FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 10 jul 2015, 23:48

hodža je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Ama ljudi nicim izazvan frajer mi pise. Kaze kako se nas Dino i Musija nisu gasili , a njemu za te posudbe pricao neki menadzer, za kovu sam mu mozda i povjerovao al kad rece za mesu ja sam mu rekao da se uozbilji :D

pitaj ga da nam preporuči dilera :D dobra mu roba izgleda :lol:
Haahhahaha kakanjci poznati narkici :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 11 jul 2015, 00:04

Bez Ahme na Lech.
1946

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 11 jul 2015, 00:07

esprit24 je napisao/la:Jel vec pisano da neki nasi igraci idu na posudbu Mladost??
Sad se cujem sa drugom iz Kaknja i kaze za nekz cetvoricu. Spomenu mi Kovacevica, ajd to sam mu povjerovao al kad rece za Mesu ja se syebao ???
Pitaj ga da li bi im valjali Dulja i Velkoski :mrgreen: :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jul 2015, 00:23

vec sam pisao o lehu a evo i veceras se potvrdili ,igraju kolektivno dobro formacijski ,jako su agresivni ( grubi -dosadni ) trkacki odlicno spremljeni .ako im se traze neki minusi ja mislim da nisu nesto konbinatorni i da losije igraju kad oni moraju napasti . vidjecemo kako ce Dzeno postaviti igru ali ja mislim da bi bilo samoubistvo krenuti svim silama u napad. bojim se da nam oni nikako ne odgovaraju zato sto mi tezimo nadigravanju nismo bas nesto odgovorni u igri duljevic ,velkoski znaju ostati visoko gdje nam bekovi ostanu na udaru stojcev cesto izgubi loptu i nije jak defanzivno ,radovac i cimi isto nisu neki grubijani a trebat ce nam te cvrstine u sredini za odbranu ne mogu nista pisati posto nam je to svima veliki :?: prvi put zajedno igraju .napad mi je najmanja briga Benko ,krste ,dulja ,stojcevv,mesa,radovac mogu svakome zabiti samo da budemo cvrsti i da pariramo trkom onda se mozemo nadati . al sve je ovo prica :lol: idemo svi u utorak u 21 h srce na teren pa cemo vidjeti pozzz boro armijo neka nam je sretno :salut: :salut:

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 jul 2015, 00:43

Imam neki 'filing' da se Lech nece dobro proslaviti na Kosevu. :zviz:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 jul 2015, 00:43

Ako Harmoniku dovedu u pravu formu u sto skorijem vremenu, dobijate zvijer od igraca. Lik se igra fudbala ko sa malom djecom. Jedino mu je lijeva noga nesto slabija tacka. Ovo ostalo, bez zamjerke. Nemas osjecaj da lik uopste trci, nego se onako samo lagano setka i pokupi 90% lopti koje su bile blizu njega.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

ALADDIN
Kontakt:

Post Postao/la ALADDIN » 11 jul 2015, 00:49

Lesevi ce biti reciklirani na AFH InshaALLAH

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 11 jul 2015, 00:51

momirpeh je napisao/la:Leh šampion Poljske,haloo ljudi najjači klub u Poljskoj a vi ga smatrate poželjnim !!! :twisted: Maribor ili Azerbejdžanci.Maribor je zadnje dvije sezone izbacio naše prvake,oni bi protiv nas usli s dozom "lahko ćemo".Kako god je Maribor mogao se nosii s mnogo jačim klubovima iz zapadne Evrope mogli bi i mi s njima.Azerbejdžanci,iako su bolji od nas nisu nepremostivi.Leh.Makabi i Apoel su daleko ispred nas u svakom segmentu ! Hajmo Slovenci ili Azerbejdžanci ali se bojim da ćemo dobit Poljake kuknjava
Upravo sam se najviše plašio da ćemo izvuć LECH za protivnika.

klasicnimahalac
Kontakt:

Post Postao/la klasicnimahalac » 11 jul 2015, 00:51

ALADDIN je napisao/la: Lesevi ce biti reciklirani na AFH InshaALLAH
Ne budi tako siguran prije cemo mi zavrsiti na Smiljevicima nego oni. Uozbilji se :lolno:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 11 jul 2015, 00:54

Mi sigurno nećemo bezglavo i svim silama,snagama krenuti prema naprijed.Vjerujem da ćemo igrati dosta oprezno te na neke kontre ili polu kontre gdje bi trebali pokušati ostvariti dominaciju ili prednost u postavci na sredini terena.Takođe mislim da bi morali usporavati maksimalno njihovu igru ako nam to dozvole jer su odlično trkački raspoloženi a ključ svega bi mogao biti naš vezni red.Slijedi nam teška utakmica i borba za svaki pedalj terena.Prekidi i ubacivanja sa strane su možda i naša najveća šansa jer im je po mom skromnom sudu odbrana za nijansu slabija tačka od ostatka ekipe.Moramo igrati pametno i prije svega strpljivo pa pobit ćemo se,mi se ne bojimo. Motivaciju i daMu imamo,nadamo se i fortunu, još samo nešto da pokažemo i na terenu :D

Saraj'vo za tebe živimo...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 jul 2015, 00:56

Ljudi moji kako ja da zaspim veceras poslije ovakvih komentara i onakve utakmice Lecha :( :( :o :o

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 jul 2015, 01:00

momirpeh je napisao/la:
momirpeh je napisao/la:Leh šampion Poljske,haloo ljudi najjači klub u Poljskoj a vi ga smatrate poželjnim !!! :twisted: Maribor ili Azerbejdžanci.Maribor je zadnje dvije sezone izbacio naše prvake,oni bi protiv nas usli s dozom "lahko ćemo".Kako god je Maribor mogao se nosii s mnogo jačim klubovima iz zapadne Evrope mogli bi i mi s njima.Azerbejdžanci,iako su bolji od nas nisu nepremostivi.Leh.Makabi i Apoel su daleko ispred nas u svakom segmentu ! Hajmo Slovenci ili Azerbejdžanci ali se bojim da ćemo dobit Poljake kuknjava
Upravo sam se najviše plašio da ćemo izvuć LECH za protivnika.

e jesi peh ocm :urnebes:
FORZA MARŠAL !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2015, 01:01

Kad nas Dzeno sve iznenadi i vrati Bandovica. :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jul 2015, 01:04

Sabinho je napisao/la:Kad nas Dzeno sve iznenadi i vrati Bandovica. :urnebes:
On odigra partije zivota u dvomecu protiv Lecha, a istok mu pjeva: oproooosti naaam Deeejo za sve grube riiči!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 11 jul 2015, 01:05

ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji kako ja da zaspim veceras poslije ovakvih komentara i onakve utakmice Lecha :( :( :o :o
Zamoli nekoga da ti opali samarcinu, nadam se da sam bio od pomoci. ;)
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 jul 2015, 01:10

Buzdovan je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Ljudi moji kako ja da zaspim veceras poslije ovakvih komentara i onakve utakmice Lecha :( :( :o :o
Zamoli nekoga da ti opali samarcinu, nadam se da sam bio od pomoci. ;)
pa i nisi bas, ne znam cemu takav komentar, al' drzim se toga da smo svi kolektivno nervozni zbog vecerasnjeg nastupa Lecha pa pisemo gluposti ;) ;) ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 jul 2015, 01:11

Joj kako mi je falio onaj osjecaj pred tekmu sto kaze @Sabinho, kako se priblizava tekma, sve veca i veca nervoza me hvata, a bio ubijedjen da cu bit miran... Ne zbog toga sto sam mislio da cemo ih hladno izbacit, vec zbog toga sto nam nije prioritet. Al djaba, onaj mrtvi pitarluk proradi u tebi i vazda si nervozan pred utakmicu, pa bio to Lech, Obarska ili Gladbach, svejedno je.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 jul 2015, 01:11

joker90 je napisao/la:
On odigra partije zivota u dvomecu protiv Lecha, a istok mu pjeva: oproooosti naaam Deeejo za sve grube riiči!!
:D :D

Oni ti ga p... Dejane! Iduce kolo kvalifikacija, revans kuci protiv Celtica, imamo rezultat za play-off LP, korner za goste u 93.minuti, Banda izlijece i masi loptu a Commons je smjesta u praznu mrezu... Krecu psovke i bijes, Dejo poslije tekme helikopterom evakuisan sa stadiona, odveli ga na tajnu lokaciju da zivi do kraja zivota. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 jul 2015, 01:13

Restart pa ispočetka sa Dejom :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jul 2015, 01:19

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
:D :D

Oni ti ga p... Dejane! Iduce kolo kvalifikacija, revans kuci protiv Celtica, imamo rezultat za play-off LP, korner za goste u 93.minuti, Banda izlijece i masi loptu a Commons je smjesta u praznu mrezu... Krecu psovke i bijes, Dejo poslije tekme helikopterom evakuisan sa stadiona, odveli ga na tajnu lokaciju da zivi do kraja zivota. :D
Hahahahahahaha! Nasli bi ga pitari poslije takvog kiksa, pa kad bi se u Zimbabwe preselio. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Morgen19, pitar9876, rimljanin90 i 59 gostiju.