FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 19 jul 2013, 23:02

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Hoćeli biti prenos, nisam u mogućnosti da dođem u utorak?
za sad nije prihvacena nijedna ponuda.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 jul 2013, 23:08

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Hoćeli biti prenos, nisam u mogućnosti da dođem u utorak?
BHT1

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 19 jul 2013, 23:20

mirzatele je napisao/la:
BHT1
otkud ti to da ce BHT1 prenosit

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 19 jul 2013, 23:38

Gledam maloprije igra onaj Zajko dobro u Olimpiji. Sinoc dvije asistencije u EL i u prvom kolu slovenske asistencija.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 19 jul 2013, 23:44

kukac je napisao/la:Gledam maloprije igra onaj Zajko dobro u Olimpiji. Sinoc dvije asistencije u EL i u prvom kolu slovenske asistencija.
Ma Zeba je uvijek bio majstor, ali nešto nije bio zadovoljan kada je igrao kod nas, to se vidjelo u Mariboru, momak je bukvalno šetao po terenu. Možda je zakuhao sa Amarom, ne znam šta se desilo. Mogli smo bar zaraditi 1.000.000 eura na Zebu, ali....
Za sve ti hvala Amare!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jul 2013, 23:51

Ma bilo-proslo nije nam pretjerano falio, a kako gledam nece nam ni u buducnosti faliti kad pogledam Željinu djecu i ove lavove na terenu ne treba nam niko vise... ;) Trebaju nam samo oni koji trče 90+ minuta!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 19 jul 2013, 23:58

kukac je napisao/la:Gledam maloprije igra onaj Zajko dobro u Olimpiji. Sinoc dvije asistencije u EL i u prvom kolu slovenske asistencija.
Njemu je problem trka , u prvoj tekmi za Olipiju protiv Maribora nije ga nigdje bilo...al je sinoc razvalio

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 jul 2013, 00:00

Ma Zeba je prezvakana tema...
kada hoce on je daleko najbolji, kada nece onda koci cijelu ekipu...
Pored toga zbog svoga talenta umislio da je najvazniji u klubu i poceo smetati kako na terenu tako i van njega, vrhunac svega je kada je udario na Amarov autoritet gdje je platio danak neiskustvu i manjku van fudbalske procjene.
Zajko je legenda Zelje, ali nekad jednostavno igrac i klub prestanu imati iste ciljeve i nacine na koji doci do tog cilja, tada je najbolje da se u sto boljim mogucim odnosima razidju.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 jul 2013, 00:04

nime_tm87 je napisao/la:Ma bilo-proslo nije nam pretjerano falio, a kako gledam nece nam ni u buducnosti faliti kad pogledam Željinu djecu i ove lavove na terenu ne treba nam niko vise... ;) Trebaju nam samo oni koji trče 90+ minuta!
po meni nije nam falio u rezultatskom smislu al nekako mislim da nam fali takav tip igraca sto se igre tice gdje dva, tri poteza mogu dici i igrace i navijace ...

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 jul 2013, 00:07

Meni je samo zao Zebe sto nismo nista zaradili od njeg(a moglo se), a ako je Osim procjenio da nam ne treba onda nam ne treba.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 jul 2013, 00:15

@bob
al ne teba ti igrac koji se na treningu ne trudi pa zbog toga i oni oko njega imaju losiji trening, atmosfera postane manje profesionalna a vise mahalska.
niti ti treba neko ko ce staviti na iskusenje najvecu snagu Zelje u odnosu na ostale, a to je autoritet, ters, i mangupluk Amara Osima.
mislim da je Zeljo izasao jaci nakon “slucaja Zeba“ jer je poslije toga Amarov autoritet jos veci treba mozda jos kojeg “sminkera“ najuriti pa onda ovi koji ostanu ima da prerastu mentalitet mahale.
PS.
I mene je Zeba ostavljao bez daha kada u jednom napadu dvojici kroz noge provuce loptu pa se vrati ko ono hajd jos jednom...ljudi mu nisu smjeli prici nekad.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 20 jul 2013, 00:21

tu i tamo je napisao/la:@bob
al ne teba ti igrac koji se na treningu ne trudi pa zbog toga i oni oko njega imaju losiji trening, atmosfera postane manje profesionalna a vise mahalska.
ok slazem se al ne ulazim u to samo konstatujem da bi nam takav tip igraca legao ko budali samar :D jer ovaj drugi dio polusezone se primjetilo kuci kad igramo da nema ko napraviti taj jedan potez jer bi nakon tog poteza vecinom timovi na grbavici primali dva, tri gola al eto ovo vise govorim za predstojecu sezonu al eto vidjecemo nadam se da ova djeca nasa da ce se probijati lagano u ovoj sezoni a vec u predstojecim da ce voditi rijec ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jul 2013, 00:24

BosniaHerzegovina je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Buu je napisao/la:Je li ono Puzigaca dizao tri prsta na Grbavici ?
Da to je taj,Buki ga tad natjerao da se izvine publici na jugu
A kad je igrao u Borac, rekao je da hoce zavrsiti karijeru u Sarajevu ili Zelju

ps. i Stana je nekada dizao tri prsta, a vidi ga sad, pravi Sarajlija i Manijak
:lol: :lol: :lol: :lol: šta ti je bolan bolan, Stana čitav život živi u Sarajevu i da diže 3 prsta.
DRUG NEBI TI PUNCA

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 00:27

Tomić nam već odavno pokazuje da ima takav kvalitet o kojem pričate, ugovor mu ističe na kraju sezone, nadam se da će se ovi naši sjetiti da ga produže prije isteka jer bi stvarno bilo tužno da ostanemo bez takvog igrača i to bez da neko plati obeštećenje!
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 20 jul 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jul 2013, 00:31

Tomic je pametan momak i sigurno ce napraviti veliku karijeru ako bude slusao Amara i vjerujem da ce produzit, nije momak pohlepan ide polako korak po korak i svaka mu čast. U terenu i van njega cisti sportista, vodi sportski zivot! ;) Tomic, Zola, Kvesa, Sadikovic, Bajic- nasi dijamanti! Jedva cekam da se boldirani vrate... Tomic i Zola kao zadnji vezni pa ljepota

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 jul 2013, 00:56

Pitanje samo ko će počinjati utakmice kad se abd. Zolotić oporavi. Imamo gomilu centralnih veznih, možda i previše:
Svraka, Zolotić, Jamak, Tomić, Sadiković D., Hasanović, Sadiković E. :D Neki mogu igrati ofanzivnije, neki defanzivnije ali većinom su centralni vezni. Ja bih volio kad bi to bili Tomić i Zolotić ali tu je Amar, mogu ja željeti šta god hoću, njegova se pita. :D
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 jul 2013, 00:59

Mogao bi nas Svraka napustit poslije revansa na Kosevu, jedan vezni manje. :D
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 jul 2013, 01:02

@Anonimac
pa dobro ove godine ce igrati u grupi Europa lige
nazad Tomic i Svraka a ispred njih Jamak...
a u PLBiH nazad Zola i Tomic a ispred Svraka te Jamak...
ostali ce s klupe ulaziti
hehehe
eto sve sam ti fino objasnio
(:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2013, 01:02

exbabilon je napisao/la:Mogao bi nas Svraka napustit poslije revansa na Kosevu, jedan vezni manje. :D
Kolko je ta informacija tacna ili to ti pretpostavljas?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 jul 2013, 01:04

terabajt je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Mogao bi nas Svraka napustit poslije revansa na Kosevu, jedan vezni manje. :D
Kolko je ta informacija tacna ili to ti pretpostavljas?
Ne pretpostavljam, ali ne mogu ni garantovat za informaciju, medjutim ono sto je do mene doslo iz bliskog izvora je da su Svicarci tu i cekaju da se dogovore s Osimom. Nemojte me drzat za rijec, mozda ne bude nista od toga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi i 40 gostiju.