FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bitno je da ce svi znati kad se objavi na portalima.
Garantujem da bilo ko sta zna, da bi potrcao napisati taman kad bi posao propao.
Ali dobro,daj boze da ikako bude,nesto od ovoga.
Garantujem da bilo ko sta zna, da bi potrcao napisati taman kad bi posao propao.
Ali dobro,daj boze da ikako bude,nesto od ovoga.
Malezija je bila na sorcu, a otkud vam to za novog sponzora ?
Neka te komso, treba i iskustva na forumuPitaristok je napisao/la:![]()
Hahaha, komšija znam te kad si mali bio...

Ja bi dijelio banove za ova uzbunjivanja raje. Sve lafo nešta se zna,a ne zna se ništa. Neko malo načuje nešto od nekoga ko je blizak klubu,ali nikada ne zna 100% informaciju i onda se prave važni na forumu kao eto ja znam ali vam ne smijem reći...ma daaaj ba. Ili recite ako stvarno imate informaciju ili šutite ako imate neku čula-kazala ili nepotpunu informaciju ili brate recite ja znam nešto ne znam u potpunosti,a ne glumljenje nekakvih insajdera da bi se ispalo faca na forumu.
Slažem se, imam ja posla ne mogu po cijeli dan refresh udaratizagorski je napisao/la:Ja bi dijelio banove za ova uzbunjivanja raje. Sve lafo nešta se zna,a ne zna se ništa. Neko malo načuje nešto od nekoga ko je blizak klubu,ali nikada ne zna 100% informaciju i onda se prave važni na forumu kao eto ja znam ali vam ne smijem reći...ma daaaj ba. Ili recite ako stvarno imate informaciju ili šutite ako imate neku čula-kazala ili nepotpunu informaciju ili brate recite ja znam nešto ne znam u potpunosti,a ne glumljenje nekakvih insajdera da bi se ispalo faca na forumu.

Ako znaš reci - ili pravac Banovići.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ma jedu **** stipu ih Bgt..a sto se tice ovog centrotrans gostovanja u Poznan,nadam se da niko nije tolika budala da ide tako.Ili jos gore u privatnoj reziji,kao neke nase podgrupe pa se samo pojave odjednom pred hotelom gdje su Horde u Atini..kofa neko odvajanje..
jednom su vec dobili od druge grupe zbog tog odvajanje pa nas sad ti prcaju,sve su prilike da ce to ponoviti..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da hoce raspust proci.
Danije mercedes benz arena.
Btw: meni dosta da DELAC podpise bar jos pola godine.
Btw: meni dosta da DELAC podpise bar jos pola godine.
Na Pirotu, među nogometaše Travnika stigao je i Alem Plakalo, kao i tamnoputi napadač iz Obale Slonovače Germain Kouadio.
Ti si opet šampion !
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro je ovo za Alema, lagano stepenicu po stepenicu.simon je napisao/la:Na Pirotu, među nogometaše Travnika stigao je i Alem Plakalo, kao i tamnoputi napadač iz Obale Slonovače Germain Kouadio.
Nadati se da će nastaviti sa igrama iz prošle sezone, malo se još "doraditi", pa ko zna, možda bude priključen prvom timu naredne sezone ili čak i zimus, do njega je.
Pošto je meni nekako logično da Krleta prodamo u januaru.
@head
Da nisi ti možda

IBRO HODZICHead je napisao/la:
Znate li ko je ovo?

FK SARAJEVO.
Imal kakva nagrada,nesto..put u Poznan?? 

FK SARAJEVO.
Upravo ste bili ucesnik nagrdne ige "Otimacina". Posto ste pogodili otudji ce Vam se tv prijemnik u trenutku prenosa revan utakmice Lech - Sarajevo...ostanite I igrijate uz nas

[quote="kraljlavova"]Umjesto visit malezije ce biti amidza rekao da stavimo visit malezija bilo gdje jer je ovaj sponzor vema jak[/quote
Kad se čovjek.prepusti mašti.
Kad se čovjek.prepusti mašti.

epidemija je napisao/la:Upravo ste bili ucesnik nagrdne ige "Otimacina". Posto ste pogodili otudji ce Vam se tv prijemnik u trenutku prenosa revan utakmice Lech - Sarajevo...ostanite I igrijate uz nas![]()
![]()

FK SARAJEVO.
Ne znam ljudi mozda se i ja odlucim ici sa Centrotransom u Poznan dobra je cijena, ali sve zavisi i od rezultata u prvoj utakmici. Jbg nisu valjda tamo svi zivotinje.
Zipa brata

Zipa brata

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
21.6 23.6 26.6 29.6 2.7BosnianKingdom je napisao/la:Jel ti svaki dan imaš ispite **** ti sebe.uNbx je napisao/la:Daj ba Faruk sta mi radis, sto je najgore danas mi zadnji ispit, i bas sad to pises...![]()
Vazda me pred ispit naguzite
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ajmo minut šutnje za brata!uNbx je napisao/la:21.6 23.6 26.6 29.6 2.7BosnianKingdom je napisao/la:Jel ti svaki dan imaš ispite **** ti sebe.uNbx je napisao/la:Daj ba Faruk sta mi radis, sto je najgore danas mi zadnji ispit, i bas sad to pises...![]()
Vazda me pred ispit naguzite
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!