FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 mar 2012, 03:25

harry_90 je napisao/la:Prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba cijeli scenario se dogodio preko leđa tuzlanske Slobode, jer je Arnautović u Gabelu delegiran od strane čelnih ljudi FK Sarajevo da pomogne momčadi iz Istočnog Sarajeva, a zauzvrat je Slavija na Tušanj poslala poslušnog Vladimira Bjelicu kako bi maksimalno zaštitio "bordo momke"?

Navodno je Arnautović - "Modriča" Maxima" nakon završetka utakmice između Slobode i Sarajeva u kojoj je uz pomoć već pomenutog sudije Vladimira Bjelice tim Dragana Jovića došao do minimalne pobjede, gradom proturio dezinformacije kako je neko od rukovodstva Slobode prodao utakmicu?
mozda jeste neko od nas utakmicu prodao, ali da smo osteceni od sudija nismo sigurno...opsajd je bio tako da ovo sto pisu je glupost....jos nesto Arnautovica poslao neko da sudi protiv Slobode?... pa on je nas igrac bio dugo godina , a danas je sudija...jedino ako je i njemu nesot nas klub duzan pa se sveti, ali meni to nekako nije realno da se desi...eh jedino on da nije znao sta ce se desavati na Tusnju... bilo kako bilo Sarajevo nas je dobilo regularnim golom, regularno ponistenim golom i bez nekih vecih gresaka sudije..ja ne znam nisam mogao vidjeti da li je sudija dizao pa spustao zastavicu kad je neka nasa akcija i da je to ometalo nase igrace, ali ono sto je najvaznije kad smo gol dali opsajd je bio..
I hajde sad se okrenite ovoj slijedecoj utkamici ebo ovo, jer ovo sto danas gledate od sudjenja je mila majka kako je to bilo dok je Zrnic sudio svaki derbi izmedju Slobode i Sarajeva...a sto je najgore od svega toga nasi su se ko bunili, a sve su znali sta ce se desiti dok smo mi navijaci recimo Zrnicu ebavali sve sto ima :)..pa ebiga ja sam jedne prilike dok nam je jos Avdicevic bio prijesednik mogao u to da se uvjerim....svi dobro znamo da su nasi igraci uprava, navijaci skupljali u Vinariji..i nakon jedne utakmice gdje smo osteceni u srebreniku i kad smo izgubili od Gradine gdje je sudio Zrnic , mi onako navijaci smo otisli u vinariju na veceru gdje su dosli nekolicina igraca, nas auprava i td.. Avdicevic prilazi navijacima i kaze sad ce doci Zrnic kaze nemojte mu psovat nema kaze razloga :)...znaci sve ovo sto nam se desava sve je to zakuhano prvo sa nase strane, pa tek onda od drugih...erbiga mi smo Sloboda i to traje citav zivot tako...uvjek kad treba i gdje treba klepit lovu mi cemo dati guzive i ne sumnjam da je to i sad slucaj...samo nemojte se beze nervira i mene je srce i dusa bolila sto se sve to tako desava, ali bez obzira sve to pratio i zelio vidjeti sve drugacije.
Ne sumnjam ja ni sekunde da mi ovo nismo sa Sarajevom i dogovorili, ali kazem pobjeda je regularna to je ono sto je prikazano na terenu....oni to lahko naprave da to drugacije izgleda ispadom Vojvodica i td...Samo mi navijaci imamo taj rivalitet, dok dvije uprave ova dva kluba to nemaju vjerujte mi..Takodjer posto mi je familija FAiko Azabagic covjek koji je bio u upravi i u onoj Slobodi proje rata , a i poslije.. uvjek sam imao priliku s anjim da budem na nekim mjestima gdje su se obavljale te stvari...bio sam recimo prisutan kada su dvije uprave Slobode-Sarajeva dogovarale transfere Granova i Uscuplica u Slobodu za tsda naseg Omera Joldica...mogo sam vidjeti kako se oni ponasaju.. jednostavno nikakvog tu rivaliteta nema samo gdje ko moze klepit lovu lahko cemo se dogovorit , a navijace ko ****... zato momci nedajte da vam zdravlje ide ebiga ko meni :)
Ja sam se nekad strasno nervirao i ako sam znao neke stvari..recimo ja sam vam ovdje rekao prolazimo Siroki u kupu i igramo finale protiv Slavije ..prvo Alackovic sudija vam je nas i on kad nam sudi neko nam je anstimao pobjedu ili u najmanju ruku on nas nece ostetiti..tako je i bilo u Sirokom...nije on Sirokog ostetio vec je dao njima crveni koji je bio regularan, ali mnoge sudije to nebi dale domacinu u ovoj nasoj ligi to vi znate i sami.
Sad nervirati se toliko sudije kriviti zbog poraza ne vrijedi nam...ebiga izgubili smo idemo dalje, jer i mi smo njih uzimali na Kosevu , ako nista barem po bod i to ond akad su najmanje se nadali jer su pucali na visok plasman(titulu), a mi smo im par puta pokvarili te planove, jer gubili su bodove protiv nas...i mi mo sad zigbili jer necemo ispasti iz lige,a nadoknadit cemo ove bodove ngdje drugo ako to bude bilo potrebno

Nego hajmo sad maznut Leotara zaboravite ovu tekmu sa Sarajevom koja je iza nas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 16 mar 2012, 10:01

SaltCityAttack je napisao/la: mozda jeste neko od nas utakmicu prodao, ali da smo osteceni od sudija nismo sigurno...opsajd je bio tako da ovo sto pisu je glupost....jos nesto Arnautovica poslao neko da sudi protiv Slobode?... pa on je nas igrac bio dugo godina , a danas je sudija...jedino ako je i njemu nesot nas klub duzan pa se sveti, ali meni to nekako nije realno da se desi...eh jedino on da nije znao sta ce se desavati na Tusnju... bilo kako bilo Sarajevo nas je dobilo regularnim golom, regularno ponistenim golom i bez nekih vecih gresaka sudije..ja ne znam nisam mogao vidjeti da li je sudija dizao pa spustao zastavicu kad je neka nasa akcija i da je to ometalo nase igrace, ali ono sto je najvaznije kad smo gol dali opsajd je bio..
I hajde sad se okrenite ovoj slijedecoj utkamici ebo ovo, jer ovo sto danas gledate od sudjenja je mila majka kako je to bilo dok je Zrnic sudio svaki derbi izmedju Slobode i Sarajeva...a sto je najgore od svega toga nasi su se ko bunili, a sve su znali sta ce se desiti dok smo mi navijaci recimo Zrnicu ebavali sve sto ima :)..pa ebiga ja sam jedne prilike dok nam je jos Avdicevic bio prijesednik mogao u to da se uvjerim....svi dobro znamo da su nasi igraci uprava, navijaci skupljali u Vinariji..i nakon jedne utakmice gdje smo osteceni u srebreniku i kad smo izgubili od Gradine gdje je sudio Zrnic , mi onako navijaci smo otisli u vinariju na veceru gdje su dosli nekolicina igraca, nas auprava i td.. Avdicevic prilazi navijacima i kaze sad ce doci Zrnic kaze nemojte mu psovat nema kaze razloga :)...znaci sve ovo sto nam se desava sve je to zakuhano prvo sa nase strane, pa tek onda od drugih...erbiga mi smo Sloboda i to traje citav zivot tako...uvjek kad treba i gdje treba klepit lovu mi cemo dati guzive i ne sumnjam da je to i sad slucaj...samo nemojte se beze nervira i mene je srce i dusa bolila sto se sve to tako desava, ali bez obzira sve to pratio i zelio vidjeti sve drugacije.
Ne sumnjam ja ni sekunde da mi ovo nismo sa Sarajevom i dogovorili, ali kazem pobjeda je regularna to je ono sto je prikazano na terenu....oni to lahko naprave da to drugacije izgleda ispadom Vojvodica i td...Samo mi navijaci imamo taj rivalitet, dok dvije uprave ova dva kluba to nemaju vjerujte mi..Takodjer posto mi je familija FAiko Azabagic covjek koji je bio u upravi i u onoj Slobodi proje rata , a i poslije.. uvjek sam imao priliku s anjim da budem na nekim mjestima gdje su se obavljale te stvari...bio sam recimo prisutan kada su dvije uprave Slobode-Sarajeva dogovarale transfere Granova i Uscuplica u Slobodu za tsda naseg Omera Joldica...mogo sam vidjeti kako se oni ponasaju.. jednostavno nikakvog tu rivaliteta nema samo gdje ko moze klepit lovu lahko cemo se dogovorit , a navijace ko ****... zato momci nedajte da vam zdravlje ide ebiga ko meni :)
Ja sam se nekad strasno nervirao i ako sam znao neke stvari..recimo ja sam vam ovdje rekao prolazimo Siroki u kupu i igramo finale protiv Slavije ..prvo Alackovic sudija vam je nas i on kad nam sudi neko nam je anstimao pobjedu ili u najmanju ruku on nas nece ostetiti..tako je i bilo u Sirokom...nije on Sirokog ostetio vec je dao njima crveni koji je bio regularan, ali mnoge sudije to nebi dale domacinu u ovoj nasoj ligi to vi znate i sami.
Sad nervirati se toliko sudije kriviti zbog poraza ne vrijedi nam...ebiga izgubili smo idemo dalje, jer i mi smo njih uzimali na Kosevu , ako nista barem po bod i to ond akad su najmanje se nadali jer su pucali na visok plasman(titulu), a mi smo im par puta pokvarili te planove, jer gubili su bodove protiv nas...i mi mo sad zigbili jer necemo ispasti iz lige,a nadoknadit cemo ove bodove ngdje drugo ako to bude bilo potrebno

Nego hajmo sad maznut Leotara zaboravite ovu tekmu sa Sarajevom koja je iza nas
Nisam ti ja ovo sve procito, mrsko mi :mrgreen:
Al procita ovu recenicu i da kazem ono sto ja znam, a to da je Mite kolko sam informisan iz Lukavca, a jos takodje znam da nit njega ko moze iz Slobode nit on moze Slobodou, uz to pa covjek je BH sudija, a ja vjerujem da bi svaki nas sudija i oca i mater za pare prodo.

A sto se tice sudjenja Bjelice protiv Sarajeva, mislim da je covjek odlicno odradio posao, a da je Sarajevo snjim zavrislo tu utakmicu, sudio je onio 51%-49% taman kad je trebalo navuko je njima i to je to, nista puno, par faula, odma Zoletu karton dao na pocetku nekad i to je to.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 16 mar 2012, 12:09

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2012, 12:17

Dzafic novi igraci Slobode,ajd valjda nesto pokaze u dresu Slobode !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zoone
Kontakt:

Post Postao/la zoone » 16 mar 2012, 12:38

Nakon domaćeg poraza od Sarajeva u prvom kolu (0-1), Tuzlaci sutra žele popraviti sliku i putuju sa optimizmom u Gradišku. Stoper tima sa Tušnja, Adnan Salihović, vjeruje u dobru igru svog tima i nada se osvajanju barem boda.

- Sigurno je da se nalazimo u nezavidnoj situaciji nakon poraza od Sarajeva, jer smo očekivali da upišemo pobjedu na startu sezone, ali šta je tu je, izgubili smo od bolje eipe. Možda smo mogli i dobiti da sam ja pogodio kod rezultata 0-0. Sada se okrećemo gostovanju Kozari. I oni se kao i mi bore za opstanak i sigurno je da nas ne čeka ni malo lagana utakmica. Mi smo kvalitetniji "na papiru", sada je na nama da to dokažemo na terenu. Mislim da bi ekipa bila zadovoljna i bodom, tako da vjerujem kako ćemo se u Tuzlu vratiti neporaženi, jer se moramo nekako izvaditi zbog poraza od Sarajeva - kazao je Salihović za bportal.ba.

Utakmica između Kozara i Slobode igra se sa početkom u 15 sati, a trener tuzlanskog tima Darko Vojvodić neće moći računati na Muamera Zoletića koji ima tri žuta kartona.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 mar 2012, 15:06

Said Husejnovic potpisao za Saraj'vo :roll: koja p.i.c.k.a. od igraca dabogda propao!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 mar 2012, 15:08

Kapellen je napisao/la:Said Husejnovic potpisao za Saraj'vo :roll: koja p.i.c.k.a. od igraca dabogda propao!

Ma docice kod vas na posudbu vrlo brzo.Trenutno on nema mjesta u Sarajevu medu prvih 11. ;)

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 mar 2012, 15:12

senci-071 je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Said Husejnovic potpisao za Saraj'vo :roll: koja p.i.c.k.a. od igraca dabogda propao!

Ma docice kod vas na posudbu vrlo brzo.Trenutno on nema mjesta u Sarajevu medu prvih 11. ;)
Ma realno j.e.b.a.t. ga druze odbio je svoj klub koji je od njeg igraca napravio i za mene taj lik ne postoji,kako god prosao kod vas nek se ne vraca ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 mar 2012, 15:39

Dolazim u Sarajevo jer želim osvojiti Prvenstvo i sa ekipom se nametnuti u predstojećim evropskim takmičenjima. Trener Jović je posložio odličnu ekipu, a ja se nadam da ću brzo izboriti svoju minutažu." - kazao je Husejinović .

Medicinski tim FK Sarajevo će u narednim danima obaviti preglede i dati konačnu potvrdu za ovaj angažman.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 mar 2012, 16:11

Nesto me zanima @senci zasto ti izjave igraca Sarajeva kopiras na temu Slobode. Zbog vise postova ili,je nesto drugo posrijedi.
Sloboda je moja nacija

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 16 mar 2012, 16:14

Zbog toga sto je vas igrac u pitanju,samo radi toga.Ne vdim nista lose u tome,nije nikakva losa namjera.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 mar 2012, 16:18

Momak želi da oživi svoju karijeru, a Sarajevo je trenutno bez uvrede mnogo bolje mjesto za to nego Sloboda. Shvatam apsolutno navijače koji ga pljuju, jer i nama Škoro uradi nešto slično. No jbg, ljudi su ljudi, i na koncu najpreči su sami sebi. Mogli bi se i mi ponekad zapitati, dal bi radi 50KM veće plate, ili neke druge beneficije, napsutili svoju dugogodišnju firmu u kojoj smo stekli i znanje i iskustvo...

Igrači poput Tottija, Del Piera u tom kontekstu...su rairitet.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 mar 2012, 16:20

Ja nisam rekao da je losa namjera, ali mozda me nisi razumio zasto izjavu igraca Sarajeva kopiras na temu Slobode. On nije nas, kod nas jeste ponikao i sve, ali zbog nacina odnosa prema klubu i slicnih stvari, ne mozes reci da je nas. Vecinu ovdje ne zanima sta ima da kaze to ulickano "burence". Najbolje o njemu je objasnio Hune Fazlic koji ga je doveo u Werder.

" Uff ne spominjite mi tog decka, kako sam se opekao. Imao je talenat, ali veceg neradnika u zivotu nisam vidio".

Neka ozivljava karijeru, ali stvarno ne zanima kako mene tako i vecinu simpatizera i navijaca Slobode sta taj ima da kaze.
Sloboda je moja nacija

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 16 mar 2012, 16:25

pa vi dobili težak oblik čira. ode želudac jadna majko šta vam radimo. prvo vas otresli u sred tuzle, evo sad vam uzimamo igrača koji je ponikao kod vas :mrgreen: hajmo tuzlaci, nemojte da budete nervozni nego popijte jednu lozu za nervozu :oops:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 mar 2012, 16:29

Nakon 7 godina uzeli tri boda u Tuzli i time se hvalite. E moj @pacovi vide se ipak neke stvarii, ko ima cir na zelucu
Sloboda je moja nacija

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 mar 2012, 16:29

Životavam prestanite s djetinjarijama više. Tim više, što bi mi pitari, najbolje trebali znati kako je kad ti se na ovom forumu na temu naklate trolovi (štumfovska posla) - svakodnevnica gotovo. Pustite ljude... Usput, Laki je nervozan. Malo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2012, 16:57

Zbog vrijeđanja službenih lica na utakmici Sloboda - Sarajevo sa 1.500 KM kažnjen je trener Tuzlaka Darko Vojvodić i jednom utakmicom zabrana vođenje ekipe, a sa 1.200 KM Mirsad Dedić, trener gomana Tuzlaka.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 16 mar 2012, 17:04

Sto nisi citav tekst.
Čelnici tuzlanskog premijerligaša tako će umjesto 30. aprila, rok za izmirenje dugova bivšim igračima imati tek do 31. marta!

Navodno, rok je skraćen na zahtjev UEFA - e, a pored 71.000 KM koliko se ukupno duguje Damiru Smajloviću i Stefanu Gavariću, u Rudarskoj 2 će morati "izmisliti" još dodatnih 13.900 KM!

Naime, Darku Raci se duguje 8.000, Alvinu Karadži 4.500 KM, a Semjonu Miloševiću 1.400 KM. Klupska kasa je odavno prazna, a jedini način da se izbjegne suspenzija je da Klub sa spomenutim igračima dogovori odgodu plaćanja duga.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2012, 17:10

Ja sam ovo skinuo sa vidovitog ,kod njih to ne pise :mrgreen:

Bas me zanima gdje ce naci ove pare ??

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 mar 2012, 02:07

Poslao sam mail redakciji TK sto nema vijesti o Slobodi i one emisije o premijer ligi, da budem iskren to sam samo i gledo na TK jer je program smece, a evo i odgovora. :D

Emisija Premijer liga nije ove sezone na programu ,jer tehnika nema dovoljno ljudi da bi to pokrili. Što se Slobode tiče zvali smo ih do sada nekoliko puta da gostuju u našem programu ,ali niko nije htio doći svi pozvani su izmišljali razloge samo da ne dodju.Da ste pratili program čuli bi o ovome što sam napisao........
Nisam baš siguran da se na Televiziji Tk ne govori o tuzlanskim klubovima,pa koja Televizija to jedina i radi.
Pozdrav...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.