FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Volimo te Osime!
Upravo tako. Ja se ne mogu da sjetim kad je neka sportska licnost ispracena na ovakav nacin. Bas veliko.
Švabo počivaj u miru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Shategabri
- Kontakt:
Da, bitno je da, su tu prije svega bile legende ka Meša, Pape i drugi sportisti da isprate da isprate čovjeka koji je iza kulisa (što je i Pape potvrdio) kreator najvećeg uspjeha reprezentacije.
Jedan od najvećih Sarajlija!
Koševo Zapad
Jeste li primjetili onu scenu, kad Ivica prica o Zelji, vjecita Grbavica, ne moze a da nije grbava, stalni kokuzluk, onda kamerman prebaci gore kameru na Kosorica, Stilica i Bekrica. Pukose od smijeha, ko veli, znamo i mi kako je.
-
- Kontakt:
U mojim ocima si toliko velik bio da sam ocekivao da se aleja velikana ne vidi od raje. Nekako mi utisak da mu se nismo oduzili na najbolji nacin.
Puno je velikana doslo. Svaka cast. Zao mi sto nisam vidio Savicevica,Panceva,Zlatka Vujovica,Bregu,Prosineckog ,Jarnija,Skoru,Baljica....
Mada je i ovako bila impozantna brojka legendi.
Za sve ti hvala legendo.
Puno je velikana doslo. Svaka cast. Zao mi sto nisam vidio Savicevica,Panceva,Zlatka Vujovica,Bregu,Prosineckog ,Jarnija,Skoru,Baljica....
Mada je i ovako bila impozantna brojka legendi.
Za sve ti hvala legendo.
-
- Kontakt:
Nek je tebe stid, "neka urlaju sami" ... sramota kakav je mentalni sklop kod tebe. Grupa je bila prisutna i polozila je vijenac, ko ne zeli neke stvari da vidi nece ih ni vidjet'. Ponedjeljak SVI NA JUG
Misimovica sam vidio, Diglisica nisam, ne znaci da nije bio, samo sam morao napisati to zbog ovih botova sto deceniju trollaju po forumu pa su svaki vid kvalitetne rasprave unistili
Ko je bio njemu na obraz, ko nije isto tako njemu na obraz, nadam se da ce sutrasnja utakmica biti dobro posjecena
Ko je bio njemu na obraz, ko nije isto tako njemu na obraz, nadam se da ce sutrasnja utakmica biti dobro posjecena
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Toliko emocija na ovom klipu

https://fkzeljeznicar.ba/utakmica-na-gr ... imu/47960/
Sve aktivnosti koje su planirane za sutra.
Pise da se dodje u plavom.
Sve aktivnosti koje su planirane za sutra.
Pise da se dodje u plavom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Apsolutno svi! Ko može, a ne dođe haram mu bilo!
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Ja opet ponavljam ne mogu se oteti utisku da sam razocaran brojem ljudi na sahrani,razocaran nedolaskom Sukera,Prosineckog,Savicevica( onaj tekst kao sto pisu bio sokiran. On nije bio sokiran i necu plakati apsolutno nije bilo u pozitivnom smislu,znajuci za njihov odnos,da rijesimo tu dilemu,jer su novine pune kontra price),Jarni,mnogi iz Zeljine generacije,Skoro,Baljic,Bahtic,Mihajlovic....
A vrhunac je da uopste nije bio proglasen dan zalosti.
Premalo od nas Bogami, svaka cast svakom istinskom navijacu,ali meni je opet premalo. I jako mi to tesko pada.Ocekivao sam puno vise.
Hvala svima koji su bili.
A vrhunac je da uopste nije bio proglasen dan zalosti.
Premalo od nas Bogami, svaka cast svakom istinskom navijacu,ali meni je opet premalo. I jako mi to tesko pada.Ocekivao sam puno vise.
Hvala svima koji su bili.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, b00t, Bing [Bot], ErosViverosViv, Orvel, PeppermintSA, Poligon10, UltraSa46 i 146 gostiju.