treba te prijaviti za ban,zivota miSemper je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo na poluvremenu imali 0:0 i da smo na kraju izgubili 6:0.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
treba te prijaviti za ban,zivota miSemper je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo na poluvremenu imali 0:0 i da smo na kraju izgubili 6:0.
SarajlijaTM je napisao/la:treba te prijaviti za ban,zivota miSemper je napisao/la:Sanjao sam sinoć da smo na poluvremenu imali 0:0 i da smo na kraju izgubili 6:0.
![]()
![]()
nema veze i na koljenima do pobjedeElegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
kakva euforija. vidis da ova djecica pravi crtani od foruma, fol nesto sanjali kao da je obdaniste. nema euforije kod normalnih navijaca nego ima samo strah.Elegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
je li se to mozda ne smijemo nadati nekom cudu?u ocima svakog pravog "ludjaka" plave boja svaki klub je manje od naseg voljenog kluba tako da od cega bi nas strah trebao da bude? uredu ljudi su bolji,al hajmo realno gdje je taj isti klub bio prije prosle godine,ko je cuo za njih do prosle godine?koliko je klubova imalo sezonu iz snova pa onda padnu i ne znas vise gdje su? previse sebe podcjenjujemo i tu lezi nas najveci problem!Limonene je napisao/la:kakva euforija. vidis da ova djecica pravi crtani od foruma, fol nesto sanjali kao da je obdaniste. nema euforije kod normalnih navijaca nego ima samo strah.Elegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
Ja konu svoju svaki drugi dan.krmak je napisao/la:sanja li iko od vas kakvu dobru trebu?
Gubi 3:0 vani i 2:0 kucikrmak je napisao/la:nek mi odsanja neko za zrinjskog u cetvrtak ako moze, mijenjam kubik drva za jedno tocno sanjanje
Protiv Maribora smo se s pravom mogli nečemu nadati jer smo se tada mogli nazvati ekipom a i dokazali smo to u prvom poluvremenu a i u uzvratnoj da je bio normalniji sudija moglo je svašta biti. Danas nermamo ni E od ekipe! Prema tome, za nas je u ovom slučaju lopta kockasta. Daj bože da griješim ali se ne nadam ničemu. Shvatam snove pojedinaca da smo odigrali 2:2 i da možemo odigrati "kao Jablonec" ali realno, ne vidim način na koji mi možemo sa ovim igračima bar do jednog gola a kamoli više od toga, jedino kad bi Hodžić "poludio" i utrpao neku majstoriju. Adilović ga može zabiti samo ako ga neko u petercu pogodi loptom ali ništa od toga pošto niko ne zna nabaciti. Krila nam ne mogu nikog pretrčati niti mogu napraviti višak nekim eventualnim driblingom. Ostali ne mogu jako i precizno šutnuti van šesnaesterca tako da otpada i ta mogučnost. Prekide nema ko izvesti itd.Elegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
haha, neka nek mi oni kazu neznam kolko si ti iskusan sa tim sanjanjemmoRAja je napisao/la:Gubi 3:0 vani i 2:0 kucikrmak je napisao/la:nek mi odsanja neko za zrinjskog u cetvrtak ako moze, mijenjam kubik drva za jedno tocno sanjanje
PREVIŠE se podcjenjujemo?twisttm87 je napisao/la:je li se to mozda ne smijemo nadati nekom cudu?u ocima svakog pravog "ludjaka" plave boja svaki klub je manje od naseg voljenog kluba tako da od cega bi nas strah trebao da bude? uredu ljudi su bolji,al hajmo realno gdje je taj isti klub bio prije prosle godine,ko je cuo za njih do prosle godine?koliko je klubova imalo sezonu iz snova pa onda padnu i ne znas vise gdje su? previse sebe podcjenjujemo i tu lezi nas najveci problem!Limonene je napisao/la:kakva euforija. vidis da ova djecica pravi crtani od foruma, fol nesto sanjali kao da je obdaniste. nema euforije kod normalnih navijaca nego ima samo strah.Elegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
i ti sad kontas da ces nesto promijeniti ako izvalis glupost sanjao zabili ga u 90min. to znaci da ti si ti veliki navijac. prosla evropska iskustva nam govore da nemamo cemu da se nadamo i tu lezi poenta i bit. znas i sam kakve su prosli rezultati bili sa jakim timovima zasto mislis da ce ove biti nesto bolje a kad sam znas da imas losiji tim nego prdhodne godine.twisttm87 je napisao/la:je li se to mozda ne smijemo nadati nekom cudu?u ocima svakog pravog "ludjaka" plave boja svaki klub je manje od naseg voljenog kluba tako da od cega bi nas strah trebao da bude? uredu ljudi su bolji,al hajmo realno gdje je taj isti klub bio prije prosle godine,ko je cuo za njih do prosle godine?koliko je klubova imalo sezonu iz snova pa onda padnu i ne znas vise gdje su? previse sebe podcjenjujemo i tu lezi nas najveci problem!Limonene je napisao/la:kakva euforija. vidis da ova djecica pravi crtani od foruma, fol nesto sanjali kao da je obdaniste. nema euforije kod normalnih navijaca nego ima samo strah.Elegant je napisao/la:Dize se euforija kao pred Maribor kad smo mislili da cemo se prosetati pa su nas razbili kao zadnje levate, Maribor je mala maca za Viktoriju zivi bili pa vidjeli igraci nam nece moci trcati 90 minuta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Ejnur, Napaceni87, voltron30 i 64 gosta.