FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2015, 21:03

joker90 je napisao/la:Od Stojceva ocekujem ozbiljnost i da bude onaj igrac kakav je bio kad je tek dosao i zbog cega je i postao ljubimac publike. Bude li gubio lopte i ne dao mu Bog ako primimo gol zbog njegove izgubljene lopte, nadam se da ce presjediti sezonu na klupi a da ce Mesa igrati sa jednom nogom ako treba pa nek ide sve u pm.
I mene je najvise strah Stojceva :crazy:
Njegova meljanja i olahka gubljenja lopti...
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 04 jul 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 jul 2015, 21:07

Boze sacuvaj, e sad zamislite pesimizam lechovih navijaca da su ovo zimske pripreme i da su vidjeli kako smo dobili partizan i sve redom, lagano...
Pripremne utakmice su PRIPREMNE, mi smo imali u igri pobjedu protiv rijeke dok je igraloo prvih 11. Ocigleno je da kada nema DESNOG beka mi nemamo odbrane nikako... jer je baric propuh pored kojeg su prolazili kako su htjeli... isto tako skok nam je katastrofa kada nema barbarica i stepanova... zato i jesu tu i zato je rijeka GUBILA 1-0 od nas sve do ulaska barića

Fudbal se igra 11 na 11... Lech da je takva sila ne bi ispadao svake godine od nekih anonimusa koje bi mmi natamburali... zato opustite se i uzivajte, priipreme su jedno, a LP nesto sasvim drugo ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2015, 21:12

Pantelija je napisao/la:Boze sacuvaj, e sad zamislite pesimizam lechovih navijaca da su ovo zimske pripreme i da su vidjeli kako smo dobili partizan i sve redom, lagano...
Pripremne utakmice su PRIPREMNE, mi smo imali u igri pobjedu protiv rijeke dok je igraloo prvih 11. Ocigleno je da kada nema DESNOG beka mi nemamo odbrane nikako... jer je baric propuh pored kojeg su prolazili kako su htjeli... isto tako skok nam je katastrofa kada nema barbarica i stepanova... zato i jesu tu i zato je rijeka GUBILA 1-0 od nas sve do ulaska barića

Fudbal se igra 11 na 11... Lech da je takva sila ne bi ispadao svake godine od nekih anonimusa koje bi mmi natamburali... zato opustite se i uzivajte, priipreme su jedno, a LP nesto sasvim drugo ;)
A mozda si ti malo previse optimista :cry:
Mada ima smisla i to sto ti kazes,ali ipak...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jul 2015, 21:17

Posle pregledane danasnje utakmice ja nisam optimista, i volio bi da je nisam nikako gledao.
Ovaj Lech bi Rijeku rasturio ko beba zvecku.Ono sto je problem, sto nam njihov stil igre nikako ne odgovara.A to je trka i svaki dodir na loptu, igraju na ivici faula.Ne daju ti oka otvoriti.Vrše veliki presing na zadnju liniju,da jedino golman to moze izbiti.Mi da bi ima li bilo kakve šanse moramo biti skoncentrisani 120%. Svesti izgubljene lopte na min.Pokusati spustiti loptu, i smiriti igru ,ako je ikako moguce, da ih umrtvimo.Ne libiti se igrati destruktivno ,pokusati ih malo isprovocirati,i drzati sto je duze moguce 0-0.
Ma bice **** pravo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jul 2015, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 jul 2015, 21:24

Neka ponesu vazelin 14.7.

:opaopa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 jul 2015, 21:31

Apoel bi ih prosao u evropi, garantujem jednostavno previse za ozbiljno uzimate prijateljske, al previse, istina drugo poluvrijeme nisam gledao dok u prvom je Apoel cak i bolje igrao no opet stoji ta da su favoriti, mislim da smo to svi znali ali da ih se prepadam na osnovu prijateljskih utakmica, ma daaj, a mi svakako nemamo sta izgubiti u ovom dvomecu, druga je stvar sto su neki pisali da cemo ih razbiti i slicno, mozda se oni i razocaraju pravo ako ispadnemo, ja znam da necu
Pyro is not a crime !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jul 2015, 21:33

amypitar je napisao/la:Posle pregledane danasnje utakmice ja nisam optimista, i volio bi da je nisam nikako gledao.
Ovaj Lech bi Rijeku rasturio ko beba zvecku.Ono sto je problem, sto nam njihov stil igre nikako ne odgovara.A to je trka i svaki dodir na loptu, igraju na ivici faula.Ne daju ti oka otvoriti.Vrše veliki presing na zadnju liniju,da jedino golman to moze izbiti.Mi da bi ima li bilo kakve šanse moramo biti skoncentrisani 120%. Svesti izgubljene lopte na min.Pokusati spustiti loptu, i smiriti igru ,ako je ikako moguce, da ih umrtvimo.Ne libiti se igrati destruktivno ,pokusati ih malo isprovocirati,i drzati sto je duze moguce 0-0.
Ma bice **** pravo.
slazem se jako su neugodni ali mislim da bi im trebali prepustiti loptu da oni grade napade cinim se da im je to lošja strana a da se mi postavimo agresivno i pokusati iskorisititi svaku šansu mislim da su nam je to šansa ,nece biti dobro ako budemo previse otvoreni i široko stajali u sredini terena nadam se da je Dzeno dosta naucio od one utakmice s borusijom da nije dobro se uvijek i nadigravati nekad treba i destruktivno igrati . ja vjerujem da mozemo treba se maksimalno boriti pa sta bude :salut:

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 04 jul 2015, 21:44

Bez neke defanzivnije varijante (pokusati igrati kontre) , nemamo sta traziti. Izgleda Poljaci ulaze u zeljenu formu i samo nasih 200% srca na terenu moze poluciti neki pozitivan rezultat za nas.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 21:46

Je li ovo raja opisuje Bayern ili Lech? Od kad jedna utakmica znaci da je neko super kvalitetan? Pa nek oni pogledaju nasu tekmu protiv Borusije na Kosevu i nek se brinu, i to tad nisamo imali ni Benkaru ni golmana normalnog, ni odbranu kao sad.
Bahati, bahati Željkan!
1946

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 jul 2015, 21:52

mi kadbi ponovili onu protiv borusije sa koseva, mi bi se popisali po njima

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 04 jul 2015, 21:53

joker90 je napisao/la:Je li ovo raja opisuje Bayern ili Lech? Od kad jedna utakmica znaci da je neko super kvalitetan? Pa nek oni pogledaju nasu tekmu protiv Borusije na Kosevu i nek se brinu, i to tad nisamo imali ni Benkaru ni golmana normalnog, ni odbranu kao sad.

Dje ti je sad golman koji moze iznijeti tekmu sa Poljacima. Nema Delaca jos uvijek i samo je supljak da smo se sve dogovorili sa Celzijem. Dok ga ne vidim u svetom dresu za mene ce ostri braniti.
Niko ne kaze da su oni Barca ali isto tako kazem da ulaze u zeljenu formu i da ce nam biti tesko do bola. I kako rekoh "gore" , samo 200% srca na teren , bez pardona i u kost moze nam donijeti neko slavlje. Ovi nisu za zajebancije , definitivno

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 jul 2015, 21:57

Sva se ova prica svodi na ono sto smo od pocetka znali,Lech je izraziti favorit,a ni mi nismo bez sansi otprilike 35%. Dakle ako ispadnemo nije katastrofa,a ako i prodemo nece biti toliko iznenadenje.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jul 2015, 22:00

bordobijeli je napisao/la: slazem se jako su neugodni ali mislim da bi im trebali prepustiti loptu da oni grade napade cinim se da im je to lošja strana a da se mi postavimo agresivno i pokusati iskorisititi svaku šansu mislim da su nam je to šansa ,nece biti dobro ako budemo previse otvoreni i široko stajali u sredini terena nadam se da je Dzeno dosta naucio od one utakmice s borusijom da nije dobro se uvijek i nadigravati nekad treba i destruktivno igrati . ja vjerujem da mozemo treba se maksimalno boriti pa sta bude :salut:
Ne gine nam novi 7-up sa takvom taktikom budi siguran u to. : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 22:04

Oploditelj je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li ovo raja opisuje Bayern ili Lech? Od kad jedna utakmica znaci da je neko super kvalitetan? Pa nek oni pogledaju nasu tekmu protiv Borusije na Kosevu i nek se brinu, i to tad nisamo imali ni Benkaru ni golmana normalnog, ni odbranu kao sad.

Dje ti je sad golman koji moze iznijeti tekmu sa Poljacima. Nema Delaca jos uvijek i samo je supljak da smo se sve dogovorili sa Celzijem. Dok ga ne vidim u svetom dresu za mene ce ostri braniti.
Niko ne kaze da su oni Barca ali isto tako kazem da ulaze u zeljenu formu i da ce nam biti tesko do bola. I kako rekoh "gore" , samo 200% srca na teren , bez pardona i u kost moze nam donijeti neko slavlje. Ovi nisu za zajebancije , definitivno
Oni su jaci brate od nas, toga sam svjestan. Od pocetka govorim ne treba momcima postaviti imperativ pobjede i za mene ispadanje nije strasno uopste. Samo ne kontam sad kako od jednom poce prica da je Lech velesila, te trce ko navijeni, vrse presing, ubijaju u skoku. Pa kako ispadaju od levata kad su takva sila? Koliko ne volim podcijenjivanje i ono nase "lako cemo", toliko ne volim ni kad se useremo i previse postujemo protivnika. Ako Barbaric i Stepanov odrade posao kako treba, ja sam siguran da na Kosevu poraz necemo dozivjeti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 jul 2015, 22:04

Ja kontam da malo izbjegavam ovu temu. Pa kakvo vam je mjerilo njihova danasnja i nasa jucerasnja utakmica, nidje veze cuj ne gine nam sedmica :o :o :o
Ja vjerujem u nasu ekipu a ako i izgubimo vodit cu se sa pjesmom hordi: I kada tesko je kad redas poraze
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jul 2015, 22:11

Nisam gledao utakmicu, ali ipak sam optimista i trebamo tako biti. Pa Borusija je bila duplo jaci protivnik i tada u mnogo boljoj formi od Lecha pa ste vidjeli kako smo se nosili protiv njih. Sta ste se prepali? :D Mi ako ponovimo onu igru kao protiv svaba na AFH nasi su! ;)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 04 jul 2015, 22:14

esprit24 je napisao/la:Ja kontam da malo izbjegavam ovu temu. Pa kakvo vam je mjerilo njihova danasnja i nasa jucerasnja utakmica, nidje veze cuj ne gine nam sedmica :o :o :o
Ja vjerujem u nasu ekipu a ako i izgubimo vodit cu se sa pjesmom hordi: I kada tesko je kad redas poraze
Nista ja ovde pogresio nisam. Mi takvu igru neznamo igrati i uvijek smo fasovali ili primimo gol.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 jul 2015, 22:16

Favoriti jesu ali treba fajterski odigrati pa sta bude. Ja bi probao igrati 4 5 1 sa nesto isturenijim duljom i mesom/stojcevom i forsirati nasu desnu stranu, dulja je majstor.. i 0-0 je dobar rezultat, jer vjerujem da bi im tamo mogli kontricu sloziti
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 04 jul 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jul 2015, 22:16

MCMXLVI je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali ipak sam optimista i trebamo tako biti. Pa Borusija je bila duplo jaci protivnik i tada u mnogo boljoj formi od Lecha pa ste vidjeli kako smo se nosili protiv njih. Sta ste se prepali? :D Mi ako ponovimo onu igru kao protiv svaba na AFH nasi su! ;)
Potpis jarane.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 22:28

THEC je napisao/la:Apoel bi ih prosao u evropi, garantujem jednostavno previse za ozbiljno uzimate prijateljske, al previse, istina drugo poluvrijeme nisam gledao dok u prvom je Apoel cak i bolje igrao no opet stoji ta da su favoriti, mislim da smo to svi znali ali da ih se prepadam na osnovu prijateljskih utakmica, ma daaj, a mi svakako nemamo sta izgubiti u ovom dvomecu, druga je stvar sto su neki pisali da cemo ih razbiti i slicno, mozda se oni i razocaraju pravo ako ispadnemo, ja znam da necu
Kao da sam ja pisao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, trunks1946 i 51 gost.