vec sam pisao o lehu a evo i veceras se potvrdili ,igraju kolektivno dobro formacijski ,jako su agresivni ( grubi -dosadni ) trkacki odlicno spremljeni .ako im se traze neki minusi ja mislim da nisu nesto konbinatorni i da losije igraju kad oni moraju napasti . vidjecemo kako ce Dzeno postaviti igru ali ja mislim da bi bilo samoubistvo krenuti svim silama u napad. bojim se da nam oni nikako ne odgovaraju zato sto mi tezimo nadigravanju nismo bas nesto odgovorni u igri duljevic ,velkoski znaju ostati visoko gdje nam bekovi ostanu na udaru stojcev cesto izgubi loptu i nije jak defanzivno ,radovac i cimi isto nisu neki grubijani a trebat ce nam te cvrstine u sredini za odbranu ne mogu nista pisati posto nam je to svima veliki

prvi put zajedno igraju .napad mi je najmanja briga Benko ,krste ,dulja ,stojcevv,mesa,radovac mogu svakome zabiti samo da budemo cvrsti i da pariramo trkom onda se mozemo nadati . al sve je ovo prica

idemo svi u utorak u 21 h srce na teren pa cemo vidjeti pozzz boro armijo neka nam je sretno