Je li ko doso momciluci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Krstu gurnes na devetku, a na krilo: Bekic1/Bekic2/Sevko/Nemanja. S tim da Sevko i Bekic1 mogu igrati i devetku, ako bi se Krste umorio ili povrijedio.Lacoste je napisao/la:Izvini brate ako tako mislis, ali sjedim i kontam koga ubaciti ako Benko ne moze? Stvarno ne znam, jer koga god stavim u napad fali mi jedan igrac za izmjenu.joker90 je napisao/la:Igraci sa klupe, ko bi drugi mogao.. Imam osjecaj da se zajebavas. Evo ako je Benko povrijeđen(ne daj Boze) ko bi tebi igrao umjesto njega???Lacoste je napisao/la: Ko ce onda njih zamjeniti kada se umore?
MortemHz je napisao/la:To skauteeekinosvra je napisao/la:Sa Harmony-em je sve dogovoreno, i plata i sve ostalo, potpisuje na dvije godine cim se Ibrak vrati iz Slovenije.BICA je napisao/la:Ja sam cuo neke price da harmony trazi previse veliku platu i da zbog toga nece potpisivat
sad nezz koliko je to istina![]()
krste moze mjenjati benku a i bekic ali mislim da je ovo samo neka povredica Benko ce vec u ponedjeljak normalno treniratiodmazda je napisao/la:Jel mi moze neko reci jel igrao Sani Emmanuel i kakv je bio ako je ulazio interesuje me hoćemo li imati dostojnu zamjenu za benku
Sent from my C6603 using Tapatalk
Klub je završio sa tim likom za sva vremena i to s razlogom tako da nema potrebe da o njemu uopšte razmišljamo kamo li pričamo.mohz87 je napisao/la:Komazec bi bio odličan back up benki...ili u rijetkim trenutcima kad ganjamo rezultat špic Benko Komazec...pihhh
Nevezano za to paša...BordoArmy88 je napisao/la:Klub je završio sa tim likom za sva vremena i to s razlogom tako da nema potrebe da o njemu uopšte razmišljamo kamo li pričamo.mohz87 je napisao/la:Komazec bi bio odličan back up benki...ili u rijetkim trenutcima kad ganjamo rezultat špic Benko Komazec...pihhh
nije dobio vizu za Sloveniju.Ado76 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom kakvi su problemi sa papirima?
Ne to nego izgleda da ima neku suspenziju u Izraelu i da je neki problem sa papirima,odnosno ispisnicomPeppermintSA je napisao/la:nije dobio vizu za Sloveniju.Ado76 je napisao/la:Sta je sa Ikandeom kakvi su problemi sa papirima?
ovo sto pregledah nista specijalno nisu, no ocito su odlicni u prekidima i toga me je strah, pogotovo ako Delaca ne bude, morat cemo obratiti paznju na ovoMortemHz je napisao/la:Treba se dobro cuvati Kaminskog
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hazre, iliyaa8, Laganini1986 i 21 gost.