FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 07 jul 2015, 01:14

Kinosvra, od svih forumasa tebe najvse cijenim, jer imas prave info...ali ovo za Pitara nisi upravu, lik u jednoj rijeci napravi 4 greske, u svakom je.benom postu :o
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jul 2015, 01:14

kinosvra je napisao/la:Neka momci, ne dirajte covjeka.
Pitar6785 je ljudina i pravi pitar koji je imao cast da uzivo gleda Vahidina Musemica, i do danasnjeg dana prati Sarajevo.
Covjek je pismen i sigurno mu se slucajno potkrala greska, ili nije obracao paznju.
Procitaj ovaj dio opet i otiđi na njegove postove. Njemu se ne potkrade greska, nego je pravo cudo kad napise nesto ispravno. Nemam nista protiv ali nije ni forum za svakoga jbt. O tome kako poentira, jos ne vjerujem da procitah ovo. Postovi na nivou dijeteta, pogotovo kad vrijeđa kone, mene stid bude. Ali hajde nek nas prca Nedimko vol2..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 jul 2015, 01:19

Hajde braco popustite covjeka malo ;)

Evo jedan prijedlog za HAAD-a kako da popravi kragnu. Fino i jednostavno sto se kaze, jel.. :D
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 07 jul 2015, 01:26

belosevic28 je napisao/la:Kinosvra, od svih forumasa tebe najvse cijenim, jer imas prave info...ali ovo za Pitara nisi upravu, lik u jednoj rijeci napravi 4 greske, u svakom je.benom postu :o
Ipak je moja greska, pogledao sam mu postove i vidim da to nije ovaj komsija na kojeg sam mislio.
Slicni su im nick-ovi, a ovaj komsija se nedavno registrovao tek.
Do mene, izvinjavam se.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 jul 2015, 01:33

Pomislio si da je u "opasnosti" komšija @ Pitaristok. :nene:
F.K.SARAJEVO

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 07 jul 2015, 01:36

molotovljev je napisao/la:Pomislio si da je u "opasnosti" komšija @ Pitaristok. :nene:
Bravo :thumbup: :thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 07 jul 2015, 01:38

Što reče @molotovljev gramatika na stranu postovi mu nisu besmisleni ;) Ono što sam vidio iz postova @Pitar6785 da je ne zadovoljan radom u omladinskom pogonu, s čime je itekako upravu. I mnogi drugi postovi mu itekako imaju smisla, mada zna naravno nekad promašiti baš kao i svi ovde. Da sa njim popriča neko uživo ne bi primijetio nikakvu razliku, i mi isto tako pričamo samo što ne pišemo tako :mrgreen: Svi mi kažemo voliJo bi samo što j gramatički ne pišemo... Pitar6785 izdrži :D

Ne vjerujem da je troll, takvi se otkriju brzo i ne ostaju ovako dugo aktivni pod jednim nikom i jednim "zanimanjem" ;)
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jul 2015, 01:39

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jul 2015, 01:52

Opuusteno ljudi, ako vam se ne svidja to sto covjek pravi hiljadu gramatickih gresaka jednostavno preskocite to sto je napisao i to je to. Nije uredu da nekome ovdje se govori kako je nepismen i slicno! Nismo na casu bosanskoga jezika..
Brat moj @MCMXLVI, I LIKE THE WAY YOU THINK :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jul 2015, 02:23

Neka Pitara, u nekim stvarima se ne slazem za njim, al zna ubost sustinu dosta puta! To za gramatiku, nemojte spadat na tako niske grane pa ga prozivat za to, bitno je da se zna sta je covjek htio reci. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2015, 02:29

Pustite covjeka, mozda zivi vani, mozda nije imao priliku da se skoluje kako treba- nikada ne znas sta je u pitanju. Bitno je da je nase krvi i da prati nas klub a sad nacin na koji ce pisati o njemu nije vrijedan neke polemike.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jul 2015, 02:53

BitiSrcemVezan je napisao/la:Što reče @molotovljev gramatika na stranu postovi mu nisu besmisleni ;) Ono što sam vidio iz postova @Pitar6785 da je ne zadovoljan radom u omladinskom pogonu, s čime je itekako upravu. I mnogi drugi postovi mu itekako imaju smisla, mada zna naravno nekad promašiti baš kao i svi ovde. Da sa njim popriča neko uživo ne bi primijetio nikakvu razliku, i mi isto tako pričamo samo što ne pišemo tako :mrgreen: Svi mi kažemo voliJo bi samo što j gramatički ne pišemo... Pitar6785 izdrži :D

Ne vjerujem da je troll, takvi se otkriju brzo i ne ostaju ovako dugo aktivni pod jednim nikom i jednim "zanimanjem" ;)
:thumbup:

Sjever je moj dom, na utakmice FCS sam poceo ici odma posle rata. VOLIM SARAJEVO.

E sad jesamli nepismen, i kako ko dozivljava moje pravopisne gresko to je njegov problem.

Ja jedino nisam zadovoljan sa omladinskim pogonom plakalom, ostrakovicem baricem dzemom i nevolim kad neko pljuje na FKS (dali to bilo sa puzanjem poterenu ili neki upitnici). Samo cu reci da na kosevo dolazim kad god mogu sa brigadom od 10-20 navijaca navijacica. Imam clansku.

A zelijo bi ovi sto me prozivaju sledece god abd da se nademo upoznamo popijemo kahvu i zapalimo koju baklju ko braca.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 jul 2015, 02:56

Ma nas ovdje sve ujedinjuje ljubav prema istom klubu, a ne prema lingvistici. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 jul 2015, 03:17

Sabinho je napisao/la:Pustite covjeka, mozda zivi vani, mozda nije imao priliku da se skoluje kako treba- nikada ne znas sta je u pitanju. Bitno je da je nase krvi i da prati nas klub a sad nacin na koji ce pisati o njemu nije vrijedan neke polemike.
Starog kladioničara za predsjednika :thumbup: :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2015, 03:43

Derdiyok je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pustite covjeka, mozda zivi vani, mozda nije imao priliku da se skoluje kako treba- nikada ne znas sta je u pitanju. Bitno je da je nase krvi i da prati nas klub a sad nacin na koji ce pisati o njemu nije vrijedan neke polemike.
Starog kladioničara za predsjednika :thumbup: :D
:njanjanja: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 jul 2015, 08:29

Imal ljudi ikakih vjesti za Delaca, konacno?! Mozda nece ni bit dok Begovic ne sarne ugovor, sto znaci Ostri na golu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zizou
Kontakt:

Post Postao/la Zizou » 07 jul 2015, 09:15

kad ce biti raspored utakmica za novu sezonu?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jul 2015, 09:17

Jel' pressica danas u 12, hoće li biti Porsche taj sponzor pa da dobijemo popust kod kupovine :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 07 jul 2015, 09:19

Zizou je napisao/la:kad ce biti raspored utakmica za novu sezonu?
U petak 10.7.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 07 jul 2015, 09:22

Da li znaze ko je sponzor? Aaaaaaaaaaa:D
Da li zelite da saznate ? :zviz:
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, MaroonBjelave, Morpheus, Venom i 54 gosta.