Upravo. Prije 2 godine plafon mu je prema "objektivnim" bh forumasina ABA liga i Mega, ali eto koze ekipa iz donjeg doma spanije, pa čovjek postade MVP, ali nije jos on za Madrid, bolje Valencija ili neki toga ranga, ali on ne posluša forumase već ode u Madrid, pa dobro nek bude sretan sa 10-15 min i nekom epizodnom ulogom, kad on najbolji igrač ekipe (najbolji mediju jednakim), pa nije za play Off - razvali dvije zadnje tekme, ostade još samo to da nije za NBA - dok se ne vrati u NBA.lumani je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:19To samo pišu Bosnje hejteriakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lolkao nije on još za playoffa
uskoro će biti nije on još za Final4
![]()
Hejteri ,padobranci ..
Odigrao je odlično zadnje 3 tekme![]()
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jel standardno u košarkaškoj karijeri da imaš u kratkom periodu nagli uspjeh, pad, dno i novi uspon.
Jel ima slična sportska priča Musinoj?
Jel ima slična sportska priča Musinoj?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- NerminFatic
- Kontakt:
Musa pomjera granice. Svaka cast momak, Final Four je velika nagrada za rad i trud posljednjih 4-5 godina. Jedino onu frizuru mora mijenjati. Sinoc jedna ne bas fina fotka tjemena. 
Lumani dočekao svojih 5 minuta da ponovo lupeta
Drug,svaka na mjestuSport90 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 20:11Upravo. Prije 2 godine plafon mu je prema "objektivnim" bh forumasina ABA liga i Mega, ali eto koze ekipa iz donjeg doma spanije, pa čovjek postade MVP, ali nije jos on za Madrid, bolje Valencija ili neki toga ranga, ali on ne posluša forumase već ode u Madrid, pa dobro nek bude sretan sa 10-15 min i nekom epizodnom ulogom, kad on najbolji igrač ekipe (najbolji mediju jednakim), pa nije za play Off - razvali dvije zadnje tekme, ostade još samo to da nije za NBA - dok se ne vrati u NBA.lumani je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:19To samo pišu Bosnje hejteriakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lolkao nije on još za playoffa
uskoro će biti nije on još za Final4
![]()
Hejteri ,padobranci ..
Odigrao je odlično zadnje 3 tekme![]()
Luka je radio stvari sa 18-19
Licno se nadam da ce ostati jos 3-4 godine u Evropi ,pa neka onda ganja novac po USA.
@sport90..kakvi bolan objektivni forumasi, to je samo nagrajisala sarma pisala, i pise jos uvijek:-)
Da Musa da 50 poena i ostvari triple double, Sarmica ce nac neku losu stvar u svemu tome
Najjaci lik
Najjaci lik
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemojte provocirati Sarmicu da ne uzme pistolj/pusku i krene pucati po selu.
ja sam najveci papak
nece igrati veceras, odmara ga chus mateo za barcelonu
- Shategabri
- Kontakt:
Nema svrhe lomiti se na utakmici koja je Valensiji biti ili ne biti, pa za dva dana opet igraju sa Gran Canariom u gostima.
Ima Yabusele, nek igra sam
Koševo Zapad
Baš tako,Dončić je već sad sa 24 godine u NBA ostvario više nego i jedan evropski nek ikadaProfesor je napisao/la: ↑12 maj 2023, 21:44A da prestanemo sa tom uporedbom? Luka je generacijski igrac, koji se vjerovatno nece pojaviti u evropi narednih 20g.
Ide koracima Doncica. Lakapo... 
U Madridu ga obozavaju!
U Madridu ga obozavaju!
Balkan
Mirotic je **** od igraca, btw.
E vidis, nije sve crno-bijelo. Da, upravu si za to sto si napisao. Samo da naglasim, ostvario je za sebe, ali ne i za tim. On odavno vise nije timski igrac. Bio je do osvajanja Eurobasketa, a nakon toga i slave u NBA on je obicna statistika i ugodnost za oci.
Garantujem ti da isti taj Doncic danas, sa Realom umjesto Muse ne bi prosao Partizan. Sve bi se svodilo na soliranje, pricanje sa sudijama, nervozu, konflikt, isutavanje. Dao bi on u svakoj utakmici 30-40pts, imao 10 skokova, 10 asista i to bi bilo to, a ostali igraci bi bili posmatraci, dodavaci, i na terenu inferiorni do te mjere da bi odbrana bila tek propuh a vec im jeste vecinu utakmica u sezoni.
Kosarka je timski sport, protkan hemijom, akcijama, inspiracijom pojedinaca, energijom. Dallas je to dokazao s njim. Jedan igrac nikad nece ciniti tim, pa ni Jordan to ne bi uspio bez Pippena, Kukija i ostalih igraca koji su cinili TIM.
Musa kad polozi 2, stane na bacanja, potrefi tricu...to uradi na nacin da pokrene tim, digne ih energetski, ubaci u ritam, izvede iz kontraritma. Doncic to ne cini, njega samo gledas sta radi, prvo mu se divis a onda se zapitas koji cu k... ja na terenu, dajte mu drugu loptu.
Ajd da ne bi isli previse u offtopic:
vidim ja tu paralelu i u poslovnom svjetu...
imas kolege tipa Doncic, sve znaju, imaju deficite kao svi ostali, ali jih ne priznavaju kod sebe, cesto traze krivce kod drugih. Takozvani sveznalci.
A onda imas kolege tipa Musa, koji znamo da imamo deficite i te iste priznajemo, uklapljamo se u tim i sa timom rastemo. Tipa normalna raja.
Razvijanje EQ je bitnije nego sam talent i IQ/hard skillovi.
Hire attitude before skills.
Musa je svoju prvu vecu krizu odradio dobro, izasao kao bolji igrac i karakterno jaci.
Doncic je u procesu krize, treba tek da je prebrodi. Vidjet cemo na prvom okupljanju Slovenije ovo ljeto.
vidim ja tu paralelu i u poslovnom svjetu...
imas kolege tipa Doncic, sve znaju, imaju deficite kao svi ostali, ali jih ne priznavaju kod sebe, cesto traze krivce kod drugih. Takozvani sveznalci.
A onda imas kolege tipa Musa, koji znamo da imamo deficite i te iste priznajemo, uklapljamo se u tim i sa timom rastemo. Tipa normalna raja.
Razvijanje EQ je bitnije nego sam talent i IQ/hard skillovi.
Hire attitude before skills.
Musa je svoju prvu vecu krizu odradio dobro, izasao kao bolji igrac i karakterno jaci.
Doncic je u procesu krize, treba tek da je prebrodi. Vidjet cemo na prvom okupljanju Slovenije ovo ljeto.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.