FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 20:00

Stvarno ime DEBILA koji hoce nemoguce? Pa koji vrag hocete vise? BUDITE PONOSNI GLUPANI JEDNI. Vratiti se u igru nakon sto ti protivnik srusi sve sto si kradio u 3 min ja za udbenika. Izdrzavati opsadu svog gola, u ovakvoj utakmici je skoro nemoguca misija. A mi smo je odradili, i jos smo im debelu brigu nabili pred revans.

Njhihov jedan igrac kod nas tim i pol vrijedi i mi postignemo, zapravo ostanemo na aktivnom rezultatu sa tom ekipom, a neke nezadovljno ili seru na nekoga. Stvarno ima KRETENA DA TE BOG SAMI SACUVA....

To smo smo primali smijesne golove, to je vecinom sto nemamo jakih utakmica u nasoj ligi, gdje ce te protivnik kazniti za svaku sitnicu kao ovaj danas. A to sto nemamo jake lige, pitajte malo ono sto pustaju igraci nakon 6 mjeseci i koriste pojedine nase klubove kao hotele?

Vidite da je ipak velika stvar igrati protiv jakih ekipa tipa Metalika, pa kada te ljudi nabuse, ipak imas pravo priliku da uvidis svoje greske...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 jul 2013, 20:00

Sad su svi pametni svi su najbolji treneri a 90 % prije tekme vas je molilo da primimo sto manje.Eto neka bi vi bolje postavili igru u Plzenu...
Prica o igracima prezvakana,ovo je najbolje sto imamo i u ovoj ekipi se krije veliki potencijal i ova ekipa ce biti glavni favorit za ligu i osvojice je.Zbog ove izjave su me neke fudbalske neznalice napale prije par dana i govorili kako cemo tesko imedju 3 najbolje ali neka,kazace im se...
SLOBODA NAVIJAČIMA

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 16 jul 2013, 20:00

Limonene je napisao/la:ADILOVICU MRS IZ ZELJE !!! hocemo malog Bajica da gledam dosta mi je vise ovog.
Momci, naklon do poda! Ovako se igra mudima! drago mi je da ste zapusili usta ovim gnjidama, koji evo i nakon odlicnog rezultata imaju da pljunu po koju... vaska ostaje vaska, zivi vasljivim zivotom i na kraju je sahrane na groblju vaski... Odfakite vasljivci! Zeljo je sampion, plava masina gazi! VOLIM TE ZELJO!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 16 jul 2013, 20:01

Odlicna utakmica Zeljeznicara
dosta dobro prvo poluvrijeme, ali realno, golman je bio sjajan u pprvih 45 min igre... (prvih 45 min zeljeznicar bez suta prema golu), Plzen imao mnogo prilika, najbolji igrac poluvremena je Bucan, maratonac!

Drugo poluvrijeme nevjerovatna tekma, zeljeznicar iskoristio sve sto je imao, plzen dao onoliko koliko je zasluzio, nemojte biti nerealni i govoriti o nekim "odbicama" i sretnim golovima, jbg ipak su ljudi 90 min napali i stvarali prilike... a kada se ekipa brani sa 9 igraca nije bas jednsotavno izaci sa golmanoom 1 na 1 ;) tako da su ovi golovi sasvim normalna stvar tj produkt PRITISKA..:
ono sto me iznenadilo je kondiciona sprema igraca , svaka cast, jako puno trke, ali i neuigranost stopera....
plzen igra MNOGO bolje kada see protivnik otvori, oni su jako slavbi kada ssu favoriti, a mnogo ubojitiji kada protivnik se otvori , tako da ce na kosevu biti mnogo drugacija utakmica...

svaka cast na rezultatu i igru sa mu.dima, hrabro i oštro i kako osim kaze, male sanse za prolaz ALI POSTOJE
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 16 jul 2013, 20:02

Bučan > Cavani

Transfermarkt : Cavani 63 000 000 € .
--------------------Bučan 63 . . . €

Cavani je precijenjen.

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 16 jul 2013, 20:02

odigrali ste hrabro i angažovano...respect..

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 jul 2013, 20:03

al jarane kako igraju ovaj "otpad" iz borca :lol: odusevljen sam zeljkovicem,urdinovom,tomicem i jamakom prosto ne mogu da vjerujem kakvu su utakmicu odigrali,a sumnjao sam u bekove jako puno,skaljic isto dosta dobar,ako bas moramo birati ono najlosijeg od 11 lavova to je kerla po meni i hasanovic dok je igrao.Kerla nekako nesiguran djeluje,mi nismo primili 4 godla od Plzena mi smo zabili sami sebi bar dva gola..Ali zaista to zanemarimo odusevljen sam ocekivao sam iskren da budem kao i dosta vas debakl,ali Željina mladost danas je sijala punim sjajem,Željo ima buducnost veliku i bajnu aBd.. Sad pokazati kako se kosevo puni,i zacepiti usta svima koji pricaju da nema navijaca,i ova partija ce danas doci kao strasan marketing za nas klub s obzirom da nemamo strucne ljude u klubu za to,evo nekom prirodnom pojavom se sam odraduje :lol: za revans ce nam leci trkac Svraka,bas ce nam valjati,uz Tomica pokrijemo jos trkacki sredinu tu,uz Tomicevu lucidnost i Svrakinu trku mozemo tu puno napraviti

P.S. Adnan Hadžić
Zadnja izmjena: old school, dana/u 16 jul 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 16 jul 2013, 20:04

Sve mi je super, ponosan sam. Samo je malo glupo da omalovažavate neke ljude koji ne gotivimo Adilovića. Ja ne volim prvenstveno takve "napadače", meni je Ara vrh.
Džaba, vi kažete taktika, dobro neka je, ali lik meni fakat nije za napada..džaba ako nema brzine, realno, vidjeli smo bučana, vidjeli smo bajića, tomića....sve je brzo rađeno ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 jul 2013, 20:05

Stidite se svi koji pljujete po Adilovicu ali stvarno stidite se.
SLOBODA NAVIJAČIMA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 20:06

htcxone je napisao/la:Odlicna utakmica Zeljeznicara
dosta dobro prvo poluvrijeme, ali realno, golman je bio sjajan u pprvih 45 min igre... (prvih 45 min zeljeznicar bez suta prema golu), Plzen imao mnogo prilika, najbolji igrac poluvremena je Bucan, maratonac!

Drugo poluvrijeme nevjerovatna tekma, zeljeznicar iskoristio sve sto je imao, plzen dao onoliko koliko je zasluzio, nemojte biti nerealni i govoriti o nekim "odbicama" i sretnim golovima, jbg ipak su ljudi 90 min napali i stvarali prilike... a kada se ekipa brani sa 9 igraca nije bas jednsotavno izaci sa golmanoom 1 na 1 ;) tako da su ovi golovi sasvim normalna stvar tj produkt PRITISKA..:
ono sto me iznenadilo je kondiciona sprema igraca , svaka cast, jako puno trke, ali i neuigranost stopera....
plzen igra MNOGO bolje kada see protivnik otvori, oni su jako slavbi kada ssu favoriti, a mnogo ubojitiji kada protivnik se otvori , tako da ce na kosevu biti mnogo drugacija utakmica...

svaka cast na rezultatu i igru sa mu.dima, hrabro i oštro i kako osim kaze, male sanse za prolaz ALI POSTOJE
Prijatelju, dobar post, svaka ti cast na tome.

Samo, ko je rekao da cemo se mi otvoriti do zadnjih mozda 10 min? (naravno, ako bude 0:0)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 jul 2013, 20:06

Veoma dobar rezultat ,koji Želji protiv objektivno boljeg Plzena daje više šanse za prolaz -nadam se da će to iskoristiti.Kritikovao sam Jamaka,ali se mora priznati da je odradio dobar posao.Odbrana je spora i na trenutak imam osjećaj kao da se izgube u prostoru,prisao bih to neuigranosti.Bekovi moraju više pomagati prilikom protivničkih centaršuteva,izbijati one odbijance od stopera i golmana.Nadamse prolazu.I de bogati manite se onih floskula tipa--u inat dušmanima,pljuvačima,pušačima to je više totalno bezvezno,navijajte za sebe i svoj klub...POZDRAV

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 jul 2013, 20:06

Zanima me gdje je onaj Tahiti guslar sa Manjace?

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 16 jul 2013, 20:07

Svaka cast momcima, lavovska borba :) U revansu cemo biti jaci za Svraku i Colica i abd puno Kosevo pa idemo po prolaz !

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 16 jul 2013, 20:07

"Svjesni smo da nas u Sarajevu očekuje pun i rasprodan stadion što će biti velika prednost za Željezničar",

Vrba Pavel
Ma vi stvarno niste normalni !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jul 2013, 20:08

U utorak ima da od Vrbe napravimo Zalosnu Vrbu.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jul 2013, 20:09

Čestitke za prikazano.Malo sreće i više borbe čuda nisu nemoguća.Ako Bog da prolaz u utorak zelimo a onda zbog istrosenosti minimalan poraz u Gradačcu,red bi bio,ha ja ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 jul 2013, 20:09

Samo hrabro i pamet u glavu za utorak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 jul 2013, 20:09

Ja stvarno ne mogu opisati ovaj osjećaj, ovo samo treba doživjeti, ne mogu ni zamisliti šta će biti ako prođemo :oops:

Ali sve u svoje vrijeme, atmosfera ne treba da bude trula a ni potcjenjivačka, veći post cu napisati sutra kad se slegnu utisci
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2013, 20:12

Cestitke Zelji na odlicnoj utakmici. Nakon ovoga nista nije nemoguce i nebi bilo cudo da prodjete dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 jul 2013, 20:12

Evo malo se emocije smiruju, nisam osjećo ni ruke ni noge, tačnije jesam samo neku bol, čudna reakcija organizma...

Nego jeste li svjesni da je ovaj rezultat jednako dobar kao i 0:0, pa možda i kao 1:1.
Znači nama odgovara bilo kakva pobjeda, teško da će se ponoviti 7 golova tako da fakat ima nade!
Ja sam se danas samo nadao povoljnom rezultatu kako bi uzvrat bio makar napet ali sada se nadam i čudu.
definitivno ako ubrzamo igru prema naprijed uz to zadržimo koncentraciju nazad SVE JE MOGUĆE!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Levin, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot] i 62 gosta.