Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pratite komentare prije za Dulju na Velezovom forumu hahaha kao i ptije za Musu i svakog igraca iz Sarajeva,ljudi luduju kad im spomenes nekog naseg igraca a zavrsi se uvijek tako sto bude mrka kapa. Dulju su zivotom dozivali hahahah sad ovdje kao pisu ma koji crni Dulja 

- bagniadiluca
- Kontakt:
Aleksandra Prijović, puni tri AFH simbolično

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
Haos u Banjaluci: Lešinari napali i pretukli navijače Crvene zvezde
PREMIJER LIGA BIH20/03/2024 u 13:16 h
Petorica navijača iz Banjaluke uhapšeni su, a traga se za još trojicom zbog sumnje da su u centru grada napali četiri osobe, a od jednog su ukrali novčanik s novcem i dokumentima.
& saznaje ATV motiv napada je bilo to što je jedan od napadnutih mladića na sebi nosio dres Crvene zvezde, što je zasmetalo grupi ”Lešinara”.
Prvo su krenula dobacivanja i prozivke, a potom je usljedio i fizički napad jedne grupe na drugu. U opštom metežu jednom oštećenom je ispao novčanik, koji je jedan od uhapšenih pokupio i tako počinio razbojništvo zbog kojeg mu prijeti od jedne do 10 godina zatvora.
U PU Banjaluka navode da su uhapšeni B.P., S.J., M.M. i N.G. i S.U. svi iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivična djela razbojništvo i nasilničko ponašanje, dok se za tri osobe i dalje traga.
- Policiji je oko 17 časova prijavljeno da je u Gajevoj ulici više nepoznatih lica verbalno, a potom i fizički napalo četiri osobe. Prilikom napada od jednog lica je ukraden novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Oštećenima je pomoć ukazala služba hitne medicinske pomoći. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode iz PU Banjaluka.
PREMIJER LIGA BIH20/03/2024 u 13:16 h
Petorica navijača iz Banjaluke uhapšeni su, a traga se za još trojicom zbog sumnje da su u centru grada napali četiri osobe, a od jednog su ukrali novčanik s novcem i dokumentima.
& saznaje ATV motiv napada je bilo to što je jedan od napadnutih mladića na sebi nosio dres Crvene zvezde, što je zasmetalo grupi ”Lešinara”.
Prvo su krenula dobacivanja i prozivke, a potom je usljedio i fizički napad jedne grupe na drugu. U opštom metežu jednom oštećenom je ispao novčanik, koji je jedan od uhapšenih pokupio i tako počinio razbojništvo zbog kojeg mu prijeti od jedne do 10 godina zatvora.
U PU Banjaluka navode da su uhapšeni B.P., S.J., M.M. i N.G. i S.U. svi iz Banjaluke zbog sumnje da su počinili krivična djela razbojništvo i nasilničko ponašanje, dok se za tri osobe i dalje traga.
- Policiji je oko 17 časova prijavljeno da je u Gajevoj ulici više nepoznatih lica verbalno, a potom i fizički napalo četiri osobe. Prilikom napada od jednog lica je ukraden novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Oštećenima je pomoć ukazala služba hitne medicinske pomoći. Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode iz PU Banjaluka.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gulija ako budemo zeljeli zadrzati tako ce i biti
raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom
raskine ugovor na svoju stetu sa Sarajevom
A taman ispeglali odnose sa Delijama 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu 

-
- Kontakt:
Nisu ni Lesinari naivni, ovi ih godinama rade da im dignu trans, pa da zbog jedne pjesme dozvole da se ovi šetaju kako hoće... sve su to ciganska posla! Pamtimo bar mi malo stariji sve "dobrote" roma sa sjevera. Ovdje samo BBL!
- bagniadiluca
- Kontakt:
U BL ne postoji niti jedan grfit ni Delija ni Grobara, a opšte poznato je da je veoma rizično nositi obilježja pomenutih klubova...Postoje lokali u kojima se gledaju utakmice pomenutih klubova ali dok god je u tim okvirima nema problema....Banjalučani sigurno nisu ovi što su napadnuti, jer vjerovatno bi znali da je to belaj u najavi kao i X puta do sada....Sutra bi BG Delije mogle doći i ugasiti Lešinare ali šta je poenta toga svega !?
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.
A usput malo ko se ikad popisao na grupu svojih navijaca kao Mrvic na Hz u vezi ove lezbe.
A usput malo ko se ikad popisao na grupu svojih navijaca kao Mrvic na Hz u vezi ove lezbe.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.

-
- Kontakt:
Logicno kad ste takva sredina da bi Messi u vrhuncu karijere kod vas propaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Brate, kod vas mafijasi poput Campobella vode glavnu rijec. Covjek javno prijeti da ce kidnapovati igraca na posudbi, to nema ni kod nasih kona gdje jug (potpomognut BBB i Taurunom) vodi klub!StarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:09Logicno kad ste takva sredina da bi Messi u vrhuncu karijere kod vas propaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()

Al kaze dulja im se nudio oni odbili...
A istina je obrnuta, oni ponudili on odbio. I dok su poslali ponudu na temi mačora milovali, a sad stat i istrošen
A ne kontaju da ihra poziciju kao Ziljkic koji je nogiran i da je zamjena za njega
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Od odbili Dulju preko pregovora do ponuđenog ugovora.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Idu Domic i Sikalo u paketu za Guliasvilija na kraju sezone. Strasan deal je dogovoren svi zadovoljni. Mi sa igracem za evropu i Sarajevo sa igracima koji znaju izboriti evropu za iducu sezonu 
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 20 mar 2024, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:12NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A istina je obrnuta, oni ponudili on odbio. I dok su poslali ponudu na temi mačora milovali, a sad stat i istrošen
A ne kontaju da ihra poziciju kao Ziljkic koji je nogiran i da je zamjena za njega

Nisu tacni sekunde. Sta ja znam fine, normalne mostarske raje, jezili bi se da procitaju sta ove budale pisu po forumu vec mjesecima. Kao da navijaju za Manchester City u najmanju ruku. Doduse, do jucer ih je pola i navijalo za razne Manchestere. Mozda i najvece dijagnoze na forumu, uz nase lijepe i prepostene kone, kojima je 9/10 forumasa bot neke uprave

@Campobello klasicni trol, mislim da je pisao i za Krdzalica i Matanovica da su se nudili Velezu prije nas.Pantelija je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:12NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: ASD, AVNOJ, bordobijeli, Burberry46, Direktorcic, ErosViverosViv, galia95, Grk1234, held9, HyperOS, jurisicduska, LavoviGabela, MaroonBjelave, MikiPirs, perodeformero, Pitaristok, Rauber33, ristagrad, Rodman, Scholl, xinxee i 120 gostiju.