Cekamo petak

Da odmah preduhitrim one koji će mi replicirati, da, Duljević bi bio pojačanje za Želju, ali ambicije Želje nisu da budemo prvaci svemira.Miodrag Ješić: Duljević sada može ići za dva miliona eura, a na ljeto za četiri
Hvala svima koji su se pojavili i dali svoj doprinos!
Jesu li probali Demirovica dovesti, nek igra on dok se Renan ne opusti i izadje iz stana19vendetta87 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:59Jel se Renan i dalje šiša u stanu ili može otići do frizera? Ima li ko info?
Kad već ovako fino objasniš kakva je situacija kod nas, fakat me zanima i volio bih da čujem tvoje mišljenje o onome što se dešava na Grbavici.Virtu4l je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:38Povratak Duljevića dovoljno govori o situaciji u kojoj se trenutno nalaze Ismir Mirvić i FK Sarajevo. Da se razumijemo, Duljević je jedan od najboljih igrača koji su igrali ovu ligu, po mom mišljenju sigurno top5 ako ne i top3.
Dugo je bez kluba, nije mogao naći inostrani angažman, a trener koji je otjerao neke odlične igrače aminuje dolazak igrača koji je sigurno lošiji od Zeljkovića, Vrančića ili Šerbečića.
E sad, možda su opipali puls navijača pa su shvatili da bi im povratak Duljevića bio plus, da malo ugase požar, što je ja mislim ovdje bio slučaj.
To je isto tako posebna priča, jer ćemo se sjetiti ponašanja tih istih navijača prilikom odlaska Duljevića iz FK Sarajevo, kad nije htio produžiti ugovor i otišao je za 0 (nula) maraka, a sanjali su milione od njega.
Da odmah preduhitrim one koji će mi replicirati, da, Duljević bi bio pojačanje za Želju, ali ambicije Želje nisu da budemo prvaci svemira.Miodrag Ješić: Duljević sada može ići za dva miliona eura, a na ljeto za četiri
Sve u svemu, sprdanje Ismira Mirvića sa navijačima Sarajeva se nastavlja.
Ja ba
Kažu stari forumaši da je on samo online navijač Želje.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:45Kad već ovako fino objasniš kakva je situacija kod nas, fakat me zanima i volio bih da čujem tvoje mišljenje o onome što se dešava na Grbavici.Virtu4l je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:38Povratak Duljevića dovoljno govori o situaciji u kojoj se trenutno nalaze Ismir Mirvić i FK Sarajevo. Da se razumijemo, Duljević je jedan od najboljih igrača koji su igrali ovu ligu, po mom mišljenju sigurno top5 ako ne i top3.
Dugo je bez kluba, nije mogao naći inostrani angažman, a trener koji je otjerao neke odlične igrače aminuje dolazak igrača koji je sigurno lošiji od Zeljkovića, Vrančića ili Šerbečića.
E sad, možda su opipali puls navijača pa su shvatili da bi im povratak Duljevića bio plus, da malo ugase požar, što je ja mislim ovdje bio slučaj.
To je isto tako posebna priča, jer ćemo se sjetiti ponašanja tih istih navijača prilikom odlaska Duljevića iz FK Sarajevo, kad nije htio produžiti ugovor i otišao je za 0 (nula) maraka, a sanjali su milione od njega.
Sve u svemu, sprdanje Ismira Mirvića sa navijačima Sarajeva se nastavlja.![]()
Baš iz razloga što stalno spominje Mirvića i Sarajevo, finansijske izvještaje, raspad sistema i slično, volio bih da čujem mišljenje o plavoj strani. Ako je kod nas ovako kako piše, šta je kod njih. A itekako provjerene informacije imam i znam šta se dešava u klubu.Zeko87 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:03Kažu stari forumaši da je on samo online navijač Želje.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:45Kad već ovako fino objasniš kakva je situacija kod nas, fakat me zanima i volio bih da čujem tvoje mišljenje o onome što se dešava na Grbavici.Virtu4l je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:38Povratak Duljevića dovoljno govori o situaciji u kojoj se trenutno nalaze Ismir Mirvić i FK Sarajevo. Da se razumijemo, Duljević je jedan od najboljih igrača koji su igrali ovu ligu, po mom mišljenju sigurno top5 ako ne i top3.
Da odmah preduhitrim one koji će mi replicirati, da, Duljević bi bio pojačanje za Želju, ali ambicije Želje nisu da budemo prvaci svemira.
Sve u svemu, sprdanje Ismira Mirvića sa navijačima Sarajeva se nastavlja.![]()
Mada je teško i skontati za koga uopće navija, lik samo o Mirviću piše. Trauma neka, očito.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 6 gostiju.