FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sastav Željezničara: Hadžić, B. Čolić, Hasanhodžić, Hasanović, Stanić, E. Sadiković, Svraka, Bajić, Bućan, Zaimović, Pehilj
Vrlo lako bi se moglo desiti da nijedan od ovih ne počne u Plzenu
Vrlo lako bi se moglo desiti da nijedan od ovih ne počne u Plzenu
ZELJEZNICAR 1921!
nime_tm87 je napisao/la:u Bihacu danas praznikipak ne dolazi svaki dan najveci i najtrofejniji klub u goste
Mora Kad šampion igra!"Stadion u Bihaću, kažu nam domaćini, dugo nije bio ovako ispunjen."

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
dva puta okvir gola u svega 3 min igre, sad sam ubijedjen da prolazimo viktoriju
šta prolazimo čitaj šta piše i ovaj osim zajebava više ubaci najjaču postavu predstavi bihaćkoj publici pravog želju šta glumiš više i igraš se tu sa klubom i nemoj ih poderat pusti ovo ono **** to.
Jest ali trenutno igramo maltene sa drugim timom, vjerovatno ih većina neće igrati protiv Plzena.Admiral_TM87 je napisao/la:dva puta okvir gola u svega 3 min igre, sad sam ubijedjen da prolazimo viktoriju

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ja ne znam jesu li 2 igrača sastavila 90 minuta igre u komadu. Svih 5-6 tekmi sve nešto polovično, nadao sam se bar danas najjačem sastavu al evo, ne znam kakva je svrha ovoga, onda ovo nije generalka već jedna testna u nizu. I onda očekivati od njih da igraju 90min vrhunskog tempa...
Ako vas interesuje imate ovde live tekstualni prijenos finale prvenstva za pionire.
http://www.fksloboda.ba/vijesti/147-liv ... etno-momci" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksloboda.ba/vijesti/147-liv ... etno-momci" onclick="window.open(this.href);return false;
Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metara
Mali je zvijer izgleda

Ne sjećam se kad smo dali gol van šesnaesterca.nime_tm87 je napisao/la:Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metaraMali je zvijer izgleda

- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Ovo je prijateljska i jos ja mislim ne igrate sa prvom postavom cemu taj pesimizam...?
Onda ti nisi za utakmica posto vidim da si puno zivcan...

Onda ti nisi za utakmica posto vidim da si puno zivcan...

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Upotrebljavao si rijeci koje nisu prikladne za forum i zasluzujes ban.Radmilo je napisao/la:zašto jesam tebe ili bilo kog korisnika uvrijedio na forumu ?terabajt je napisao/la:Nadam se da cete aco banovati,ili se sam banuj bolesnice.Radmilo je napisao/la:**** li vam majku igrači da vam **** pojma vi nemate eto kakve su nam rezerve i sa čim mi ulazimo u prvenstvo patimo se protiv **** jedinstva.
- pintol_TM87
- Kontakt:
odakle je on dosao ?Anonimac je napisao/la:Ne sjećam se kad smo dali gol van šesnaesterca.nime_tm87 je napisao/la:Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metaraMali je zvijer izgleda
Svaka čast momku!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Valjda ce @aco reagovati azurno i ekspeditivno kao sto je i dosad radio sa ovakvim pacijentima i slucajevima....
Sto se tice tekme, pa logicno je da ce Osim izvesti rezerve i ove sto nece moci igrati protiv Plzena, sta treba da se neko povrijedi s obzirom da ce se igraci Jedinstva truditi i maksimalno boriti, a u takvom zaru borbe su moguci i pogibeljni startovi.... Pa zato bolje sprijeciti nego lijeciti....
@Pintole87
Iz Radnika iz Hadzica, a igrao je momak mescini i u Ceskoj...
Sto se tice tekme, pa logicno je da ce Osim izvesti rezerve i ove sto nece moci igrati protiv Plzena, sta treba da se neko povrijedi s obzirom da ce se igraci Jedinstva truditi i maksimalno boriti, a u takvom zaru borbe su moguci i pogibeljni startovi.... Pa zato bolje sprijeciti nego lijeciti....
@Pintole87
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Radnik Hadžići.pintol_TM87 je napisao/la:odakle je on dosao ?Anonimac je napisao/la:Ne sjećam se kad smo dali gol van šesnaesterca.nime_tm87 je napisao/la:Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metaraMali je zvijer izgleda
Svaka čast momku!
Kakvi kreteni sebe nazivaju "Manijacima"...boze sacuvaj.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- pintol_TM87
- Kontakt:
aha, hvala, vidim evo na tranfermarketu..gledao sam ja njega onda u juniorima kad su u zelji igrali ovaj pljevljak sto danas igra u jedinstvu i teri, dzip..tad je radnik bio bas jak...MrMuscle je napisao/la:Valjda ce @aco reagovati azurno i ekspeditivno kao sto je i dosad radio sa ovakvim pacijentima i slucajevima....
@Pintole87
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
ja nisam manijak bože sačuvaj ja sam navijač FK Željezničar stari navijač naučio sam da Željo igra i melje pa zato se i nerviram ima nas masa na sjeveru koji jedemo svoja muda i psujemo bogove radi nekih debila.Keenan.- je napisao/la:Kakvi kreteni sebe nazivaju "Manijacima"...boze sacuvaj.
- zubanovic89
- Kontakt:
pa to je problem, zbog takvih ko ti se meni zgadi zivot svaki put kad dodjem na utakmicu. Nije vam mjestu na stadionu nego u nekoj ustanovi. Mislis da si navijac ako psujes igracima sve redom?Radmilo je napisao/la:ja nisam manijak bože sačuvaj ja sam navijač FK Željezničar stari navijač naučio sam da Željo igra i melje pa zato se i nerviram ima nas masa na sjeveru koji jedemo svoja muda i psujemo bogove radi nekih debila.Keenan.- je napisao/la:Kakvi kreteni sebe nazivaju "Manijacima"...boze sacuvaj.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Slučajno je to frljoka zalutala opalio i eto kakvo pojačanje iz radnika Hadžići, aj sami skontajte odmah tražite gdje je igrao, baš bez veze.Anonimac je napisao/la:Ne sjećam se kad smo dali gol van šesnaesterca.nime_tm87 je napisao/la:Zavuce je Enis Sadikovic sa 20 metaraMali je zvijer izgleda
Svaka čast momku!
Kad fiknu Radnila onda na scenu stupa zeljoooo
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 46 gostiju.