FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 04 jul 2015, 23:40

Lik je napisao/la:Ljudi jel se može provjerit na stranici do kada važi članarina i ako može kako ?
Cim ukucas u fan zoni svoje ime i password, pise ti tamo sa desne strane do kad je validna clanska.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 jul 2015, 23:44

Lik je napisao/la:Ljudi jel se može provjerit na stranici do kada važi članarina i ako može kako ?
Uloguj se i trebalo bi ti pisati sa desne strane
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 04 jul 2015, 23:45

kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 jul 2015, 23:46

To klub treba da samo brine o clanovima, a o ostalim navijcima ko ih yebe?
Glupo je to, jer mi jos nismo na razini razmisljanja kao na zapadu..

Al kako god, sjever ce biti poluprazan, jer niko nece dati 10KM za Sjever. bolje dodati jos 5 i biti na istoku. Ako su zeljeli da smanje posjetu na sjeveru, uspjet ce :)

Ja cu kako god otici, al treba brinuti o svim navijacima, ne samo clanovima

Clan kluba ne znaci da je veci i bolji od obicnog navijaca

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 04 jul 2015, 23:52

Zip je napisao/la:To klub treba da samo brine o clanovima, a o ostalim navijcima ko ih yebe?
Glupo je to, jer mi jos nismo na razini razmisljanja kao na zapadu..

Al kako god, sjever ce biti poluprazan, jer niko nece dati 10KM za Sjever. bolje dodati jos 5 i biti na istoku. Ako su zeljeli da smanje posjetu na sjeveru, uspjet ce :)

Ja cu kako god otici, al treba brinuti o svim navijacima, ne samo clanovima

Clan kluba ne znaci da je veci i bolji od obicnog navijaca
Ma uradit će se vjerovatno nešto na fazon kao i na derbiju. Morat će Sjever ići po peticu :D

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 04 jul 2015, 23:54

MortemHz je napisao/la:
Uloguj se i trebalo bi ti pisati sa desne strane
Našao hvala :thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 04 jul 2015, 23:57

Sad vidjoh leh razbio apoel 3-0 :problem:, iako je ovo prijateljska utakmica imamo bgm veoma teskog protivnika kad razbiju apoela kojeg sam ja licno smatrao jacim protivnikom od poljaka bgm sam bio u krivu, ali ipak se nadam da ce se nasi dobro spremiti i uz boziju pomoc do prolaska ! ;)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 05 jul 2015, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 05 jul 2015, 00:00

Nego ljudi da vas pitam, šta vi mislite koliko je rijetka ova knjiga ? :P

slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2015, 00:10

THEC je napisao/la:kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra
pa clanska je pripadnost klubu a dosta je bitna i za investitore .clanska se iplati narocito ko stalno ide na kosevo

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 jul 2015, 00:20

THEC je napisao/la:kad smo kod novih clanova, je li za ovu sezonu vrijedi ono kad se uclanis da dobijes kartu besplatno za tribinu koju hoces ? - ako to ima onda vidim sta pokusavaju, natjerati raju da se uclani, no ako se ne dobija ta besplatna karta, sta onda ti u klubu misle, da ce doci budala dati 20 km za clanarinu i jos 15 km za zapad recimo, hahaha hoce malo sutra
Ja ne mogu da vjerujem da ovako razmišljanje opšte može imati jedan navijač. :crazy:
Ja sam član kluba zato što to želim a ne da imam neku korist od toga. Naravno ako se za članstvo dobije povlastica, zašto ne, ali ovako razmišljanje imat, bez uvrede, ali je smiješno !!!
U novi boj ...

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 05 jul 2015, 00:23

Sta vam je ide djeci bajramluk i puno Koševo ko šipak sta je s vama ljudi hahah

Sent from my C6603 using Tapatalk

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 jul 2015, 00:26

hz033 je napisao/la:
Ja ne mogu da vjerujem da ovako razmišljanje opšte može imati jedan navijač. :crazy:
Ja sam član kluba zato što to želim a ne da imam neku korist od toga. Naravno ako se za članstvo dobije povlastica, zašto ne, ali ovako razmišljanje imat, bez uvrede, ali je smiješno !!!
ovako razmislja vecina u ovoj drzavi, slagao se ti ili ne, i ne znam o kojim navijacima pricamo, Sarajevo ih ima u najboljem slucaju 2500-3000, ostalo su simpatizeri koji dodju s vremena na vrijeme i naravno da svi gledaju svoju korist, kao sto ga i sam klub gleda, necu da pricam o tome sta nam nude, od utakmica do uslova na stadionu, meni licno nije toliko to bitno, ali ako hoces da privuces ljude u ovakvoj utakmici logika uclani se 20km i kupi onda ulaznicu s popustom 15 km moze mozda u Njemackoj proci, u Bosni nece sigurno
Pyro is not a crime !

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 00:27

https://www.facebook.com/sfk2000

LIKE za nase BORDO dame!!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 00:29

Mrcho je napisao/la:https://www.facebook.com/sfk2000

Ti samo o nekim damama :urnebes: :rol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2015, 00:29

THEC je napisao/la:
hz033 je napisao/la:
ovako razmislja vecina u ovoj drzavi, slagao se ti ili ne, i ne znam o kojim navijacima pricamo, Sarajevo ih ima u najboljem slucaju 2500-3000, ostalo su simpatizeri koji dodju s vremena na vrijeme i naravno da svi gledaju svoju korist, kao sto ga i sam klub gleda, necu da pricam o tome sta nam nude, od utakmica do uslova na stadionu, meni licno nije toliko to bitno, ali ako hoces da privuces ljude u ovakvoj utakmici logika uclani se 20km i kupi onda ulaznicu s popustom 15 km moze mozda u Njemackoj proci, u Bosni nece sigurno
covjece nije samo ova utakmica citava sezona je pred nama ako si clan karta je jeftinija uvijek 3-4 marke pa skontaj

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 00:39

Ja razumijem da karta mora biti malo skuplja za ovakve utakmice, ali isto tako mislim da puno vise klubu moze donijeti pun AFH od tih para koje ce se dobiti na tu razliku u cijeni.
Bit ce izmedju 15 i 20 hiljada sigurno, ali bi puno to ljepse i efikasnije izgledalo da bude 25+ hiljada gdje bi se i ta razlika u cijeni karte neutralisala sto se tice prihoda!!!!!!1

Ima ljudi kojima svaka marka znaci, pa bi po meni uredu bilo da se karta stave 12 Istok i 15 Zapad.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 05 jul 2015, 00:42

MortemHz je napisao/la:
Mrcho je napisao/la:https://www.facebook.com/sfk2000

Ti samo o nekim damama :urnebes: :rol:

Jos ako su BORDO dame :D :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 00:43

Ono sto se kaze jel',gori hala
:mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2015, 00:57

Cijene ulaznica za aktivne članove FK Sarajevo:

* Sjever Vedran Puljić - 5 KM
* Istok - 10 KM
* Zapad - 12 KM
* Zapad Galerija - 20 KM

Ulaznice po redovnoj cijeni:

* Sjever Vedran Puljić - 10 KM
* Istok - 15 KM
* Zapad - 20 KM
* Zapad Galerija - 25 KM

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 05 jul 2015, 01:12

extra cijene za članove, vrijedi fakat biti član, nema razloga da više pljujete na javnom forumu po upravi kluba, ipak se radi o LP, jeftinije nego trava na koncertu Dine Merlina :wave:
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Dave, fks74, mnon46, PeppermintSA, Rule_hz, Sazg, ubipara, ŠTA_JE i 65 gostiju.