Sidje Ibro papcinoOffside je napisao/la:Ne papak, mangup!
Modra boja na platnu, grb Manchester Cityja vezen u zlatu, to je zastava naša bosanska.

Sidje Ibro papcinoOffside je napisao/la:Ne papak, mangup!
Modra boja na platnu, grb Manchester Cityja vezen u zlatu, to je zastava naša bosanska.
ne,ne ,igrao je u Ligi prvaka sa Hajdukom pa ga je to prodalohrk je napisao/la:jest vala igrali smo na svjetskom prvenstvu pa ga je to prodaloPasodzigera je napisao/la:Vidio bi on jednu veliku K.....inu po celu od Hajduka da nije bio reprezentativac BIHHZ_ilidzaa je napisao/la:Cekaj , nelogicno razmisljate , Hajduk je napravio ime od Ibricica. Isto bih postupio kao i on. Jednom se proslavlja 100 godina svog najdrazeg kluba.![]()
Ne mangup, seljak!Offside je napisao/la:Ne papak, mangup!
Onda mi je drago što sam retard (il kako se to već kaže pravilno). Ipak mi je draži karneval nego kazališna publika.mirzza je napisao/la:Ne mangup, seljak!Offside je napisao/la:Ne papak, mangup!
Mangup je Spahic.
Ovo je ficfiric po svemu. Dokazao ko je i sta je, voli vasare i karnevale i takav je igrac, za malih igralista.
I za tebe, posto si isti ko on, mnogi bi mater prodali da zaigraju na Old Trafordu i zabiju gol, pred 73.000 navijaca u kolijevci fudbala a ne pred 50.000 pijanih hajduka u tekmi sa ceskim turistima.
Porediti Dzeksona i Old Traford sa karnevalom u Splitu i cesima, moze samo retard.
Aferim mestre!Offside je napisao/la:Ne Mirza, nego mangup. Spaha je mangup, slažem se... O seljakluku, o tome možemo naširoko, pošto su seljakluk, new primitives, Zabranjeno Pušenje, Top Lista Nadrealista itd. glavni brendovi našeg glavnog "grada" ili ti ga sela sa tramvajem, na neki način svi smo mi u Bosni seljaci, što ja ne smatram manom, nego prednosti, ali dobro to je sad druga tema. Vidiš, Džeko i Senijad su za tvoju informaciju dva najbolja prijatelja, Džeko je prije mjesec dana izložio riziku svoje milionske noge na malonogometnom turniru u Splitu ne bi li pomogao Ibrinoj momčadi da osvoji turnir. Vidiš obojica žive svoj san, jedan zabija na teatru snova, drugom se klanja cijeli Split na proslavi 100 godina najvećeg kluba na području regije (ovo pišem kao deklarirani Dinamovac). To što je to za tebe vašar, tvoja stvar... E sad dolazimo do problema. Džekin gol Unitedu je bitan, velika stvar za nas, našu zemlju i za Edina. Jel ta utakmica je praćena u cijelom svijetu. Ibrinih deset minuta protiv Slavie je u globalu nevažno, kako za nas, tako i za medije, ali za Ibru to je trenutak od kojeg se koža ježi, kruna njegove dosadašnje karijere, trenutak kojeg će jednog dana pričati svojim unucima dok bude hladio matora jaja u moru na splitskim bačvicama. Iz naše perspektive lako je pravdati jednog, a blatiti drugog, no stvari nikad nisu tako crne i bijele. Što se mene tiče, ja ne bi prodao mater jer ja sam svoje životne ambicije ostvario, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Srce mi je puno kad vidim kako i drugi moji zemljaci ostvaruju svoje ambicije zvali se oni Senijad ili Edin. I iskreno mi je žao onih čiji će jedini životni doseg biti forumsko pljuvanje po Ibričiću, Ibiševiću, Salihamidžiću...
Aferim kao kuca!!!!!!Derim je napisao/la:Aferim mestre!Offside je napisao/la:Ne Mirza, nego mangup. Spaha je mangup, slažem se... O seljakluku, o tome možemo naširoko, pošto su seljakluk, new primitives, Zabranjeno Pušenje, Top Lista Nadrealista itd. glavni brendovi našeg glavnog "grada" ili ti ga sela sa tramvajem, na neki način svi smo mi u Bosni seljaci, što ja ne smatram manom, nego prednosti, ali dobro to je sad druga tema. Vidiš, Džeko i Senijad su za tvoju informaciju dva najbolja prijatelja, Džeko je prije mjesec dana izložio riziku svoje milionske noge na malonogometnom turniru u Splitu ne bi li pomogao Ibrinoj momčadi da osvoji turnir. Vidiš obojica žive svoj san, jedan zabija na teatru snova, drugom se klanja cijeli Split na proslavi 100 godina najvećeg kluba na području regije (ovo pišem kao deklarirani Dinamovac). To što je to za tebe vašar, tvoja stvar... E sad dolazimo do problema. Džekin gol Unitedu je bitan, velika stvar za nas, našu zemlju i za Edina. Jel ta utakmica je praćena u cijelom svijetu. Ibrinih deset minuta protiv Slavie je u globalu nevažno, kako za nas, tako i za medije, ali za Ibru to je trenutak od kojeg se koža ježi, kruna njegove dosadašnje karijere, trenutak kojeg će jednog dana pričati svojim unucima dok bude hladio matora jaja u moru na splitskim bačvicama. Iz naše perspektive lako je pravdati jednog, a blatiti drugog, no stvari nikad nisu tako crne i bijele. Što se mene tiče, ja ne bi prodao mater jer ja sam svoje životne ambicije ostvario, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Srce mi je puno kad vidim kako i drugi moji zemljaci ostvaruju svoje ambicije zvali se oni Senijad ili Edin. I iskreno mi je žao onih čiji će jedini životni doseg biti forumsko pljuvanje po Ibričiću, Ibiševiću, Salihamidžiću...
Iskreno slazem se sa svakom tvojom recenicom,rjecju,slovom,ali isto tako treba da reprezentacija bude u glavama igraca nesto sto je ozbiljno. Ako cemo dopustati svakom zivom ,kad god mu se digne da ne dodje na okup reprezentacije,onda mi ni za kog zivog necemo predstavljati nesto sto je ozbiljno,a okup ce se smatrati samo kao odmor ili obilazak familije i sl. Mora i unutar repke biti nekakav red majka mu stara. 2 mjeseca prije utakmice se dogovorila utakmica sa Meksikom ,svi igraci su pristali da igraju. Zar je reprezentacija tako bezvezna stvar da se kaze ,citiram: "Ako me Pape kazni oprastam se od reprezentacije". Zar se tako olahko odrice drzavnog grba?!. Ne znam,al moje misljenje je da se Ibricic ponio nekorektno prema reprezentaciji,o Begovicu da i ne govorim.Offside je napisao/la:Ne Mirza, nego mangup. Spaha je mangup, slažem se... O seljakluku, o tome možemo naširoko, pošto su seljakluk, new primitives, Zabranjeno Pušenje, Top Lista Nadrealista itd. glavni brendovi našeg glavnog "grada" ili ti ga sela sa tramvajem, na neki način svi smo mi u Bosni seljaci, što ja ne smatram manom, nego prednosti, ali dobro to je sad druga tema. Vidiš, Džeko i Senijad su za tvoju informaciju dva najbolja prijatelja, Džeko je prije mjesec dana izložio riziku svoje milionske noge na malonogometnom turniru u Splitu ne bi li pomogao Ibrinoj momčadi da osvoji turnir. Vidiš obojica žive svoj san, jedan zabija na teatru snova, drugom se klanja cijeli Split na proslavi 100 godina najvećeg kluba na području regije (ovo pišem kao deklarirani Dinamovac). To što je to za tebe vašar, tvoja stvar... E sad dolazimo do problema. Džekin gol Unitedu je bitan, velika stvar za nas, našu zemlju i za Edina. Jel ta utakmica je praćena u cijelom svijetu. Ibrinih deset minuta protiv Slavie je u globalu nevažno, kako za nas, tako i za medije, ali za Ibru to je trenutak od kojeg se koža ježi, kruna njegove dosadašnje karijere, trenutak kojeg će jednog dana pričati svojim unucima dok bude hladio matora jaja u moru na splitskim bačvicama. Iz naše perspektive lako je pravdati jednog, a blatiti drugog, no stvari nikad nisu tako crne i bijele. Što se mene tiče, ja ne bi prodao mater jer ja sam svoje životne ambicije ostvario, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Srce mi je puno kad vidim kako i drugi moji zemljaci ostvaruju svoje ambicije zvali se oni Senijad ili Edin. I iskreno mi je žao onih čiji će jedini životni doseg biti forumsko pljuvanje po Ibričiću, Ibiševiću, Salihamidžiću...
De ti ko Boga te molim ne govori više u ime cijele Zenice, samo nas sramotiš sa svojim postovima.bparena je napisao/la:BUJRUM MU LIPI SPLIT I DA BOGDA SE NIKAD VISE NE VRATIO. NEKA NAM JE MALA I NEKA OSTANE CASNA REPKA - ZAVRSIO JE ZA MENE I MNOGE ZENICANE.
dobro OK - ti ga slavi u nekom drugom dresu - ja znam ZENICU i BOSNU koju je on ovih dana PROKOCKO -Bosco je napisao/la:De ti ko Boga te molim ne govori više u ime cijele Zenice, samo nas sramotiš sa svojim postovima.bparena je napisao/la:BUJRUM MU LIPI SPLIT I DA BOGDA SE NIKAD VISE NE VRATIO. NEKA NAM JE MALA I NEKA OSTANE CASNA REPKA - ZAVRSIO JE ZA MENE I MNOGE ZENICANE.
Orilo gorilo, Ibro mi te volimo.
Bosko samo ti meni reci jel ti to hoces svadzu sa mnom ili zelis objektivno da pogledas na covjeka koji ne zeli da igra za reprezentaciju BiH a onda nekoliko dana poslije igra za lipe u Splitu ?Bosco je napisao/la:Bit ćemo živi pa ćemo vidjet, jedino ćeš mu ti zviždat na cijelom stadionu. Zvuči smiješno, ali nemojte misliti da naši reprezentativci ne dođu ovdje pročitati šta se piše o njima. Ne govorim da imaju nick, ali 100% dođu ovdje pročitat i sad npr Senijad čita i ovaj glupi post od ovog "Zeničanina" i u kojem ovaj valja gluposti da Zenica nije uz Ibričiča. Gdje nismo bolan, nisi ti i par drugara sličnih tebi i ti pišeš u ime cijelog grada. Sram da te bude.
Bosco je napisao/la:Bit ćemo živi pa ćemo vidjet, jedino ćeš mu ti zviždat na cijelom stadionu. Zvuči smiješno, ali nemojte misliti da naši reprezentativci ne dođu ovdje pročitati šta se piše o njima. Ne govorim da imaju nick, ali 100% dođu ovdje pročitat i sad npr Senijad čita i ovaj glupi post od ovog "Zeničanina" i u kojem ovaj valja gluposti da Zenica nije uz Ibričiča. Gdje nismo bolan, nisi ti i par drugara sličnih tebi i ti pišeš u ime cijelog grada. Sram da te bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.