ljubav se zove imenom tvojim lezi smotan na sigurnomBalorda je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:22Činjenicu kao što Robijaše prcate da su izgubili udarni trans, iako ste ga i vi zijanili?![]()
Majstore jesi li dobar ti?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema razlike!AVNOJ je napisao/la: ↑22 mar 2024, 06:08Paša moj fulaš cijelu loptu.mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 05:07Šta ti čitaš?
Član 61.
Prekid utakmice od strane tima.
- Tačka 1. Ako tim za vrijeme utakmice napusti teren i utakmica ne bude nastavljena, klub će biti kažnjen oduzimanjem od 3 do 6 bodova i novčano od 1000 do 5000 KM.
Član 62.
Nagovaranje na prekid utakmice.
- Tačka 2.
Sportski radnik kaznom vršenja funkcije od 6 mj do godinu dana.
- Tačka 5
Ako prihvate nagovaranje pa teren napusti cjeli tim, bit će kažnjeni oduzimanjem bodova od 3 pa do 12.
https://www.nfsbih.ba/images/2023-D/Dok ... 2023II.pdf
Nisu tačke 61 i 62, već su tačke 64, 65 i 66
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Balorda jos uvijek trazi sliku? Nemoj samo ko Only da postavljas jednu tribinu 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne mislim na taj, nego na njihov udarni. Samo nisam načisto je li jednom ili dva puta pao

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Biće zanimljivo vidjeti koliko će Zrinjski danas privući gledalaca pod BB.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
I gdje ti u ovom sto si kopirao vidis POJEDINACNO KAZNJAVANJE IGRACA o kojem pricamo?mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 05:07Šta ti čitaš?
Član 61.
- Tačka 1. Ako tim za vrijeme utakmice napusti teren i utakmica ne bude nastavljena, klub će biti kažnjen oduzimanjem od 3 do 6 bodova i novčano od 1000 do 5000 KM.
Član 62.
- Tačka 2.
- Tačka 5
Ako prihvate nagovaranje pa teren napusti cjeli tim, bit će kažnjeni oduzimanjem bodova od 3 pa do 12.
- TurkishAirlines
Slomi se strucnjak da nam ovde objasni sta pise u clanovima

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Član 66, tačka 4.Suvorov je napisao/la: ↑22 mar 2024, 11:22I gdje ti u ovom sto si kopirao vidis POJEDINACNO KAZNJAVANJE IGRACA o kojem pricamo?mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 05:07Šta ti čitaš?
Član 61.
Član 62.
- Tačka 2.
- Tačka 5
Tu se govori o pojedinačnom kažnjavanju igrača.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Tacka 4 se odnosi na slucaj kad teren napusti 5 ili vise igraca, ali ne citav tim. Npr. ako teren napusti 7 igraca, 9 igraca. Tu idu pojedinacne kazne.mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 12:59Član 66, tačka 4.Suvorov je napisao/la: ↑22 mar 2024, 11:22I gdje ti u ovom sto si kopirao vidis POJEDINACNO KAZNJAVANJE IGRACA o kojem pricamo?mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 05:07
Šta ti čitaš?
Član 61.
Član 62.
- Tačka 2.
- Tačka 5
Tu se govori o pojedinačnom kažnjavanju igrača.
Tacka 5 se odnosi na cijeli tim i zato je posebna tacka. Nema pojedinacnog kaznjavanja. Ne bi bilo ni logike jer bi klub morao dovesti 20 novih igraca.
Jasno sad?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
na pdfu sve po starom. Tetkice i ljepse polovine razglabaju i rascljanjivaju clanove, koju ce i koliku kaznu dobiti najveci klub u Bosni i Hercegovini.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Fakat jbt. Insan bi pomislio to sve do jednog stabilni i uspješni klubovi.. pa im se da smijati nama. A ono većinom kolektivi koje jedni (po njih) nepovoljni izbori mogu ugasiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:14na pdfu sve po starom. Tetkice i ljepse polovine razglabaju i rascljanjivaju clanove, koju ce i koliku kaznu dobiti najveci klub u Bosni i Hercegovini.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al eto, nek uživaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Nama je sreca sto je Kevelj SDA a Niksic SDP. Imamo i ovih NiP, tako da smo sigurni.scholsey je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:23Fakat jbt. Insan bi pomislio to sve do jednog stabilni i uspješni klubovi.. pa im se da smijati nama. A ono većinom kolektivi koje jedni (po njih) nepovoljni izbori mogu ugasiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:14na pdfu sve po starom. Tetkice i ljepse polovine razglabaju i rascljanjivaju clanove, koju ce i koliku kaznu dobiti najveci klub u Bosni i Hercegovini.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al eto, nek uživaju.
Ne znam kako samo rade zajedno, mozda im je Velez iznad politike. Ma ne vjerujem. Ne znam, hoce li bit novih stranaka pa da vidimo imamo li tamo navijača?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A ko tebi kaže da jedna tačka isključuje drugu?Suvorov je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:13Tacka 4 se odnosi na slucaj kad teren napusti 5 ili vise igraca, ali ne citav tim. Npr. ako teren napusti 7 igraca, 9 igraca. Tu idu pojedinacne kazne.
Tacka 5 se odnosi na cijeli tim i zato je posebna tacka. Nema pojedinacnog kaznjavanja. Ne bi bilo ni logike jer bi klub morao dovesti 20 novih igraca.
Jasno sad?
Znam da će odluka biti onakva kako to vide ljudi koji će odlučivati , ali npr:
Ako je 11 igrača napustilo teren, svih 11 mogu biti kažnjeni za pojedinačne kazne, jer se navodi više od 5.
Tačka koja govori o napuštanju cjelog tima se odnosi na kaznu kluba! Zbog toga nema pojedinačnih kazni za one koji su sjedili na klupi u tom trenutku.
Može se dvostruko tumačiti što samo govori o manjkavosti ovog pravilnika koji nije decidan.
Za bordo bijele protiv Tuzle 

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobar je pravilnik, kad bi bio decidan koliko je tebi potrebno da shvatis onda bi morao imati 1680 stranica.mozak je napisao/la: ↑22 mar 2024, 14:39A ko tebi kaže da jedna tačka isključuje drugu?Suvorov je napisao/la: ↑22 mar 2024, 13:13Tacka 4 se odnosi na slucaj kad teren napusti 5 ili vise igraca, ali ne citav tim. Npr. ako teren napusti 7 igraca, 9 igraca. Tu idu pojedinacne kazne.
Jasno sad?
Znam da će odluka biti onakva kako to vide ljudi koji će odlučivati , ali npr:
Ako je 11 igrača napustilo teren, svih 11 mogu biti kažnjeni za pojedinačne kazne, jer se navodi više od 5.
Tačka koja govori o napuštanju cjelog tima se odnosi na kaznu kluba! Zbog toga nema pojedinačnih kazni za one koji su sjedili na klupi u tom trenutku.
Može se dvostruko tumačiti što samo govori o manjkavosti ovog pravilnika koji nije decidan.
Postoje jasne metode tumacenja, jedna od njih se zove logicka metoda.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Balorda, CAZIN, Doktorinho, feniksptica, Google Adsense [Bot], newton_heath_lyr, Sheyi, VolimBiH96 i 67 gostiju.