Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobre ako prodaješ bobe.QUARTERBACK je napisao/la:
![]()
zamorano1plus8 je napisao/la:
da li neko zna gdje se ima uzet ovakva jakna kod nas, pozeljno tz ali moze i dalje, ne bi mi bilo mrsko otici
Ima po Army Shopovima al 500+ KMzamorano1plus8 je napisao/la:
da li neko zna gdje se ima uzet ovakva jakna kod nas, pozeljno tz ali moze i dalje, ne bi mi bilo mrsko otici
Imam ja identičnu ovakvu. Nema zime roksa u njoj. Jest da ima jedno 10-15 kg jakna al hajdezamorano1plus8 je napisao/la:
ma vidjao sam te jeftine varijante, ali nije to ono sto trazim, radije bih dao malo vise para i ne bih imao problema da je nosim onda i 4-5 godina....ali nisam nigdje vidio ovakav model ni ove ni prosle godineSveti je napisao/la:Ima svaka radnja gotov svoju verziju ove jakne. Najjeftinije su one iz h&m oko 60€
Ne znam za bih ali bas sam danas bio u stuttgartu u trznom i bukvalno svaka radnja ih je imala u vise varijanti. U tuzli pogledaj u nekim renomiranijim radnjama ako trazis kvalitet. Mozda u omegi u retro shopu mada ne drzi me za rijeczamorano1plus8 je napisao/la:ma vidjao sam te jeftine varijante, ali nije to ono sto trazim, radije bih dao malo vise para i ne bih imao problema da je nosim onda i 4-5 godina....ali nisam nigdje vidio ovakav model ni ove ni prosle godineSveti je napisao/la:Ima svaka radnja gotov svoju verziju ove jakne. Najjeftinije su one iz h&m oko 60€
E da. Oni sigurno imajuAerials je napisao/la:Možda da vidiš Tom Tailor?
Možda bi oni mogli imati.
Ja bi preporucio Army Shopove da pogledas, jesu na prvu poskupi, al ja sam Vijetnamku M 65 u po ljeta uzeo 150-200 ne sjecam se jer sam jos nesto uzimo, al nosam vec 7 godina i moze mi bit najmanje jos 10.zamorano1plus8 je napisao/la:ma vidjao sam te jeftine varijante, ali nije to ono sto trazim, radije bih dao malo vise para i ne bih imao problema da je nosim onda i 4-5 godina....ali nisam nigdje vidio ovakav model ni ove ni prosle godineSveti je napisao/la:Ima svaka radnja gotov svoju verziju ove jakne. Najjeftinije su one iz h&m oko 60€
jeb.eni hipijiPenaltiky je napisao/la:Ja bi preporucio Army Shopove da pogledas, jesu na prvu poskupi, al ja sam Vijetnamku M 65 u po ljeta uzeo 150-200 ne sjecam se jer sam jos nesto uzimo, al nosam vec 7 godina i moze mi bit najmanje jos 10.zamorano1plus8 je napisao/la:ma vidjao sam te jeftine varijante, ali nije to ono sto trazim, radije bih dao malo vise para i ne bih imao problema da je nosim onda i 4-5 godina....ali nisam nigdje vidio ovakav model ni ove ni prosle godineSveti je napisao/la:Ima svaka radnja gotov svoju verziju ove jakne. Najjeftinije su one iz h&m oko 60€
Ziggs je napisao/la:
e ove nisu dilerske, već hipsterske