Jesu jaki al idemo do kraja, nema predaje!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma n***jem na k**ac ove nase kokosarske novinare ne znaju sta ce od muke sto Sarajevo igra ligu prvaka pa pisu sve i svastaHordasOdMalena je napisao/la:http://****.ba/vijesti/vaznija-utakmica-sa-sarajevom-od-osvajanja-trofeja/95159kikk je napisao/la:e ako im je ovo kombinovani sastav onda nam se dobro ne pise ako na Hasetu izadju u onom pravom sastavom posto vode 2:0 s "kombinovanim" sastavomHordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
Pa ne znam jel igraju samo kombinovanim sastavom, ali su tako najavljivali
Jaro , posteno da i kazem Genk, Atromitos, Levski , niko nije trcao ko navijen , ovi trce i jaki su ko zemlja. Sad kad skontam da je nas patio Zrinski koji se isprovaljivao protiv Shiraka , moram rec da bi prolaz bio , ako njih prodjemo , mozemo u grupu Eurolige, po ovom sto ja gledam.HordasOdMalena je napisao/la:Izbacivali smo Genk, Atromitos, malo nam je falilo da udjemo u grupnu fazu..Izbacit cemo i njih!
Pogresno si procitao onda,u najjacem su sastavu ovdjeHordasOdMalena je napisao/la:Ne gledam utakmicu, ali sam citao da ce oni izvesti kombinovani sastav, odnosno da im je bitnija liga sampiona od ove utakmice, mislim da ce izaci potpuno druga ekipa na Kosevu
e vjeruj mi ja se evo sad ibretim kako je njih onaj Stjarnan izbacio i slazem se samo bunker, i da se ne zajebavamo pogotovo Milos, inace krenemo li u trku ko u Njemackoj isto ce nam se desiti, fkt je ovaj Lech daleko bolji od onog sto sam ocekivao, sto rece Mortem ne vjerujem sta gledampaulus je napisao/la:Proiv njih bunker treba igrat , sa njima ako krenemo u trku nemamo sanse, cekat i kontre. Al ljudi kako su ispadali od ovihnakih ekipa meni nije jasno.
Ne znam gledas li utakmicu, ali ljudi igraju fenomenalno, atmosfera na stadionu nevjerovatna, stadion akustican da ne povjerujes..BosnianKingdom je napisao/la:Ne gledam tekmu,ali kako pričate kao da gledate Barcu i Real zajedno.
Kad smo ugrozili udicu,idemo do kraja...
prijatelju, vode 2:0 i pored toga nedaju Legiji da dišeeeee, ejjjj. Jedna Legija djeluje smiješno, viktorije igraju sa njima evo 10 minuta. Iskreno ni ja sam ne mogu da vjerujemBosnianKingdom je napisao/la:Ne gledam tekmu,ali kako pričate kao da gledate Barcu i Real zajedno.
Kad smo ugrozili udicu,idemo do kraja...
To je ono što i meni nije jasno, odkud da ih toliko pritisnu da ovi nemogu iznijeti loptu kako treba sa svoje polovice. Ne mogu da vjerujem da su toliko bolji od Legie!socrates je napisao/la:Ljudi igraju lopte bas kao sto sam i mislio,visoko,agresivno ali u granicama dozvoljenog,presing samo takav a vode 2:0...visok tempo kojeg mi definitivno ne mozemo pratiti u dvije tekme koliko god da smo spremni fizicki..Nema sta,bice to 180 jako vunenih minuta s njima...
Ne mogu ni vidjeti kakvu odbranu imaju kad ova Legia ne moze prici golu...evo sad fina sansa iz prekida za Legiu..