Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Za_raju
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Za_raju » 23 jan 2012, 23:21

molotovljev je napisao/la::lol:
Zamisli optužbe,Safet Sušić uništio bh fudbal...hahaha...
Pa ako pogledamo atmosferu nekad (prije pajde) i sad kad igra repka pametnom dosta da uvidi gdje nam SS vodi fudbal!!!
molotovljev je napisao/la:a,potpis...da se naježiš.
Ja ne vejerujem u boga koji dozvoljava da svaki dan umre na hiljade djece od gladi dok drugi hranu bacaju u kontajnere ;)
A ti ako vjerujes potvrdi da i ja tebi bacim koji ha ha ha.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 jan 2012, 14:08

Evo mogao bi nam i Izet za repku zaigrati. Naravno kad promjeni menadjera

Izet Hajrović: Zvao me je selektor Sušić

Izet Hajrović, talentovani veznjak Grashopersa mogao bi uskoro biti novi igrač koji će se naći na spisku selektota Sušića. Evo i zbog čega.

" Dok sam sa ekipom bio na pripremama u Španiji, kontaktirao me je selektor Sušić. Bio sam više nego iznenađen. Obavili smo korektan razgovor".

Šta vam je sve rekao selektor?

" Da je čuo sve najbolje o meni. I da planira doći da me na licu mjesta vidi. Nije mi ništa želio obećati. Tako je i najbolje".
Znači li to da čete uskoro dobiti poziv u "A" tim BiH?

" Stvarno ne znam. To morate pitati selektora".

Ipak, Vi ste mladi reprezentativac Švicarske. Da li će to uticati na Vašu odluku?

" Neće. Imam naš pasoš i još mogu birati za koju ću repreentaciju igrati. Naravno da je moja želja da to bude BiH.".

Da li tako razmišlja i Vaš brat Sead koji slavi kao velika nada lodonskog Arsenala?

" On je na mjesec dana posuđen jednoj ekipi iz četvrte lige. On je još mlad da bi donio nekakvu odluku".

U nastavku prvenstva Grashopers čeka grčevita borba za opstanak u ligi. Hoćete li uspjeti u tome?

" Naravno. Sto posto ostajemo u eliti".

Razmišljate li o promjeni sredine?

" Još ne. Bilo je nekih ponuda i sada, ali odlučio sam da sačekam do ljeta".

Narednog mjeseca naš državni tim igra protiv Brazila u Sent Galenu. Hoćete li biti na utakmici?

" Zavisi od mojih obaveza. Ako mi vrijeme dozvoli, volio bih pogledati taj susret".

BiH ima velike izglede da se nađe na narednom Mundijalu?

" Grupa nije teška. Mđutim, treba biti oprezan. Danas, nema lakih protivnika"-reka je za kraj razgovra Izet Hajrović

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2012, 14:14

Ma pusti toga, neka Susic poprica sa bratom njegovim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 jan 2012, 14:17

Nema Safet sta sa njegovim burazom. To je na selektorima mladjih selekcija, jos k tome malac igra za cetveroligasa

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jan 2012, 14:39

Pametan potez Susica,vjerujem da ukoliko Izet zaigra za BiH da ce to isto ucniti i njegov brat ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2012, 14:45

Ovaj poziv budi nadu, da ce Susic pozvati i Vuckica, koji je godinu dana mladji, igra u jacoj ligi i klubu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 24 jan 2012, 14:47

Ma kontaktira Safet masu igraca, tako se to radi a medijima nista ne govori. Nego je ovaj mali potrcao da se pohvali da ga je zvao Susic.

Ja vam garantujem da je Susic pricao i sa Vuckicem i Cocalicem itd itd.... 8-)

Jahorina
Kontakt:

Post Postao/la Jahorina » 24 jan 2012, 14:48

Ima li šta od Mahmutovića?
V'jesi rešma!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2012, 15:26

delija je napisao/la:Nema Safet sta sa njegovim burazom. To je na selektorima mladjih selekcija, jos k tome malac igra za cetveroligasa
Pa hoce li ga lakse dovest Safet Susic, najbolji igrac BiH svih vremena, ili neki nepoznati selektor mladjih selekcija?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jan 2012, 15:35

Cartman je napisao/la:
delija je napisao/la:Nema Safet sta sa njegovim burazom. To je na selektorima mladjih selekcija, jos k tome malac igra za cetveroligasa
Pa hoce li ga lakse dovest Safet Susic, najbolji igrac BiH svih vremena, ili neki nepoznati selektor mladjih selekcija?
Izet ce ga lakse dovesti.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 jan 2012, 15:47

soko je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Izet ce ga lakse dovesti.
Uske i Sead odlucuju ko ce u repku ma koliko mi ovdje nagalabali.
Primjer Zahirovica i Mravca pametnom su dosta.
Zaha jest talentovan igrac ali zvati njega prije jedne zvjerke na zadnjem veznom kakav je Ljevakovic je zalosno,a svi smo vidjeli kako se Zaha pogubio protiv prve ozbiljne repke kao sto je Portugal ne zbog kvalitete nego zbog godina.

Pred nama je i vidjecemo ko ce dobiti poziv za Brazil...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jan 2012, 16:02

Cocalic, Ljevakovic, Hadzic, Vukcic, Zukanovic, Alispahic, Mahumtovic ... imamo mi puno igraca, a ko garantuje da su svi za A tima, realno 2-3 mogu zadovoljit.

I za Stilica su se pijeme, bajke, epovi pricali kako je dobar pa se pokazao kao taraba u reprezentaciji.

Sem toga mi ne mozemo drasticno da mjenjamo prvih 11, ali itekako se treba zahvaliti nekim trenutnim igracima jer im nije mijesto u reprezntaciji.
Za_raju je napisao/la:Pred nama je i vidjecemo ko ce dobiti poziv za Brazil...
Sa Brazilom niko od novih nece dobiti poziv. Za ostale prijateljske hoce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nihco

Post Postao/la nihco » 24 jan 2012, 16:35

.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 24 jan 2012, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

nihco

Post Postao/la nihco » 24 jan 2012, 16:59

soko je napisao/la:
Prvo provjeriti prije nego se nešto napiše. Po ovome se vidi da je Zahirović jedan od najstandardnijih igrača u svom klubu. Igra u jačoj ligi i od grčke i od austrijske i od izraelske plus što je pokazao u repci da zna igrati i sad ga odjednom treba prebaciti u mladu repku. Momak sasvim solidno igra, ima prostora za napredak, igra na deficitarnoj poziciji u repci i sad je problem što se momak forsira.

Ima pravo smiješnih likova, zamjera se Sušiću što ne zove nove igrače, zamjera se što kaže da ima novih kandidata, zamjera se što forsira igrača koji nikad nije ni pzvan u repku (jer samo što je spomenut kao potencijalni kandidat, Sušić mu je zbog menadžerskih talova zagarantovao mjesto u prvih 11). Sve fudbalski znalci!

Hajte malo pogledajte druge reprezentacije koliko je teško upasti u tih nekih 20-23 kandidata za repku. Sad se radi na tome da se napravi ta neka baza i kod nas a ne da svako okupljanje se pojavljuje 4-5 novih igrača (vidjeti okupljanja za vrijeme Sliškovića npr.). Zar vam nije jasno da se puno ozbiljnije radi.

24 17.09.11 Volga NN Spartak Nalchik 1:0 90
26 01.10.11 Terek Grozny Spartak Nalchik 0:1 90
29 28.10.11 ZSKA Moskau Spartak Nalchik 4:0 58 90
32 26.11.11 Spartak Nalchik Terek Grozny 3:0 90
Premijer Liga - 2011

evo ti statistika ,u timu koji se bori da ostane u ligi.
nema logike da zahirovic ima prednost nad cocalicem koji je u prosloj sezoni 2 puta bio u timu kola na poziciji defanzivnog veznog i jos 2 puta na poziciji stopera. iskusniji je, igra u dobroj ligi.......

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 jan 2012, 17:19

Za_raju je napisao/la: Zaha jest talentovan igrac ali zvati njega prije jedne zvjerke na zadnjem veznom kakav je Ljevakovic je zalosno,a svi smo vidjeli kako se Zaha pogubio protiv prve ozbiljne repke kao sto je Portugal ne zbog kvalitete nego zbog godina.
Jesmo mi gledali istu utakmicu u Zenici ili??? To mu je bila prva prava utakmica protiv neke jace reprezentacije da je poceo i kako ju je ono odradio??? Mislim skoro pa savrseno??? Po mnogima jedan od boljih u nasoj reprezentaciji.. A jos mi je smijesnije to sto je momak igrao desnog beka... :lol: :lol: :lol: Da mi je znati samo kako bi Cocalic ili Ljevakovic odradili tu poziciju koja im nije prirodna protiv jednog od najboljih krila na svijetu..
Celik!3,2,2.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 24 jan 2012, 17:28

AllGunsBlazing je napisao/la:
Za_raju je napisao/la: Zaha jest talentovan igrac ali zvati njega prije jedne zvjerke na zadnjem veznom kakav je Ljevakovic je zalosno,a svi smo vidjeli kako se Zaha pogubio protiv prve ozbiljne repke kao sto je Portugal ne zbog kvalitete nego zbog godina.
Jesmo mi gledali istu utakmicu u Zenici ili??? To mu je bila prva prava utakmica protiv neke jace reprezentacije da je poceo i kako ju je ono odradio??? Mislim skoro pa savrseno??? Po mnogima jedan od boljih u nasoj reprezentaciji.. A jos mi je smijesnije to sto je momak igrao desnog beka... :lol: :lol: :lol: Da mi je znati samo kako bi Cocalic ili Ljevakovic odradili tu poziciju koja im nije prirodna protiv jednog od najboljih krila na svijetu..
cinjenica :D ronalda je cuvao skoro pa savrseno, i svi su bili iznenadjeni njegovim dobrim nastupom.
nazalost u drugoj utakmici se nije bas pokazao, ALI, u toj utakmici se nije niko pokazao. ustvari otkazali su svi.
...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jan 2012, 17:34

nihco je napisao/la:
soko je napisao/la:
Prvo provjeriti prije nego se nešto napiše. Po ovome se vidi da je Zahirović jedan od najstandardnijih igrača u svom klubu. Igra u jačoj ligi i od grčke i od austrijske i od izraelske plus što je pokazao u repci da zna igrati i sad ga odjednom treba prebaciti u mladu repku. Momak sasvim solidno igra, ima prostora za napredak, igra na deficitarnoj poziciji u repci i sad je problem što se momak forsira.

Ima pravo smiješnih likova, zamjera se Sušiću što ne zove nove igrače, zamjera se što kaže da ima novih kandidata, zamjera se što forsira igrača koji nikad nije ni pzvan u repku (jer samo što je spomenut kao potencijalni kandidat, Sušić mu je zbog menadžerskih talova zagarantovao mjesto u prvih 11). Sve fudbalski znalci!

Hajte malo pogledajte druge reprezentacije koliko je teško upasti u tih nekih 20-23 kandidata za repku. Sad se radi na tome da se napravi ta neka baza i kod nas a ne da svako okupljanje se pojavljuje 4-5 novih igrača (vidjeti okupljanja za vrijeme Sliškovića npr.). Zar vam nije jasno da se puno ozbiljnije radi.

24 17.09.11 Volga NN Spartak Nalchik 1:0 90
26 01.10.11 Terek Grozny Spartak Nalchik 0:1 90
29 28.10.11 ZSKA Moskau Spartak Nalchik 4:0 58 90
32 26.11.11 Spartak Nalchik Terek Grozny 3:0 90
Premijer Liga - 2011

evo ti statistika ,u timu koji se bori da ostane u ligi.
nema logike da zahirovic ima prednost nad cocalicem koji je u prosloj sezoni 2 puta bio u timu kola na poziciji defanzivnog veznog i jos 2 puta na poziciji stopera. iskusniji je, igra u dobroj ligi.......
Sto se ti meni to obracas? nisam to ja napisao.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 24 jan 2012, 18:02

AllGunsBlazing je napisao/la:
Nista ja nemam protiv Zahe on je nasa buducnost ali zivi se u sadasnjosti i trebaju nam gotovi igraci a bogami Ljevakovic je nakupio priznanja u Ceskoj na svojoj poziciji DM da bi se moralo na njeg racunati kao zamjena za Rahimu, jos ga "upariti" sa Salihovicem toj poziciji i sa krilima Lulicem i Viscom imali bi bas ono sto nam treba duel igru i brzinu uz mozak Pjanica i genijalnost Dzeke mi bi protutnjali grupom kao brzi voz!!!

A na klupi neka Misketa,Medunjanina,Zahe,Ibisevica,Stevanovica,Vranjesa i kompanije
A nekim tamo Mravcima,Stilicima,Zecovima,Muslimovicima,Maleticima,Alispahicima,Avdukicima se zahvaliti dok ne poprave svoj status u klubovima i ligama.
Na taj nacin bi se napravilo mjesta za Zukanovica,Cocu,Mahmutovica,Vuckica itd..
"No God is Good God "

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 24 jan 2012, 18:50

Za_raju je napisao/la:Nista ja nemam protiv Zahe on je nasa buducnost ali zivi se u sadasnjosti i trebaju nam gotovi igraci a bogami Ljevakovic je nakupio priznanja u Ceskoj na svojoj poziciji DM da bi se moralo na njeg racunati kao zamjena za Rahimu, jos ga "upariti" sa Salihovicem toj poziciji i sa krilima Lulicem i Viscom imali bi bas ono sto nam treba duel igru i brzinu uz mozak Pjanica i genijalnost Dzeke mi bi protutnjali grupom kao brzi voz!!!

A na klupi neka Misketa,Medunjanina,Zahe,Ibisevica,Stevanovica,Vranjesa i kompanije
A nekim tamo Mravcima,Stilicima,Zecovima,Muslimovicima,Maleticima,Alispahicima,Avdukicima se zahvaliti dok ne poprave svoj status u klubovima i ligama.
Na taj nacin bi se napravilo mjesta za Zukanovica,Cocu,Mahmutovica,Vuckica itd..
Sve je to u redu sto ti pises, ali ti boldirani su sve neisprobani igraci sto se tice reprezentacije. Iste stvari su se pisale za Stilica. Ovdje se Susic nazivao svakakvim imenima sto ga ne zove. I kad ga je doveo da igra sta bi? Sad ga svi hoce odstraniti. Eh sad, prijateljske jesu za isprobavanje igraca, ali protiv Brazila se nemjenja haman cijela prva postava, a bogami ni protiv Irske i Meksika. Ja ocekujem 2, u vrh glave 3, nova imena a od toga max jedno u prvih 11. Ko bi treb'o biti medju tim novim ja nisam kompetentan da odgovorim pa bih to prepustio selektoru.

nihco

Post Postao/la nihco » 24 jan 2012, 19:54

maxuz baxuz je napisao/la:[

Sve je to u redu sto ti pises, ali ti boldirani su sve neisprobani igraci sto se tice reprezentacije. Iste stvari su se pisale za Stilica. Ovdje se Susic nazivao svakakvim imenima sto ga ne zove. I kad ga je doveo da igra sta bi? Sad ga svi hoce odstraniti. Eh sad, prijateljske jesu za isprobavanje igraca, ali protiv Brazila se nemjenja haman cijela prva postava, a bogami ni protiv Irske i Meksika. Ja ocekujem 2, u vrh glave 3, nova imena a od toga max jedno u prvih 11. Ko bi treb'o biti medju tim novim ja nisam kompetentan da odgovorim pa bih to prepustio selektoru.
pa ,recimo, mravac i zec su isprobani i ne valjaju i sta sad ? je li ih trreba zvati ili pruziti priliku nekome novom?
po toj logici nikada necemo promijeniti igrace jer su novi igraci, prirodno, neisprobani

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter, Vaya i 34 gosta.