Veceras oko pola 1 ?pesmaster je napisao/la:
kad oš
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
možeAgresivnoDjubre je napisao/la:Veceras oko pola 1 ?pesmaster je napisao/la:
kad oš
Sloboda Tuzla !!!
-
- Kontakt:
kako ljdi da igram on line soker imam skinut ovaj patch demaz 8 i igram ja on line ali nije mi to preko kojeg vi igrate on line soker ako moze link
Samo Sarajevo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
jesi tu
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
zaboravio za tebe , sutra cemo igratAgresivnoDjubre je napisao/la:jesi tu
Sloboda Tuzla !!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
lizi mi tabanepesmaster je napisao/la:
zaboravio za tebe , sutra cemo igrat
Vidim ima ova neka varijanta da se igra PES 6 online. Posto sam svojevremeno picio po tom pesu nekako sam pozelio da se okusam u online-u, ali ili moj patch nije dobar ili sta ail ne mogu da udjem da biram protivnika, udjem u lobby i kad hocu da idem dalje izbaci me. Mozete li mi postaviti aktuelne linkove za patch. Koji se koristi ima neki sholym i deemaz? Ja sam probao deemaz pa na pes6j, ali konektuje se ima ona njihova welcome poruka napravim profil i imam kao tri razlicita ulaza za dalje koji god da probam izbaci me...KOntam da mi patch nije dobar i oni AFS filevi
Uglavnom treba mi mala pomoc oko tih linkova jer kontam da nisam neki bajat patch nasao
Uglavnom treba mi mala pomoc oko tih linkova jer kontam da nisam neki bajat patch nasao

koji je najnoviji patch ?
@biskit nemoj ic na pes6j jer im je server jako nestabilan a i jos uvijek koriste patch iz 2011/12 sezone
ovdje se igra na fiveserveru koliko sam upoznat , trenutno je liga na pauzi , koristi se phoenix patch 12-13 sa nasim rosterima , ali vise informacija potrazi na fb grupi (potrazi link u temi) ...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
ovdje se igra na fiveserveru koliko sam upoznat , trenutno je liga na pauzi , koristi se phoenix patch 12-13 sa nasim rosterima , ali vise informacija potrazi na fb grupi (potrazi link u temi) ...
- Cautinho
- Kontakt:

Evo nakon nekog vremena hocu opet da igram šesticu,a zayebava me ovaj settings,ne znam kako da namjestim,sta je sta?
Ako netko zna da objasni,jer ovdje pisu samo gumbovi i tipke,ne pise ono "Shoot","Pass","Cross"...
Keep walking.
trokut-pas u prostorCautinho je napisao/la:
Evo nakon nekog vremena hocu opet da igram šesticu,a zayebava me ovaj settings,ne znam kako da namjestim,sta je sta?
Ako netko zna da objasni,jer ovdje pisu samo gumbovi i tipke,ne pise ono "Shoot","Pass","Cross"...
kocka-šut
krug-centaršut
x-pas
r1-brzo trčanje
Kako raspakovati phoenix patch ?
@Lesnar
imaju upustva na evo-web forumu u temi za Phoenix patch ..
- Cautinho
- Kontakt:
Pozdrav raja.
Imao sam nekih problema sa patchom i tim,pa sam obrisao i instalirao pes nacisto,ali problem je sto kad hocu igrati master ligu,udjem u match start i izbaci me,pise da je pes6 prestao raditi.
Kad je exibition match u pitanju,normalno ide utakmica.
Kakav je problem u pitanju,ako netko zna?
Imao sam nekih problema sa patchom i tim,pa sam obrisao i instalirao pes nacisto,ali problem je sto kad hocu igrati master ligu,udjem u match start i izbaci me,pise da je pes6 prestao raditi.
Keep walking.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Registruj se na http://www.rajadojaja.co.ba" onclick="window.open(this.href);return false; i tu imas upute.
- Cautinho
- Kontakt:
Zasto se ne moze uci na ovaj fiveserver?
Mozete li vi?
http://www.pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false; Moze li se negdje drugo registrirati?
Mozete li vi?
http://www.pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false; Moze li se negdje drugo registrirati?
Keep walking.
jbg , to je legendarni problem u pesu 6 , nekima se to dešava nekima ne (poput mene) , na netu je bilo fixova za to , al nikad nisam ni skidao nit znam jel šta radi jer nisam imao problema s tim..Cautinho je napisao/la:Pozdrav raja.
hvala tebi ali ja se ovdje nisam snasaoviKK je napisao/la:@Lesnar

ovo što sam ja skinuo se zove phoenix patch a ustvari nije,onda treba prebacivat u neke "kitservere" kojih nemam,a ako ih napravim ne znam gdje s njima itd.

posto ti instaliras phoenix patch , a on je u nekoliko .rar-ova za koji svaki ima posebnu ulogu (jedan su dresovi , drugi kose i lica , treci kopacke itd.) , jedan od njih je kitserver.. bukvalno samo kopiras kitserver folder u directory i onda pratis uputstva , uni folder (dresovi - uni = uniforms) kopiras u kitserver/GDB i zamijenis sa starim uni folderom .. tako svaki , uostalom imaju uputstva . nadam se da sam pomogao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.