Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:01

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 23:01

vidim historija vam dobro ide :D a da...to vam je jedino i ostalo...utjeha ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 feb 2011, 23:08

mandraX je napisao/la:vidim historija vam dobro ide :D a da...to vam je jedino i ostalo...utjeha ;)
hahaha cuj to nam jedino ostalo. Reko bi covjek da smo Notingem Forest a ne najbolji klub ikada i klub koji spada u red trenutno najjacih na svijetu. Ne brini, proci ce i ovo vrijeme Barce, kao sto je i proslo vrijeme onog Reala s pocekta stoljeca i one Barce sa Ronaldinhom.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2011, 23:18

Los_Blanos2 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Nazalost ,ti se dueli nedogadjaju tako cesto jer su vam igraci nesposobni da prodju 1/8 finala LP. Kad god vas cekamo,vi popusite od nekoga.
Dosta smo puta utisali Old Traford zar treba jos :lol: , npr. 2000 kad su igraci bili fan forme razbili smo vas kad ste najjaci bili a nama bilo dovoljno 2 sposobna igraca da vas izbacimo, tj. Redondo i Raul :mrgreen:

[youtube][/youtube]

jeli ovo blancos :lol:
veliki Fernando Redondo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 23:19

Portillo, za razliku od tebe, ja uzivam u sadasnjosti, u igri tj. dominaciji najdrazeg mi kluba ;) ne moram lutati po google-u i yt-u :)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:23

Kako nam fali Higuain u napadu.

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2011, 23:25

mandraX je napisao/la:Portillo, za razliku od tebe, ja uzivam u sadasnjosti, u igri tj. dominaciji najdrazeg mi kluba ;) ne moram lutati po google-u i yt-u :)

to moraju raditi ovi mlađi ,ja lično ne moram ,kao ni Portilo ,jer smo i mi uživali u igri Real i mi smo uživali u prošlosti :lol:
jel tako Portilo :lol:

ti nas napravi takvim da nikad nismo uživali u igri ,a mi osvojili tri LP :lol: i pamtimo ih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:29

@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..

FK Željezničar

Podrška Papetu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 23:34

legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba ;) nigdje veze :) pozz

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:38

Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:40

Ozil 1-0 37min

finale blizu, el clasico ceka :D

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 feb 2011, 23:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu 8-)
Niko nije kompetentan da priča o njemu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2011, 23:41

mandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba ;) nigdje veze :) pozz
pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čuli :lol:

prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)

A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )

Madridista_23
Kontakt:

Post Postao/la Madridista_23 » 02 feb 2011, 23:41

Ozil igra najbolju tekmu u dresu Reala, 1-0
kako lijepa akcija, jednostavna, što bi rek'o Zoran Šuko: KO iz školskih udžbenika :)

I ovaj Benzema se popravio kako je došao adebayor, valjda se prepao da ce izletiti iz prvih 11

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 02 feb 2011, 23:43

Los_Blanos2 je napisao/la:@legenda tako je..vecina ovih tzv.navijaca Barce su igrali klikera dok je Barca igrala u Uefa Cupu i sada nesto pametuju, mi smo se uspijeha i titula RM nagledali sada kuliramo..
Tacno sad kulirate i primate petarde hahahhahahhahaha grohotom ti se smijem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 feb 2011, 23:44

legenda reala je napisao/la:
mandraX je napisao/la:legendo druze...a Bogami, ovdje na forumu vas ima vise sto ne pamte nego sto pamte al ajd sve je to donekle ok...dok se neka djecica ne pocnu ku*azit nekom historijom, a vjerujem da ne pamte ni Raula u najboljem izdanju... a da ne pricam o drugim igracima/legendama kluba ;) nigdje veze :) pozz
pa normalno da ima ,isto košto kod vas je većina tu od Ronaldinha ,a za Rivalda i Klaiverta nisu nikad čuli :lol:

prave mene budalom kažu Barsa uvijek imala najaču školu ,a ja znam kad je Barsa bila Holandska kolonija (nedaj mi lagati)

A ovi što fale Higuain kao najboljeg napadača svih vremena ,sigurno ne pamte ni Morientesa ,a kamoli Raula i Ronalda (odma sam trojicu bolji nabrojo )
Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikad :roll: Ali i Ronaldo je bio majstor kakav je sada nepojmljiv uz dužno poštovanje Ronaldu(mlađem),Messiju i ostalim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 feb 2011, 23:45

Los_Blanos2 je napisao/la:Nisi kompatentan da pricas o nasoj legendi Raulu 8-)
jesam ja tebe mozda nesto pitao? jesam se obracao tebi u postu iznad? jesam te spomenuo negdje? - otpepaj lagano ;) legendo o tom ti pricam...upravu si...poslusaj mene, zaobilazi diskusije/raspravu sa djecicom, ne isplati se ;) :P

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 feb 2011, 23:45

1-1 vrlo hladan M.Ozil 8-)
"Manu" cim je usao izazvo crveni karton S. Sanchez-a.

FK Željezničar

Podrška Papetu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2011, 23:46

LBJ MVP je napisao/la: Higuain ne može nikako biti bolji od njih jer još nema ni 25.A Ronalda ne volim jer Morientes zbog njega morao otić to mi je najmrži transfer ikad :roll: Ali i Ronaldo je bio majstor kakav je sada nepojmljiv uz dužno poštovanje Ronaldu(mlađem),Messiju i ostalim
a znao sam da ćeš ti citirati :lol: :lol: :lol:

ti si jedan od Gonzaloljubimaca :lol: :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 02 feb 2011, 23:47

legenda reala je napisao/la:

A Real sa Robbenom,Van der Vartom,Van Nistelroyom,Sneijderom,Huntelarom,Drentheom itd - nije bio holandska kolonija, jelde...pa baš si mudar do jaja :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.