Koji je ovo put da nam dodje neki igrac i trazi pare?

Zato kazem neka igraju djeca...nema od ovih polovnjaka sa 6mjesecnim ugovorima nista
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja kako sam čuo glavom je slomio liku iz Partizana nogu, sad jel to istina...VanBasten je napisao/la:Iz onog što su mi stariji pričali HAtunić je bio neka yugo verzija Pepea![]()
Dakle, ako ti je Musa flaster ne'š se naigrat sigurno.
Iz Zvezde, RAcić(?) smatran u to vrijeme za najveću nadu Yugo fudbala. A za PArtizan je igrao, i poštuju ga vopra.Heller je napisao/la:Ja kako sam čuo glavom je slomio liku iz Partizana nogu, sad jel to istina...VanBasten je napisao/la:Iz onog što su mi stariji pričali HAtunić je bio neka yugo verzija Pepea![]()
Dakle, ako ti je Musa flaster ne'š se naigrat sigurno.
Pa kume organizujte se malo. Dosta tipkanja i šuplje. Dvadeset ljudi za početak i zovi, usprotivite se. Spasite svoj klub, sretno!ultrasstyle_tz je napisao/la:kao i za Ditu...kurcobolja 99% gradjana za desavanja oko FK je identicna kao i za KK
Nimla_RZ je napisao/la:Pa kume organizujte se malo. Dosta tipkanja i šuplje. Dvadeset ljudi za početak i zovi, usprotivite se. Spasite svoj klub, sretno!ultrasstyle_tz je napisao/la:kao i za Ditu...kurcobolja 99% gradjana za desavanja oko FK je identicna kao i za KK
TRUST je napisao/la:Sloboda se gasi a nacelnik pravi trece jezero koje bi trebalo biti zavrseno tamam pred izbore. Sve sto je vrijedilo u Tuzli se raspalo a nas narod obicnom barom mozes kupit. Sportsko drustvo Sloboda je bolje i vrjednije od svih onih jezera, fontana i knjizevnih veceri, samo sto mi imamo oci i nevidmo sta nam se radi. Nemogu da vjerujem sta je Tuzla sebi dopustila, jedan nas covjek vuce za nos. Treba se raja udruzit i spasit klub onaj majmun i svi njegovi sljedbenici sigurno nece, njima ce jos godit da Sloboda propadne onda vise ni stadion nece morati praviti. Osta ce im vise para pa moza koji kip da napravim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.