Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eh sad cekamo Kazne za Usidju i one koji su ga poslali! Hajmo mediji raskrinkavajte mafiju.. Samo sto njima slijedi veca kazna a to je ZATVOR! AKO SE DOKAZE DA borac ima upetljane prste i oni ce se suspendovat iz PL a svi znamo da imaju i nadam se da im se oduzne ova titula... Sve u svemu pune ruke posla za sve ljude koji vole BiH da spasimo nas fudbal abd uz pomoc stranaca i svih ljudi... Samo zajedno ovo mozemo iznijeti. Dosta vise da se razglaba ko je za koji klub i da se pljuje drugi. Stisnimo redove cim zavrsi sezona abd organizovat sastanke i idemo ih rusit uz pomoc arnijr navijaca Sarsjeva, Zelje, veleza, Slobode, i svih ostalih koji vole nasu drzavu!!
-
- Kontakt:
Znam da te boli. Boljet ce jos, i jace i duže.

Jos ce vam taj "debil" nabijati komplekse na forumu dugo-dugo ! Sanjat će te me, molit ce te se da se probudite iz nocne more a necete moci !

Eno upravo nas sada gasi.

Al je covjek strateg svaka mu cast. Treba ga umjesto Rozmana, kakva strategija, kapa do poda !

Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
NS je truhal i sklon kompromisima,kao i ova nesrecna zemlja,nesretnih ljudi.
-
- Kontakt:
Nisam znao da je bas toliko glup, sto je najgore nije jedini da isto tako razmislja.Zvornicka je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:59Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)nastrojeni21 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:38Pošalju ti na Koševo sudiju koji te protiv istog protivnika vec zaklao u BL, u startu te tu ponize. Taj se sudija opt popisa po tebi, ispadnes iz kupa i kao nagradu dobijes -3 boda, suspenzije i novcanu kaznu. I dodje reta.rd na forum i napiseDo sledeceg pokusaja siljenja k.rca na Fudbalskom Klubu Sarajevo, ADIO !![]()
-
- Kontakt:
Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."
-
- Kontakt:
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...Maradona10 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:05Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."
Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina?

EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ?

Ma jasta.Antikloc je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:03Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
Sta ima veze sto su vas izlevatili u kupu, izbacili na foru, kasnije vas kaznili, oduzeli bodove, gazdu vam suspendovali na godnu dana i tako te neke sitinice.
Treba to nekako pretvoriti u pobjedu nad Savezom

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ispadanje iz lige i raspad sistema.
Tik-tak, tik-tak...
Tik-tak, tik-tak...
-
- Kontakt:
Reci cifru koju hoces? Hocemo li po stanove? Ja stavim svoj u BL ti svoj u Sa? Ja ti na to dodam jos da ce u narednih 5 godina bar u 3 Borac biti ispred Sarajeva na tabeli? Ali ti si koliko ja vidim, za neke ustanove...OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:09Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...Maradona10 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:05Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."
Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina?
EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ?![]()
Pa dobro, da su nam komšije čemu, ukoliko nekako dobijemo u Tuzli, opet bismo bili na -2 od Veleža
Samo što će Velež da se igra po Grbavici, standardno.

Samo što će Velež da se igra po Grbavici, standardno.
Sarajevo dobro proslo, najmanja moguca kazna.
Opet su u borbi za evropu skoro pa se nista nije promijenilo na njihovu stetu.
Opet su u borbi za evropu skoro pa se nista nije promijenilo na njihovu stetu.
Igramo li Kup iduće sezone? Zna li se šta?
-
- Kontakt:
Sta mislis ti moze li tvog "gazdu" neko suspendovati da vise ne bude "gazda"?let3 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:10Ma jasta.Antikloc je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:03Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
Sta ima veze sto su vas izlevatili u kupu, izbacili na foru, kasnije vas kaznili, oduzeli bodove, gazdu vam suspendovali na godnu dana i tako te neke sitinice.
Treba to nekako pretvoriti u pobjedu nad Savezom![]()

Sta mislis hoce li Ibricic moci raditi posao SD-a ako su ga suspendovali?

Ja sam znao da su ovi iz Zvornicke udareni u glavu, ali da su ovoliko to me iznenađuje.
Zamisli neko Marinakisa suspenduje i covjek vise nece biti gazda Olimpiakosa. E divim vam se.
Mirvić napokon ima čistu situaciju da napusti brod koji tone.
Njemu je danas pao ogroman teret sa leđa.
Tik-tak, tik-tak...
Njemu je danas pao ogroman teret sa leđa.
Tik-tak, tik-tak...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogo si ba Mirva tipla nekog da ti uradi ovo, a ne da gledamo u piksele.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Sto se kazne tiče “pala muha na medvjeda”!
Htjeli su 12 boba otet,pa 3 jedva koje će najvjerovatnije
Vratiti.Balije i sjecikese iz BanjaLuke mogu da ga Puse
Nije Ba Sarajevo nedo Bog Velež,Željkan i Moljac iz BL,
Pa da se šilji kurko.
Al tjeracemo se mi još.Tek je pocelo i izuzetno mi je drago
da je Gospodin Mirvic uvidio sa kakvim balijama i petokolonasima
Ima posla.Samo Jako,NEMA NAZAD

Htjeli su 12 boba otet,pa 3 jedva koje će najvjerovatnije
Vratiti.Balije i sjecikese iz BanjaLuke mogu da ga Puse
Nije Ba Sarajevo nedo Bog Velež,Željkan i Moljac iz BL,
Pa da se šilji kurko.
Al tjeracemo se mi još.Tek je pocelo i izuzetno mi je drago
da je Gospodin Mirvic uvidio sa kakvim balijama i petokolonasima
Ima posla.Samo Jako,NEMA NAZAD
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Kada usporedimo njihovu kaznu i nasu ne moze se reci da su bas dobro prosli. Nista nisu uradili osim sto su napustili teren dok je u Mostaru prekinuta utakmica. Nazalost udarali se igraci Borca nogama sa tribine koji nisu nista krivi i kako oni kazu zapaljeno auto sudije u povratku mada za ovo drugo nije dokazano ko je to uradio
Samo sto je nase rukovodstvo to prebrodilo na puno dostojanstveniji nacin bez pokusaja uvlacenja drugih klubova i puno vise patriotski jer nismo molili savez kao oni
Samo sto je nase rukovodstvo to prebrodilo na puno dostojanstveniji nacin bez pokusaja uvlacenja drugih klubova i puno vise patriotski jer nismo molili savez kao oni
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Da ga hoce bogdo neko suspendovatiOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:15Sta mislis ti moze li tvog "gazdu" neko suspendovati da vise ne bude "gazda"?let3 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:10Ma jasta.Antikloc je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:03Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
Treba to nekako pretvoriti u pobjedu nad Savezom![]()
![]()
Sta mislis hoce li Ibricic moci raditi posao SD-a ako su ga suspendovali?![]()
Ja sam znao da su ovi iz Zvornicke udareni u glavu, ali da su ovoliko to me iznenađuje.
Zamisli neko Marinakisa suspenduje i covjek vise nece biti gazda Olimpiakosa. E divim vam se.

Ali dobro ste ovo zapisavanje od strane Saveza okrneuli na zayebanciju, moram priznati