Grupa koja se pozdravlja kao Hitler nije fasisticka grupa?

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Ma nije to nacisticki pozdrav, momci masu suprotnoj tribini. A ova zastava, to je cista montaza.Head je napisao/la:Grupa koja drzi fasisticku zastavu na tribini se ne deklarise kao fasisticka grupa?
Grupa koja se pozdravlja kao Hitler nije fasisticka grupa?
Nisam uopce, Tuzlu sam naveo kao primjer njegovog gore rezoniranja s obzirom na dogadjanja iz dvorane nedavno sto se takodjer moze interpretirati kako god hoces, ali evo ti to shvatis kao da sam ja vas sve nazvao fasistima. A uopce nisam. I hrpu normalnih i neopterecenih znam iz Tuzle i vise nego dobro se slazemo.brazzo je napisao/la:Cuj fasisti iz Tuzlezasto si toliko sujetan i ogorcen ? Razumijem ja tebe, dobro ne slazes se sa ideologijom, ali zasto pokusavas obojiti crno u bijelo ? To je nemoguce.. grupa je osnivana na desnicarskoj ideologiji (da ne budem precizan do kraja) i taj kontinuitet je neprekidan. Dobro, postoji sansa da je doslo do smjene generacija i da je grupa reformirana ali u to je (pre)tesko povjerovat. I svejedno nicime se ne moze zataskat cinjenica da su vas opet (n/fsBiH) po ko zna koji put pomazili (da ne spominjem igranje europe na racun Slobode).
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tema je premijer liga, pitao sam kako je moguce da zapalis baklju i ne dobijes kaznu a svi ostali dobiju.BurningLegion je napisao/la:Eto imas srecu onda da niste u elitnom drustvu najvecih svjetskih metropola i da ste bolji redom od glavnih gradova Italije, Spanjolske i brojnih drugih. Jel ti dosta to za ego da prestanes sa tom glupom pricom vise i drzis se teme?
Zbog cega, jesam ja to sta slag'o?storm_raider je napisao/la:E ako ste normalni obojica...
AhahahahahaHead je napisao/la:Jedan od fasistickih pokreta se nazivao tako jer su se krili po skripama.kksiroki je napisao/la:Ko su ti sa fašističkim imenom ? I ja bi ih zabranio ako postoje takvi .
Pa ti prvi znas da toga ima kod nas prvih koliko hoces. Dobro, to su sada vecinom pojedinci s kojima se mnogo ljudi i ne slaze, ali nije to bas tako bilo prije nekih 10-tak godina, sto je hajde i razumljivo je u neku ruku, tesko da ovdje u Sarajevu ima porodica da nekoga bliskog nisu izgubili u ratu. Mi manijaci smo vec kaznjavani par puta i hvala Bogu vise se nije ponovilo. Pa ti si prvi pisao protiv Srbije kao zemlje na temi kosarkaskog prvenstva u Spaniji, a mnogo manje o kosarci.Head je napisao/la:Zbog cega, jesam ja to sta slag'o?storm_raider je napisao/la:E ako ste normalni obojica...
Zanimalo me kako da se neko kazni za baklje a neko ne, kakav je to kriterij po kojem se jedni kaznjavaju a drugi ne.
Druga stvar, frajer hoce da me ubijedi da je normalno da drze fasisticke zastave ako BBB, Torcida i neke druge navijacke grupe po Evropi drze iste na tribini. Sve su to ista govvna, fasisti.
Nikog nisam uvrijedio, ne vidim zbog cega bi bio banovan.
Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te..
A kako se zove skupina koja diskriminira po mjestu stanovanja ( zadnji trans na Kosevu ) i vjerskoj osnovi ( poruka želji ,bolje 5 uz alaha nego 1.uz pomoć vlaha ) ?Head je napisao/la:Nisam vertikala. Ja otvoreno kazem da sam covjek koji voli samo BiH i ljude koji tu zemlju dozivljavaju kao svoju, ostali me ne zanimaju i boli me qurac za njima.Lillard je napisao/la:Ovaj @Head ko neka moralna vertikala foruma, a on je sam pisao postove u kojima se s.ere na citav narod. Daj molim te..
Izraziti patriota.
Sad ako je na forumu kaznjivo sto ja ne volim drzavu Srbiju, Hrvatsku ili Madagaskar onda nek me banuju.
Moje argumente ne moze niko oboriti jer nisam nista slag'o.
Skupina koja istice fasisticke zastave i koristi fasisticki pozdrave je okrenuta toj ideologiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.