FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 12 jul 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Slozio bih za sve, osim to zadnje. Jednostavno prodavac se mora prilagodjavati kupcu, na tome se temelji sve ostalo.DzoleZeljo je napisao/la:Pa siromasna smo zemlja jer ocigledno ljudi koji u istoj zive VOLE da zive siromasno i da je ih svak **** na svakom koraku, cim nista ne zele da urade po tom pitanju i tako ce biti jos godinama i godinama. Inace, dobar si covjek i ja te veoma cijenim prvenstveno radi tvoji objektvih postova a evo izgleda dosao post gdje imamo kontradiktorna videnja pa cu malo otici of-topic cisto da pokusamo otvoriti jednu normalnu raspravu na ovo temu. Naime, pogledaj nase danasnje drustvo. Dakle, pretezno nase, ne evropsko niti svjetsko, sta se zapravo tu dogodilo?propuh je napisao/la:Sta ste navalili na te kafe, cigare pa i baklje sta vi mislite koliko je recimo u Njemackoj godisnja sa standardom kakav im je.
Spustite se malo na zemlju mi smo siromasna drzava ako ne najsiromasnija u Europi onda medju 3-4 sigurno.
A oni koji su zaduzeni za cijenu karata na Grbavici ce uvidjeti gresku kad dodje Travnik.
Da su napravili neku podjelu na klince, penziju i ostale pa hajde, a ovako teska greska.
Drustvo je izgubilo ono srednju klasu, koja je vecinom bila pozitivni nosilac svega ovdje, tako da sada imamo samo bogate, koji su doslovno enormno bogati i one siromasne. Glavno pitanje svega, ko je kriv za ovo? Ja koliko vidim, MI SAMI, jer dopustamo svakome da nam postavlja pravila, da nas predstavlja i zakonoduje nam, jer smo jednom kao uvidjeli da imamo neki prvenstveno zajednicki interes, pa makar isao na stetu cjelokupnog drustva. E upravo taj stetni interes koji uglavnom vecinsko stanotvnisvo ima samostalno za sebe, ide na stetu cjelokupnog drustva, je ovdje najveci problem.
Evo recimo to malo na jednostavniji nacin. Fakticki gledamo, Zeljo je poveceo kartu za 1KM za neclanove. O beneficijama clanova ne treba trositi rijeci jer su vise nego pogodne. (Marketing za mene odraden za 10)
Ali, zasto se kod ljudi rada toliki stepen agresivnosti prema voljenom klubu, koji Zelji ako nista, makar malo zaraditi i skratiti sebi muke (jer ovo je takoder sica za nogomet), a svi ti agresivci hoce da gledaju Zelju u nekim elitnim evropskim takmicenjima. Ono najgore od svega, sada ispade da ZEljo krade od ljudi pare (Jer takvu sliku pojedini stvaraju), a oni koji zapravo kradu kako privatno tako javno pred ocima sviju, to jednostavno preskocimo jer kao eto nemamo muda da se usprotivmo takvim ili pak opet imamo neki zajednicki interes. Tako svatite, Zeljo je odredio kartu po njima, koliko kosta jedan njihov mec (Koliko ga oni cijene), e sada je na vama da vidite da li ce te doci i podrzati to ili ne, ali opet vase nije nikako da se vaditi na stanje u drzavi kao da je Zeljo kriv za to. Imate odredene adrese, pa izvolite, ako nemate, uostalom svi smo krivi sto nemamo, a ne Zeljo!
Jbg, tesko je, znam, isao sam i ja kao student gore na Kosevu kada nam pitari dadose 20 KM za jug, pa im Kajtaz uvali veliki kurcinu zauzrat, ali sam isao iako poslije pet dana sam bio bez marke, ali sam se snalazio, ali nikada ja sada nisam srao kriv je Zeljo za cjelokupno stanje u drzvavi. Jbg, ljudi postave svoju cijeni, a na kupcu je da odluci da li doci ili ne. Ako ce kupca povecenje od 1 KM otjerati od stadiona, **** tog kupca onda, iskreno govoreci, jer ti taj moze samo vise stete napraviti nego dobiti...
Samo bih dodao, ja Zelju ne gledam tako, ne kao kupca, jednostavno ne mogu, jer bi otislo sve do vraga. Cinjenica je da nam Zeljo, kao i bilo koji sportski kolektiv u drzavi, nema sta ponuditi. Nazalost, jos dugo ce tako biti, Zeljo zivi od ljubavi godinama, koliko ce jos moci vidjecemo, nama ostaje samo da "povecamo" tu ljubav, sada vise nego ikada, jer Zeljo treba da krene drugim putem, da privoli one materijaliste, koji ce da plate, ali i da dobiju naknadu u vidu uslova na stadionu i dobre igre. Odavno se priprema teren za to, i samo slijep ne vidi pomake, ali da bi svanulo mora pasti mrak. Na nama je da izguramo jos malo ove tame.
Glupi su ljudi koji vode klub jer pokusavaju uzimati pare na racun navijaca. Ne ide to tako. Pare se uzimaju na sponzorima, a ne povecanjem cijena karata... u regionu su karte puno jeftinije. Vjerovatno zato i imaju ljudi prosjek 10 000 po utakmici i vise.
Ko osim Zvezde ima preko 10000? Hajduk ima jos 9000 i niko drugi nije ni priblizno blizu njima. Sto se tice povecanja cijena, ja sam pobornik toga jer ni ove cijene nisu toliko visoke. Da je jug skocio na 8 ili 10 KM, e onda bi bilo uredu dizati ovoliku hajku, ovako je jednostavno to normalan slijed okolnosti. Ipak nakon cetiri sezone gdje uzmes 5 pehara imas pravo na to.prijatelj je napisao/la:Glupi su ljudi koji vode klub jer pokusavaju uzimati pare na racun navijaca. Ne ide to tako. Pare se uzimaju na sponzorima, a ne povecanjem cijena karata... u regionu su karte puno jeftinije. Vjerovatno zato i imaju ljudi prosjek 10 000 po utakmici i vise.
-
- Kontakt:
Zato i treba sad upregnuti koliko god možemo i iskoristiti to što su izbori jer koliko znam i zapelo je zbog ovih sa viših instanci vlasti.terabajt je napisao/la:Ne znace koldzi al znace ovima u kantonu i federaciji vidis da se pokusava uvezati sve strukture vlasti. A sad se upravo i priprema teren za izbore sljedece godine. Opet kazem daj Boze da sta bude od ovoga.Baja_Zvjerka je napisao/la:Kad ne pricaju, ne valja, kad pricaju, opet ne valja... Koji izbori su sljedece godine i sta oni znace Koldzi, mozes li mi objasniti ?terabajt je napisao/la:Blize se izbori i izborna godina i odma price oko stadiona. Daj Boze da ista bude od ovoga.
Sve to fino ali vecina ne razumije da ovim gubimo nove klince kao i posjetioce.DzoleZeljo je napisao/la:Pa siromasna smo zemlja jer ocigledno ljudi koji u istoj zive VOLE da zive siromasno i da je ih svak **** na svakom koraku, cim nista ne zele da urade po tom pitanju i tako ce biti jos godinama i godinama. Inace, dobar si covjek i ja te veoma cijenim prvenstveno radi tvoji objektvih postova a evo izgleda dosao post gdje imamo kontradiktorna videnja pa cu malo otici of-topic cisto da pokusamo otvoriti jednu normalnu raspravu na ovo temu. Naime, pogledaj nase danasnje drustvo. Dakle, pretezno nase, ne evropsko niti svjetsko, sta se zapravo tu dogodilo?propuh je napisao/la:Sta ste navalili na te kafe, cigare pa i baklje sta vi mislite koliko je recimo u Njemackoj godisnja sa standardom kakav im je.
Spustite se malo na zemlju mi smo siromasna drzava ako ne najsiromasnija u Europi onda medju 3-4 sigurno.
A oni koji su zaduzeni za cijenu karata na Grbavici ce uvidjeti gresku kad dodje Travnik.
Da su napravili neku podjelu na klince, penziju i ostale pa hajde, a ovako teska greska.
Drustvo je izgubilo ono srednju klasu, koja je vecinom bila pozitivni nosilac svega ovdje, tako da sada imamo samo bogate, koji su doslovno enormno bogati i one siromasne. Glavno pitanje svega, ko je kriv za ovo? Ja koliko vidim, MI SAMI, jer dopustamo svakome da nam postavlja pravila, da nas predstavlja i zakonoduje nam, jer smo jednom kao uvidjeli da imamo neki prvenstveno zajednicki interes, pa makar isao na stetu cjelokupnog drustva. E upravo taj stetni interes koji uglavnom vecinsko stanotvnisvo ima samostalno za sebe, ide na stetu cjelokupnog drustva, je ovdje najveci problem.
Evo recimo to malo na jednostavniji nacin. Fakticki gledamo, Zeljo je poveceo kartu za 1KM za neclanove. O beneficijama clanova ne treba trositi rijeci jer su vise nego pogodne. (Marketing za mene odraden za 10)
Ali, zasto se kod ljudi rada toliki stepen agresivnosti prema voljenom klubu, koji Zelji ako nista, makar malo zaraditi i skratiti sebi muke (jer ovo je takoder sica za nogomet), a svi ti agresivci hoce da gledaju Zelju u nekim elitnim evropskim takmicenjima. Ono najgore od svega, sada ispade da ZEljo krade od ljudi pare (Jer takvu sliku pojedini stvaraju), a oni koji zapravo kradu kako privatno tako javno pred ocima sviju, to jednostavno preskocimo jer kao eto nemamo muda da se usprotivmo takvim ili pak opet imamo neki zajednicki interes. Tako svatite, Zeljo je odredio kartu po njima, koliko kosta jedan njihov mec (Koliko ga oni cijene), e sada je na vama da vidite da li ce te doci i podrzati to ili ne, ali opet vase nije nikako da se vaditi na stanje u drzavi kao da je Zeljo kriv za to. Imate odredene adrese, pa izvolite, ako nemate, uostalom svi smo krivi sto nemamo, a ne Zeljo!
Jbg, tesko je, znam, isao sam i ja kao student gore na Kosevu kada nam pitari dadose 20 KM za jug, pa im Kajtaz uvali veliki kurcinu zauzrat, ali sam isao iako poslije pet dana sam bio bez marke, ali sam se snalazio, ali nikada ja sada nisam srao kriv je Zeljo za cjelokupno stanje u drzvavi. Jbg, ljudi postave svoju cijeni, a na kupcu je da odluci da li doci ili ne. Ako ce kupca povecenje od 1 KM otjerati od stadiona, **** tog kupca onda, iskreno govoreci, jer ti taj moze samo vise stete napraviti nego dobiti...
Da su oni odradili neku podjelu na djecurliju, standardne i penziju pa bi razumio. Ali ovako sami sebi ulijecu i s boldiranim se nikako ne slazem njima je cilj da privuku "kupca" a ne da ga odbiju.
Mislim sve ce se pokazati u prve 2-3 domace tekme, ne znam ja imam osjecaj da neko radi na odbijanju raje sa stadiona, narocito novih narastaja.
Ps. nebi vise o poskupljenju jer vecina ovdje ne razumije sustinu
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 12 jul 2013, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- TMmanija2012
- Kontakt:
Prosli mjesec kuknjava sto nema clanski..ovaj mjesec kuknjava zbog 1 marke,neki bi da odu na tekmu da potrose 3 marka,a da se vrate kuci sa cenerom..neki bi da igramo LP,a da su protivnici kao Libertas..kome i kako ugoditi
Jarane pitaj ti penzionera koji zivi od 310 KM pri tome mu rezije nisu ispod 100 kako ce izdvojiti za kartu, da ne govorim o nezaposlenim i skolarcima, te kategorije cine 90% posjetilaca.
Manite se kafa i tih supljaka, kad pocnes zaradjivati svojim rukama vidjeces koliko je tih 10 KM koliko gospoda trazi za ulaznicu.[/quote]
jbga,ima se za kino,gdje cvaju potrošiš a film ni počeo nije,ima se za kladare,a nema se za Željkana.
Crnknite hadalji
Manite se kafa i tih supljaka, kad pocnes zaradjivati svojim rukama vidjeces koliko je tih 10 KM koliko gospoda trazi za ulaznicu.[/quote]
jbga,ima se za kino,gdje cvaju potrošiš a film ni počeo nije,ima se za kladare,a nema se za Željkana.
Crnknite hadalji
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ko ne može skupiti 1KM za 15 dana , taj živi na rubu ekstremnog siromaštva i za takve odlazak na utakmicu predstavlja luksuz , i imaju puno većih briga
ZELJEZNICAR 1921!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovi sto zele neka BUM pojacanja..bez love nema jakih pojacanja.. primjer dajem ,govore kako Sarajevo dovodi..pitari su doveli u zadnje 2-3 godine bruku igraca i kakve fajde imaju od njih..jesu li zaradili na njima..jesu li uzeli neki pehar sa njima..dodju i odu kad je njima cejf..nama malo titule i kupove..ja bih najsretniji bio kad bih sutra u Zelji vidio 3-4 jaka pojacanja,al treba realno sagledati situaciju i podrzati nase momke..pa makar zijanili 15-0
Uvijek ću radije gledati pored naše djece i igrače koji će potpisati višegodišnji ugovor.Ti igrači koji se smatraju "zvijezdama" a u pet deka su sa ostalim igračima ne žele dugogodišnji ugovor, žele razne stvari.I Amar sigurno tako razmišlja.Zašto bi on doveo Kajkuta ili petog desetog sa ugovorom na jednu godinu, i da ovaj ode džaba.Znai minus minimalno 20 - 25 hiljada maraka.
Samo sabura, ništa se ne može preko noći.Za nešto više nama treba dosta stvari da se poklopi, a na putu smo da sljedeće sezone budemo nosioci ukoliko osvojimo titulu.
Samo sabura, ništa se ne može preko noći.Za nešto više nama treba dosta stvari da se poklopi, a na putu smo da sljedeće sezone budemo nosioci ukoliko osvojimo titulu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hoćeš reći da Mešanović u onim godinama nije klasa bio, a imao je 35 godina a vama je star igrač sa 28 godina jeste stručnjaci i eksperti, a nama je taj isti Mešanović valjao pola ekipe boni i nebili aj onako iskreno jel u zenici majstorski riješio tekmu, od koje je sve krenulo nabolje, pa bolje imat jednog majstora neg 5 nekih nigdje nisu ni u šta ih ne možeš svrstat, pa ovaj Horvath iz Plzena ima 35 godina, on im je mozak ekipe.
Pa kako očekuješ napredak ako dovodiš igrače na jednu sezonu ili "zvijezde" od 30 i kusur godina.U Torpedu se tako radi, pa evo djeca koja su rođena kad su oni titulu osvojili već 3 razred
Mešanović je bio solidan igrač, a onaj go u Zenici nije nikakva majstorija, čovjek samo gurno odbijanac u go.

Mešanović je bio solidan igrač, a onaj go u Zenici nije nikakva majstorija, čovjek samo gurno odbijanac u go.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa moraš imati i malo starijih igrača koji odskaču od drugih starijih igrača, u koktelu sa ovim mlađim koje imaš jelde, ponaročito u vezi ili napadu kad je presudno iskustvo i rutina.bagrcavi je napisao/la:Pa kako očekuješ napredak ako dovodiš igrače na jednu sezonu ili "zvijezde" od 30 i kusur godina.Mešanović je bio solidan igrač, a onaj go u Zenici nije nikakva majstorija, čovjek samo gurno odbijanac u go.
To sve imaš trenutno.Ne odskaču toliko, ali i to je dovoljno da budemo prvi.Imaš Adilovića u napadu, Svraku u vezi.Bolje trenutno ne možemo.Žalite se što je karta poskupila marku, i onda se čudite što nema pojačanja, što nekoga ne dovedemo.Radmilo je napisao/la:Pa moraš imati i malo starijih igrača koji odskaču od drugih starijih igrača, u koktelu sa ovim mlađim koje imaš jelde, ponaročito u vezi ili napadu kad je presudno iskustvo i rutina.bagrcavi je napisao/la:Pa kako očekuješ napredak ako dovodiš igrače na jednu sezonu ili "zvijezde" od 30 i kusur godina.Mešanović je bio solidan igrač, a onaj go u Zenici nije nikakva majstorija, čovjek samo gurno odbijanac u go.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dinamo prije Mamica je imao 10 000, Partizan isto tako.AnelZ je napisao/la:Ko osim Zvezde ima preko 10000? Hajduk ima jos 9000 i niko drugi nije ni priblizno blizu njima. Sto se tice povecanja cijena, ja sam pobornik toga jer ni ove cijene nisu toliko visoke. Da je jug skocio na 8 ili 10 KM, e onda bi bilo uredu dizati ovoliku hajku, ovako je jednostavno to normalan slijed okolnosti. Ipak nakon cetiri sezone gdje uzmes 5 pehara imas pravo na to.prijatelj je napisao/la:Glupi su ljudi koji vode klub jer pokusavaju uzimati pare na racun navijaca. Ne ide to tako. Pare se uzimaju na sponzorima, a ne povecanjem cijena karata... u regionu su karte puno jeftinije. Vjerovatno zato i imaju ljudi prosjek 10 000 po utakmici i vise.
Radi te jedne marke za kartu sada ti na stadionu nece biti ni one 3000 ljudi sto znaci da automatski sponzori nisu zainteresovani za ulaganje u klub. Pa nije niko lud daje svoje pare za reklamu koju ce vidjeti 3000 ljudi. Zato da su ovi nasi pametni, ko sto nisu, trebali su spustiti cijena karata na 3,5,10 KM. To bi privuklo sigurno vise raje, i samim tim i sponzore koji bi voljni bili ulagati u klub. Eto tako skines dvoje jednim udarcem. Publika na stadionu, pare u kasi. Ovako ce nam i dalje Brajlovic biti udarni sponzor.
Dinamova posjeta u zadnjih 14 sezona:prijatelj je napisao/la:
Dinamo prije Mamica je imao 10 000, Partizan isto tako.
Radi te jedne marke za kartu sada ti na stadionu nece biti ni one 3000 ljudi sto znaci da automatski sponzori nisu zainteresovani za ulaganje u klub. Pa nije niko lud daje svoje pare za reklamu koju ce vidjeti 3000 ljudi. Zato da su ovi nasi pametni, ko sto nisu, trebali su spustiti cijena karata na 3,5,10 KM. To bi privuklo sigurno vise raje, i samim tim i sponzore koji bi voljni bili ulagati u klub. Eto tako skines dvoje jednim udarcem. Publika na stadionu, pare u kasi. Ovako ce nam i dalje Brajlovic biti udarni sponzor.
1999-00: 5300
2000-01: 4956
2001-02: 4420
2002-03: 8281
2003-04: 3107
2004-05: 2806
2005-06: 11156
2006-07: 7265
2007-08: 7165
2008-09: 5892
2009-10: 3967
2010-11: 3560
2011-12: 3113
2012-13: 3063
Ja samo jednom vidim da je Dinamo imao veci prosjek od 10000, Hajduk cak nijednom u tih 14 sezona. Znaci nisi upravu. Isto tako smatram da prosla sezona sto se tice posjete nece se ponoviti, tj. onih mizernih 3707 koliki je bio prosjek. Ako nista, uvjeren sam da ce biti barem 4000 prosjek ove sezone. Naravno, ako se budemo opet borili za duplu krunu. Ukoliko samo malo budemo ubjedljiviji, kao prije dvije sezone, lahko opet mozemo preko 5000 prosjek nabiti. Uvjeren sam da ovo povecanje cijena nece imati negativnih posljedica sto se tice posjete.
Siguran sam da ce ovo sa poskupljenjem karata biti autogol Zelje.
Nema se tu sta previse mudrovati,uprava je povecala cijene ulaznica prvenstveno da pokusa prodati sto vise godisnjih karti i eventualno da ostvari sto bolji profit koji bi dugorocno donijeo stabilniju financijsku sitvaciju u klubu.Al ima tu i drugi par opanaka pa je i opravdano sto kazu forumasi kao ova @likusa i slicno.Cijene jesu realno prevelike ako se uzme u obzir kvalitet fudbala,usluga na stadionu,a pored svega financijska moc BH gradjana.Da smo mi neka normalna drzava koja biljezi uspon svake godine i da nasa liga napreduje a ne nazaduje iz godine u godinu onda bi mogli pricati o opravdanosti ovog poteza.
Kriticare ovog poteza uprave mnogi su skloni nazvati kao nedovoljnim Zeljovcima i slicno.To odvajanje po 1 km svakog dana je smijesno.To svaki put kazu oni koji vec imaju u zalihi kamaru kesa pa seru onim koji nemaju.Ako bi to bilo po marku,onda treba skupljati po marku cijele godine za godisnju,pa po marku za evropsku tekmu,pa po marku za dolazak u Sarajevo i tako sve markica po markica a 50% stanovnistva malte ne ne radi i nema primanja.Al to neki ljudi nece da skontaju.
Mozda ima 5-10 takvih navijaca koji ce skupljati ni sami ne znajuci kako i odakle da bi to sebi priustili al ostalih par hiljada ima i zivot osim Zelje pa hoce i da izvedu curu,da ponekad i pojedu nesto i slicno ako vec imaju tu neku marku.
Stedjeti cijele godine svaki dan po marku i onda dodjes i gledas kako se po terenu vuku ko prebijene macke,ma daj molim te,jos cujes kako nam mlade nade pricaju kako ce se pokriti kapom dok nam klub budu guzili po ceskoj i za takve odvajati od usta
Generalno nisam za ovo poskupljenje jer ce smanjiti i onako malu posjetu.Zelji vise profita donese 10 000 kako ih vole nazivat "laznih" Zeljovaca nego onih 300-400 pravih tokom citave sezone.Sta vise oni pravi su za jednu sezonu paleci baklje nanijeli stete preko 100 000 i da idu narednih par sezona na svaku tekmu ne mogu otplatit samo kazne sto su napravili za jednu sezonu.A svake sezone je bilo na desetine hiljada kazne.Hvala i dovidjenja
Nema se tu sta previse mudrovati,uprava je povecala cijene ulaznica prvenstveno da pokusa prodati sto vise godisnjih karti i eventualno da ostvari sto bolji profit koji bi dugorocno donijeo stabilniju financijsku sitvaciju u klubu.Al ima tu i drugi par opanaka pa je i opravdano sto kazu forumasi kao ova @likusa i slicno.Cijene jesu realno prevelike ako se uzme u obzir kvalitet fudbala,usluga na stadionu,a pored svega financijska moc BH gradjana.Da smo mi neka normalna drzava koja biljezi uspon svake godine i da nasa liga napreduje a ne nazaduje iz godine u godinu onda bi mogli pricati o opravdanosti ovog poteza.
Kriticare ovog poteza uprave mnogi su skloni nazvati kao nedovoljnim Zeljovcima i slicno.To odvajanje po 1 km svakog dana je smijesno.To svaki put kazu oni koji vec imaju u zalihi kamaru kesa pa seru onim koji nemaju.Ako bi to bilo po marku,onda treba skupljati po marku cijele godine za godisnju,pa po marku za evropsku tekmu,pa po marku za dolazak u Sarajevo i tako sve markica po markica a 50% stanovnistva malte ne ne radi i nema primanja.Al to neki ljudi nece da skontaju.
Mozda ima 5-10 takvih navijaca koji ce skupljati ni sami ne znajuci kako i odakle da bi to sebi priustili al ostalih par hiljada ima i zivot osim Zelje pa hoce i da izvedu curu,da ponekad i pojedu nesto i slicno ako vec imaju tu neku marku.
Stedjeti cijele godine svaki dan po marku i onda dodjes i gledas kako se po terenu vuku ko prebijene macke,ma daj molim te,jos cujes kako nam mlade nade pricaju kako ce se pokriti kapom dok nam klub budu guzili po ceskoj i za takve odvajati od usta

Generalno nisam za ovo poskupljenje jer ce smanjiti i onako malu posjetu.Zelji vise profita donese 10 000 kako ih vole nazivat "laznih" Zeljovaca nego onih 300-400 pravih tokom citave sezone.Sta vise oni pravi su za jednu sezonu paleci baklje nanijeli stete preko 100 000 i da idu narednih par sezona na svaku tekmu ne mogu otplatit samo kazne sto su napravili za jednu sezonu.A svake sezone je bilo na desetine hiljada kazne.Hvala i dovidjenja

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
mi govorimo o 15 km razlike godišnje ako se ide na jug ili 30 ako se ide na sjever. a zadnji put kad sam provjeravao, godina je imala 365 dana...
niti bi se posjeta uduplala da se smanji duplo cijena karata (da je to bogdu tako lako, svako bi to uradio i imao duplo puniji stadion, isti prihod od karata ali veći iz drugih izvora. ali nije to baš tako), niti će ovako značajno pasti jer je već loša i jer već samo fanatici idu na utakmice. eto živi bili pa vidjeli.
niti bi se posjeta uduplala da se smanji duplo cijena karata (da je to bogdu tako lako, svako bi to uradio i imao duplo puniji stadion, isti prihod od karata ali veći iz drugih izvora. ali nije to baš tako), niti će ovako značajno pasti jer je već loša i jer već samo fanatici idu na utakmice. eto živi bili pa vidjeli.
ja mislim da je bolje bilo smanjiti cijene karata pa jug da bude 3 marke, i sjever 5 maraka, to bi bio pravi potez i to su popularne cijene ja mislim da bi onda bilo više publike i svako bi dao 3 marke **** marke, a godišnja za jug nek bude 30 maraka, a za sjever 45 maraka i milina božja.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, addebisi, avalPacidoroP, bablaz1, benko21, F1921B, Google Adsense [Bot], Hrasno15, mamonelafo, Napaceni87, PeppermintSA, Proximic, Vanja8 i 129 gostiju.