FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao jao kakvih ovdje mozgova ima. Edis radi najbolje od ekipe koju ima. Svi kukate sto ne uvodi ovog,sto nema onog,a kada ga stavi drvlje i kamenje.
Vi da se pitate,mi bi propali.
Sta ti vrijedi 5 6 7 biti na kraju,vazno je da nismo ispali s koliko smo problema usli u sezonu. Sjetite se pocetka. Umjesto da smo slozni svi,mi samo znamo srati.
Treba nama da se desi celik,pa da ostane ono sto valja i od navijaca,a ostali kod,kona na tribinu.
Sta ti vrijedi 5 6 7 biti na kraju,vazno je da nismo ispali s koliko smo problema usli u sezonu. Sjetite se pocetka. Umjesto da smo slozni svi,mi samo znamo srati.
Treba nama da se desi celik,pa da ostane ono sto valja i od navijaca,a ostali kod,kona na tribinu.
e ovakvi likovi su dokaz sto smo skoro propali i ugasili se jer guraj sve pod tepih, ne pricaj ni o cemu, ko si ba ti ta nas je priča i dovela do ovog stanja sto se godinama na raznje svinjarije sutilo i sto je nasa sutnja iskoristena kao precutno odobravanje unistavanja klubaRailwayman30 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:32Jao jao kakvih ovdje mozgova ima. Edis radi najbolje od ekipe koju ima. Svi kukate sto ne uvodi ovog,sto nema onog,a kada ga stavi drvlje i kamenje.
sad se trebamo budale praviti i govoriti sucur Allahu nek je dobro dok Edis pravi klovna od sebe i od kluba de ba
Poslije izjave ove, očekujem lahku utakmicu protiv Borca, jer uveliko misli na njih
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Sam si rekao da ti ne vidis smisao u simbolici "da se igra za Ivicu". Ja vidim, ne pamtim kad sam bijesniji izasao sa stadiona nego sinoc i jos me nije proslo ni sekund. Nakon one izjave da je cuvao igrace za Borac da ne obrukamo on bi meni otkaz dobio momentalno. Sinoc se nije smjelo nista prepustiti slucaju, a on je prepustio zbog yebene utakmice sa Borcem. Znaci ne zbog, ne daj Boze, povreda ili nekih vandrednih situacija nego zbog nebitne utakmice protiv Ivkovica. Zato sad ocekujem pobjedu ili neka ode odmah. To bi bilo najpostenije. Da kaze da je zeznuo bitno zbog nebitnog, te da je i to zeznuo i da je najpostenije da ode zajedno sa Joldicem.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:51Nisam te to pitao. Pokušavam shvatiti tvoju analogiju po kojoj bi trebao dati ostavku ako ne pobijedi u nebitnoj utakmici, što automatski znači da treba ostati ako pobijedi!? Malo mi je čudno da ti se sve svelo u jednu utakmicu, ono, ili ili situacija. To što on nalazi smiješna opravdanja je sasvim normalno, svi znamo kakav je i to je jasno kao dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:42Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
Ja postujem Ivicu za razliku od naseg trenera koji ne postuje ni njega ni navijace ni nista osim samog sebe.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rak rana kluba su ljudi poput Joldica, Alihodzica, Zerici, itd. Ako Diglisic dodje i ostavi ove ljude iz u klubu, moze i milione uloziti ali je i pticama na grani jasno da ce u tom slucaju dzaba samo novac bacati. Ako zeli nesto onda ce postaviti prave ljude na sve pozicije i onda ce biti mnogo mnogo mnogo vece sansa da se investicija na kraju isplati..UBIPITAR je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:10Joldić je doveo Vučenovića preko nekih svojih varijanti,Hadžića je odbio,vidim u Slobodi razvaljuje,Obradovića UO odbio,skup,izgubio od Posušja,koje je ubilo Zrinjskog.SudoHusika je napisao/la: ↑17 maj 2022, 09:42@UBIPITAR Edis je, mimo svega, postao još i bezobrazan. Prvo, on je aminovo dovođenje Vučenovića bez probe i on je donio sud o Fataiju kojeg je uredno posmatrao 2 mjeseca. Nećemo se sad praviti budale, pogotovo iz razloga što je rekao da mu ne treba ni Obradović ni Nedim Hadžić. Izuzev prve utakmice protiv Veleža i prvog poluvremena na derbiju, mi smo ličili na jednu običnu seosku družinu. Brukanje tamo po onim kamenjarima i selendrama neću više ni da spominjem.
Pa još izjavi kako smo bili bliže pobjedi na derbiju neki dan, a on štopere počeo ubacivati umjesto napadača.![]()
Ja tvrdim da je gori trener nego što je bio. A najviše ljude živcira što se on, totalno neopravdano, ponaša kao da je u najmanju ruku Klopp. Ono ko fol, đe ćeš ti mene išta pitati o ekipi, znaš li ti ko sam ja i u kakvim uslovima radim? Zar tebe nije bar malo sramota kad gledaš njegovo cirkuzanje na preskonferencijama?
Ne treba kritika poštediti ni ove idiote iz Uprave. Ko se sjetio Emele i onog debila da krešte, treba mu doživotnu zabranu udariti za Grbavicu. I onaj cirkusant Lipa što nekakve statuse piše i objavljuje informacije o sahrani Ivice prije zvanične. Bruka i nas i klub. Zamislite vi kakvi su to mentalni sklopovi.
Samo Boga molim za dolazak onog čovjeka, jer ovo cirkuzanje s klubom je prevršilo svaku mjeru.
Za derbi i igrači tvrde da bi ih dobili,to što je tebi cirkuzanje,što čovjek priča iz srca i tako se izražava,tu ja ne mogu pomoći.
Ako misliš da će dolazak Diglisića promjeniti sve u sportskom smislu),varaš se.
Moja jedina zamjerka je vađenje Hodžića,odnosno ne ostavljanje u igri bar u veznom redu,jer dečko može dvije tekme za redom odigrati,koliko je jak.
Shvatate li da i taj Fatai i Vučenović pregore kad dobiju neke minute.
Ovo dovodjenje Vucenovica, Fataia, prije toga Kovacevica, Vistice, pa onda ovo guranje Muftica itd, podsjeca me na onu scenu iz Tesne koze kad u firmu (treba da) dodje Oliver Nedeljkovic. Ne moze me niko ubijediti da neko iz kluba nije uzeo novac prilikom dovodjenja i guranja ovih mrtvih antitalenata..
-
- Kontakt:
Nije problem da covjek ode. Polako,ne treba nam to sad,dajte da privedemo ovu tesku godinu kraju. Godinu tuge i ponosa.
Da vidimo sta je sa tim vise 99 posto partnerom. Opet utihnulo sve.
Pa cemo onda dovoditi i otpustati. Ova drzava je vodjena u 90 posto slucajeva sa nestrucnim kadrovima. Od drzave,firmi,granapa...
Ako se ikad pomaknemo sa ove mrtve tacke,nadam se da necemo i to sjebati ako ga uopste i bude.
Ne branim Edisa,ali kod nas je raja pametnija od svakog trenera.
Mene je vazda nerviralo kod Ivice,sto je znao reci raja ko raja danas im valjas,sutra ce te pljuvati.
Evo sad je aktuelna prica oko smrti Ivice,pa se raja i cesto moze susresti sa starim snimcima i pricama.
Pa sjetite se hajke na Ivicu sto igra Susic,Hadzibegic,Vujovic,Katanec,Vulic,Jozic....
Kad pogledas da su Savicevic,Pancev,Boban,Suker,Prosinecki,Jarni,cesto bili klupa. Pogledah maloprije mec Juga-Holandija 0-2.
Pa znaci onaj Savicevic se igra sa njima.
Pa 80 posto navijaca ga je razapinjalo sto ne igra,da je pijanac,ovako i onako.
Ali on vrlo dobro zna zasto su mu trebali Vujovic,Katanec...Zasto je vratio Susica.
Susic je bio u godinama,ali je bio 10 godina najbolji igrac Jugoslavije.
Trebalo mu je iskustvo.
Imao si Stojkovica koji je preuzimao ulogu Susica i postajao najbolji igrac 90 tih.
Bez obzira sto je Dejo bio genijalac,kako da jos u tim stavis i njega i Prosineckog i Bobana...
Ko bi trcao za njih ..
A realno kako ih ne staviti u tim sve.
Ovo jest glupo poredjenje u vezi sa Edisom,ali trazim sustinu kako ce raja uvijek naci da pametuje i najboljim,a ne nekom Edisu,a sta ces mu reci,niti je on neki veliki strucnjak,niti ima tim da valja. Ima to sto ima. Zbog njega imamo i bilo sta sto valja.
Lako je pricati daj sansu djeci.
Evo ja pitam svakog Zeljinog navijaca,kome ba suplju prosipamo.
Prvi poraz od pitara ili neka jaca tekma,**** bi majku svakom tom mladom igracu,zavrsili bi mu karijeru.
Navijaci Zelje,vi ste najtezi navijaci na svijetu,pored toga sto ste najbolji. Najtezi ste za igrati pred vama i najveci tersovi.
Svaki trener Zelje ce dovesti nesto sto moze da "pojaca "tim. Pa bio to i ovaj Vucenovic i Fatai...
Mene Edis uzasno nervira sa nekim potezima,ali evo hajde nadijte mi zadnjih 10 trenera Zelje,da li smo sa svakim prosli ovu istu pricu. Od odlicnog do neznalice u godinu dana. Nisu svi docekali godinu ali kazem okvirno.
Krenimo hronoloski ....i budimo posteni.
Mi smo bolan covjeka koji nas je htio dovesti u red,otjerali kao gnjidu,a kamo li osrednje trenere. Zahtijevni smo i nemamo strpljenja. Puni smo sabura samo preko ramazana .
Tacno je da Edisovo vodjenje nije nikakav projekat i plan,ni vizija,ali je opet rad da klub prezivi ovo u cemu smo sada,ne zahvaljujuci njemu.
Pa cemo onda dovoditi i otpustati. Ova drzava je vodjena u 90 posto slucajeva sa nestrucnim kadrovima. Od drzave,firmi,granapa...
Ako se ikad pomaknemo sa ove mrtve tacke,nadam se da necemo i to sjebati ako ga uopste i bude.
Ne branim Edisa,ali kod nas je raja pametnija od svakog trenera.
Mene je vazda nerviralo kod Ivice,sto je znao reci raja ko raja danas im valjas,sutra ce te pljuvati.
Evo sad je aktuelna prica oko smrti Ivice,pa se raja i cesto moze susresti sa starim snimcima i pricama.
Pa sjetite se hajke na Ivicu sto igra Susic,Hadzibegic,Vujovic,Katanec,Vulic,Jozic....
Kad pogledas da su Savicevic,Pancev,Boban,Suker,Prosinecki,Jarni,cesto bili klupa. Pogledah maloprije mec Juga-Holandija 0-2.
Pa znaci onaj Savicevic se igra sa njima.
Pa 80 posto navijaca ga je razapinjalo sto ne igra,da je pijanac,ovako i onako.
Ali on vrlo dobro zna zasto su mu trebali Vujovic,Katanec...Zasto je vratio Susica.
Susic je bio u godinama,ali je bio 10 godina najbolji igrac Jugoslavije.
Trebalo mu je iskustvo.
Imao si Stojkovica koji je preuzimao ulogu Susica i postajao najbolji igrac 90 tih.
Bez obzira sto je Dejo bio genijalac,kako da jos u tim stavis i njega i Prosineckog i Bobana...
Ko bi trcao za njih ..
A realno kako ih ne staviti u tim sve.
Ovo jest glupo poredjenje u vezi sa Edisom,ali trazim sustinu kako ce raja uvijek naci da pametuje i najboljim,a ne nekom Edisu,a sta ces mu reci,niti je on neki veliki strucnjak,niti ima tim da valja. Ima to sto ima. Zbog njega imamo i bilo sta sto valja.
Lako je pricati daj sansu djeci.
Evo ja pitam svakog Zeljinog navijaca,kome ba suplju prosipamo.
Prvi poraz od pitara ili neka jaca tekma,**** bi majku svakom tom mladom igracu,zavrsili bi mu karijeru.
Navijaci Zelje,vi ste najtezi navijaci na svijetu,pored toga sto ste najbolji. Najtezi ste za igrati pred vama i najveci tersovi.
Svaki trener Zelje ce dovesti nesto sto moze da "pojaca "tim. Pa bio to i ovaj Vucenovic i Fatai...
Mene Edis uzasno nervira sa nekim potezima,ali evo hajde nadijte mi zadnjih 10 trenera Zelje,da li smo sa svakim prosli ovu istu pricu. Od odlicnog do neznalice u godinu dana. Nisu svi docekali godinu ali kazem okvirno.
Krenimo hronoloski ....i budimo posteni.
Mi smo bolan covjeka koji nas je htio dovesti u red,otjerali kao gnjidu,a kamo li osrednje trenere. Zahtijevni smo i nemamo strpljenja. Puni smo sabura samo preko ramazana .
Tacno je da Edisovo vodjenje nije nikakav projekat i plan,ni vizija,ali je opet rad da klub prezivi ovo u cemu smo sada,ne zahvaljujuci njemu.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 17 maj 2022, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
- jointunija
- Kontakt:
Tjerati trenera koji je ispunio cilj sa pripremama u Konjicu na plastici i pri tom sastavljao ekipu u hodu.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:05Volio bih mu majstore vidjeti ugovor,rekao je na prvim presicama,da je potpisao a nije ni pogledao,da li bas ima toliko ljubavi,ja ne mogu svariti da neko na ovoj zemaljskoj kugli potpisuje nesto a istodobno okrene glavu,da ne kazem zmiri,pri tom zna, da sta je god pitpisao,neko ce platiti kad tad,slagao nas je,jos nesto vrlo bitno,na pocetku mandata on je bio veliki sef,ko hoce,hoce,svi ostali su nebitni,danas dobar dio njih Ž klasa,kompletnu sekekciju i kreaciju igrackog kadra uradio on,bar sto se tice minuta igranja i oni koji su nametali svoje pulene morali su njega vuci za rukav,on je takva tipa,svoj mali rejting znanja pokazuje svim ovim budalastinjama koje svi slusate,nije mu sveto ni ono sto je on odabrao i uredio.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:51Nisam te to pitao. Pokušavam shvatiti tvoju analogiju po kojoj bi trebao dati ostavku ako ne pobijedi u nebitnoj utakmici, što automatski znači da treba ostati ako pobijedi!? Malo mi je čudno da ti se sve svelo u jednu utakmicu, ono, ili ili situacija. To što on nalazi smiješna opravdanja je sasvim normalno, svi znamo kakav je i to je jasno kao dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:42Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
Zbog milion razloga, prvo jer je u klubu haos i boljeg ne možemo naći jer nismo u situaciji da biramo? Drugo, iza nas je takva sezona da nikako ne možemo davati neke ocjene treneru, igrači igraju za kikiriki, sve je u totalnom haosu i ne možemo svu krivicu svaliti na njega. U ovakvim situacijama se jednostavno moramo osloniti na svoje ljude, a Edis je naš, sa svim vrlinama i manama koje posjeduje. Niko nas neće voditi za sto maraka, a Edis bi to radio džaba, ni ta stoja mu ne treba, a nije baš toliko loš trener da ga otpišemo.
Bravo

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ovi sto tjeraju,dovode,znaju sve, ne mogu kuci stolicu pomjeriti ali bi tjerali nekoga. Smiješna priča, ovdje se godinama vrti ista priča od par likova kojima nikad niko ne valja i samo seru. Ista priča drugi acc zavisno od situacija.
Mulalic je imao grešaka ali to nije razlog da bi se tjeralo. Moze da vidi ko može, a ko ne, i da od sljedeće sezone sklopi kockice kako treba. Ovo do sad je solidno,može bolje i sigurno je da on može bolje..
Mulalic je imao grešaka ali to nije razlog da bi se tjeralo. Moze da vidi ko može, a ko ne, i da od sljedeće sezone sklopi kockice kako treba. Ovo do sad je solidno,može bolje i sigurno je da on može bolje..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
BarbareZeljin je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:52

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Imaš klub u kome zaposleni prose pare i to je njima jedina vizija,virutelno ovo uplatite,virtualne karte,virtualni kurci. A traži se da trener bude Murinjo i da igra Ronaldo,satro oni znaju da je Fatai I Vucenovic amateri i slična sranja. O čemu ba vi pričate,pišete
.. ljudi koji su odigrali 10 minuta i 40 minuta na kapaljku. Oni satro procijenili da li je igrač.
.. ljudi koji su odigrali 10 minuta i 40 minuta na kapaljku. Oni satro procijenili da li je igrač.
Opet cu ponoviti ono sto sam napisao, tvoje ponasanje nije nikako u skladu sa Ivicom Osimom, i mora se to napisati pogotovo kad si moderator. Ja kao obicni navijac kluba necu dopustiti da mi neki balavci preko foruma kreiraju buducnost kluba svojim istupima. Ti bi da uvjetujes trenera treba li da da ostavku ili ne. Pogotovo poslije jednog od boljih izdanja nase ekipe, gdje su se prilike stvarale i bilo je fina igra za oko u prvom poluvremenu. Ti eto znas koliko Mulalic postuje Osima. Smijesan si. Opet cu ponoviti ono sto sam sinoc napisao, Zeljeznicar je napravio 3 puta neki uspjeh i to je sa pokojnim Milanom Ribarom, pokojnim Ivicom Osimom, i Amarom Osimom. Znaci 3 puta u 100 godina kluba. I to je rad baziran na kontinuitetu. Samo je legenda Enver Hadziabdic iznenada osvojio prvenstvo, sve ostalo je radi u kontinutetu gdje su ljudi sa svojim saradnicima radili na duzi period. Npr Ivica Osim je bio u klubu 8 godina cini mi se, mogli bi pogledati njegove rezultate iz sezone po sezonu. Sa ovakvim razmisljanjem koje trenutno vlada, mi bi i njega tad smijenili. Ovako smo i bezveze Admira Adzem nogirali, a covjek kao outsider u prvoj sezoni drugog mandata se borio za ligu, i osvojio kup. Narocito ovo nakaradno razmisljanje vlada poslije rata, gdje smo mi navijaci otjerali vise trenera po jednoj sezoni.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:43Sam si rekao da ti ne vidis smisao u simbolici "da se igra za Ivicu". Ja vidim, ne pamtim kad sam bijesniji izasao sa stadiona nego sinoc i jos me nije proslo ni sekund. Nakon one izjave da je cuvao igrace za Borac da ne obrukamo on bi meni otkaz dobio momentalno. Sinoc se nije smjelo nista prepustiti slucaju, a on je prepustio zbog yebene utakmice sa Borcem. Znaci ne zbog, ne daj Boze, povreda ili nekih vandrednih situacija nego zbog nebitne utakmice protiv Ivkovica. Zato sad ocekujem pobjedu ili neka ode odmah. To bi bilo najpostenije. Da kaze da je zeznuo bitno zbog nebitnog, te da je i to zeznuo i da je najpostenije da ode zajedno sa Joldicem.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:51Nisam te to pitao. Pokušavam shvatiti tvoju analogiju po kojoj bi trebao dati ostavku ako ne pobijedi u nebitnoj utakmici, što automatski znači da treba ostati ako pobijedi!? Malo mi je čudno da ti se sve svelo u jednu utakmicu, ono, ili ili situacija. To što on nalazi smiješna opravdanja je sasvim normalno, svi znamo kakav je i to je jasno kao dan.LjoZee je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:42Covjek je pred punim stadionom rizikovao pobjedu zbog utakmice sutra koja ne vjerujem da ce odigrati pred znacajnijim brojem navijaca, koja pri tome je nebitna apsolutno i sa emotivne i sa bodovne strane. S obzirom da je nesto bitno uyebao radi neceg nebitnog red je da ode ako uyebe i to nebitno pa ispadne da sve unistio, a nista nismo dobili.
Ja postujem Ivicu za razliku od naseg trenera koji ne postuje ni njega ni navijace ni nista osim samog sebe.
Sad su i navijaci krivi, oni koji su najzasluzniji ove sezone. Ne smije se vise nista ni reci, ni dobronamjerna kritika uputitiRailwayman30 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:32Jao jao kakvih ovdje mozgova ima. Edis radi najbolje od ekipe koju ima. Svi kukate sto ne uvodi ovog,sto nema onog,a kada ga stavi drvlje i kamenje.

Edisu bi pola stvari odmah oprostio, samo da nista ne govori

Najbolje mu je da suti, sto manje talasa, da radi u tisini i sl.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 maj 2022, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam neki fan Edisa i naravno da bih volio nekog i kvalitetnijeg i elokventnijeg na našoj klupi, ali jednostavno moramo shvatiti mi smo i dalje klub koji živi od danas do sutra, kojem su dobra volja dužnika i navijačke akcije, uz pošten rad ekipe koja radi oko kluba kupile još jednu sezonu u premijer ligi. Sezona je skoro završila, pripreme za novu počinju brže nego i očekujemo, ja ne vidim da će situacija za mjesec dana u klubu biti bolja pa ćemo mi moći tek tako da tjeramo Edisa. Još jednom ponavljam, prošle sezone smo govorili da nikad gori tim nije igrao u plavom dresu. Ušli smo u ovu sezonu sa još gorim, a zimski prelazni rok, ako izuzmemo Cocalića i Štilića je ekipu srozao još dodatno. Nisam siguran sve da i ovi kojim ističe ugovor odu iz kluba mi možemo da dovedemo išta kvalitetnije.
Ma hvala Edisu (kao i Tomi prije njega) što se uopšte prihvatio posla u poluraspadnutom klubu, gdje je bivsa uprava pobjegla, ostavila klub na cjedilu, gdje se ne zna ko pije ko placa.Dejan1921 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 13:35Nisam neki fan Edisa i naravno da bih volio nekog i kvalitetnijeg i elokventnijeg na našoj klupi, ali jednostavno moramo shvatiti mi smo i dalje klub koji živi od danas do sutra, kojem su dobra volja dužnika i navijačke akcije, uz pošten rad ekipe koja radi oko kluba kupile još jednu sezonu u premijer ligi. Sezona je skoro završila, pripreme za novu počinju brže nego i očekujemo, ja ne vidim da će situacija za mjesec dana u klubu biti bolja pa ćemo mi moći tek tako da tjeramo Edisa. Još jednom ponavljam, prošle sezone smo govorili da nikad gori tim nije igrao u plavom dresu. Ušli smo u ovu sezonu sa još gorim, a zimski prelazni rok, ako izuzmemo Cocalića i Štilića je ekipu srozao još dodatno. Nisam siguran sve da i ovi kojim ističe ugovor odu iz kluba mi možemo da dovedemo išta kvalitetnije.
Edis je veliki željovac, lojalan vojnik klub, to nikad nije bilo sporno, njegova ljubav prema klubu i sve to.
Ali brate cirkus prave od sebe a i od kluba cim progovori jbg. Najbolje bi bilo da daje što kraće izjave.
-
- Kontakt:
Lik ti u gacama.Robust je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:37e ovakvi likovi su dokaz sto smo skoro propali i ugasili se jer guraj sve pod tepih, ne pricaj ni o cemu, ko si ba ti ta nas je priča i dovela do ovog stanja sto se godinama na raznje svinjarije sutilo i sto je nasa sutnja iskoristena kao precutno odobravanje unistavanja klubaRailwayman30 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 12:32Jao jao kakvih ovdje mozgova ima. Edis radi najbolje od ekipe koju ima. Svi kukate sto ne uvodi ovog,sto nema onog,a kada ga stavi drvlje i kamenje.
sad se trebamo budale praviti i govoriti sucur Allahu nek je dobro dok Edis pravi klovna od sebe i od kluba de ba
Bolje poznajem situaciju u klubu od vecine ovdje. Kada hoces da se prica,sto se ne prica i da prica onaj ko najbolje zna,a ne kad se desi jesto onda se kuka i pozivaju navijaci.
Svi optuzuju AO,a sto niko nema muda i podnese krivicnu protiv Siljka,Osim.
Zasto se samo prica o 2 3 imena,a ne spominje kompletne uprave unazad 4 5 godina,pa i duze.
Branim Edisa,jer nije krivac sto je dosao,gdje je dosao. I on bi volio da ima ekipu za Evropu ,a ne ekipu za prosjecnog turnira.
morao sam ovo boldovati koji brat sam sebe opisa i popisaHulahopka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 13:02Ovi sto tjeraju,dovode,znaju sve, ne mogu kuci stolicu pomjeriti ali bi tjerali nekoga. Smiješna priča, ovdje se godinama vrti ista priča od par likova kojima nikad niko ne valja i samo seru. Ista priča drugi acc zavisno od situacija.

Slozio bih se da je bolje Mulalicu da manje prica, i nadam se da ce tako i biti, iako su se ljudi i Adzemu podrugivali kad je usta otvorio. Ali ako cemo biti realni, nisu ni ostali treneri u ligi nesto na vecem nivou po tom pitanju. Krcmarevic se pojavi u bijeloj kosulji fina prica, covjek bi rekao to je to, a na terenu nista. Ivkovic isto jedan od licnosti koji bas pametno prica svaka mu rijeci pazljivo birana i prica mu ima smisla, a na terenu se ne moze reci da bas ima nesto vise za ponuditi. Radio je korektno u skladu sa mogucnostima ali ne nesto vise od toga.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 17 maj 2022, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dijete drago idi gledaj Eurosong, i bacaj ga ja na instageam starleta,do kad ćeš lupat gluposti?Robust je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:16morao sam ovo boldovati koji brat sam sebe opisa i popisaHulahopka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 13:02Ovi sto tjeraju,dovode,znaju sve, ne mogu kuci stolicu pomjeriti ali bi tjerali nekoga. Smiješna priča, ovdje se godinama vrti ista priča od par likova kojima nikad niko ne valja i samo seru. Ista priča drugi acc zavisno od situacija.
Mulalic je imao grešaka ali to nije razlog da bi se tjeralo. Moze da vidi ko može, a ko ne, i da od sljedeće sezone sklopi kockice kako treba. Ovo do sad je solidno,može bolje i sigurno je da on može bolje..![]()
bravo alda kompjuteru
![]()
![]()
bolje ha bacat i na starlete nego glumiti strucnjaka desetak godina kroz 50 nickova a za te silne godine nisi u stanju da naucis koja je funkcija ekonoma u fudbalskom klubuHulahopka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:24Dijete drago idi gledaj Eurosong, i bacaj ga ja na instageam starleta,do kad ćeš lupat gluposti?Robust je napisao/la: ↑17 maj 2022, 14:16morao sam ovo boldovati koji brat sam sebe opisa i popisaHulahopka je napisao/la: ↑17 maj 2022, 13:02Ovi sto tjeraju,dovode,znaju sve, ne mogu kuci stolicu pomjeriti ali bi tjerali nekoga. Smiješna priča, ovdje se godinama vrti ista priča od par likova kojima nikad niko ne valja i samo seru. Ista priča drugi acc zavisno od situacija.
Mulalic je imao grešaka ali to nije razlog da bi se tjeralo. Moze da vidi ko može, a ko ne, i da od sljedeće sezone sklopi kockice kako treba. Ovo do sad je solidno,može bolje i sigurno je da on može bolje..![]()
bravo alda kompjuteru
![]()
![]()

Ivković imao veću podršku od Edisa? Teško druže, ali obojica su imali i više nego dobru podršku za rezultate koje su postizali, o tome najbolje govori posjeta na domaćim utakmicama.zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:19Zato sto se sere nakon svakog kiksa i tjera. Dosta vise podrske i razumijevanja je imao Ivkovic od Edisa samo zato sto je Edis Edis.Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2022, 01:05Što misliš da bi se sralo?zeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 00:59
Da smo veceras pobijedili sa najjacim sastavom opet bi se prekosutra sralo kad bi izgubili od Borca. I pogledajte malo statistiku ubili smo ih i trebali voditi 3:0 na poluvremenu.
Pa ima Edis u ovoj polusezoni mnogo više aferima od eventualnog poraza protiv Borca, mnogo više razloga da mu se sere za neke utakmice, a vjeruj mi da mu se ne sere puno, isto kao što se nije sralo ni Ivkoviću, jer svjesna je raja limita Želje (od situacije u klubu do igrača na terenu) pa smo svi manje-više oguglali na te neke stvari.
Čini mi se da nikada nismo bili gori, a više vjerni klubu. Nema to, doduše, veze ni sa Edisom ni sa Ivkovićem, nismo zbog njih na tribinama, ali svejedno nešto znači.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.