FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 11:48

pile87 je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
gio10 je napisao/la:On je svoju šansu dobio, nije je iskoristio i gotovo. Otišao je sa konja na magarca

On nije otisao jer je htio nego Amar mu nije htio produziti ugovor. Kakvu je sansu dobio daj molim te.
Nije istina, ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza, dogovarao je jos u toku sezone sa celikom ali oni nemaju para logicnije je bilo da ce u olimpic mada i oni zavrcu pipe.
Bravo, bravo pile :lol: :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 jul 2013, 11:51

Kada igramo u utorak ili srijedu?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 jul 2013, 11:54

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2013, 11:54

čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.

ono malo što je igrao igrao je s obrazom, ali jednostavno mu se nije dalo s povredama, k'o ni u ostatku karijere. neka mu je sa srećom.

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 10 jul 2013, 12:03

U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 12:05

ChWilla je napisao/la:čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.

ono malo što je igrao igrao je s obrazom, ali jednostavno mu se nije dalo s povredama, k'o ni u ostatku karijere. neka mu je sa srećom.
Ma normala. Slicna situacija sa Sedinom skoro bila. Ponuđeni losiji uslovi nego sto je imao, nije prihvatio i to je to.

Al prosipat pricu lafo mu ponuđen extra ugovor a on odbio jer mu je bilo bed prihvatit, zato sto zna da ce se uskoro ozlijedit ponovo, je prica koju ne bi popusio ni klinjo od 2 godine.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 10 jul 2013, 12:06

Senad_tm87 je napisao/la:U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem
Gornik Zabrze.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2013, 12:07

nije to baš slična situacija jer je sedin bio vama kapiten i igrao sve utakmice. a smajić je mnogo više bio povrijeđen nego što je igrao. dabogda da on i u olimpicu išta odigra. žao mi je čovjeka ali očito je da ne može ostati zdrav.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 jul 2013, 12:08

Hordas Doboj je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.

Ma normala. Slicna situacija sa Sedinom skoro bila. Ponuđeni losiji uslovi nego sto je imao, nije prihvatio i to je to.

Al prosipat pricu lafo mu ponuđen extra ugovor a on odbio jer mu je bilo bed prihvatit, zato sto zna da ce se uskoro ozlijedit ponovo, je prica koju ne bi popusio ni klinjo od 2 godine.
Pa nije niko reko da mu je ponuđen ekstra ugovor.Jedino ako je to za tebe neka ekstra para.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jul 2013, 12:15

Kako nije?
ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza

Bas sam zbog toga i ostavio komentar na ovoj temi, pogotovo zbog ovog boldiranog ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 10 jul 2013, 13:18

čovjek obrazli pa pored puno boljeg ugovora što mu je ponuđen..reko odoh ja jer predpostavljam da ću se ponovo povrijediti...Bože imal ovo igdje.ahahahahahaha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 13:26

Hordas Doboj je napisao/la: Bravo, bravo pile :lol: :lol:
Covjek ima povredu od koje se moze igrati ali koja je hronicna i lako obnoviljiva moze se desiti da opet godinu pauzira.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 jul 2013, 13:27

Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
S druge strane je i lazi bio ponuđen ugovor koji je odbio,jes ga je bilo stid navijača. Kaže,napadač sam,a ne dajem golove,nemam obraza
Amar cjeni ljude koji imaju obraza,čuo sam i ja za smajketa;-)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 10 jul 2013, 13:45

Željo je sve slabiji i ono malo kvalitetnih igrača koje ima odu i nažalost kompletna liga je takva. Ja bi uveo pravilo da svaka ekipa mora imati 8 igrača do 23 god. i bar u tom omladinskom sektoru da napredujemo. Želji sretno u evropi a prvi poraz u prvom kolu PL želim.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 10 jul 2013, 13:47

Hordas Doboj je napisao/la:Kako nije?
ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza

Bas sam zbog toga i ostavio komentar na ovoj temi, pogotovo zbog ovog boldiranog ;)
Drug ne trči pred rudu, Smajke je koliko se sjećam sam snosio troškove operacije u Rijeci jer nije imao obraza da mu klub plaća. Momak je dobrica, radilica, poštenjak ali očito i svjestan koliko je krhak.

Na kraju krajeva razumio je ko treba da razumije šta je htio reći ovaj što je piletu hakiro profil :D

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 10 jul 2013, 13:51

SarajlijaTM je napisao/la:Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
S druge strane je i lazi bio ponuđen ugovor koji je odbio,jes ga je bilo stid navijača. Kaže,napadač sam,a ne dajem golove,nemam obraza
nisam baš sigurab za ovo, al hajd....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2013, 13:58

ublehas je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
nisam baš sigurab za ovo, al hajd....
Da nebude zabune nije uzeo ugovorenu ratu na njegovo insistiranje a platu je dobivao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 10 jul 2013, 13:59

ipetm je napisao/la:
Senad_tm87 je napisao/la:U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem
Gornik Zabrze.
Naši su očito pretrenirani i koliko sam primjetio to nam se konstantno dešava na pripremama. Jel moguće da se ne obraća pažnja na odmor i oporavak a da ne spominjem prehranu i suplemente? Previše treninga i tekmi je kontraproduktivno, posebno ako to ne prati kvalitetna ishrana i suplementacija.

Sadističke metode tipa trening nakon utakmice jest kazna igračima za nezalaganje ali isto tako se "kažnjava" i njihova fizička spremnost. Sigurno imamo nekog ko o tome razmišlja ali se fakat pribojavam da li se to radi adekvatno...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2013, 14:08

THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00

Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 10 jul 2013, 14:10

zaboljisportuBiH je napisao/la:
THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00

Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.
slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pact1921, perodeformero i 52 gosta.