FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Eto, i sa ovakvim nikad lošijim timom kako se danima ovdje pisalo mi smo odigrali 4-3.
U Amarovo ime pozdrav svima koji su govorili da nije nikakav trener kao i svim limačima i lumenima koji su tako "pohvalno" u proteklim danima pisali o Bučanu, Zeljkoviću, Hadžiću i Škaljiću.
Euforiji naravno nema mjesta, pred nama je novih, mukotrpnih 90 minuta iskušenja ali hvala Amaru i momcima za ovo večeras.
U Amarovo ime pozdrav svima koji su govorili da nije nikakav trener kao i svim limačima i lumenima koji su tako "pohvalno" u proteklim danima pisali o Bučanu, Zeljkoviću, Hadžiću i Škaljiću.
Euforiji naravno nema mjesta, pred nama je novih, mukotrpnih 90 minuta iskušenja ali hvala Amaru i momcima za ovo večeras.
uhhh zestoko braco evo se tek sad dozva.....odavno nije bilo dramaticnije i nako ljepse za gledati.........odlicno odlicno bravo
Nemoj te vise price zabijao ovo ili ono hvala mu I zrlimo gledati djecu nasu koja znaju igrati lopte
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nemam pojma, znam da sam galamio na upravu i manekene mozda sam i to rekao. Ako jesam svoja **** cu pojesti kao svi ostali a ima ih zadnjih 100 stranica.zeljocity je napisao/la:Ako grijesim unaprijed se izvinjavam ali zar nisi bio jedan od onih koji su pisali kako cmeo primiti x golova????Buu je napisao/la:Napusite mi se plavog ku.rca koji su se nadali potopu, od go.vnara iz BL pa do svjetlucavih iz Ze. Veliki Napoli nije ovima mogao zabiti gol, mi im tri. Mjesec dana smo srali i sad sve to ima da pojedemo. Isto tako upravo napusi se kurc.a da ste i malo ozbiljniji mi bi jos prosle godine ostvarili fantastican rezultat.
U UTORAK PUNO KOSEVO NEK HUK SA TRIBINA CUJE DO CESKE
Adilovica ne dirajte. Odigrao je kako mu je Amar rekao i nema tu zbora vise. Iskreno, zabili smo 3 gola ali igra u napadu je bila katatrofa. Sta smo imali?? I sta ocekivati od Adilovica tu?
Recept za Plzen je brza igra u napadu i bit ce golova na Kosevu
NO PYRO NO PARTY
Strasno smo disciplinovano odigrali utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme. U drugom smo fizicki pali pa smo i primili golove al ja sam prezadovoljan. Neko napisa da nam je falilo 5 igraca ja kazem nije nam falio niko i ovo netreba mijenjati. Ova djeca su nasa buducnost i ova pojacanja su se strasno dobro pokazali. Bucan,Tomic i Hadzic po meni najbolji danas.
Pa pa paranojaaaa, sanjao sam sva tri gola, pa pa paranojaaaaaa
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- DzoleZeljo
- Kontakt:

Joj, kada zagrmi ona, JEDAN GOl.......
- corleone87
- Kontakt:
Taj moze biti zadovoljan ako uopste bude igrao na Kosevu a ne bi trebao nakon ovakve igre.Mali Bajic samo sto je usao u igru asistira za gol i napravi vise od njega nego on za citavo utakmicu.Pa nije ni cudo sto nemoze da se proda,ko ce ga nakog smotanog,NIKO,treba ga pustiti dzabe da ide iz kluba ne bi mogli dobiti vece pojacanje.On je sramota za Želju.SamoZeljo je napisao/la:Uzvratna tekma ce biti 1:0 (Adilovic 89.min)
U inat svima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Moram pohvaliti Bucana, ne toliko zbog gola, vec zbog zalaganja borbenosti, trcanja, pokazao je muda.
Sejo Bucan je uvijek bio željovac u krvi, cak i kad je igrao za pitare.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
OsimNama je drago što ćemo imati dobar ambijent u drugoj utakmici. Naše šanse su dobre u drugoj utakmici, mnogo bolje neko pred prvu utakmicu. Prije prve utakmice imali smo 3% šanse, sada stojimo duplo bolje, tačnije šanse su nam 6%. Može se neko od naših navijača i ljutiti, ali Viktorija je i dalje veliki, veliki favorit

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad na Bjelašnicu pred utakmicu, karantin 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Aco postujem te ko objektivnog momka,bliskog I klubu I poznajes materiju,a ja nije bitno ko sam I sta sam ,cu ti reci samo jednu stvar.eldin adilovic je ogromna fudbalska neznalica,I prestanite vise opravdavati tog covjeka.imate li oci I znanja ,kako vas nije stid vise zaglupljivati raju pricom da je adilovic odradio bilo sta dobro.nemoj te se vracat ba pricu
VOLIM TE ZELJO
Osim: Imali smo tri posto šansi, sada imamo šest posto!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Osim: Imali smo tri posto šansi, sada imamo šest posto! - To je ono realno i ne treba opet puno ocekivati , ali vidjeli smo da mozemo, kad smo im zabili 3 gola u gostima zasto ne to kuci ponoviti.
Svi su extra bili .Adilovic u defanzivi bolji nego Kerla .U zadnjih 5-6 min imao sam neki osjecaj da možemo im odma zabiti gol kad hoćemo . Rezultat teško da je mogao bolji, MORAMO NAPUNITI KOŠEVO!
Svi su extra bili .Adilovic u defanzivi bolji nego Kerla .U zadnjih 5-6 min imao sam neki osjecaj da možemo im odma zabiti gol kad hoćemo . Rezultat teško da je mogao bolji, MORAMO NAPUNITI KOŠEVO!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Bucan iz najboljih dana kad je igrao za nas jedan od najboljih danas.111 je napisao/la:Moram pohvaliti Bucana, ne toliko zbog gola, vec zbog zalaganja borbenosti, trcanja, pokazao je muda.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma kralju bitno da je da Kosevo napuni. Oni kada vide 30 USIJANIH DUSA, KOJI URLAJU PROTIV NJIH, ONI SE MORAJU SJEBATI. E pravo pitanje je? Hocemo li mi uspjeti to iskoristiti? Ako uspijemo, imamo DELIRIJUM POSLIJE.maho_sa je napisao/la:Svi na svijetu teško igraju protiv onakvog bunkera kakav smo mi igrali. Ali to je jedina taktika koju smo mogli primjeniti. Ovo što je večeras Hadžić odbranio, teško da se ikada više može ponoviti. Nama je odbrana jako spora, neuigrana i igraju toplo-hladno. Ja samo gledam da li možemo nešto napraviti u revanšu. Ako nas sreća pomazi, ako Hadžić ponovo bude raspoložen, ako se poklope zvijezde ... opet je Plzen jači i bolji.
Čestitam na borbenosti, čestitam na trci, ovo smo tražili ... zato nas je sreća pratila. Dali smo 120%. Pokušajmo u revanšu dati 200%
Konacno smo postigli ono cemo smo se svi nadali....Sada je na nama, na koji nacin cemo uciniti da se njihovi igraci osjecaju isprepadano...
-
- Kontakt:
Jos jednom smo ponosni, jos jedna plava noc. Nema veze neka ispadnemo, neka izgubimo deset razlike na Kosevu, dobili smo sta smo htjeli. Nasa djeca na terenu, 18,19 godina, ginu za sveti dres, za dres koji su prvi obukli, PONOSNI SMO NA NJIH!
stvarno postujem tvoje misljenje ali dokaz kakav je on igrac sto se ne moze prodati nigdje i nikom za te pare je ne vrijedi, lik nema blage.aleksandar_veliki je napisao/la:Njegov zadatak je da ispostuje ono sto od njega trazi trener. U dvije sezone je to ispostovao jedno 40 puta, a danas je imao neku drugu ulogu, ili pak ako nosi 9 ili 11 na dresu, onda je napadač.Limonene je napisao/la:ne vuci me za jezik da ti pisem o adilovicu frajer je teski levat nije opuco na gol ima 346507 godina. meni ne treba igrac koji ce trcat ko muha bez glave jer on je napadac i njegov zadatak je da daje golove i bude u sesnetercu. nego necu dobit cu ban iz vec postojeci razloga.Keenan.- je napisao/la:Kenjate za Adila previše. Momak se borio ko zmaj u odbrani, i normalno je da ne može u napadu uraditi sve kako treba jer je frajer pretrčao toliko da to nije humano.
mozda je on dobar momak, mozda si ti haver s njim ali ja i ostali koji ga ne znamo i nismo haveri, gledamo realno njegove kvalitete.
amar zna kakav je njegov kvalitet pa mu je dao zadatak da trci gore-dole jer on bolje i ne zna.
primi loptu u 16 i okrece se ko kakva baba pola sata ne zna gdje go.
-
- Kontakt:
Ako nista mirni smo do utorka od strucnjaka i provokatora 

Potpisujem ,,,A Jamak kakav je to igras,, -MarijanAsharaK je napisao/la:Zeljković, Urdinov, Bučan, Tomić te mali Hadžić na golu. Ubjedljivo najbolji danas.
Čestitke i za ostale, pogotovo za Adilovića i one pretrčane kilometre

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.