Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tu

Uprava zna svoj posao, i rade ga za 9+
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Halalisarajlija je napisao/la:Mogao si to malo ljepse odgovoriti ali hvala na odgovoru pitao sam jer nisam u tokuMortemHz je napisao/la:Sta imas da znas,dosao na probu kao i Ikande i ofanzivan je igracsarajlija je napisao/la:Nigerijac Sani Emmanuel na kosevu znali neko vise sta o ovome?
Sve so je mladje poslat na posudbe , bolje nego da sjede na tribinama sto u Bosnu , oni su nam partner i tu treba poslat igraca na razvijanje , za koju sezonu ocekujem Bosnu u Premier ligi jer sad trenutno rade na infrastrukturi , uredjenju terena i uspostavljanju akademije i vazno je da ostanu u Prvoj Ligi Federacije, ostalo Travnik , mozda Mladost . Ko je stariji a nema mjesta ako ga ne mozemo tuhnut raskid.Zip je napisao/la:Ne mozemo ni svakome dati raskid ugovora, usli bi u veci trosak nego da ih ostavimo kod nas godinu duze.
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tuBarić je fkt los bio, nesiguran, Kallasija ne bih tjerao, sigurno da ima kvaliteta..
pa šta ti je značilo postavljanje te slike onda...simon je napisao/la:E nek si mi reko brate eto ja mislio ovo fakat onBitiSrcemVezan je napisao/la:e baš ovo ikande vodi stranicu, inače slučajno je "napravio" ha je došao u sarajevo i jedina slika koju ima je ona iz jelaha sa klubom za koji još nije ni potpisaosimon je napisao/la:
ne znam zašto se ne zabrane ove fake stranice za sve igrače, hejbet ih po fb, samo štetu nanose
paulus je napisao/la:Sve so je mladje poslat na posudbe , bolje nego da sjede na tribinama sto u Bosnu , oni su nam partner i tu treba poslat igraca na razvijanje , za koju sezonu ocekujem Bosnu u Premier ligi jer sad trenutno rade na infrastrukturi , uredjenju terena i uspostavljanju akademije i vazno je da ostanu u Prvoj Ligi Federacije, ostalo Travnik , mozda Mladost . Ko je stariji a nema mjesta ako ga ne mozemo tuhnut raskid.Zip je napisao/la:Ne mozemo ni svakome dati raskid ugovora, usli bi u veci trosak nego da ih ostavimo kod nas godinu duze.
Za Purica, njega ne bih dirao dok se ne oporavi. Protić je nesto ala Kouadia, pojma namam zbog cega je tuBarić je fkt los bio, nesiguran, Kallasija ne bih tjerao, sigurno da ima kvaliteta..
Ti brate nabroja pola ekipeAmca007 je napisao/la:I jos nam treba jedan napadac, lijevi bek, zadnji i prednji vezni i mirni smo
Moram ga zvat da mi plafone okreci.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, jurisicduska, soe i 64 gosta.