Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ništa, kad završi SP i počne predizborna u fullu sjetit ćete se svjetskog i kako je lijepo bilo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
De popusti, idi lijeci se negdje drugo...i ne brini se, za takve nema lijeka..znaci na istom si..ne popustaj, budi sirovina..Telalovic je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:48Skini ljiljane sa avatara. Ne prljaj ih svojim glupostimaJuventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:44Mi ovdje nismo trebali ni da budemo...mi tek pravimo tim da se uguramo na EP...ljudi moji, kako vam to nije jasno...
Nama se desila jedna prelijepa prica od koje bi se mogao film napraviti..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ivaylo gleda i ne vjeruje.
- bromazepam
- Kontakt:
Santos sa Tušnja
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
Slaba taktika. Imalo smo Bajraktarevica, Mahmica i Alajbegovica u sredini a mi forsiramo sa strane da nabacimo 
Bit će gusto
Odgovaras Tobetu, najvecem bolesniku kojeg je forum ikad vidio. Samo ignorisi debila.Juventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56De popusti, idi lijeci se negdje drugo...i ne brini se, za takve nema lijeka..znaci na istom si..ne popustaj, budi sirovina..Telalovic je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:48Skini ljiljane sa avatara. Ne prljaj ih svojim glupostimaJuventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:44Mi ovdje nismo trebali ni da budemo...mi tek pravimo tim da se uguramo na EP...ljudi moji, kako vam to nije jasno...
Nama se desila jedna prelijepa prica od koje bi se mogao film napraviti..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Admin ga jos nije banovao, sestru i majku mu ybm threesome dok on snima i naplacuje

Zamisao da se izadje s onakvom postavom je bila odlicna, ali izbor igraca je bio kriminalan. Vidjelo se koliko su ljudi bolji od nas u polju i ne smijem ni zamisliti koliko bi nas pojeli 11 na 11 da smo se otvorili, ako su i s igracem manje bili opasniji. Ideja da se s dva igraca blokiraju njihovi krilni igraci (lijevo Kolasinac i Radeljic, desno Gigovic i Dedic, a na stoperu standardno ostaju Katic i Muharemovic) je bila dobra, ali je morao staviti Memica umjesto Radeljica (Kolasinac na lijevog stopera) ili Hadzikadunica umjesto Radeljica (Muharemovic lijevi stoper, Katic centralni). Ovako je imao dva spora i totalno neokretna igraca, koji su cesto izlazili da brane brisani prostor brutalno brzim i tehnicki jakim igracima. Da je to uradio i da su izdrzali tako do 60. minute, onda bi u drugom dijelu bilo prostora da se igra nesto ofanzivnije. Oni su ovako doslovno igrali samo s jednim veznjakom, koji uz to i nije organizator igre (Sunjic), buduci da je Gigovic igrao na desnom krilu i jedina ideja da se nesto uradi prema naprijed je bila kroz centarsuteve (to se najbolje vidjelo kad su nam stoperi isli u njihov 16erac i u situacijama kad je Vasilj izvodio faulove na 40 metara od naseg gola).
Btw, coach, hvala ti na svemu!
Btw, coach, hvala ti na svemu!
Cisto sumnjam da bi imali Alajbegovica, Bajraktarevica i ostale u timu. Dobar je bio Petev za taj period, ali je pitanje koje igrace bi sad imali da nas npr on vodi. Garantujem da makar 5 od ovih boljih trenutnih ne bi bilo u reprezentaciji. Pa i Petev je Dedica drzao na klupi zbog Cipetica cini mi se.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ovakvi ad hominem sinhronizovani napadi na njega sa razlicitih profila nisu nimalo slucajni. Ove slike i screenshot-ovi su unaprijed pripremljeni. Mnogo govori o motivima onih koji ih postavljaju. Motivima koji su daleko od dobrih.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma nije samo on, ima ovdje jos debilcina...ali vjerujem da su to pubertetlije...vece bobuljuce nego mozak...tesko je takvima nesto objasniti, njima je lakse metar u zicugu nego cenat u vugla...DamirT je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:06Odgovaras Tobetu, najvecem bolesniku kojeg je forum ikad vidio. Samo ignorisi debila.Juventinisimo je napisao/la: ↑02 jul 2026, 04:56De popusti, idi lijeci se negdje drugo...i ne brini se, za takve nema lijeka..znaci na istom si..ne popustaj, budi sirovina..![]()
Inace, ja nikoga ne ignorisem, ja sam doktor i trazim nacin kako ovakve pacijente izlijeciti...ponekad i nema lijeka, koliko god se ja trudio..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Potpisujem sve sto si rekao.Ghuraba je napisao/la: ↑02 jul 2026, 05:10Zamisao da se izadje s onakvom postavom je bila odlicna, ali izbor igraca je bio kriminalan. Vidjelo se koliko su ljudi bolji od nas u polju i ne smijem ni zamisliti koliko bi nas pojeli 11 na 11 da smo se otvorili, ako su i s igracem manje bili opasniji. Ideja da se s dva igraca blokiraju njihovi krilni igraci (lijevo Kolasinac i Radeljic, desno Gigovic i Dedic, a na stoperu standardno ostaju Katic i Muharemovic) je bila dobra, ali je morao staviti Memica umjesto Radeljica (Kolasinac na lijevog stopera) ili Hadzikadunica umjesto Radeljica (Muharemovic lijevi stoper, Katic centralni). Ovako je imao dva spora i totalno neokretna igraca, koji su cesto izlazili da brane brisani prostor brutalno brzim i tehnicki jakim igracima. Da je to uradio i da su izdrzali tako do 60. minute, onda bi u drugom dijelu bilo prostora da se igra nesto ofanzivnije. Oni su ovako doslovno igrali samo s jednim veznjakom, koji uz to i nije organizator igre (Sunjic), buduci da je Gigovic igrao na desnom krilu i jedina ideja da se nesto uradi prema naprijed je bila kroz centarsuteve (to se najbolje vidjelo kad su nam stoperi isli u njihov 16erac i u situacijama kad je Vasilj izvodio faulove na 40 metara od naseg gola).
Btw, coach, hvala ti na svemu!![]()
Da dodam: nevjerovatno da u 64 crveni a da tek 9 min posle jednog stopera vadi. Mozel mi to ko objasnit, imas igraca vise i igras s 3 stopera 10 min?
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Daduli, ELDIABLO20, komax, Mocvara1991 i 45 gostiju.