FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Dave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dave » 18 mar 2024, 19:38

Jedva čekam

slika
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 18 mar 2024, 19:46

Mirza Mustafić jedan je od nas!!!

Kakarot1946
Kontakt:

Post Postao/la Kakarot1946 » 18 mar 2024, 19:48

visokohz je napisao/la:
18 mar 2024, 19:46
Mirza Mustafić jedan je od nas!!!
Realno prosjecan igrac

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 18 mar 2024, 19:54

Sastanak propao.
Od sada svakog sudiju zaustaviti u Vogošći, preventivno išamarati i reći pamet u glavu, valja kući nazad. Ispasti nemožemo sa 16 utakmica na Koševu, do nekih boljih vremena i našeg čovjeka u savezu. A onda mi karamo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 mar 2024, 19:55

Senner je napisao/la:
18 mar 2024, 18:41
Pomjerena disciplinska za petak!
Ozbiljno ili su nagađanja ?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 mar 2024, 20:00

Mene najvise kopka i ono sto mi cesto padne na pamet je kako smo mi nekakav proklet klub, nije to samo sad sa Mirvicem. Izuzev par izleta i dijela kad smo imali ekipu Rahman Tatar Ahmet Velkoski.
Kako nekakav Dudic, u tom trenutku sigurno najbolji trener lige uz Jakira dodje kod nas pa bude najgori po broju bodova po utakmici?
Kako nekakav Mulahusejnovic ne moze s 3 metra glavom da pogodi, a kod Zrinjskog sa 14 metara istom tom glavom zabije i vec se namece kao pojacanje.
Kako nekakav Rozman napravi fine rezultate s Rijekom osvoji i kup pa i grupe igra, kod nas lose.
Evo ovaj Mustafic prosjek neki kod nas, garantujem da ode u Zrinjski prekuco bi ligu.

Malo da i skrenem sa ove sumorne teme i nekakvih odbijenica, i nekakvih odvratnih stavova jednih te istih, gdje vidis samo zlu namjeru nista vise.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 18 mar 2024, 20:27

I šta sad? 15 dana skoro od utakmice savez ne moze, ne smije, ne zna šta li vec da organizuje sastanak i donese nekakvu Odluku! To je nemoć. Mozda se boje, ne smiju da rizikuju... To nasim novinarima pardon "novinarima" nije intresantno bitno je svakih 5 minuta kačiti tekst nece Sarajevu na sastanak doci ovaj, nece doci onaj i to je njima bitno i to im je za dobrobit fudbala u BiH! Gdje su tekstovi gospodo ko su članovi disciplinske komisije, razgovori s njima, jok bitno je opskurnog Valjića citirati.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 18 mar 2024, 20:28

Ne znam kako uvijek ispadne da smo mi negativci ili da se mi zalimo kad nije nama u korist ocito je da su svi protiv nas i ovi "nasi" bi prije sastancili sa borcem nego sa nama kako je sve naopako u nasoj drzavi tako i fudbal
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 18 mar 2024, 20:30

ŠTA_JE je napisao/la:
18 mar 2024, 20:27
I šta sad? 15 dana skoro od utakmice savez ne moze, ne smije, ne zna šta li vec da organizuje sastanak i donese nekakvu Odluku! To je nemoć. Mozda se boje, ne smiju da rizikuju... To nasim novinarima pardon "novinarima" nije intresantno bitno je svakih 5 minuta kačiti tekst nece Sarajevu na sastanak doci ovaj, nece doci onaj i to je njima bitno i to im je za dobrobit fudbala u BiH! Gdje su tekstovi gospodo ko su članovi disciplinske komisije, razgovori s njima, jok bitno je opskurnog Valjića citirati.
Kakvih 15 dana, jedva 5 proslo

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 18 mar 2024, 20:36

Od Željezničara se nisam nadao zbog situacije u kakvoj se nalaze i zbog ranijih stavova, ali moram priznat iskreno da sam razočaran. Ne mogu da vjerujem da klub koji ima historiju i ogromnu bazu navijača je obična ameba.

Tuzla City nisam imao nikakvo mišljenje ni očekivanja. Oni su mi enigma bili jer je Azmir u upravnom odboru saveza a imali su onaj protest. Ne znam šta su očekivali od nas u tom trenutku, nikakvu inicijativu nisu ni pokrenuli. Na čemu smo ih to kao "izradili" pa se sada bukvalno djetinjasto svete.
Pirkehzsa je napisao/la:
18 mar 2024, 19:32
Jedan mali podsjetnik, za one koji se ne sjećaju ili ne žele da se sjećaju.

Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.

Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.

Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.

Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.

Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.

Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.

Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv?

By Sema
Velež mi je ipak najveće razočarenje. Ušao sam da napišem upravo ovo za play-off, koji se u mnogo težim trenucima nije odigrao kao solidarnost prema Veležu. Sarajevo i Rudar Kakanj su odbili da igraju play-off i ne znam ko je tu još bio neka me neko podsjeti. Veliko razočarenje iz Hercegovine. Ta borba kroz institucije je smiješna izjava i ne mogu da vjerujem da iko to uzima za ozbiljno.

Mišljenja sam bio da bi se od ostalih klubova mogao još priključiti i Igman. Sada sa ovakvim konstalacijama snaga na ovom sastanku njima to donosi daleko više problema jer realno manji klubovi bivaju prvi na udaru kako nemaju apsolutno nikoga da štiti njihove interese, kao što je uostalom bilo i sa Mladosti. Kako to očekivati od Igmana kada Željo ili Velež odbiju. Od ostalih klubova potencijalno mi je bilo moguće da se tu pojavi neko kao Zvijezda ili Posušje s obzirom šta su i njima radili u proteklom vremenu (pogotovo Zvijezdi).

Kako god idemo dalje. Ne vidim razloga zašto bi se sada povlačili u ovoj borbi niti zašto bi neko sada smatrao da je klub ishitreno djelovao izlaskomsa terena. To sjedenje na terenu posljednjih 10-15 minuta imalo bi istog odjeka kao i kad profesori u školama odluče da štrajkuju u trajanju od jednog časa i onda uredno nastave sa predavanjem kao da se ništa nije desilo. Nismo mi društvo za toga. Da smo čekali ljeto izgovori bi bili da nije vrijeme jer se pripremaju za europu ili za novu sezonu.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 mar 2024, 20:39

Cattivo, odbili su vec svi, osim Igmana.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 mar 2024, 20:40

Odgodjena sjednica znaci samo jedno : nije svejedno ublehama iz Saveza. Mislite da ne bi vec u cetvrtak ujutru donijeli odluku o -12 i susoenziji po najmanje godinu za sve ?! Kao sto jedan njihov rece "drhte ruke" pa zadrhtase njihove...
NEMA NAZAD !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 18 mar 2024, 20:43

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 mar 2024, 20:39
Znam drug, pišem "mišljenja sam bio"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 mar 2024, 20:44

Nisam uopšte nista ocekivao i nisam ni razočaran. Treba samo sebe gledati i jacati klub,ekipu, navijace. Ako se bude pravilno i ustrajno radilo doci ce sve na svoje, mozda ne sad ili za godinu ali vjerujte predam rad se uvijek isplati prije ili kasnije. Okrenuti se akademiji i profesionalnom radu i nema fule.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 18 mar 2024, 20:45

Cattivo je napisao/la:
18 mar 2024, 20:43
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 mar 2024, 20:39
Znam drug, pišem "mišljenja sam bio"
Pogresno procitao, izvini. Kontao sam i ja da ce iskociti neki wild card.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 mar 2024, 20:50

Bojim se da je odgađanje samo strah od odmazde pred utakmicu baraža, izgleda planiraju max kaznu osokoljeni ovim odbijenicama.

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 18 mar 2024, 20:51

Kažu da u teskoj muci ustvari vidis ko je uz tebe.
Ne treba nam niko, najveci i najbogatiji smo klub u državi, ali zaboravit ovo necemo.
Jedan kao SVI, a svi za Saraj'vo.
NEMA NAZAD, SAMI PROTIV SVIH!
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 18 mar 2024, 20:53

Dave je napisao/la:
18 mar 2024, 19:38
Jedva čekam

slika
Stavit ce Vico u ponedjeljak u 12 da se igra tekma.

A ovoj vlahadiji Zemunskoj, bacati kokarde na derbiju da mogu sa Vicom pjevati zadnje kolo na proslavi titule na Grbavici.

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 18 mar 2024, 20:58

guadalupe je napisao/la:
18 mar 2024, 20:53
Dave je napisao/la:
18 mar 2024, 19:38
Jedva čekam

slika
Stavit ce Vico u ponedjeljak u 12 da se igra tekma.

A ovoj vlahadiji Zemunskoj, bacati kokarde na derbiju da mogu sa Vicom pjevati zadnje kolo na proslavi titule na Grbavici.
Kako to da usta su vam puna Bosne
A četnici preko drine poklone vam nose,
Kako to da ovo vaše su ulice
Ma vi ste obicne vicine kujjice.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 mar 2024, 20:59

I ovim novinarima treba j.bat sve, kako se samo naslađuju što niko neće doći.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, SamoDaKazeem i 47 gostiju.