RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Analic
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Analic » 23 jan 2012, 16:34

Pa ameri su bili na probi i nisu zadovoljili. U cemu je problem.

Jao jao pa da su potpisali vi bi prvi srali "jao nama pojacanja nekakvi Ameri iz srednje skole".

Kako vas vise nije stid. Sramota.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 jan 2012, 16:41

Kod vas uvijek veselo :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 16:45

i kod vas je baš ovih dana zanimljivo........... ;) ;)

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 23 jan 2012, 16:46

Bez želje da provociram, mislim da vi navijači Veleža zaslužujete više. Velež zaslužuje više od igrača koji su otjerani iz drugih klubova. Sretno Veležu.

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 jan 2012, 16:56

MostaracVelezovac je napisao/la:Red Army je umrla - nema je nikako.

Prvo bih te samo zamolio da ne spominjes RA vise nikako. Pun mi te ... majstore vise, jer kad ih god spomenes, naravno, to bude u negativnom kontekstu.

Drugo, haj mi samo molim te , iskreno odgovori, da li tebi ove svakodnevne vijesti (da ne kazem ''novosti'') , uljevaju neku dozu optimizma, da bi na proljece ovo moglo izgledat koliko-toliko bolje u odnosu na jesen ili bolje receno na prethodne sezone?
Ili si se ti ocito (samo)zadovoljio izborenim polufinalem kupa, i to smatras nevjerovatnim uspjehom, pa cak i ako bi nam to bila posljednja stanica ?

I kani se vise tog autobusa Tita ti , nevjerovatno smori ta prica .
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 18:20

Milan Knežević se vraća u Velež
Knežević će se već sutra pojaviti u Mostaru i staviti na raspolaganje šefu struke, Mirzi Varešanoviću.

Milan Knežević
Još jedna prinova
Piše: **** 23.01.2012 u 17:26 sati.

Nakon Amera Juge, Nedžada Serdarevića te Amera Mahinića u redove Veleža vraća se i Milan Knežević. Problematični desni bočni Mostar je napustio prije nešto manje od dvije godine, nakon što ga je klub prethodno kaznio zbog kršenja klupske discipline. Knežević će se već sutra pojaviti u Mostaru i staviti na raspolaganje šefu struke, Mirzi Varešanoviću.

Prije pet dana Velež je napustio Goran Stokić koji je na poziciji desnog bočnog u prevedenom značenju bio višak, s obzirom da su tu bili Armel Škaljić te Samir Merzić, pa i zbog toga pomalo čudi Kneževićev angažman.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jan 2012, 18:34

AlemC85 je napisao/la:Milan Knežević se vraća u Velež
Knežević će se već sutra pojaviti u Mostaru i staviti na raspolaganje šefu struke, Mirzi Varešanoviću.

Milan Knežević
Još jedna prinova
Piše: **** 23.01.2012 u 17:26 sati.

Nakon Amera Juge, Nedžada Serdarevića te Amera Mahinića u redove Veleža vraća se i Milan Knežević. Problematični desni bočni Mostar je napustio prije nešto manje od dvije godine, nakon što ga je klub prethodno kaznio zbog kršenja klupske discipline. Knežević će se već sutra pojaviti u Mostaru i staviti na raspolaganje šefu struke, Mirzi Varešanoviću.

Prije pet dana Velež je napustio Goran Stokić koji je na poziciji desnog bočnog u prevedenom značenju bio višak, s obzirom da su tu bili Armel Škaljić te Samir Merzić, pa i zbog toga pomalo čudi Kneževićev angažman.
Zar je Merzic bek :S i Armel je prije igrao krilo i napadaca a od prosle sezone igra beka...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 jan 2012, 18:36

Ne cudi nista, Stokic nije odigrao tekme na boku. Armel je ofanzivno dobar, i odigrao je najvise solidnih i iznadprosjecnih tekmi ove polusezone, iako je defaznivno mnogo losiji, ali je covjek svojom korektnoscu sve nadoknadio, ako se mene pita, sta znam.

Sto se tice kritikovanja, to uvijek treba raditi, pa i kad se ostvaruju najbolji rezultati, samo sto tada ne smije izostati ni pohvala. Nama je rano za bilo kakve sudove, ali ako gledamo ove situacije sa igracima, cega je doduse uvijek bilo, ne mirise na najbolje. Naprotiv, ali nejse.

Bus, clanske, donatorske i to. Nemamo koristi da se prebrojavamo po forumima, jer od toga nema koristi. Ja po svoju clansku prosle sezone nisam ni otisao. Necu ni ove. Samo sam uplatio pare na broj racuna i zdravo djaci. Za donatora cu sacekati dok me stranka zaposli :lol:

I nema potrebe da se zuga na Red Army. Medo, sam znas da su momci najzasluzniji sto je cika Nerko tu, nije to bilo igrom slucaja. A to sto nas nema na utakmicama, sam si rekao, Mostar je odavno prestao biti ono sto je bio. Jbg, monotonija nam se uvukla u sve pore drustva, a u sportu je samo ojacala poziciju.

Da ne naprdivam, ja jedva cekam da krene liga, samo se nadam da ce gostovanja biti odobrena od strane Komiteta. Amin. Hail to the Svabo. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 18:41

Merzić je po vokaciji stoper........

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 jan 2012, 18:46

Mont0 je napisao/la: Nemamo koristi da se prebrojavamo po forumima, jer od toga nema koristi.

:lol: Supersonican razlog :p

Tek sam skontao, jbg, nasekirate me samo tako, dodjem ovdje ne bih li sta pametno vidio, a ono vazda isto. Haj Ž :D

karaiskakis
Kontakt:

Post Postao/la karaiskakis » 23 jan 2012, 18:47

AlemC85 je napisao/la:Merzić je po vokaciji stoper........
ma nemate vi pojma. merzić je po vokaciji desni bočni. isto kao i škaljić, to što su igrali na drugim pozicijama je druga stvar. ovo je dno dna. najveća pijanica i klošar koji je ikada bio u veležu je vraćen ko heroj. i došao je samo zato što nema gdje drugo jer ga neće niko.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 jan 2012, 18:52

karaiskakis je napisao/la:
ma nemate vi pojma. merzić je po vokaciji desni bočni. isto kao i škaljić, to što su igrali na drugim pozicijama je druga stvar. ovo je dno dna. najveća pijanica i klošar koji je ikada bio u veležu je vraćen ko heroj. i došao je samo zato što nema gdje drugo jer ga neće niko.
E pa izvini, nije uredu da tako napadas lika i nazivas neznalicom. Pitaj Samira sta je po vokaciji, nek ti on kaze. Iz Lokomotive je u Velez, dok smo bili Federalci dosao kao stoper, a iz Veleza u Cesku otisao kao stoper. To sto ga je Muzurovic lozio da igra beka u reprezentaciji, je druga prica. Uostalom, zar je bitno, kod nas sada igra u vezi, i to je to.

Da se editujem, pojma nemam sta je u Ceskoj igrao :P
Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 23 jan 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 18:53

evo sad nađoh na transfermarket njegovu prirodnu poziciju, ako oni lažu, onda i ja lažem..Das Profil von Samir Merzic

© unbekannt
Geburtsdatum: 29.06.1984
Geburtsort: Mostar
Größe: 1,85
Nationalität: Bosnien-Herzegowina
Position: Abwehr - Linker Verteidiger - lijevi odbrandbeni
Fuß: beidfüßig
Marktwert: 450.000 €
Spielerberater: All Star Football

ja lično znam da Samir igra na poziciji stopera jer sam ga gledao dok je igrao za VELEŽ u Prvoj ligi FBiH

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 jan 2012, 19:00

Mont0 je napisao/la:
E pa izvini, nije uredu da tako napadas lika i nazivas neznalicom. Pitaj Samira sta je po vokaciji, nek ti on kaze. Iz Lokomotive je u Velez, dok smo bili Federalci dosao kao stoper, a iz Veleza u Cesku otisao kao stoper. To sto ga je Muzurovic lozio da igra beka u reprezentaciji, je druga prica. Uostalom, zar je bitno, kod nas sada igra u vezi, i to je to.

Da se editujem, pojma nemam sta je u Ceskoj igrao :P
Merzic je dok je kod nas bio uvijek igrao stopera,a u suštini je univerzalan igrač.Po meni ga je šteta koristiti na desnom beku.Čuj Škaljić po vokaciji desni bek :lol: pa on je u 30-oj godini prebačen na beka(što samo u našoj ligi može).Bio je desni vezni i krilni napadač(u Brotnju je jedno vrijeme bio najbolji strijelac lige).

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 jan 2012, 19:13

Pa to i govorim, u nas je igrao stopera vazda, a evo ove sezone igra veznog :S

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jan 2012, 19:15

Samke najbolje igra na poziciji stopera, valjda su doveli ponovo Kneževića, da popuni rupu na desnom boku, pošto zadugo neće biti Kazazića.....

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 23 jan 2012, 19:17

PRVO NIJE VOKACIJA NEGO LOKACIJA!!!
A DRUGO VELAGICU BOLAN IDI IZ KLUBA KRETENU JEDAN!!! SAD CES NAS I TI UNISTAVATI , SAD CES TI UZIMTI TALOVE DOVODECI SVOJE IGRAC I PRIJATELJE!!! HIROS NEDIM JE KUPIO VELAGICA TAKO STO MU JE NA PRIPREMAMA U FOJNICI POKLONI O TAVLU I ON GA RADI TOGA ZOVE U VELEZ!!! MILAN KNEZEVIC; TAKODJER TVOJ KOLEGA VELIKI JOS IZ OPIJACKIH DANA!!! BEM TI VELEZ VISE:: FUUUJ::::

KAD NEKI STARAC OD 90 GODINA SLAVI RODJENDAN GLEDA DA GA PROSLAVI SA ONIM NAJBLIZIM S UNUCIMA; S KCERKOM, SINOM..... PA TAKO VELEZ UMJESTO DA SA SVOJOM DJECOM KOJA SU VECI TALENTI OD OVIH STO PUSE OD METKOVICA 2-0, NJIH TJERA , A DOVODI MILANA KNEZEVICA i KOMPANIJU::: FUJ BOLA VISE. JEL VAS STID IMALO???

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 23 jan 2012, 19:32

ironija je da ti koji pises "ma nemate vi pojma" izgleda imas najmanje pojma od sviju.

Haj za Merzica inekako jer igra na vise pozicija, ali jesi ti gledao Velez ikako ove sezone.

Al za Skaljica reci to sto si rekao. Covjek ove sezone stavljen na tu poziciju i to je svu raju sjebalo 90% karijere je naprijed proveo i igrao je ove sezone gdje je igrao iz potrebe kluba.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 jan 2012, 19:37

Knele jest baksuz ali ako se iko trudio na terenu to je bio on. Jak ko stijena, probijao po strani i znao zatresti mrežu. Zavolio je Velež i Mostar, kad nije mogao biti na terenu, on je bio s nama iza gola. Neka nam ga, kad već ne možemo Maicona ili Marcela dovesti. :)
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 23 jan 2012, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 jan 2012, 19:42

Knezevic je jedino pravo pojacanje do sada , mada se pridruzuje sada vec plejadi igraca u ekipi koji vole popit dobro. Ja ne znam da je ikad i u jednoj ekipi u ovoj nasoj PL bilo vise neprofesionalaca nego sto je sada u Veleze... Spremite zivce trebat ce vam ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.