Bravo, bravo pilepile87 je napisao/la:Nije istina, ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza, dogovarao je jos u toku sezone sa celikom ali oni nemaju para logicnije je bilo da ce u olimpic mada i oni zavrcu pipe.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:gio10 je napisao/la:On je svoju šansu dobio, nije je iskoristio i gotovo. Otišao je sa konja na magarca
On nije otisao jer je htio nego Amar mu nije htio produziti ugovor. Kakvu je sansu dobio daj molim te.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Kada igramo u utorak ili srijedu?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.
ono malo što je igrao igrao je s obrazom, ali jednostavno mu se nije dalo s povredama, k'o ni u ostatku karijere. neka mu je sa srećom.
ono malo što je igrao igrao je s obrazom, ali jednostavno mu se nije dalo s povredama, k'o ni u ostatku karijere. neka mu je sa srećom.
-
Senad_tm87
- Kontakt:
U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem
Intervju sa Skaljicem
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma normala. Slicna situacija sa Sedinom skoro bila. Ponuđeni losiji uslovi nego sto je imao, nije prihvatio i to je to.ChWilla je napisao/la:čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.
Al prosipat pricu lafo mu ponuđen extra ugovor a on odbio jer mu je bilo bed prihvatit, zato sto zna da ce se uskoro ozlijedit ponovo, je prica koju ne bi popusio ni klinjo od 2 godine.
Gornik Zabrze.Senad_tm87 je napisao/la:U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
nije to baš slična situacija jer je sedin bio vama kapiten i igrao sve utakmice. a smajić je mnogo više bio povrijeđen nego što je igrao. dabogda da on i u olimpicu išta odigra. žao mi je čovjeka ali očito je da ne može ostati zdrav.
Pa nije niko reko da mu je ponuđen ekstra ugovor.Jedino ako je to za tebe neka ekstra para.Hordas Doboj je napisao/la:Ma normala. Slicna situacija sa Sedinom skoro bila. Ponuđeni losiji uslovi nego sto je imao, nije prihvatio i to je to.ChWilla je napisao/la:čovjek nije prihvatio novi ugovor koji mu je ponuđen i to je to. sad jel iz obraza il' mu je bilo malo, to ne znamo. on je doveden kao afirmisano pojačanje i imao je jednu od jačih plata u cijeloj ligi, to se jednostavno više nije isplatilo.
Al prosipat pricu lafo mu ponuđen extra ugovor a on odbio jer mu je bilo bed prihvatit, zato sto zna da ce se uskoro ozlijedit ponovo, je prica koju ne bi popusio ni klinjo od 2 godine.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kako nije?
Bas sam zbog toga i ostavio komentar na ovoj temi, pogotovo zbog ovog boldiranog
ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza
Bas sam zbog toga i ostavio komentar na ovoj temi, pogotovo zbog ovog boldiranog
čovjek obrazli pa pored puno boljeg ugovora što mu je ponuđen..reko odoh ja jer predpostavljam da ću se ponovo povrijediti...Bože imal ovo igdje.ahahahahahaha
Covjek ima povredu od koje se moze igrati ali koja je hronicna i lako obnoviljiva moze se desiti da opet godinu pauzira.Hordas Doboj je napisao/la: Bravo, bravo pile![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
S druge strane je i lazi bio ponuđen ugovor koji je odbio,jes ga je bilo stid navijača. Kaže,napadač sam,a ne dajem golove,nemam obraza
Amar cjeni ljude koji imaju obraza,čuo sam i ja za smajketa;-)
S druge strane je i lazi bio ponuđen ugovor koji je odbio,jes ga je bilo stid navijača. Kaže,napadač sam,a ne dajem golove,nemam obraza
-
batigol777
- Kontakt:
Željo je sve slabiji i ono malo kvalitetnih igrača koje ima odu i nažalost kompletna liga je takva. Ja bi uveo pravilo da svaka ekipa mora imati 8 igrača do 23 god. i bar u tom omladinskom sektoru da napredujemo. Želji sretno u evropi a prvi poraz u prvom kolu PL želim.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Drug ne trči pred rudu, Smajke je koliko se sjećam sam snosio troškove operacije u Rijeci jer nije imao obraza da mu klub plaća. Momak je dobrica, radilica, poštenjak ali očito i svjestan koliko je krhak.Hordas Doboj je napisao/la:Kako nije?ponudjen mu je novi ugovor ni babo mu nebi bolje dao imao platu ako bude povrjedjen i duplu ako bude igrao.Covjek skontao da ce vjerovatno biti povrjedjen i sam rekao nemam obraza
Na kraju krajeva razumio je ko treba da razumije šta je htio reći ovaj što je piletu hakiro profil
nisam baš sigurab za ovo, al hajd....SarajlijaTM je napisao/la:Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
Da nebude zabune nije uzeo ugovorenu ratu na njegovo insistiranje a platu je dobivao.ublehas je napisao/la:nisam baš sigurab za ovo, al hajd....SarajlijaTM je napisao/la:Izgleda da ima,smajke dok je bio povrijeđen nije uzimao platu. Tako da ni ovo nije baš nevjerovatno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Naši su očito pretrenirani i koliko sam primjetio to nam se konstantno dešava na pripremama. Jel moguće da se ne obraća pažnja na odmor i oporavak a da ne spominjem prehranu i suplemente? Previše treninga i tekmi je kontraproduktivno, posebno ako to ne prati kvalitetna ishrana i suplementacija.ipetm je napisao/la:Gornik Zabrze.Senad_tm87 je napisao/la:U ovm clanku Skaljic kaze sinoc protiv Poljaka, a danas sa Jedinstvom (Kakvi Poljaci?)
Intervju sa Skaljicem
Sadističke metode tipa trening nakon utakmice jest kazna igračima za nezalaganje ali isto tako se "kažnjava" i njihova fizička spremnost. Sigurno imamo nekog ko o tome razmišlja ali se fakat pribojavam da li se to radi adekvatno...
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00
Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.
-
plavetniloo
- Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Odkud ti da su u petoj Poljskoj ligi. Kad otvoriš stranicu tj link koji si stavio vidi se da su prva liga jer sa strane stoji tabela.THC je napisao/la:http://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci/ ... arajewo-00
Toliko o ozbiljnosti portala sportsport.ba.
Objavljuju da smo igrali protiv slovaka , čak da su i neke prilike bile na toj utakmici, dok smo mi ustvari igrali utakmicu protiv gornika iz poljske koji završio 5. u poljskoj ligi.
I drugi sportski sc portal je isto objavio.