FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 165

Tristan10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tristan10 » 15 maj 2022, 18:22

Radmilo Mihajlovic zvani Kuna je bio. Ali bih se slozio vec kad bi se neka imena spominjala sto nisu bili, onda bi to trebali prije svega da budu neki od bivsih igraca naseg kluba. Svi imaju neke svoje razloge. Ne treba puno o tome, ovo je bio najveci ispracaj jedne sportske licnosti u BiH, a i sire. I tako trebamo da upamtimo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 15 maj 2022, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 15 maj 2022, 19:42

Hulahopka je napisao/la:
15 maj 2022, 08:53
NAPADAJ je napisao/la:
14 maj 2022, 21:57
Izvinite nisam upratio, da li je Diglisic bio na sahrani?
Bio je kao što je gosp. Misimovic isto..
Nije bio Diglisić,ne laži ljude.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 maj 2022, 19:46

U PRODAJI VIRTUELNE ULAZNICE U SPOMEN IVICE OSIMA!
­
Zbog potražnje aktivnih članova Kluba da kupe ulaznice za susret s Radnikom, iako na utakmicu mogu ući besplatno, Klub je omogućio kupovinu virtuelnih ulaznica koje si dizajnirane s likom Ivice Osima. Ulaznica će biti trajna uspomena za sve navijače, ali i finansijska podrška voljenom Klubu.

Virtuelne ulaznice možete kupiti putem narednog linka uz veoma jednostavan proces - https://tickets.fkzeljeznicar.ba/#/virtuelna-ulaznica

Iskreno, meni je ovo bruka i sramota. Isto kao da iz uprave zele da unovce na racun pokojnog Ivice Osima.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2022, 19:54

Tristan10 je napisao/la:
15 maj 2022, 19:46
­
Zbog potražnje aktivnih članova Kluba da kupe ulaznice za susret s Radnikom, iako na utakmicu mogu ući besplatno, Klub je omogućio kupovinu virtuelnih ulaznica koje si dizajnirane s likom Ivice Osima. Ulaznica će biti trajna uspomena za sve navijače, ali i finansijska podrška voljenom Klubu.

Virtuelne ulaznice možete kupiti putem narednog linka uz veoma jednostavan proces - https://tickets.fkzeljeznicar.ba/#/virtuelna-ulaznica

Iskreno, meni je ovo bruka i sramota. Isto kao da iz uprave zele da unovce na racun pokojnog Ivice Osima.
Mislim da mogucnost kupovine virtualne ulaznice je postojala za svaku domacu tekmu od derbija sa Sarajevom. Sad ce samo umjesto standardnog dizajna biti novi posvecen Ivici, kao sto je dizajn karata, koje ce biti u prodaji na stadionu, za sutra posvecen Ivici.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 maj 2022, 19:55

LjoZee je napisao/la:
15 maj 2022, 19:54
Tristan10 je napisao/la:
15 maj 2022, 19:46
­

Mislim da mogucnost kupovine virtualne ulaznice je postojala za svaku domacu tekmu od derbija sa Sarajevom. Sad ce samo umjesto standardnog dizajna biti novi posvecen Ivici, kao sto je dizajn karata, koje ce biti u prodaji na stadionu, za sutra posvecen Ivici.
Pa neka kupimo onda obicnu ulaznicu, yebala ih ona. Ovako ispade ko da je maskota neka. Fuj.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2022, 20:10

Tristan10 je napisao/la:
15 maj 2022, 19:55
Pa neka kupimo onda obicnu ulaznicu, yebala ih ona. Ovako ispade ko da je maskota neka. Fuj.
Ja to posmatram drugacije. Ove virtuelne ulaznice su idealne za osobe koje su vani, osobe koje su aktivni clanovi i nemaju potrebu kupovati "pravu" kartu. Sutra svaki komad bilo cega od ulaznica, majica, retro dresa, kartona za koreografiju vjerujem da ce dobroj vecini ostati sacuvano kao nesto prebitno.

Da je bilo ko zelio "zaraditi" na ovoj utakmici vjerujem da ne bi postojala ova mogucnost besplatnog ulaska. Ovako mogli bismo biti i na gubitku dok se poplaca sve, ali naravno ne treba zaliti koliko god je klub u teskoj situaciji.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 16 maj 2022, 00:01

BarbareZeljin je napisao/la:
15 maj 2022, 17:52
Ja opet ponavljam ne mogu se oteti utisku da sam razocaran brojem ljudi na sahrani,razocaran nedolaskom Sukera,Prosineckog,Savicevica( onaj tekst kao sto pisu bio sokiran. On nije bio sokiran i necu plakati apsolutno nije bilo u pozitivnom smislu,znajuci za njihov odnos,da rijesimo tu dilemu,jer su novine pune kontra price),Jarni,mnogi iz Zeljine generacije,Skoro,Baljic,Bahtic,Mihajlovic....
A vrhunac je da uopste nije bio proglasen dan zalosti.
Premalo od nas Bogami, svaka cast svakom istinskom navijacu,ali meni je opet premalo. I jako mi to tesko pada.Ocekivao sam puno vise.
Hvala svima koji su bili.
Ma to ko nije došao je na njihovu cast,al ovo što mi kao navijači nismo ispostovali kao ni država to je puno bitnije. Kakva smo sredina postali,ko nas vodi, dovoljno je da treba bježati iz ove države. Sve go papak.

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 16 maj 2022, 08:00

Hulahopka je napisao/la:
14 maj 2022, 16:46
Ovo je samo dokaz mentalnog sklopa našeg naroda.

Ko ode na jug u Pon neka ga je stid zbog ove sramote,pa neka urlaju sami.
glupane , **** više od Juga,Želje i svega ostalog oko kluba...

Ako imaš problem bujrum u ponedeljak ispred stadiona , javi se na pp a može i ovdje imenom i prezimenom pa da razjasnimo neke stvari...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 maj 2022, 09:40

Ma kakav on i Zeljo, vise utakmica pitari imaju kad dodju derbiji pa pogledaju Zelju nego ovaj bot. Dzaba mu se nudis, i jest mu cilj samo da provocira evo ovako, radi to vise od 10 godina i jos mu nije dosadilo... zamisli onda u kakvom mu je k*rcu zivot, to mu je najveca kazna
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 16 maj 2022, 11:04

Svi na Grbavicu za našeg Ivicu!!

Vala neka je sramota svakog "navijača" koji ne dođe večeras bez da ima opravdan razlog. Ako je grad pao na ispitu u subotu, mi ne bismo smjeli danas. Nipošto!!
Željezničar za život cijeli!

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 16 maj 2022, 12:07

Koliko košta ovaj dres? Ne razumijem zašto ne navedu tamo...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 16 maj 2022, 12:27

BarbareZeljin je napisao/la:
14 maj 2022, 22:29
U mojim ocima si toliko velik bio da sam ocekivao da se aleja velikana ne vidi od raje. Nekako mi utisak da mu se nismo oduzili na najbolji nacin.
Puno je velikana doslo. Svaka cast. Zao mi sto nisam vidio Savicevica,Panceva,Zlatka Vujovica,Bregu,Prosineckog ,Jarnija,Skoru,Baljica....
Mada je i ovako bila impozantna brojka legendi.
Za sve ti hvala legendo.
Na samu aleju velikana se nije moglo ni prici jer je bila ogradjena trakom i osiguranje nije dozvoljavalo.. Bilo je dosta raje ali ni blizu koliko smo ocekivali..

Grad je podbacio jer danasnji grad nema dodirnih tacaka sa onim gradom u kojem je odrastao Ivica i u kojem je Ivica bio simbol.. Danasnje Sarajevo bi bilo u stanju da ispostuje samo tipove poput Jale brata i slicnih balvana.. Davno smo mi kao drustvo dohvatili dno..
Pročepit će negdje.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 maj 2022, 13:02

Jesmo cudni ljudi moramo se posrati po svemu :facepalm: sve razumijem on je toliki bio nama u ocima da smo pola miliona ljudi ocekivali najamnje .
Vala ako smo ikoga ispostovali od svih onda smo Ivicu :salut: 25 godina smo mu skandirali ,pjevali ,divili ,postovali............ dok je ziv bio i to je najbitnije -Veceras idemo SVI NA GRBAVICU I SEKUNDE NE SUMNJAM DA CE BITI ONAKO KAKO ON TO ZASLUZUJE.
VOLIMO TE IVICA

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 16 maj 2022, 13:37

Klub , Manijaci i prijatelji kluba su sve uradili da se ispraćaj organizuje na najbolji mogući način i na najvišem nivou.Veoma teško je bilo zadovoljiti zahtjeve porodice,kluba,navijača ali i ostale sigurnosne i organizacione aspekte.

Naravno da želje i zajtjevi porodice Osim su na prvom mjestu i nakon toga svi ostali se moraju prilagoditi.

Svi koji imju imalo intelegencije shvatiti će šta sam želio reći.

Svi na Grbavicu večeras, baš svi !!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2022, 13:58

KapitenK je napisao/la:
16 maj 2022, 12:07
https://shop.fkzeljeznicar.ba/proizvod/retro-dres-osim/

51 KM, objavili link u komentaru maloprije.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 16 maj 2022, 14:44

LjoZee je napisao/la:
16 maj 2022, 13:58
KapitenK je napisao/la:
16 maj 2022, 12:07
https://shop.fkzeljeznicar.ba/proizvod/retro-dres-osim/

51 KM, objavili link u komentaru maloprije.
Kakvi debili, vec im je nestalo dresova..e boze sacuvaj.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2022, 14:48

Azzuri je napisao/la:
16 maj 2022, 14:44

Objavili su da sutra stizu dodatne kolicine dresova.

Jutros cujem da je guzva bilo za karte vec od pola 9, ne znam je li istina, nisam vidio svojim ocima, ali eto. :mrgreen:

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 16 maj 2022, 15:20

19 21 svi na Grbavicu.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 maj 2022, 15:21

LjoZee je napisao/la:
16 maj 2022, 14:48
Azzuri je napisao/la:
16 maj 2022, 14:44

Objavili su da sutra stizu dodatne kolicine dresova.

Jutros cujem da je guzva bilo za karte vec od pola 9, ne znam je li istina, nisam vidio svojim ocima, ali eto. :mrgreen:

slika

nema neke velike guzve za karte al ima za knjigu zalosti fino ljudi dolazi :salut: i jeza te uhvati kad se malo prelista ona knjiga kakvih sve upisa ima

zasluzio je ovakav ispracaj gospodar familije :salut:

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 16 maj 2022, 16:22

Odemo da uzmemo dresove, nema, dodji za koji dan.
Ja mislim da 50% posjeta klubu i fan shopu zavrsava na ovaj nacin, nema bice za koji dan, nema kasni nesto, ne radi nam ovo bice za koji dan napravljeno, otiso Ipe da jede pa dodji sutra da se uclanis, pa dokle vise u pm ?!

Ako nisu u stanju 500 dresova otstampat sta ga prodajes koji djavo.

Apsolutno nista za stogodisnjicu nisu uradili, potpuno razocarali otkazivanjem mimohoda, a ove “sitnice” gdje su izgubili Bog sami zna koliko para i musterija da ne pricam.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 32 gosta.