FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Za naše uslove i za naše potrebe ODLIČAN. Dobro nam došao i neka mu je sretno.
Ima li logike da nam iz mnogo jače lige dolazi igrač koji je odigrao sve utakmice 90'?
Ima li logike da nam iz mnogo jače lige dolazi igrač koji je odigrao sve utakmice 90'?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Ovo budi nadu u bolje dane, definitivno.
Jurak naš Slobodaš

Jurak naš Slobodaš

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Izgleda da je to to, samo što se 5 dana čekalosimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 09:55Rekli su vrlo brzo potpis, mislim da je danas. Trebalo bi da bude veliko pojačanje.

A sad tek ide bomba

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:49Izgleda da je to to, samo što se 5 dana čekalosimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 09:55Rekli su vrlo brzo potpis, mislim da je danas. Trebalo bi da bude veliko pojačanje.mada, ko čeka taj i dočeka
![]()
A sad tek ide bomba![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:

Već sam bio u pregovorima sa Probom oko odlazaka u Vranduk vikendom, kad...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje

Ipak nije gašenje i ispadanjesimonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Koliko to igrača igra s težom povredom?harry_90 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:32Ne ocekujem Ramosa,mozes li mi izvadit statistiku ovog igraca u HNL,ja koliko sam uspio vidjeti,nije nikako igrao.. i sama njegova izjava dovoljno govori " u Slobodu sam dosao da igram" sve govori .
Nisam zaduzen za poslove sto se tice kluba..ti ako si zadovoljan igracem koji ukupno u HNL ima 91 minut odigran za sezonu jbg
Ovo je odlično pojačanje naravno.
Kad vidim ko nam je trener odma mi opadne bilo kakav optimizam za 200%, tacno kad bi messi dosao.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:49Izgleda da je to to, samo što se 5 dana čekalosimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 09:55Rekli su vrlo brzo potpis, mislim da je danas. Trebalo bi da bude veliko pojačanje.mada, ko čeka taj i dočeka
![]()
A sad tek ide bomba![]()
Prerano smo poceli pljuvati Jahu, lik koji je igrao srcem za Slobodu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tu si u pravu, ali sreća u nesreći je da je tek početak sezone. Ako krenu porazi, zna se šta slijedi...MMA075 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:04Kad vidim ko nam je trener odma mi opadne bilo kakav optimizam za 200%, tacno kad bi messi dosao.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 11:49Izgleda da je to to, samo što se 5 dana čekalosimonknows je napisao/la: ↑20 jun 2022, 09:55Rekli su vrlo brzo potpis, mislim da je danas. Trebalo bi da bude veliko pojačanje.mada, ko čeka taj i dočeka
![]()
A sad tek ide bomba![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ni ispadanje a pogotovo gašenje nisu opcija

Brate, još nas mnogo ima koji živimo i dišemo za ovaj klub. Nije patetika nikakva, ja nisam bio dobar nikako zadnjih dana.simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:12Ni ispadanje a pogotovo gašenje nisu opcijaSky9 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Ipak nije gašenje i ispadanjesimonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01
Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
jel to onaj sto je neeekad bio kod nas?simonknows je napisao/la: ↑25 jun 2022, 12:01Dogovoren je lijevi bek, njihovo je samo da ga pozovu i potpisuje![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.