110 kermi polo majice. Vjerovao ili ne.Narin je napisao/la:Koliko je para majica,znas li slucajno?afa97 je napisao/la:Northland/Fred Pery radnja u BBI 2/3 sprat
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nije loša ova u adisa ni sekunde, a ti ako patiš za marke onda kupi orginal majicu, ne Ralph Lauren za 50 KM.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
BBI 2 sprat Fred Perry radnja.Imas i bijele i crne i mislim da je cijena 99 km do 120 km bas sam neki dan gledao.Majice obicne su 78 km ,ove su malo skuplje

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

evo ovo sam uzeo neki dan
pocetkom Aprila dobijam kad jaran dodje iz Svice
Thomas Müller - Fußballgott
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
http://www.raffaello-network.com/englis ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ih prodajem za 100 KM. Nove.
Ja ih prodajem za 100 KM. Nove.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Desna jede malu djecu.don_burza je napisao/la:
evo ovo sam uzeo neki dan
pocetkom Aprila dobijam kad jaran dodje iz Svice
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ja ni obicne tike ne prekrivam farmerkama ili tresama a ne ove duboke.Grbavica moj zivot je napisao/la:@Devil pa ako ti se ne svidja da su ovako duboke,samo ih prekrijes farmerkama ovaj gornji dio.Tako ja radim sa svojim iako su bas bezveze nosam ih po zimi i kisi,a ove tvoje su sminka pa ce i dobro izgledat prekrivene farmerkama.

Mada pretpostavljam da ce ove svakako burazer vise da nosa,ali ne iskljucujem mogucnost da se i meni svide.Isto je tako bilo i sa maksericama koje nisam mogao da zamislim sebi na nozi,ali kada sam ih obukao evo vec dve godine ne mogu iz njih da izadjem.

Sada sam u fazi trazenja neke jakne za prolece da se nadje nekad ako zatreba,ne mogu se stalo suske i duksevi nositi,ali nikako da nadjem nesta da valja.

p.s.
Kakva je vasa lista parfema,bas me zanima ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Devil
Od parfema koristim Bruno Banani i La Coste ne znam sto al to mi nekako odgovara
@soni
dobre su obje
ne znam koliko su kostale uzeo ih ovaj haver u Polo store u Svici (red je da se malo i ja ogrebem )
Od parfema koristim Bruno Banani i La Coste ne znam sto al to mi nekako odgovara
@soni
dobre su obje
ne znam koliko su kostale uzeo ih ovaj haver u Polo store u Svici (red je da se malo i ja ogrebem )

Thomas Müller - Fußballgott
- SiggiSmallz
- Kontakt:

Stone Island vec ako uzimate jakne,a mozes cak i na rate uzeti kod mene drug nabavlja nije bitno kako

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Znaci odpada svaka mogucnost da je kupim u skorije vrijeme.the scouser je napisao/la:110 kermi polo majice. Vjerovao ili ne.Narin je napisao/la:Koliko je para majica,znas li slucajno?afa97 je napisao/la:Northland/Fred Pery radnja u BBI 2/3 sprat

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sto se parfema tice vec duze vrijeme koristim Bruno Banani i bude tu jos neki al ovaj je glavni
Sto se polo majica tice ,odlicne su mi i volim ih nositi,al ne nesto nadjidjano na njima,jedna do dvije boje maksimalno.

Sto se polo majica tice ,odlicne su mi i volim ih nositi,al ne nesto nadjidjano na njima,jedna do dvije boje maksimalno.

Volim te Celik ! ! !
Imam ja ovu istu kao Fred Perry, al je Reebok. Isto sve, iste boje. Uzeo u Bingu 25 KM 

- Slatinash_7
- Kontakt:
@ Devil
Hugo Boss selection sigurno jedan od najboljih parfema,koristim ga vec 2 godine,izludi curu
To je ako hoces neki slabiji,koji stvarno dugo stoji,cak mi i duks pokupio miris
al ozbiljno,ako mislis uzimati sebi nesto dobro pogledaj taj.A ako hoces nesto jace onda davidoff silver shadow,barem ja taj koristim...
Hugo Boss selection sigurno jedan od najboljih parfema,koristim ga vec 2 godine,izludi curu

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma ne volim ja parfeme nesto posebno.. od stvari sto "mirisu"
koristim deo normalno i to je to..

Ovi su mi dalekooo najjaci, pogotovo ovaj sivi koji koristim ima 2 mjeseca...
Dalje ne volim bas svijetle polo majice... omiljenje boje polo majici su mi Crna i siva i pomalo bijele...zavisi sta mi se svidi koja kombinacija i to...volim i bez... i kombinacije ovih boja na pruge

Inace ova mi se svidja...jer volim one platnene kragne...na polo majici ne volim kad ima ona kragna sa kosulje cvrsta ako me razumijete

Ovi su mi dalekooo najjaci, pogotovo ovaj sivi koji koristim ima 2 mjeseca...

Dalje ne volim bas svijetle polo majice... omiljenje boje polo majici su mi Crna i siva i pomalo bijele...zavisi sta mi se svidi koja kombinacija i to...volim i bez... i kombinacije ovih boja na pruge

Inace ova mi se svidja...jer volim one platnene kragne...na polo majici ne volim kad ima ona kragna sa kosulje cvrsta ako me razumijete

Kolko para je ova jakna ?SiggiSmallz je napisao/la:
Stone Island vec ako uzimate jakne,a mozes cak i na rate uzeti kod mene drug nabavlja nije bitno kakoal' su 100% original .Pa ako neko zeli nek se javi na pp.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
- SiggiSmallz
- Kontakt:
350 KM narvno rekao sam moze na rate.burazzz je napisao/la:Kolko para je ova jakna ?SiggiSmallz je napisao/la:
Stone Island vec ako uzimate jakne,a mozes cak i na rate uzeti kod mene drug nabavlja nije bitno kakoal' su 100% original .Pa ako neko zeli nek se javi na pp.

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Mozel na 78 rata ?
Volim te Celik ! ! !
Uuu, ova je strasnaa

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.