FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mi jedino sto mozemo je poceti graditi istok i jug. Pa polako
Da li neko zna da li je napokon otisao nas nesretni napadac ??
Sta ste navalili na momka ima i ovih sto ga napadaju 3x gorih, samo su se malo primirili, ja ne vidim da nekoga vrijedja ili provocira. E sad sto mu je ocito dosadno pa malo vise vremena provodi na forumu to je vec njegov problem.
Bar na danasnji dan bi mogli bez provociranja, prepucavanja i napadanja na ovoj temi u cast naseg vodje,a i onoliko ukopanih bas danas.
Bar na danasnji dan bi mogli bez provociranja, prepucavanja i napadanja na ovoj temi u cast naseg vodje,a i onoliko ukopanih bas danas.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ko ste vi ko je vas napadac ?Limonene je napisao/la:Da li neko zna da li je napokon otisao nas nesretni napadac ??
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Vjerovatno ce se raditi u fazama, daj Boze da bilo sta krene.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Ma mi jedino sto mozemo je poceti graditi istok i jug. Pa polako
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
za pocetak bi bio zadovoljan da puste istok samo da ga puste, bez stolica, da se makar traa pokosi, gotiva bi bila vidjet navijace sa svih strana svijeta na Grbavici, pogotovu kad je tv prijenos, a 70% prijenosa prikazuje se istok u kadru, koji je naravno prazan, tj. ima nesto žandarmerije ispod lokomotive 

-
- Kontakt:
Sta imate protiv Adilovica, kako vas nije stid. Eto nek je Lazar valjao ... **** vas on.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sta imate protiv Adilovica, kako vas nije stid. Eto nek je Lazar valjao ... **** vas on.
ja protiv njega odavno imam nesto protiv. Utakmica na kosevu protiv olimpica u kojoj je Osim vrlo lako mogao otici i dobiti otkaz ppk ulazi dobija crveni karton ostavlja ekipu na cjedilu sve to da ne bi igrao u zenici sljedece kolo. Sreca Bog nas pogleda i zabijemo ga bez tog ppk. Siguran sam da ti ne znas za to jer Zelju pratis preko foruma pa da ne ulazimo u daljnu raspravu.
Zadnja izmjena: Limonene, dana/u 11 jul 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
A kada ga zabi Slaviji u 90+
A kad pogodi korner zastavicu, a ima 1 na 1 sa golmanom ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A kada ga zabi Slaviji u 90+
Pa kad promasi penal u finalu kupa ?
Pa kad mu brat odbrani penal ?
Pa kad namjerno dobi crveni da ne bi isao u Zenicu ?
Itd....
Ma gori je ppk od Said velicanstvenog. smece. i jos pored svega toga sad glumi da ga bole trbusni ne moze da igra, a prodat se moze samo u moscanicu 4. liga sjever.Guarin14 je napisao/la:A kad pogodi korner zastavicu, a ima 1 na 1 sa golmanom ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A kada ga zabi Slaviji u 90+
Itd....
-
- Kontakt:
U finalu ga nije trebao zabiti, to i malo dijete zna. Izvini al on je zabio golova u dvije sezone sto Lazar nece u karijeri
cekaj da dodam + fula sansu na derbijuGuarin14 je napisao/la:A kad pogodi korner zastavicu, a ima 1 na 1 sa golmanom ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:A kada ga zabi Slaviji u 90+
Itd....

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Napisi Amaru e-mail mozda te poslusa
oj koji lik

Kakvom Amaru,zar ne tvrdis da je prodana tekma kupa...fuj !!DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Napisi Amaru e-mail mozda te poslusaoj koji lik
-
- Kontakt:
Koja tekma sta ti je o cemu ti
ma sta ce mu pisati. Pa Amar vise moli Boga da ga proda nego mi svi zajedno. Nego kako ce krampu prodati, nece ga ni u 3.ligu. Nije puno 400.000E kad napadac vrijedi.DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Napisi Amaru e-mail mozda te poslusaoj koji lik
Nek on folira da ga boli stomak, vodi ga kuci.
-
- Kontakt:
Odgovor ovoj Likusi ili sta vec. Kaze ovaj gore da Adilovic ne bi trebao biti u konkurenciji za Cesku, a ja mu govorim da posalje mail Amaru pa mozda ga poslusa. Hajde sada u troskoku
utakmica kupa,kazes i budala zna da ga nije trebo datDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Koja tekma sta ti je o cemu ti

evo ja sam BUDALA jer ne vjerujem da je kup prodat !
-
- Kontakt:
Pa kakve veze ima to sa mailom ne kontam te.