majestic24 je napisao/la:Nazalost ,ti se dueli nedogadjaju tako cesto jer su vam igraci nesposobni da prodju 1/8 finala LP. Kad god vas cekamo,vi popusite od nekoga.
Dosta smo puta utisali Old Traford zar treba jos , npr. 2000 kad su igraci bili fan forme razbili smo vas kad ste najjaci bili a nama bilo dovoljno 2 sposobna igraca da vas izbacimo, tj. Redondo i Raul
[youtube][/youtube]
jeli ovo blancos
veliki Fernando Redondo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mandraX je napisao/la:Portillo, za razliku od tebe, ja uzivam u sadasnjosti, u igri tj. dominaciji najdrazeg mi kluba ne moram lutati po google-u i yt-u
to moraju raditi ovi mlađi ,ja lično ne moram ,kao ni Portilo ,jer smo i mi uživali u igri Real i mi smo uživali u prošlosti
jel tako Portilo
ti nas napravi takvim da nikad nismo uživali u igri ,a mi osvojili tri LP i pamtimo ih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..
legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba nigdje veze pozz
Los_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu
Niko nije kompetentan da priča o njemu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
mandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba nigdje veze pozz
pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čuli
prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)
A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )
Los_Blanos2 je napisao/la:@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..
Tacno sad kulirate i primate petarde hahahhahahhahaha grohotom ti se smijem..
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
mandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba nigdje veze pozz
pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čuli
prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)
A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )
Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikad Ali i Ronaldo je bio majstor kakav je sada nepojmljiv uz dužno poštovanje Ronaldu(mlađem),Messiju i ostalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Los_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu
jesam ja tebe mozda nesto pitao? jesam se obracao tebi u postu iznad? jesam te spomenuo negdje? - otpepaj lagano legendo o tom ti pricam...upravu si...poslusaj mene, zaobilazi diskusije/raspravu sa djecicom, ne isplati se
LBJ MVP je napisao/la:
Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikad Ali i Ronaldo je bio majstor kakav je sada nepojmljiv uz dužno poštovanje Ronaldu(mlađem),Messiju i ostalim
a znao sam da ćeš ti citirati
ti si jedan od Gonzaloljubimaca
A Real sa Robbenom,Van der Vartom,Van Nistelroyom,Sneijderom,Huntelarom,Drentheom itd - nije bio holandska kolonija, jelde...pa baš si mudar do jaja
LBJ MVP je napisao/la:
a znao sam da ćeš ti citirati
ti si jedan od Gonzaloljubimaca
Za sve mi smiješ ružno govorit,al za Goznala ne
Los_Blanos2 je napisao/la:Nista izbacilo smo proslo godisnjeg prvaka Kupa Spanije mnogo tezi put do finala smo imali od protivnika u finalu ali otom potom.
HALA MADRID
edit: "Manu" je bezobrazno zakucao u debiju na Bernabeu, sjajno 2-0
Jel vas strah ? .. ja cuo Ramos se ukakio hahahha
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!