet ono odma razbit ce nas i slicno :shock: Rapid 2 godine zaredom izbacuje Aston Villu, zasto Hajduk nebi mogao ove ?! To je idealna prilika za igrace Hajduka da se pokazu Evropi .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 15 jul 2011, 15:00

Delap,Etherington,Shawcross,Woodgate,Begovic,Kenywane Jones,mnogo su jaka ekipa
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2011, 15:09

Lose je Hajduk prosao u zrebu pravo,dobili su vrlo nezgodni Stokea.Ne kazem da se odmah treba predati ali bice tesko.Mislim da Hajduk nece uspeti odoliti Stokeu kao jednoj fizicki superiornoj ekipi koja svoju igru bazira na snagu,na fizikalije,te na tipicni engleski stil dugih lopti.Hajduk bi mozda imao sansu da odgovori preko neke strpljive pas igre sa sto manje dodira,ali ne znam da li su oni sposobni da oni u 180 minuta na visokom ritmu igraju tako.

Sretno Hajduku,trebace mu dosta srece u ovome dvomecu da bi prosao dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 jul 2011, 15:29

Šanse jesu male, ali treba se boriti i probati. Nitko neće zamjeriti ni jednom igraču ako ostavi srce na terenu, a izgubimo.
Ono što bi trebala biti malena prednost za Hajduk (a možda nije za zanemariti) jest što Englezi neće biti fizički potpuno spremni, što će nas (siguran sam) podcijeniti i što ne daju (bar ne u Premier Ligi) previše golova (od 38 utakmica prošle godine 46 postignutih golova). Ono s čim se ne možemo mjeriti s njima je snaga i izdržljivost i zato se nadam da neće biti potpuno spremni do 28.07. A mislim da su pripreme njima tek počele, dok smo mi svoje obavili.

Osim toga, mi smo relatino nedavno (2002.g.) već igrali s jednim engleskim prvoligašem i itekako smo ga namučili, sa Fulhamom smo igrali 2:2 u Londonu i izgubili na Poljudu 0:1.

A ako pogledamo malo dalje u povijest, imamo negativan skor s Englezima, ali ni u jednoj utakmici nas nisu razvalili, dapače, bilo je tu i pobjeda (doduše onih gorkih, Pirovih)!

Kup pobjednika kupova;
1967./68. Hajduk - Tottenham 0:2, 3:4 (1.kolo)
1972./73. Leeds United - Hajduk 1:0, 0:0 (polufinale)
1991./92.Hajduk - Tottenham 1:0, 0:2 (1.kolo)

Kup Uefa
1978/79. Hajduk - Arsenal London 2:1, 0:1 (2.kolo)
1983./84. Hajduk - Tottenham 2:1, 0:1 (polufinale)

Kad se to zbroji, sa engleskim klubovima nam je skor; 3 pobjede, 2 neriješena i 7 poraza!
Nisam uzimao u obzir prijateljske već isključivo utakmice u sklopu Uefe! Iako, s Machesterom smo igrali 1980. prijateljsku i razvalili ih sa 6:0 :D

Nije nemoguće, samo hrabro i srčano! Samo Hajdučki!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jul 2011, 15:53

jest tesko, al se moze izbaciti stoke
samo hajducki
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 jul 2011, 17:39

Trener Stokea: Jako smo uzbuđeni što ćemo igrati protiv tako uglednog kluba!

'Hajduk je vrlo ugledan nogometni klub s velikom tradicijom u europskim natjecanjima, a također je Split vrlo lijep grad koji će naši navijači dobiti priliku posjetiti'

slika

Menadžer Stoke Cityja Tony Pulis izrazio je zadovoljstvo ždrijebom 3. pretkola Europa lige koji je njegovoj momčadi za protivnika donio hrvatskog doprvaka Hajduka. Za Stokea, koji je prošle godine igrao finale FA Cupa i završio kao 13. u Premierligi, to će biti prvo sudjelovanje u nekom europskom natjecanju od 1974. godine.

- To je za nas fantastičan ždrijeb i prilika kojoj se svatko od nas veseli. Hajduk je vrlo ugledan nogometni klub s velikom tradicijom u europskim natjecanjima, a također je Split vrlo lijep grad koji će naši navijači dobiti priliku posjetiti – rekao je Pulis za službenu web-stranicu Stokea.

- Ždrijeb je tek održan, ali moj telefon ne prestaje zvoniti. Osjeća se uzbuđenje. Bilo bi sjajno napuniti Britanniju da se stadion trese tijekom prve ikad odigrane europske utakmice ovdje – dodao je menadžer engleskog Premierligaša.

Prva utakmica 3. pretkola na rasporedu je na stadionu Britannia 28. srpnja, dok je uzvrat na Poljudu 4. kolovoza.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 15 jul 2011, 17:42

:evil: :evil:
Koliko smo lani imali srece u zdrijebu, ove nismo.. Ali što je tu je, Stoke stabilan engleski prvoligas i bas me zanima kako cemo se nositi sa njima..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jul 2011, 17:47

Moggiano je napisao/la:Delap,Etherington,Shawcross,Woodgate,Begovic,Kenywane Jones,mnogo su jaka ekipa
pennant, huth, fuller
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 jul 2011, 15:50

interesuje me hoce li naughty forty putovati u split za uzvrat 8-)

slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 15:55

Jbem ti kakve face :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 jul 2011, 16:26

A tko su ti dječaci?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2011, 16:29

dubrava je napisao/la:A tko su ti dječaci?
Nazovimo ih navijaci Stokea,mozda je prikladnije huligani Stokea. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 jul 2011, 17:21

Puna Dalmacija ovakvih.. :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 jul 2011, 18:03

Tribalian je napisao/la:Jbem ti kakve face :mrgreen:
hahah...a sta ti ocekujes....da neko sa ovakvom facom bude huligan :mrgreen: :mrgreen:

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.