Premijer liga BiH - aktuelno

edRed
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la edRed » 18 mar 2024, 21:46

Vicko rekao trening je od sada na grbavici, vaso miskin neka se ne brine za opstanak.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 18 mar 2024, 21:46

Evander je napisao/la:
18 mar 2024, 21:42
let3 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:27
Sve te inicijative i nekakve borbe protiv Saveza su u startu oduđene na propast bez Zelje, najveceg kluba drzave. Svi to vec znate.
A da bi se Zeljo ukljucio moraju se prvo pojesti mnoga gowna koja su se izasrala. E to je malo problem.
E bas ste vi bitan faktoru ovoj ligi :rol: :rol: :rol:
Prosla su vremena kriminalca Osima starijeg, koji vam je vise stelio, nego Vico Borcu sad.

U sustini, savez sad nihe nista gori, nego je bilo kad bio. Sve one ranije strukture, pocevsi od Pusine, kasnije Muniba i Pasalica, pa onda Osima i Begica, sve evo do danas, sve je to u pet deka.

Ova smijurija sad, samo je potez ocajnika da spasi svoju guziicu i onih koje je instalirao, a koje ne moze otjerati radi stetnih ugovora po klub. Mirvic je savrseno dobro znao sta radi i sta slijedi. Rekao sam odmah nakon utakmice, ovo je njegova strategija da zbrise odavde i da dobije bilo kakav alibi. Najgore od svega, klub ce na kraju najvise ispastati, radi nesposobne uprave i nesposobnog trenera.
alo pazi kako govoris o pokojnom ivici osimu . On je spasio bh fudbal . On je legenda svugdje u svijetu i svugdje postovan samo ga nasi u bosni pljuju . A to ako tvrdis da zeljo nije najveci klub drzavi hajde polahko . Mi da smo htjeli da stupimo u strajk protiv saveza mi bi sami to uradili bez pomoci drugih i mi bi rijesili sami tu situaciju ne bi se pozivali na bratske odnose jer mi ih u ligi nemamo ni sa kim i tako treba biti . A jedno je smijati se provocirati pljuvati po zelji godinama rugati se stvarima kao sa gorenjem grbavice sa dzenazom i drugim . A sad traziti da vam pomognemo pa nismo ni mi onaj stereotip glupog bosanca .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 mar 2024, 21:49

let3 je napisao/la:
Sve te inicijative i nekakve borbe protiv Saveza su u startu oduđene na propast bez Zelje, najveceg kluba drzave. Svi to vec znate.
A da bi se Zeljo ukljucio moraju se prvo pojesti mnoga gowna koja su se izasrala. E to je malo problem.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 21:52

let3 je napisao/la:
Ma vi ste napravili najpametniji potez...
Sto bi vi dolazili na sastanak i borili se za Premijerligase, da je Celik ovo organizovao vi bi garant se odazvali... :rol:

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 18 mar 2024, 21:53

Epska blamaza pitica :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 21:56

Tempero je napisao/la:
18 mar 2024, 21:40
Kada se skoro govorilo treba sve lopte izbusiti, pitari se najvise smijali.
I poslije toga ste pokrali 2 ekipe momacki. Cak i protivnicki treneri ismijavali izjavu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 21:57

chily-rz je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 21:33
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 21:29
Samo se vi iz BL šprdajte, kad Sarajevo instalira svog čovjeka za predsjednika Milorad će pričati da svakako ne priznaje državnu ligu i da je Borcu čast što će igrati prvu ligu RS opet.
Sarajevo trenutno moze da instalira samo GTA San Andreas na starom Pentium 3.
Mozda moze Šmit da nametne novog predsjednika.

A vas cemo da vratimo u kantonalnu ako budete puno talasali.
Nismo mi pod Vicinom nadležnosti, taj će najprije ugasiti Borac jednom kad sjaše, puno se vi qrcite za klub kojeg je škola fudbala izbacila u niži rang.
Vas je izbacio Alen Seranic, ministar zdravlja iz susjednog entiteta. Mozes misliti ironije, igrate u FBiH, a ministar zdravlja RS vam dao uputnicu za kantonalnu ligu.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 mar 2024, 21:58

Tempero je napisao/la:
Normalno da smo se smijali kad je izjava dosla poslije utakmice gdje je sudjenje normalno bilo. Nego skontao klOvn kako da pridobije sudije jer vidi da na terenu ne moze nista pa da sudija pogura. I na kraju je plan upalio :salut:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 21:59

Pozivamo i Sarajevo da ustraje u svojoj borbi i da ne odstupaju od taktike, dakle, narednu koju budete gubili opet napustite teren, samo pazite koliko će sudija produžiti da ne okasnite.

Na godinu Čelik, Željo, i Sarajevo u federalnoj, ima da gori sve.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 18 mar 2024, 21:59

Koju sapunicu napravise samo da bi se skrenuo fokus sa propale sezone. Jos optuzuju 11 drugih klubova koji su im prokuzili namjere :tokralju:

Kako se bruka taj klub dajte im jos tri boda kazne na tu vec odredjenu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 22:00

Mamba21 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:39
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:49
Mamba21 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:46
Ovaj sastanak se treba održavati isključivo pred sami početak sezone, a ne kad vidiš da ti je sezona propala.
Jedno logicno pitanje
Ako imas nesto u planu mijenjat. Kako ces to uspijet za tekucu sezonu ako se oocnes okupljst i sastancit psr dana pred pocetak iste.
Valjda se koji mjesec krije krene okupljatz razmjenjivat ideje prijedloge..
Sezona završava 26.05.2024. pa zovite na sastanak
Mozda tog datuma necete biti validni da vas zovemo... :rol:

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 18 mar 2024, 22:00

FKSDoGroba je napisao/la:
18 mar 2024, 21:58
Tempero je napisao/la:
Normalno da smo se smijali kad je izjava dosla poslije utakmice gdje je sudjenje normalno bilo. Nego skontao klOvn kako da pridobije sudije jer vidi da na terenu ne moze nista pa da sudija pogura. I na kraju je plan upalio :salut:
Vidjecemo vas plan

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2024, 22:03

Evander je napisao/la:
let3 je napisao/la:
A vidimo koliko ste tek vi bitan faktor, pozvali sve klubove i svi vas odyebali :rol:

Sad mozete sami pred Savez i tamo qrcu svirati :zviz:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 18 mar 2024, 22:06

Vise se ljudi odazvalo meni kad mi je ugalj trebalo istovariti nego mirvicu na sastanak
menstrual

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 22:10

Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 21:57

Vas je izbacio Alen Seranic, ministar zdravlja iz susjednog entiteta. Mozes misliti ironije, igrate u FBiH, a ministar zdravlja RS vam dao uputnicu za kantonalnu ligu.
Skupština NK Čelik odlučila: Čelik počinje iznova – od iduće sezone u Kantonalnoj ligi – Odlukom većine članova Skupštine NK Čelik, zenički klub naredne sezone igrat će u Kantonalnoj ligi.

Ja znam da je za vas podanike političkih klubova teško razumjeti da postojii negdje članstvo koje čini skupštinu koja donosi takve odluke, razumijem da ste naviknuti da sa Miletom i živite i umirete ali može i drugačije, bitan je nijet.

Ono, nemoj ovdje tu mitomaniju uz gusle i rakiju bar dok je Ramazan.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 18 mar 2024, 22:11

Pact1921 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:46
Evander je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Prosla su vremena kriminalca Osima starijeg, koji vam je vise stelio, nego Vico Borcu sad.

U sustini, savez sad nihe nista gori, nego je bilo kad bio. Sve one ranije strukture, pocevsi od Pusine, kasnije Muniba i Pasalica, pa onda Osima i Begica, sve evo do danas, sve je to u pet deka.

Ova smijurija sad, samo je potez ocajnika da spasi svoju guziicu i onih koje je instalirao, a koje ne moze otjerati radi stetnih ugovora po klub. Mirvic je savrseno dobro znao sta radi i sta slijedi. Rekao sam odmah nakon utakmice, ovo je njegova strategija da zbrise odavde i da dobije bilo kakav alibi. Najgore od svega, klub ce na kraju najvise ispastati, radi nesposobne uprave i nesposobnog trenera.
alo pazi kako govoris o pokojnom ivici osimu . On je spasio bh fudbal . On je legenda svugdje u svijetu i svugdje postovan samo ga nasi u bosni pljuju . A to ako tvrdis da zeljo nije najveci klub drzavi hajde polahko . Mi da smo htjeli da stupimo u strajk protiv saveza mi bi sami to uradili bez pomoci drugih i mi bi rijesili sami tu situaciju ne bi se pozivali na bratske odnose jer mi ih u ligi nemamo ni sa kim i tako treba biti . A jedno je smijati se provocirati pljuvati po zelji godinama rugati se stvarima kao sa gorenjem grbavice sa dzenazom i drugim . A sad traziti da vam pomognemo pa nismo ni mi onaj stereotip glupog bosanca .
Tvoja zadnja rečenica je odraz inteligencije ili laganje samog sebe? Mi tražili od vas da nam pomognete tako što smo vas pozvali na sastanak da razgovaramo o kriminialnoj situaciji u BH fudbalu? Da nama pomognete? Šta ste to vi, Država za sebe? Reci otvoreno jel podržavate stanje u BH nogometu i smiurije od strane NSBiH, na čelu zna se sa kim? Stvarno, da nama pomognete? Da li se radi o manjku inteligencije ili laganje samog sebe? Da ponovim, da nama pomognete u borbi za koga i za šta?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 18 mar 2024, 22:14

invincible1921 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:59
Ispasce da sad branim mirvica ili sarajevo...ali jednostavno srce me boli kad vidim sta se radi s drzavom kao prvo pa onda sa svim ostalim sto ima njen predznak...

Ok nije niko doso i apasolutno se slazem sa svim razlozima koje ce neko navest zasto se ne treba odavazat...

Medjutim ipak kad se vec nece ic, borba protiv neprijatelja prije svega ove drzave pa onda i svega u njoj po meni nije za ismijavanja...mozete samo mislit kako nas gledaju i istocni i zapadni...eto de jos da se posvadjamo ovdje na mrtvo ime i mozemo u rahatluku gledat kako se sve raspada

Ko god stoji na nasoj strani pa makar jedan promil koristi imali od njega ja cu ga licno podrzat... :bih:

Jer ovo nije birba ni veleza, ni sararajeva, ni zelje, ni celika ni petog ni desetog ..ovo je borba svih nas

O tome jel treba mirvic sazivat, azmir, hasic ovaj onaj i nacin na koji cemo borbu vodit..o tome nek se rapsravi i odluci..ali svaki korak naprijed je dobrdosao
Apsolutno da se treba boriti za bolje, toga smo svi svjesni. Ali trenutak i "razlog" zbog kojeg se ovo forsira je licemjeran i supacki.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 mar 2024, 22:15

Tekashi je napisao/la:
18 mar 2024, 21:53
Epska blamaza pitica :rol:
Zamisli ovo epska blamaza a nisu vasi rezultati u gostima, gdhe niate jos boda uzeli :tokralju:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 22:21

slika
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 18 mar 2024, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 22:26

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 22:10
Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 21:57

Skupština NK Čelik odlučila: Čelik počinje iznova – od iduće sezone u Kantonalnoj ligi – Odlukom većine članova Skupštine NK Čelik, zenički klub naredne sezone igrat će u Kantonalnoj ligi.

Ja znam da je za vas podanike političkih klubova teško razumjeti da postojii negdje članstvo koje čini skupštinu koja donosi takve odluke, razumijem da ste naviknuti da sa Miletom i živite i umirete ali može i drugačije, bitan je nijet.

Ono, nemoj ovdje tu mitomaniju uz gusle i rakiju bar dok je Ramazan.
Čelik je ispao iz Premijer lige jer je sezona prekinuta nakon 22 kola zbog pandemije koronavirusa, a Zeničani su se u tom trenutku nalazili na 11. mjestu, a uostalom nisu prethodno ni dobili licencu za učešće u Premijer ligi.

Iako je bilo dilema hoće li crno-crveni igrati Prvu ligu FBiH ili Kantonalnu ligu, na kraju je na današnjoj Skupštini odlučeno da krenu ispočetka, odnosno od Kantonalne lige ZDK.

Dakle, prvo ste ispali, pa ste se onda odlucili za kantonalnu ligu. Nemoj da precutkujes bitne stvari.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 9 gostiju.