FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jul 2015, 21:00

Haha kako ce sad podvit repove oni koji su prije sedmicu dvije pricali da cemo ubit lech, da nece znat sta ih je snaslo :mrgreen:

Jesu jaki al idemo do kraja, nema predaje!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

kikk
Kontakt:

Post Postao/la kikk » 10 jul 2015, 21:02

HordasOdMalena je napisao/la:
kikk je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
e ako im je ovo kombinovani sastav onda nam se dobro ne pise ako na Hasetu izadju u onom pravom sastavom posto vode 2:0 s "kombinovanim" sastavom
http://****.ba/vijesti/vaznija-utakmica-sa-sarajevom-od-osvajanja-trofeja/95159
Pa ne znam jel igraju samo kombinovanim sastavom, ali su tako najavljivali
ma n***jem na k**ac ove nase kokosarske novinare ne znaju sta ce od muke sto Sarajevo igra ligu prvaka pa pisu sve i svasta

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 21:02

i jos nesto bude li se Stojcev zajebavo s noge na nogu ga na klupu poslati, on jednostavno mora odigrati utakmice zivota ako mislimo nesto protiv Lecha, i opet kazem da je na Kosevu ne primiti gol pa makar i 0-0 bice odlicno, strasno se bojim gostovanja, ne smijemo ih napasti ko Borusiju jer ce nam se desiti ista stvar
Pyro is not a crime !

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 10 jul 2015, 21:03

Izbacivali smo Genk, Atromitos, malo nam je falilo da udjemo u grupnu fazu..Izbacit cemo i njih!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 jul 2015, 21:07

HordasOdMalena je napisao/la:Izbacivali smo Genk, Atromitos, malo nam je falilo da udjemo u grupnu fazu..Izbacit cemo i njih!
Jaro , posteno da i kazem Genk, Atromitos, Levski , niko nije trcao ko navijen , ovi trce i jaki su ko zemlja. Sad kad skontam da je nas patio Zrinski koji se isprovaljivao protiv Shiraka , moram rec da bi prolaz bio , ako njih prodjemo , mozemo u grupu Eurolige, po ovom sto ja gledam.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 21:08

ma kakav Atromitos oni nisu ni blizu ovog tempa kakav ima Lech, bojim se iskreno, jesam ih prizeljkivao u evropi na osnovu proslih godina, ali ako budu ovakvi protiv nas najebali smo da se ne lazemo
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2015, 21:09

Lech odlican,ne vjerujem sta gledam :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2015, 21:11

HordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
Pogresno si procitao onda,u najjacem su sastavu ovdje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 jul 2015, 21:14

Proiv njih bunker treba igrat , sa njima ako krenemo u trku nemamo sanse, cekat i kontre. Al ljudi kako su ispadali od ovihnakih ekipa meni nije jasno.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 10 jul 2015, 21:16

Lech je odlicna ekipa i sigurno je da su veliki favoriti to vazi od pocetka, mi protiv njih moramo odigrati na visokom nivou kao u utakmicu protiv Gladbacha i na Kosevu pokusati izboriti povoljan rezultat jer ce nam u Poljskoj biti jako tesko.

Imamo dobar napad ali u utakmici protiv njih vazniju ulogu igrat ce nasa odbrana tako da ocekujem da ce se novi igraci uigrati i da ce Stepanov voditi glavnu rijec u defanzivi. Delac nam je takodzer neophodan jer realno bez njega nase sanse za prolaz su znatno manje.
Ti si opet šampion !

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 jul 2015, 21:17

paulus je napisao/la:Proiv njih bunker treba igrat , sa njima ako krenemo u trku nemamo sanse, cekat i kontre. Al ljudi kako su ispadali od ovihnakih ekipa meni nije jasno.
e vjeruj mi ja se evo sad ibretim kako je njih onaj Stjarnan izbacio i slazem se samo bunker, i da se ne zajebavamo pogotovo Milos, inace krenemo li u trku ko u Njemackoj isto ce nam se desiti, fkt je ovaj Lech daleko bolji od onog sto sam ocekivao, sto rece Mortem ne vjerujem sta gledam :D
Pyro is not a crime !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2015, 21:17

Igra Lech, nema govora. Biće teško, fizika če odraditi dosta. Treba biti dobro fizički spreman za njih! Usput, zeznut raspored za proljeće, treba napraviti zalihu od bar 5 boba na kraju polusezone, naravno kao prvi na tabeli :) Ono što je po meni dobro je da prva četiri kola se igraju prije zimske pauze, pa ako uhvatimo zalet i prije pauze ostavimo drugoplasiranog par boba, nebi trebalo biti teško privesti sezonu kraju. Ali otom potom, odoh gledati drugo poluvrijeme Lech!
U novi boj ...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 10 jul 2015, 21:21

Ne gledam tekmu,ali kako pričate kao da gledate Barcu i Real zajedno.

Kad smo ugrozili udicu,idemo do kraja...
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jul 2015, 21:24

BosnianKingdom je napisao/la:Ne gledam tekmu,ali kako pričate kao da gledate Barcu i Real zajedno.

Ne znam gledas li utakmicu, ali ljudi igraju fenomenalno, atmosfera na stadionu nevjerovatna, stadion akustican da ne povjerujes..
Al slazem se i ja s tobom, taman da igramo sa Barcom, idemo do kraja, pa taman opet se ponovila Borusia i 8 golova!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 jul 2015, 21:30

Nije Lech toliko dobar koliko je Legia loša.
F.K.SARAJEVO

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2015, 21:31

BosnianKingdom je napisao/la:Ne gledam tekmu,ali kako pričate kao da gledate Barcu i Real zajedno.

prijatelju, vode 2:0 i pored toga nedaju Legiji da dišeeeee, ejjjj. Jedna Legija djeluje smiješno, viktorije igraju sa njima evo 10 minuta. Iskreno ni ja sam ne mogu da vjerujem :eh:
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 23 jul 2015, 19:41, ukupno mijenjano 3 puta.
U novi boj ...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 jul 2015, 21:31

Ljudi igraju lopte bas kao sto sam i mislio,visoko,agresivno ali u granicama dozvoljenog,presing samo takav a vode 2:0...visok tempo kojeg mi definitivno ne mozemo pratiti u dvije tekme koliko god da smo spremni fizicki..Nema sta,bice to 180 jako vunenih minuta s njima...

Ne mogu ni vidjeti kakvu odbranu imaju kad ova Legia ne moze prici golu...evo sad fina sansa iz prekida za Legiu..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2015, 21:37

socrates je napisao/la:Ljudi igraju lopte bas kao sto sam i mislio,visoko,agresivno ali u granicama dozvoljenog,presing samo takav a vode 2:0...visok tempo kojeg mi definitivno ne mozemo pratiti u dvije tekme koliko god da smo spremni fizicki..Nema sta,bice to 180 jako vunenih minuta s njima...

Ne mogu ni vidjeti kakvu odbranu imaju kad ova Legia ne moze prici golu...evo sad fina sansa iz prekida za Legiu..
To je ono što i meni nije jasno, odkud da ih toliko pritisnu da ovi nemogu iznijeti loptu kako treba sa svoje polovice. Ne mogu da vjerujem da su toliko bolji od Legie!
U novi boj ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 jul 2015, 21:38

koga ste sve doveli kao pojačanja?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 10 jul 2015, 21:39

Samo nazad i na Dulju i i Benku dubinskim loptama na kontre. Bundesliga level fizicke spreme , nema sanse otvorenom igrom da ih dobijemo , Krila moralu duplat , svaka lopta na sredini izgubljena je potencijalno sranje i gledajuci im skok igru i centasuteve sa Ostrakovicem smo donji jos 10 % sa Delacem je 35 65 omjer za Poljake
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 jul 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, Napapijri, plisek i 45 gostiju.