NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Ne moze te covjek ignorisati kad nema gdje te nema yebote ga nema na sta nemas odgovor, haj sve ali spavas li jesi li normalan, ohani malo nije zdravo 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Haj sto si glup nego si i smotan,kliknes na moj username i imas opciju “stavi u gnjavatore”

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jest ja dr.kam, a ti ne znas bi li prije za Boston ili mozda Alemu u guzicu ili u neku trecu guzicu
Nerviras me jer si dosadan i glup, yedes **** i furas se na alema kao ti Toronto spomenes i finale, ono kao nije i Klay falio, kao nisu bez KDa izbacili hjuston, jok kod tebe je to drugacije
Eto ti pisi i dalje gluposti ne znam sto se i zamaram sa dosadom foruma najvecom aBd da nadjes zivot bilo kakav
Nerviras me jer si dosadan i glup, yedes **** i furas se na alema kao ti Toronto spomenes i finale, ono kao nije i Klay falio, kao nisu bez KDa izbacili hjuston, jok kod tebe je to drugacije
Eto ti pisi i dalje gluposti ne znam sto se i zamaram sa dosadom foruma najvecom aBd da nadjes zivot bilo kakav

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da,kao npr zivot koji 90% obuhvata igranje igrica poput tvog.Hvala sto si mi se skinuo sa grbače i budi pozdravljenAzpi je napisao/la: ↑31 okt 2019, 23:48Jest ja dr.kam, a ti ne znas bi li prije za Boston ili mozda Alemu u guzicu ili u neku trecu guzicu
Eto ti pisi i dalje gluposti ne znam sto se i zamaram sa dosadom foruma najvecom aBd da nadjes zivot bilo kakav![]()

#Punoljetstvo
Ma ignorisi neznalice Bostonovac. Oni su vec bili izgubili tri sa Klayom protiv Toronta pa su pozurivali Zmiju da se vrati. Tek se kasnije povrijedio lik kad je serija vec bila haman gotova.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Noup,nije igrao u game 3 i to zbog povrede u drugoj utakmic.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa Bradu samo gsw dobijao, Steph ne moze ni u playoff a da udje sad u playoff pisao bi ga recimo Conley, da ne spominjemo Hou, Lal, Clippe to je lita s balkona.

Ingram dere

Ja još uvek čekam...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zamisli kenjati po Curryju, liku kojem se predviđao brzi kraj karijere zbog koljena i koji je draftovan u generalno do tada smiješnu franšizu, a s kojom je napravio ono o čemu mnogi mogu sanjati
- camparinho
- Kontakt:
mal sample size ali obrisi se vide kako ce ovo izgledati otprilike
Clutch city be safe rage hard!
Sunsicamparinho je napisao/la: ↑01 nov 2019, 09:00
mal sample size ali obrisi se vide kako ce ovo izgledati otprilike

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- camparinho
- Kontakt:
Gdje ce sa Jahlilom u napadu, frajer bi Russella i Olajuwona trpo ja mislim. Belaj je malo na drugom kraju terena, nisam gledao Pelse prosle godine, a ni ove vala da sam nesto kompetitivan u prici oko popravka odbrane mada stalno vidjam komentare kako se poceo truditi u odbrani ako nista .
Clutch city be safe rage hard!
Nema trzavica...plakanje zašto ih nema.
Ima trzavica...plakanje kako su igrači postali umišljeni.
Joel

Neka ga,kad se sjetim kako su ga pojedini izdizali dok je bio u Lakersima...Ispada po njima za ništa čovjek nije bio kriv,a ekipa flop

Kingsi očekivano flop za sada.Divac+Walton kombinacija za zatvor.I onda me netko uvjerava da takva ekipa moze bit bolja nego prošle godine

Fizdale,Walton i Boylen.Tri najgora trenera lige.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Jahlil obrisao oba guza bucmastim MVP-om. Kosarka se igra na 2 kraja parketa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovako?BuffonGigi je napisao/la: ↑01 nov 2019, 09:36Jahlil obrisao oba guza bucmastim MVP-om. Kosarka se igra na 2 kraja parketa.

Nemoj tako, sad ćeš biti napadnut!BuffonGigi je napisao/la: ↑01 nov 2019, 09:36Jahlil obrisao oba guza bucmastim MVP-om. Kosarka se igra na 2 kraja parketa.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★