Znam da je vama za Borac svejedno nego vam krivo što izbaciše bratski vam Leotar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:48Ovo vam je ta taktika spasa BH fudbala, dok se hvale kako su direktno izbacili Borac i Leotar. Nevjerovatno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tacnochily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:11Znam da je vama za Borac svejedno nego vam krivo što izbaciše bratski vam Leotar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:48Ovo vam je ta taktika spasa BH fudbala, dok se hvale kako su direktno izbacili Borac i Leotar. Nevjerovatno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa ne bi cudilo jer od govana je sve moguce, ali sta yu navijaci uradil da mi je znati

-
- Kontakt:
Bolje je umrijeti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba igrat ćemo sezonu i otići", kazao je Koc. Glup je bosnjo da skonta ovo.
Joj kmecanja danima na forumu lavorčadi. Pa ovo je ludilo mozga. Sta im uradi papak u 92min i prekidanje. Jesi ih naguzio Real M svaka ti cast. U petak tesko pišanje od Vicike.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ista taktika kao i Mirvić, prave od sebe žrtvu a svako drugo kolo pobjede iz sumnjivog penala pred kraj utakmice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:23Bolje je umrijeti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba igrat ćemo sezonu i otići", kazao je Koc. Glup je bosnjo da skonta ovo.
Koc je samo stavio pritisak na savez da ih pogura do titule.
-
- Kontakt:
Jel dosta više kmečanja i ronjenja suza ovdje ? Čovječe kao nevinašca malena se ponašaju navijači Sarajeva, šta nam rade, mi ćemo istupiti, pobjeći ćemo sa sata, nećemo jesti, nećemo trenirati, štrajkat ćemo... De odrastite malo, ili igrajte ili istupite konačno
Navijaci nista, osim gadjanja predmetima nase klupe.
Ali fizicki napad na sudiju (onaj sa kapom neki vas je odgurnuo sudiju, poslije i Ibricic). Nigdje obezbjedjenja, mogli su ga lincovati. Tu zbog lose organizacije utakmice ocekujem 2-3 utakmice kazne.
-
- Kontakt:

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Idemo mi do kraja za razliku od svih vas,ovo saopstenje moze sanjat bilo koji podanicki klub u ovoj ligi da napise mada svi isto mislite o savezu,zapamti dobro da ce im ovo na nos izacichily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:25Ista taktika kao i Mirvić, prave od sebe žrtvu a svako drugo kolo pobjede iz sumnjivog penala pred kraj utakmice.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:23Bolje je umrijeti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba igrat ćemo sezonu i otići", kazao je Koc. Glup je bosnjo da skonta ovo.
Koc je samo stavio pritisak na savez da ih pogura do titule.
-
- Kontakt:
Ako je krojio plan kao ovaj sa silnim ulaganjem miliona u stručni štab i igrački kadar, ne bi me čudilo da na kraju budete izbačeni iz lige u niži rangSavez pada uskoro, steta sto se ne moze vise reci, ali ko zna zna i ne brine se, pa da i braci ovdje porucim da se ne brinu. I kazna koju cemo dobiti nece imati nikakve svrhe. Postoji dobra sansa da nece niko u Evropu iz Bosne ove godine, kao da necemo ni imati prvaka jer ce prvenstvo biti proglaseno neregularnim, a savez komplet smijenjen.
A sto se tice sastanka i nedolaska, Mirvic nije ni ocekivao neki odziv, to je vise pokazivanje sile u narednim koracima koji ce biti bombasticni i u fazonu "idemo sami protiv svih i pobijedicemo bez sumnje". Znate da je Mirvic biznismen i da se u biznis ne upusta bez konkretnog plana. Pa tako i za ovo, ne budite naivni misliti da nemamo dokaze koji ce bez sumnje dokazati korupciju na sudu.
Mozda i dokaz za stimanje utakmica - povezite malo sporazumni sa ziljkicem itd. - pametnom dosta

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Uskoro19vendetta87 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:07Ako je krojio plan kao ovaj sa silnim ulaganjem miliona u stručni štab i igrački kadar, ne bi me čudilo da na kraju budete izbačeni iz lige u niži rangSavez pada uskoro, steta sto se ne moze vise reci, ali ko zna zna i ne brine se, pa da i braci ovdje porucim da se ne brinu. I kazna koju cemo dobiti nece imati nikakve svrhe. Postoji dobra sansa da nece niko u Evropu iz Bosne ove godine, kao da necemo ni imati prvaka jer ce prvenstvo biti proglaseno neregularnim, a savez komplet smijenjen.
A sto se tice sastanka i nedolaska, Mirvic nije ni ocekivao neki odziv, to je vise pokazivanje sile u narednim koracima koji ce biti bombasticni i u fazonu "idemo sami protiv svih i pobijedicemo bez sumnje". Znate da je Mirvic biznismen i da se u biznis ne upusta bez konkretnog plana. Pa tako i za ovo, ne budite naivni misliti da nemamo dokaze koji ce bez sumnje dokazati korupciju na sudu.
Mozda i dokaz za stimanje utakmica - povezite malo sporazumni sa ziljkicem itd. - pametnom dosta![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Konta Vico mi ko vrapcicani mirni,opalis dvije iza usiju,obecas im nesto sitno i njihova birba prestaje preko noci hahha. Nismo mi ni Sisoje ljiljan koji stiti interese BH klubova u savezu,nase cemo tjerat do kraja. Nego Vrapcicani vi ste imali najkracu borbu u historiji sa savezom? Podvili rep na brzinu pa im mi kao krivi nesto. Najveca greska je sto smo ih podrzali i ostali bez kvalifikacija u evropi i sto nismo nista naucili.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislim da ce ova vasa borba trajat krace nego njihova..S tim sto su oni popizdili jer ih je bas klalo, a vi krenuli u ovo iz dosade i zbog pokusaja da se skrene prica o katastrofalnim rezultatima i igrama.
Srecom ostali klubovi su shvatili o cemu se radi. Daj Boze da netko nesto pokrene iskrenim i cistim namjerama, vrlo brzo bi se mnogi odazvali..al ovakvi pokusaji su smjesni
Srecom ostali klubovi su shvatili o cemu se radi. Daj Boze da netko nesto pokrene iskrenim i cistim namjerama, vrlo brzo bi se mnogi odazvali..al ovakvi pokusaji su smjesni
-
- Kontakt:
Ma ja upravu si,vidim i realan si. Ofsajd 4 metra u 94 min i gol,Igman penal nidje veze,dva oenala protiv Borca ne svira,sada ova tekma,Sloga prosle sezone itd paze nas na sve strane. Samo pokrecite sretno vam bilo,trebace vam. Nadam se da ce vrapcicani do kraja biti ispravni i vjerovati u procese i institucije saveza hahah vecu glupost dugo nisam procitao. Kakvu igru spominjes i rezultate u ovoj ligi,Vico vam je svima odredio pozicije na tabeli,drugo je sto ste podvili repove i cutite. Velez je bio pokrenuo pa jestel se odazvali postenjacine nase?tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:20Mislim da ce ova vasa borba trajat krace nego njihova..S tim sto su oni popizdili jer ih je bas klalo, a vi krenuli u ovo iz dosade i zbog pokusaja da se skrene prica o katastrofalnim rezultatima i igrama.
Samo u dva zadnja meča sa borcem na nama je izdrkan racku na bolestan nacin... Da jedan klub napravi 30+ faulova po tekmi i da drugi klub zabija iz 4 metra ofsajda...tutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 01:20Mislim da ce ova vasa borba trajat krace nego njihova..S tim sto su oni popizdili jer ih je bas klalo, a vi krenuli u ovo iz dosade i zbog pokusaja da se skrene prica o katastrofalnim rezultatima i igrama.
U ovom dijelu prvenstva mi jesmo igrali lose, ali to ne znaci da nas se treba klati, od penala nedosudjenih, do golova iz ofsajda, sviranih nepostojecih ofsajda. U kupu u Banjaluci prvi meč dva penala ko kuca nisu svirana nam... Da se ne vracam ranije kada smo prosuli 11 bodova sta nam se radilo i sviralo.
Fk Sarajevo je trn u oku, ko je radio u fudbalu to zna dobro. Nekada se moglo mesetariti sa igracima, danss zbog plata koje daje sarajevo mora se dobro zavuci ruka u dzep, nekada su se djeca uzimala kako je ko htio, danas djecu moraju kriti od fk sarajeva a djeci iz akademije ukidati poziv u reprezentaciju.
Fk Sarajevo nije ovo uradilo iz kako ti kazes interesa, ovo je bukvalno spas fudbala, jer ne znam koliko si upucen, nasa liga nije ni na malo lijepom glasu. Ovo sto se radi od dolaska Vice je postalo predmet sprdnje, s tim sto ste vi, zrinjski, usli u kolo i zaigrali igru.
Da te podsjetim Sarajevu nije prvi put da pokrece i bude dio necega ovakvog pa ste i tada vi i vama slicni to opstruirali. Kada se islo u to da se organizuje udruzenje premjerligasa kao sto postoji u svakoj normalnoj zemlji jer onda svako ima jednake uslove i svako moze zaustaviti i sprijexiti cirkus, ili svesti na minimum, vibste i banjaluka opstruirali to.
Kada se mladost izbacila iz lige na pravdi Boga a kasnije pola rimova nema reflektore i osnovne uslove za ligu, samo SARAJEVO je stalo iza mladosti i ponudilo stadion i pomoc.
Kada je velez naguzen od VAS za stadion, Sarajevo je stalo uz velez i ostalo bez evrope i pretprilo za to vrijeme dobar finansijski udarac. Sarajevo je i organizator 4R ili kako se zvalo to pa ostalo do kraja jedino uz Velez., iako isti pokusavaju slagati da smo mi kao izasli ili sta vec, a njihova uprava govori suprotno.
Dakle, lazes ovdje da neko to radi iz intereda, sarajevo to radi jer bi u normalnoj ligi i normalnim uslovima sa novcem koji ima u dogledno vrijeme napravilo dobre stvsri i zastitilo svoju investiciju. To je jasno i vama i Borcu koji ste zauzeli pozicije u Savezu rakve da ste zasticeni i vama ovakvo jadno stanje i odgovara. I vi se i borite za to da ostane ovako jer se u ovom blatu najbolje snalazite... Samo, ne znam do kada ce to tako trajati, a jednom kada pukne Bgm, neka vam je Bog na pomoci jer svaka batina ima dva kraja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Meni je najjace to sto 95 posto likova sa ovog foruma iznosi cinjenice i argumente ispred svojih klubova za koje navijaju, kao da su u vrhu upravnog odbora/skupstine sta god. Svi sve znaju, pojedini se po pisanju ovdje i pitaju nesto u klubovima..
Opustite se ljudi, sta vam je.. ovo je sad vrijeme Borca, nekada poslije ce biti vrijeme drugog kluba, kao sto je prije bilo vrijeme Zelje, Sarajeva, Zrinjskog itd.. ne mogu vjerovati da za 24 godine ljudi nisu skontali kako sta funkcionise. Uzivajmo dok traje..
Opustite se ljudi, sta vam je.. ovo je sad vrijeme Borca, nekada poslije ce biti vrijeme drugog kluba, kao sto je prije bilo vrijeme Zelje, Sarajeva, Zrinjskog itd.. ne mogu vjerovati da za 24 godine ljudi nisu skontali kako sta funkcionise. Uzivajmo dok traje..