Voli te bratskoroalen je napisao/la:
Amar Amar Osim Osim.

Voli te bratskoroalen je napisao/la:
Amar Amar Osim Osim.
Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?skoroalen je napisao/la:Ko glumi finjaka? Yebo vas Zrinjski u pakaš. I vaše standardno "yebem te Saraj'vo". Dodika pod ruku pa psuj glavni grad (ne ti lično nego ovi što skandiraju).sviunapad1010 je napisao/la: Bravo za pitare koji nivo kulture u šeheru
@skoro glumis nekog finjaka ovdje.
Amar Amar Osim Osim.
pa šta je pogrešno dosuđeno, možda jedino onaj žuti karton nakon jednog skoka nad Ahmetovićem ? a isto tako i greška kada je Stanojević startao na loptu i uzeo je te imao priliku ići sam naprijed dosuđen prekšaj.... i da dodam taj korner.... mogao je ali i ne mora pustiti kao i u svim ligama 5ce.bhpremierliga12 je napisao/la:Ja sam na sjeveru bio i nisam ni cuo to skandiranje dok sad nisam procitao na portalu, ali ko je danas bio na utakmici, dozivio ovo sudjenje, onda ce i razumjeti. Ovo je najbolje ogledalo BHT Premier kriminalne lige i kriminalnog saveza, ali ima i Boga tu, ima pravde.Gifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
A sto ste izgubili, pa sad pravdanje od losih igara zadnjih 5-6 kola ispoljavate pljuvanjima po tuzlacima neka vam je na cast
![]()
![]()
![]()
![]()
mma_hz je napisao/la:Kakva ba Tuzla,olicenje papanluka i olosa.
Pisam ih sve redom bez preskakanja.
Cuj"husrefe turcine napusi se kurcine" jeb.ali mamu glupu svoju maloumnu .
Tuga ko se sve naziva gradjaninom glavnog grada. I ovo je Bosna i Hercegovina.mma_hz je napisao/la:Kakva ba Tuzla,olicenje papanluka i olosa.
Pisam ih sve redom bez preskakanja.
Cuj"husrefe turcine napusi se kurcine" jeb.ali mamu glupu svoju maloumnu .
Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Koji si ti debilskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Oni smiju, to je i njihov grad. Vi seljaci nemate pravo.
De ba Gifron mani šuplje svega ti, iduće kolo gaće skidate već na Bradini. Da vi protiv svih igrate na 100% pa hajde, al' vi ste danas poginuli a iduće kolo ćete se naguziti Zrinjskom, u tome je poenta, i zato ste pičqke i svi se šprdaju sa vama od Une do DrineGifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
A sto ste izgubili, pa sad pravdanje od losih igara zadnjih 5-6 kola ispoljavate pljuvanjima po tuzlacima neka vam je na cast
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala.bhpremierliga12 je napisao/la:Koji si ti debilskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Ne psuje se glavni grad nego vijetnamski klub sarajevo. Prenose neke imas @skoro opasne.bhpremierliga12 je napisao/la:Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?skoroalen je napisao/la:Ko glumi finjaka? Yebo vas Zrinjski u pakaš. I vaše standardno "yebem te Saraj'vo". Dodika pod ruku pa psuj glavni grad (ne ti lično nego ovi što skandiraju).sviunapad1010 je napisao/la: Bravo za pitare koji nivo kulture u šeheru
@skoro glumis nekog finjaka ovdje.
Amar Amar Osim Osim.
Cuj @skore od Brezeskoroalen je napisao/la:Ne skandira Željo, nego navijači Želje, glupane.bhpremierliga12 je napisao/la: Hahahahahaha PA ZELJO TI NA DAN GRADA SKANDIRA **** TE SARAJVO, A NAMA NESTO OKO TOGA MORALISES GLUPANE RASPALI?
Nek i Sarajevo obeca premije, pa cemo zapeti i vise nego danasRaonffa je napisao/la:De ba Gifron mani šuplje svega ti, iduće kolo gaće skidate već na Bradini. Da vi protiv svih igrate na 100% pa hajde, al' vi ste danas poginuli a iduće kolo ćete se naguziti Zrinjskom, u tome je poenta, i zato ste pičqke i svi se šprdaju sa vama od Une do DrineGifron je napisao/la:To sto par ljudi skandira Zrinjski iz zajebancije i jer ih je ponijela koja piva na stadionu, pa se odlucili malo da u tmurna vremena kada sudija i savez pokusavaju svim silama na terenu da poguraju sarajevo do 3 boda, ne treba i ne moze da generaziju da smo mi tuzlaci cetnici, balije ili ustase. Sto se mene tice, i neka Mladodost DK bude prvak, samo neka je posteno zasluzi na terenu.bordobijeli je napisao/la:Tuga u Tuzli zrinja im primio gol.
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Boli me qrac i za jednim i za drugim, a vala i za trećim klubom, samo kažem kako jeste, jer vam ovo nije prvi put.